Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenI compared prices on the full list of components I wanted to buy, the prices were the best out of my search. The packing of my order was secure and the delivery was fast. I was very happy, and would recommend them to other customers
VerzendingFast delivery, well packaged.
AlgemeenPrettige webshop die voor de laagste prijs het product aanbood. Andere shops wilden bezorgkosten rekenen en onder de streep was deze de goedkoopste. Ik had er eigenlijk nog nooit iets besteld dus de 1e ervaring was iig positief.
VerzendingGoed verpakt en geleverd op de afgesproken dag; tevens regelmatig updates mbt het lever moment. Geen reden om te klagen tot nu maar het was een pakje in de categorie ’past in de brievenbus’ dus dit is niet representatief voor grotere pakketten. Ondanks het kleine product zat er een stevige kartonnen doos omheen waardoor het eigenlijk niet meer door de brievenbus kon. Netjes!
AlgemeenUitermate slechte service na inlevering HP laptop. Slechte communicatie en uiteindelijk geen oplossing. Zeer ontevreden over dit bedrijf.
KlantenserviceMijn Klacht:
Waanzinnig slechte service! HP laptop die daar gekocht is moest opgestuurd worden voor reparatie offerte. Na 9 werkdagen kregen wij doodleuk te horen van Lars van Megekko dat de laptop wordt teruggestuurd zonder reparatie EN zonder offerte. Er is NIETS mee gedaan en dat hoor je nu dan pas? En de reden waarom dat verteld Megekko er niet bij. Ze doen hierin veels te weinig voor de klant! Hallo jongens ik heb de laptop bij jullie gekocht hè! Schandelijk dit, de laatste keer dat ik iets koop bij Megekko. Ik zal dit ook via andere Social media kanalen gaan verspreiden want ik ben ontzettend boos en ontevreden over de gang van zaken!
AlgemeenFijne webshop met een zeer groot assortiment en goede prijzen. Ik had iets snel nodig en afgaande op de getoonde informatie kon ik mijn bestelling eenvoudig kunnen plaatsen.
KlantenserviceEen gemaakte bestelling ging niet helemaal als verwacht; het product bleek toch niet leverbaar en ik had het snel nodig. In goed overleg is mijn bestelling geannuleerd.
Waarom dan een goede beoordeling? Omdat de servicedesk heel snel reageerde op mijn vragen en begrip toonde voor mijn stelling. Het feit dat het product niet geleverd kon worden deed niets af op de zeer goede service. Met die kennis kom ik graag nog eens terug.
AlgemeenWat mij betreft is Megekko één van de betere webshops voor hardware. Ik bestel regelmatig wat en ze leveren altijd op tijd, de spullen zijn goed verpakt en de communicatie (emails) is duidelijk. Daarnaast hebben ze een duidelijke website en goede concurrerende prijzen.
VerzendingDe aangegeven levertijd klopt altijd en alles is altijd goed verpakt. Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden van de bestelstatus en levertijd.
AlgemeenMegekko heeft een goede en duidelijk website met fijnmazige sortering mogelijkheden waar ik zo nu en dan gebruik van maak. In demeeste gevalle nzoek ik via tweakers maar kies vaak voor Megekko als webshop om daar mijn onderdelen te bestellen omdat zij altijd het voordeligste zijn.
Ik heb vooral de laatste paardagen veel bij Megekko besteld omdat ik bezig ben met een upgrade van mijn PC.
De artikelen worden altijd goed verpakt. Het formaat dos is nooit de klein of te groot wanneer er meerdere artikelen worden besteld en de legeruimtes worden goed gevult met opvul materiaal zoals luchtzakken.
KlantenserviceKlantenservice heb ik altijd als top ervaren. zo heb ik 2 keer een RMA bij ze ingediend welke altijd vlekkeloos en zonder poespas werdgoed gekeurd. Je ontvangt dan een mail met ene retourlabel die zij kunnen gebruiken. Wel moet je zelf je zending aanmelden bij een postdienst zoals PostNL of DHL(DHL is hun aanbeveling) maar het maakt niet uit welke vervoerder je kiest. Ze geven een instructie hoe de het verscheept moet worden.
AlgemeenIk heb reeds vaker computeronderdelen bij Megekko gekocht. Altijd tevreden geweest over de artikelen, de levering en de klantenservice. Topwinkel!
VerzendingDe producten worden steeds goed verpakt verzonden in een stevige doos. Ik heb nog geen beschadiging meegemaakt.
KlantenserviceJe hoopt natuurlijk nooit om met een klantenservice te maken te krijgen, maar bij m'n laatste bestelling zat een defect moederbord. Ik heb alle aangekochte onderdelen grondig getest en de andere stukken waren in orde. Ik mocht het bord terugzenden en kreeg meteen een nieuw. Zeer vlotte service. Ik zou hen wel aanraden om duidelijker aan te geven dat het retourlabel dat op de doos geplakt moet worden geen verzendlabel is.
AlgemeenMakkelijk een bestelling te plaatsen, goede klantenservice en veel producten op de website. Snelle verzending en leuke acties.
VerzendingLevering was heel erg snel en het pakket was goed ingepakt.
KlantenserviceGoed bereikbaar, geven snel reactie. Denken goed mee bij evt problemen. Komen met goede oplossingen.
AlgemeenIk had een Google Nest Mini Zwart besteld accurate levering, perfecte kwaliteit en een gratis product erbij (stickerpakket T.W.V €10) De track en trace was goed en ik raad het zeker aan om te kopen van MEGEKKO echt een top website voor uw spullen 10/10
VerzendingVerzending was top, track and tracé klopte en perfect kwaliteit geleverd
KlantenserviceJe kan gelijk terecht bij de klantenservice die je overal mee zullen helpen met jouw probleem dus dit was ook echt top
AlgemeenAMD processor gekocht, maar paste toch niet op mijn moederbord. Hierdoor terug moeten sturen. Bestelling was erg snel verzonden (zondagavond besteld, maandag binnen).
Verzendingzondagavond besteld, maandag binnen. Dat is gewoon erg prettig shoppen. T&T kwamen snel binnen. Enige nadeel is dat je wel je eigen retour moet betalen als je wat retour wilt sturen.
KlantenserviceZe doen niet moeilijk over retourneren. CPU had ik getest en dus gemonteerd, maar dit was geen probleem voor ze.
AlgemeenOndanks al meerdere keren bij Megekko besteld te hebben heb ik nog geen slechte ervaringen met de webshop. De website is overzichtelijk (misschien op de homepage na, de aanbiedingen zijn niet altijd geheel duidelijk).
VerzendingTot nu toe is de volgende dag levering altijd goed gekomen. Afgelopen zondag tablet besteld om 8 uur savonds, de volgende dag was hij om 11 uur sochtends binnen, dus zeer tevreden.
KlantenserviceBij problemen met een moederbord de klantenservice bericht. Zij raadden mij aan het product op te sturen, zodat zij er naar konden kijken. Hoewel zij geen problemen hebben kunnen vinden verder (het lag vermoedelijk niet aan het moederbord) toch erg tevreden met hoe het afgehandeld is.
AlgemeenI bought a corsair RGB pc case the delivery was really fast and the product condition was good. it had a couple of scratches on the protective plastics but the actual case is really good.
also it was way cheaper than other stores so that's a big plus
the order was shipped in less than a day and the pc case was well protected
AlgemeenMegekko probeert een beetje hip te zijn, net zoals Coolblue. Het lukt want het geeft hun merk een unieke uitstraling.
Het bestelproces is snel en eenvoudig. De productdetails mogen soms wat beter, zo zag je bij het Magic Keyboard niet voor welke iPads deze geschikt is.
Snel geleverd. Wel jammer om niet te kunnen kiezen voor een exclusief digitaal factuur.
AlgemeenAls je wat koopt op de website van Megekko dan wordt je lekker gemaakt met korting op je volgende bestelling. Puur ordinaire reclame voor een stelletje oplichters van winkelenensparen (.nl). Dit is geen korting maar een betaal lidmaatschap van 15 euro per maand! Inmiddels 3 bestellingen gedaan bij Megekko, maar is altijd wel een nieuwe reden waarom je geen aanspraak maakt op de korting en/of bonus. Zo wordt je aankoop bij Megekko een duur geintje! Ik begrijp serieus niet dat een gerespecteerde webwinkel in zee gaat met dergelijke partij, foei Megekko! Jammer dat jullie je eigennaam op deze manier te grabbel gooien van dergelijke internet oplichting! Puur geldklopperij van jullie klanten, voor eigen financieel gewin.
AlgemeenHoewel de site van Megekko meerdere artikelen liet zien op mijn (gedeeltelijke) zoekopdracht, uiteindelijk toch het produkt kunnen bestellen. Op de een of andere manier kon ik op geen enkele manier kiezen voor achteraf betalen en heb (in mijn haast/drukte) nog steeds niet gevonden waarom niet.
Creditcard ging wel vlekkeloos en daarna gaat het proces van webwinkelen lopen tot het produkt in huis is.
Zeer goed verpakt; doos in doos in plastic/bubbels. Ik hoor / lees wel eens mindere verhalen over deze winkel maar heb altijd goede ervaringen ermee.
AlgemeenProduct via tweakers vergeleken, en besteld bij Megekko.
Megekko site zit logisch in elkaar, en betalen met ideal is ideaal.
Zoals aangegeven werd het de volgende dag geleverd. Kon ik weer mooi verder.
AlgemeenVia de tweaker kwam ik bij Megekko terecht.
Ik heb met gemak product kunnen vinden en de prijs kwam overeen (goedkoopste en goede service vanuit winkel). Dus ik heb besteld en volgend dag was het bezorgd. Zoals het beloofde. Ook is de product uitstekend verpakt.
Dus met dikke tevreden over dit.
De bezorging deed zijn werk. Daar kan je moeilijk hierop beoordelen. Al was beetje laat. Maar dat mag de pret niet onderdrukken.
De product is wel netjes bezorgd.
Het is niet eerste keer dat ik bij Megekko winkelen. Ik koos deze omdat ze een uitstekend service en bereikbaar zijn, zowel mail, sociale media enzovoorts.
AlgemeenEen duidelijke website met de laagste prijs voor mijn product en een eenvoudig bestel proces.
VerzendingZelfs een dag sneller geleverd dan initieel voorzien, Top dus!
AlgemeenMegekko heeft een ruime voorraad, goed ingedeelde website en snelle levertijden. Helaas net iets duurder dan vroeger.
VerzendingPostNL haalt de belofte wel om binnen een dag te leveren in Brabant. 20:04 besteld, 8:27 geleverd.
DHL lukt dat niet in Den Haag. Megekko heeft het netjes gisteren verzonden, DHL geeft de hele ochtend aan niets te hebben ontvangen of verwerkt. DHL geeft in de loop van de middag aan dat de verzending is gesorteerd, en morgen pas wordt geleverd.
Snelle leveringen zijn ideaal mocht je iets onverwacht willen repareren of iets vergeten zijn. Het is jammer dat je als klant hier geen keuze in kan maken. Ik kan me goed voorstellen dat in andere wijken het precies andersom is.
Als je iets belooft, mag je het ook waarmaken. Vandaar een sterretje minder.
AlgemeenAl vaker besteld bij Megekko en eigenlijk altijd goed. Prijzen zijn goed, vaak een van de laagste. Ook al zijn ze soms een paar euro duurder, dan gun ik het Megekko toch meer en bestel ik daar.
---
Producten gaan snel de deur uit. Nog nooit lange vertraging gehad bij ze. Alles komt netjes verpakt binnen met airpockets.
KlantenserviceBeste klantenservice is de klantenservice die je nooit nodig hebt omdat alles gewoon goed gaat.