Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBij Kamera Express wordt je altijd vakkundig geholpen en krijg je een eerlijke prijs voor de apparatuur die je inruilt.
AlgemeenEen defect nieuw objectief van Sony zonder morren en snel omgeruild. Bekwame ondersteuning in de winkel.
AlgemeenIn de Superstore Amsterdam prima hulp gekregen. De verkoper kon al mijn vragen beantwoorden en hielp mij uitstekend.
AlgemeenFijn geholpen bij de keuze van mijn toestel. Ik kwam oorspronkelijk voor een duurder model, maar dit was voor mijn werk niet nodig. Het duurdere model (de EOS 750D) was inhoudelijk praktisch hetzelfde, maar kende als extra'tje een touchscreen. Ik ben dus voor de goedkopere gegaan op het advies van Kamera Expres.
VerzendingUit de winkel meegenomen!
KlantenserviceEerlijk, gastvrij en inhoudelijk op de hoogte van verschillende toepassingen waar ik naar op zoek was.
AlgemeenGoede winkel goed advies, andere camera gekocht dan ik van plan was, maar wel een beter keuze.
VerzendingIn de winkel opgehaald
AlgemeenFijn dat Kamera Express elke dag open is en een goede service heeft.
Ik ben prettig en professioneel geholpen in de winkel.
Ook qua prijzen zijn ze bijna altijd de goedkoopste!
Top winkel! Ik kom zeker terug!
AlgemeenIn de winkel zeer prettig en to-the-point geholpen. Ik kreeg deskundig advies van een goed meedenkende medewerker.
VerzendingMet de verkoper de camera doorgenomen en goed uitleg over de werking.
AlgemeenProfessionele hulp bij het uitzoeken van de camera, medewerker nam rustig de tijd om mee te denken en te kijken welke camera bij mij paste.
VerzendingIk heb de camera in de winkel gekocht
KlantenserviceIk werd snel en goed geholpen (in Utrecht) en ging blij met mijn camera de deur uit!
AlgemeenIk ben in de winkel in Eindhoven uiterst vriendelijk en professioneel geholpen. Zou hier zeker terug komen!
AlgemeenCanon RF 24-105mm F/4L IS USM gekocht voor op mijn nieuwe EOS R. Was direct leverbaar, volgende dag in huis, prima service.
AlgemeenMijn oude kamera in de CityShop Haarlem ingeruild. Deskundig te woord gestaan en nog een redelijke prijs gekregen.
VerzendingDe EOS R gekocht als upgrade van de 5D2 en er een week mee gespeeld. Goede camera, veel mogelijkheden om hem precies zo in te stellen als je wilt. AF werkt super over het hele beeld. Aanrader.
KlantenserviceNetjes en deskundig te woord gestaan.
AlgemeenEverything was as expected. Good and fast delivery. I ordered some Cokin filters, and they came the next days.
VerzendingI live in a remote area, and the package still came fast.
Algemeenfujinon XF 10-24 bij KE gekocht na research op hun overzichtelijke website. Goede informatie in de fysieke winkel. Met de cashback actie van Fuji was de deal snel gesloten.
VerzendingGoede en snelle levering.
Algemeenik werd goed geadviseerd in de winkel in Breda. vriendelijk personeel die je willen helpen.
AlgemeenNa uitgebreid onderzoek op internet heb ik uiteindelijk een Fujifilm X-T20 met kitlens gekocht bij Kamera Express te Breda (in de winkel zelf). Ik heb een oude compactcamera ingeruild waar ik (logisch) een klein bedrag voor terug kreeg. Ik heb in de winkel advies gekregen en heb de verschillende alternatieven kunnen bekijken.
KlantenserviceAdvies van Kamera Express Breda was duidelijk maar leek me niet volledig objectief. Bepaalde merken werden duidelijker aangeprezen dan andere.
Algemeen(na schrijven review 5 jaar garantie op producten)
Dat terzijde, het bestellen was eenvoudig en de levering snel.
De dag na mijn aankoop was er een nieuwe cashback actie gestart. Gemaild of ik de actie alsnog kon gebruiken, dit werd snel en vriendelijk geregeld.
De dag na mijn aankoop was er een nieuwe kortingsactie gestart. Gemaild of ik de actie alsnog kon gebruiken, dit werd snel en vriendelijk geregeld.
AlgemeenIk wist wat ik wou aanschaffen. Via hun website de voorraad gecheckt. Binnengelopen in de XL store in Arnhem. Camera gekocht, reserve batterij, sd kaart en lader. Gaf aan weinig tijd te hebben. Zaken werden snel afgehandeld, had zelf een voorkeur voor de originele extra batterij ipv een ander merk gezien de 3 euro prijsverschil. Ook omdat toekomstige firmware updates soms problemen geven met ander merk batterijen. Alternatieve lader ipv mijn eigen voorkeur was echter een goede suggestie.
AlgemeenMet alle rust mijn oude Camera laten bekijken en uit laten rekenen wat ik er voor terug zou kunnen krijgen bij inruil op een compact Camera, een leuke prijs er voor terug kunnen krijgen en een mooie Panasonic terug kunnen kopen waar bij ik een deskundig uitleg bij heb gekregen.
VerzendingDe camera heb direct mee kunnen nemen, maar mijn 2e accu is per post keuring binnen 2 werkdagen binnen gekomen.
KlantenservicePerfect geholpen bij een camera die ik zelf al in mijn gedachten had om te kopen, waarbij ik een stuk uitleg heb gekregen van een ervaren verkoper.
AlgemeenPrima service in de winkel, vriendelijk en kundig personeel.
ben een erg tevreden klant die snel en goed geholpen is.
AlgemeenKamera Express doet wat net belooft. Adequate informatie over producten, breed assortiment, duidelijke website, snelle levering. En niet goed, duidelijke retourprocedure. Dik tevreden dus.
VerzendingSnelle levering, volgende ochtend thuis.
KlantenserviceGoed advies en behulpzaam