Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Top voorlichting en service, nette inruilprijs, gewenste artikel op voorraad. Niets aan toe te voegen.

Nemen echt de tijd voor je

Bestelling van systeemkamera plaatsen van zeer eenvoudig. Ik heb de kamera in de fysieke winkel laten bezorgen zodat ik deze eerst kon bekijken. Advies en toelichting van verkoper was zeer waardevol.

Kamera Express denkt met mij mee. Ze boden een heel goede prijs voor inruil van mijn oude camera. Daardoor kon ik het nieuwe product (een fotolens Sony SEL 18-200mm F/3.5-6.3 NEX zilver) kopen. Ben zeer tevreden.

Het betrokken product was niet op voorraad in de winkel, maar is de volgende dag via de post geleverd. Erg snel, en ik hoefde niet nogmaals naar de winkel. Heel fijn, goede service.

Ik had een dag eerder een acculader gekocht zonder deze eerst te zien (was niet aanwezig in de winkel). Bij levering was ik teleurgesteld, hij voldeed niet aan mijn verwachting. De winkel heeft het product zonder problemen teruggenomen en het geld teruggegeven. Prima service.

Vriendelijke medewerkers. Ik ging naar de winkel toe en die is goed bereikbaar. De camera die ik heb gekocht is geweldig.

Prettige winkel, aanschaf verliep goed vanaf advies tot betaling. Naderhand ook via de chat goed geholpen.

Netjes verpakt. Ik heb de bestelling in de winkel opgehaald dus levering is nvt

Product was makkelijk te vinden,via pricewatch kwam ik bij Kamera Express uit,de betaling verliep soepeltjes.

Product was goed verpakt en op tijd afgeleverd zoals vermeld.

Pas mijn Nikon Coolpix P1000 binnen gekregen en ben er super blij mee en hij doet wat ik er van verwacht. En ik denk dat ik er nog veel plezier van gaat hebben.

We zijn prima en geduldig geholpen met goede informatie en advies.
Hebben rustig kunnen overwegen om tot de juiste beslissing te komen bij de aankoop van onze camera.

Na dagen van zoekwerk naar de voor mij perfecte camera bij Kamera Express uitgekomen vanwege de mogelijkheid om de winkel te bezoeken en de 5 jaar garantie. Prijzen van de camera en lenzen lag gelijk met andere webshops. Camera + kitlens laten reserveren in de winkel en gezien dat een mount niet op voorraad was in deze winkel. In de winkel prima te woord gestaan en de camera + lenzen mee kunnen nemen, de mount is diezelfde dag nog vanuit het centrale magazijn verstuurd. Al met al zeer tevreden.

Dezelfde dag verzonden en de dag erop geleverd.

Goed te woord gestaan in de winkel. Ik wist voor mijn bezoek al waarmee ik naar huis wilde gaan dus het was maar een kort bezoek. De voucher voor de online cursus heb ik zelf om "moeten" vragen, dit was men in eerste instantie vergeten aan te bieden. Had wellicht wat meer uitleg kunnen ontvangen over de camera, maar daar heb ik zelf ook niet naar gevraagd.

Al jaren koop ik hier mijn foto en video apparatuur. Altijd prima geholpen.Groot assortiment en veel uit voorraad.

Was op voorraad in de winkel kon het dus meteen meenemen.

Reageerd snel en zorgen altijd voor een oplossing

Ik heb eerst een uitgebreide zoektocht op de webshop gedaan. De webshop werkt prettig en er wordt veel bruikbare informatie gegeven. Daarna heb ik mijn aankoop in de winkel gedaan waar er met me mee gedacht werd en ik heel erg vriendelijk en deskundig geholpen werd.

Duidelijke website met zeer veel artikelen en uitgebreide informatie. Er zijn ook winkels waardoor je met je product evt terug kunt, mocht dat nodig zijn.
Snelle levering.
Goede service.

Snel geleverd, en alleen met handtekening (zeker gezien de kostbaarheid van de bestelling wel fijn!)

In verleden gebruik van gemaakt via de winkel. Prima.

Goede voorlichting bij aanschaf van een camera. Tussen verschillende camera's werden de plus en minpunten benoemd. Daarnaast wel aangegeven om het touchscreen te beschermen met een beschermglaasje. Dit omdat dit het enige minpunt is van deze camera.

Top service. Was mij factuur verloren en die wordt na contact met de klantenservice keurig gemaild.

Prima service voor de door mij gevraagde vragen en opmerkingen voor een artikel krijg ik een goed antwoord op mijn vragen.

De bestelling is prima bezorgd

+snel en professioneel contact
+goede prijs
+een groot assortiment
+5 jaar garantie zonder extra kosten

-de camera kwam in een open doos
-de verzending duurde langer dan ik had verwacht

Het product werd de volgende werkdag verzonden, ondanks een snelle betaling wat goed genoeg is, maar net zo snel als geadverteerd.

Echt snelle reactie.

Dit is mijn vaste camerazaak afgelopen jaren. Betrouwbare dealer en ik heb er ook dingen verkocht

Nier verzonden maar opgehaald.

Goed en vakkundig geholpen en antwoord gekregen op mijn vragen.

Prettige begeleiding in de winkel.
Jammer, dat het nieuwste toestel niet ter plekke gedemonstreerd kon worden.
Nu we hebben geoefend, zijn we tevreden met de aankoop.

Wel uitstekende service, waarbij camera met toebehoren de volgende dag thuis bezorgd werd.

tot nu toe nog geen klachten.

Gisteren (een Zondag!) een camera gekocht met toebehoren. Tasje was niet op voorraad, maar werd maandagmorgen daarop om 09.30 thuis bezorgd!

Product is in prima staat en zeer snel bezorgd.

Goed geholpen! Alleen jammer dat je perse een review moet schrijven wil je in aanmerking komen voor 2 jaar extra garantie. Dus bij deze

Goede winkel, duidelijke uitleg en laagste prijs garantie
wilde een camera kopen en direct meenemen en in de buurt van waar ik woon/werk en kwam bij Camera Express uit

Werkt goed

Duidelijke en overzichtelijke website met een goeie service! Lange garantie en zeer korte levertijd. Top!

Goed verpakt product binnen de 24 uur geleverd.

Scorekaart voor Kamera Express