Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOverzichtelijk en heel vlotte afhandeling van de bestelling. Prijzen zijn heel heel scherp en ze hebben ook heel goede aanbiedingen
VerzendingSnelle levering, degelijke verpakking van het materiaal.
AlgemeenMegekko is altijd goed, op het gebied van klantenservice, verzending en prijs. Het begrijpelijke punt dat ze geen telefoonnummer hebben word gecompenseerd door bliksemsnelle klantenservice per mail.
VerzendingLevering is prima, snelle verzending en duidelijke track & trace.
AlgemeenNog nooit problemen gehad bij Megekko. Besteld, volgende dag in huis. Kon kiezen uit 2 partijen die dezelfde prijs hadden, koos voor Megekko
Verzendingzonder beschadigingen oid, de volgende dag in huis ontvangen via PostNL.
AlgemeenPrima prijs voor het product wat ik zocht. Heb vaker bij deze webshop iets gekocht en geen problemen gehad in het verleden. Al moet ik zeggen dat ik nog niet heb moeten retourneren of op andere manier met de klantenservice contact heb hoeven zoeken.
VerzendingDe geadverteerde levertijden kloppen en grote pakketten worden in de oorspronkelijke doos met een verzendlabel verstuurd. Dus niet de doos in een nog grotere doos van het bedrijf (Amazon, Bol etc.).
In mijn geval werd een printer dus in de Canon doos verstuurd, altijd een plus om niet nog meer karton dan nodig weg te hoeven gooien.
AlgemeenGoede prijs, snelle en correcte levering. Er is nog nooit iets fout gegaan met een bestelling bij Megekko.
AlgemeenZoals wel vaker bij deze shop, prima geprijsd product.
Snel kunnen vinden op de website en een duidelijk order en verzendproces.
Prima verpakt, product snel (conform toezegging) en ongeschonden geleverd. Wel helaas via DHL (die komen pas einde dag) ondanks dat ik in mijn profiel bij Megekko een voorkeur heb aangegeven voor PostNL.
AlgemeenIk had het pakket op een zaterdag besteld de maandagochtend een track & trace ontvangen in de avond is het pakket aangekomen zoals vermeld in de track & trace.
VerzendingBeschadiging aan doos van de videokaart, niet al te erg.
AlgemeenAl is de site van Megekko af en toe was lastig te bedienen, er is een uitgebreid assortiment. De prijzen zijn degelijk en de verzending is snel in een goede verpakking.
VerzendingDe doos van het product was in een nette verzenddoos verpakt, met voldoende luchtzakjes eromheen zodat het geheel niet kon schuiven. Het product was einde van de middag besteld en dezelfde avond track & trace in de mail. Levering was binnen een werkdag, zoals beloofd.
AlgemeenSnelle levering en (volgens mij) zijn het mensen met verstand van (computer)zaken. Heel betrouwbare leverancier.
VerzendingSnel en eenvoudig geleverd.
AlgemeenEenvoudig bestellen in de webshop en daarna snelle levering!
Een ervaring die ik ook al bij eerdere bestellingen had. De prijzen zijn ook heel redelijk. Tevens een groot assortiment!
Uitstekend verpakt!
AlgemeenProduct makkelijk gevonden op de website, waarna de bestelling ervan vlekkeloos verliep. Website liet alles overzichtelijk zien en had een makkelijke manier van gegevens invullen.
VerzendingHad het artikel besteld en werd de volgende dag geleverd door DHL.
AlgemeenIpad gekocht die via Duitsland geïmporteerd blijkt te zijn door Megekko (aldus Apple medewerker aan de telefoon). Blijkt dat je dus niet gebruik kan maken van de online service die AppleCare+ anders biedt, maar dat je langs moet gaan in een shop. Vervelend omdat dat een halve dag kost en nog vervelender omdat je dit niet realiseert als je een iPad koopt bij Megekko.
VerzendingWas prima verpakt, prima verzendtijd. Verder niets bijzonders aan toe te voegen.
AlgemeenNiks te klagen. Netjes geleverd op tijd voor een mooie prijs.
Wel vaker besteld bij Megekko en eigenlijk nooit problemen.
Geen issues ondervonden. Op tijd geleverd in een goede doos.
AlgemeenZe hebben een groot aanbod, duidelijke website en scherpe prijzen. Ik koop wel vaker iets bij Megekko en tot nu toe geen enkele reden om daarmee te stoppen.
VerzendingVerzending is snel en duidelijk, je krijgt een track&trace en het artikel wordt binnen de gestelde termijn verzonden.
AlgemeenIk bestel vaker bij Megekko. Ze dragen precies uit wat ik zoek in een webshop voor hardware. Een website die feilloos werkt, snelle responstijd, lage prijzen (vaak de laagste), en razendsnelle levering. Nuff said
AlgemeenIk heb al heel wat online gekocht, maar dit is de eerste keer dat ik op zondagavond (!) iets bestel en het maandagochtend al in huis heb. Het is niet makkelijk om je in webshopland te onderscheiden, maar dat is ze met deze bestelling toch gelukt. Uitstekend!
VerzendingBestelling geplaatst: Aug 21, 2022, 20:03 (jawel, op een zondag)
Bestelling bezorgd: 22 augustus 09.44 uur
Zo snel heb ik het nog niet eerder meegemaakt.
AlgemeenAantal onderdelen besteld. Aangezien ik het op tijd moest hebben bij Megekko besteld die zijn altijd uit ervaring, zeer snel! Website en prijzen zijn prima zoals gebruikelijk.
1 item was niet meer leverbaar, (verkeerd aantal op de website wat direct leverbaar was, wellicht was het product beschadigt oid) dit is direct als credit nota toegevoegd in het pakket en geld stond dezelfde dag nog op de rekening.
Top service zodat de overige producen wel op tijd verzonden konden worden!
Pakketje was goed verpakt met lucht kussentjes
zondag avond besteld, maandag middag in huis zeer snel dus.
AlgemeenMijn ouders hadden me verteld dat ze toe waren aan een nieuwe pc, aangezien ik al ervaring en kennis heb in het bouwen van een pc duurde het niet lang voordat ik een aantal pc componenten gecombineerd had met behulp van Tweakers. Veel van de componenten waren te koop bij Megekko, en meest van deze componenten boden ze aan voor de beste prijs. Ik heb ook sommige componenten die toch goedkoper te verkrijgen waren bij andere handelaars nog gekocht bij Megekko wegens altijd een goede ervaring te hebben met deze handelaar.
VerzendingIk had een bestelling geplaats op vrijdagavond en heb de bestelling zaterdagmiddag ontvangen. Al de artikels zaten goed verpakt in één doos met de benodigde voorzorgen om schade te voorkomen.
AlgemeenZoals eerdere keren met volle tevredenheid besteld. Groot assortiment. Competitieve prijzen. Vlot aankoopproces zonder overbodige tussenstappen. Voldoende betalingsmogelijkheden. Zeer faire verzendtarieven. Bestellen als gast mogelijk.
KlantenserviceEerste ervaring met de klantenservice. Fout item besteld tijdens het weekend en meteen daarna gemaild om de bestelling te wijzigen. Maandagochtend meteen een vriendelijk antwoord gehad waarbij een meer dan goede oplossing is geboden. Dit soort service is tegenwoordig geen evidentie. Dus: chapeau!
AlgemeenDuidelijke product omschrijving en voorradig voor een normale prijs.
Overzicht van gelijkwaardige producten kon snel gemaakt worden waardoor de voor en nadelen snel konden worden weggestreept.
(Betrof threepack argb koelers van Bquit.)
Gewoon zoals altijd keurig verpakt en verzonden en op tijd geleverd.