Gebruikers over webshop Dustin
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVolgende geleverd en geleverd wat was besteld. Had graag een track en trace code gezien. En mijn btw nummer is niet vermeld op de factuur. Belangrijkste is dat ik snel ontving wat ik had besteld.
VerzendingCorrecte en snelle levering. Was prettig geweest als ze mij een track en trace code hadden gegeven.
AlgemeenHelaas een slechte ervaring met deze webshop. Ten eerste werden de bestelde producten veel later geleverd dan vooraf werd aangegeven, daarnaast hebben ze een verkeerd product geleverd en duurt het nu al weken voordat ze daar met een oplossing komen.
VerzendingTe laat, webshop gaf beschikbaarheid bij beide bestelde producten aan en dat verzending 2-4 dagen in beslag nam. Uiteindelijk zijn de verkeerde producten pas twee weken later geleleverd.
KlantenserviceOndanks meermaals (traag) contact met de klantenservice, wordt er geen (goede) oplossing geboden.
AlgemeenHeel mooie aanbieding op de site: Omada EAP653 5-Pack + OC200 voor 199 euro. Lage prijs maar niet uitzonderlijk laag zoals een televisie voor 10 euro.
Na 11 dagen wordt de order geannuleerd zonder verder gebaar. Ik sluit mij volledig aan bij onderstaande reviews.
1e keer bericht, ETA onbekend. 2e keer bericht = order geanuleerd. Geen gebaar, jammer! Service zonder glimlach.
**edit**
Inmiddels bericht ontvangen dat de annulering op een fout berust. Order wordt als het goed is alsnog geleverd, vandaar dat de waardering van de klantenservice naar voldoende gaat.
Bij daadwerkelijke levering zal ik de review wederom aanpassen.
TBC!
Inmiddels netjes geleverd. Helaas kan ik de review niet meer aanpassen. Achteraf, na een aantal weken wachten, toch nog tevreden.
Tip voor Dustin, mijn case is niet op zichzelf staand. Wellicht handig om daarin te duiken!
AlgemeenHopeloze webshop waar de prijzen en levertijden niet kloppen. Als je daarover klaagt is de reactie arrogant. Wetgeving rondom aankopen door consumenten wordt niet van toepassing beschouwd.
Mijn advies: gewoon niet bestellen, hoe goed de levertijden en prijzen ook lijken
Na veel bellen met klantenservice werd te laat het verkeerd product geleverd. Er wordt geen oplossing geboden anders dan stuur de artikelen maar terug dan betalen we terug.
KlantenserviceMensen bij klantenservice zijn vriendelijk, maar je wordt niet geholpen want “dat kan niet in het systeem”. Mensen bij RMA zijn ronduit arrogant en slecht geïnformeerd over Nederlands consumentenrecht.
AlgemeenProduct was te goedkoop op website gezet. Maar ja toch gekocht. Contact opgenomen waarom product niet binnen normale tijd geleverd werd. Zou binnen dag contact opgenomen worden. Is niet gedaan. Sturen ze 10 dagen later verkeerd product op. Mail gestuurd over verkeerde levering antwoord; prijstechnische storing. Hallo dat je ook eerder kunnen melden.
KlantenserviceZe nemen geen contact, terwijl ze zelf weten dat ze een fout hebben gemaakt. Ook als je daarna om reden vraagt geen antwoord. gewoon verkeerd product opsturen.
AlgemeenSoms wat onduidelijk over levertijden, maar het levert voor uitstekende prijzen de producten die ik heb besteld (tot nu toe 5 Unify Gateways en 1 handscanner)
VerzendingVerzonden en de volgende dag kwam het aan. Niets op af te rekenen. Verpakking was ook goed, dus 5 sterren.
KlantenserviceReageren snel, kunnen mogelijk niet altijd info geven over hoe lang iets duurt, maar reageren altijd netjes.
AlgemeenGelijkwaardig aan oude Centralpoint - prachtige prijzen, onbetrouwbare levertijden, geen verantwoordelijkheid nemen voor verkochte producten.
Eind april een Unifi apparaat bij Dustin besteld op basis van levertijdindicatie "Verzonden binnen 2-3 werkdagen".
Ik heb de bestelling op 24 april geplaatst en direct betaald omdat ik het bewuste apparaat niet direct nodig had. De prijs was een stuk lager was dan bij andere webshops. Na bestelling direct een orderbevestiging ontvangen en rustig afgewacht.
De volgende dag ontving ik een mail dat de levering uitgesteld zou worden met 60 dagen, verwachte levering 26 juni. Direct contact opgenomen met de klantenservice dat ik dit niet kon accepteren.
Snelle reactie ontvangen dat hun leverancier onbetrouwbare informatie aangeleverd had, en daardoor de levertijd niet gehaald kon worden. Er was geen andere mogelijkheid dan de vertraging van 60 dagen moeten accepteren, ondanks dat dit wettelijk niet eens toegestaan is. Ik zou wel kosteloos mogen annuleren.
Hierop aangegeven dat ik een kleine vertraging best zou kunnen accepteren met als uiterste een levertijd van 30 dagen, maar dat ik de unit via hun website besteld had met de door hen opgegeven levertijd, en niet bij hun leverancier. En dat zij best mogen annuleren indien ze niet binnen die termijn zouden kunnen leveren (binnen 30 dagen), maar dat ik dan wel gecompenseerd wilde worden omdat ik dan het product elders zou moeten bestellen en duurder uit zou zijn.
De bewuste servicemedewerker zou dit als klacht doorspelen naar de afdeling klachten, maar daar heb ik na twee weken nog steeds niets van gehoord. Hij heeft uiteindelijk wel de order geannuleerd, en mijn geld heb ik binnen 3 dagen teruggekregen.
Al met al een webshop met onbetrouwbare levertijden die z'n afspraken niet nakomt en zich verstopt achter "het systeem"en hun leveranciers.
Wel een vriendelijke en behulpzame klantenservice, maar ja, liever heb je daar niet mee te maken.
Een nieuwe naam, maar zelfde gedrag als Centralpoint vroeger.
Wordt bij mij vanaf nu standaard uitgesloten van de Pricewatch.
---
Product nooit verzonden.
BIj bestelling verwachte verzendtijd van 2-3 dagen, na bestelling uitgesteld met 2 maanden.
Snelle en vriendelijke reacties van de klachtenservice maar uiteindelijk bleken ze niet in staat de onbetrouwbare levertijd te corrigeren of een oplossing te verzinnen anders dan 2 maanden wachten.
Ondanks de belofte binnen een paar dagen contact te zoeken om de klacht af te handelen nooit meer iets van de klachten-afdeling gehoord.
AlgemeenMXmaster muis besteld. Binnen een dag geleverd, perfect! Het product an sich ben ik ook zeer tevreden over.
VerzendingZoals gezegd binnen een dag geleverd. Hier ben ik dus zeer tevreden mee.
KlantenserviceWas in dit geval niet van toepassing. In het verleden wel prima te woord gestaan.
AlgemeenCloud Gateway Ultra besteld die binnen 3-4 werkdagen geleverd zou kunnen worden voor een strakke prijs. Krijg echter zonder opgaaf redenen te horen dat de bezorging 3 maanden naar achteren verplaatst is. Website lijkt dus te lokken met beschikbaarheid maar er kan niet geleverd worden.
KlantenserviceNa contact met de klantenservice wel (eenvoudig) de mogelijkheid om mijn order te annuleren en het geld terug gestort te krijgen.
AlgemeenTen eerste kreeg ik geen bevestigingsmail en geen mails van bezorgdienst. Daardoor liep het mis bij 1 van 2 pakketten. Dit ging om twee identieke monitors, dus ik had graag de tweede alsnog gekregen, maar dit bleek niet mogelijk via de klantenservice. Dus de tweede elders moeten bestellen. Ik zou geld terug krijgen maar heb het nog altijd niet, twee maanden na de bestelling (en een maand nadat ze aan gaven "binnen een paar werkdagen").
KlantenserviceDat ik geen mails krijg is te vergeven, foutje in het systeem. Dat het onmogelijk was mijn product alsnog te krijgen, en dat vergoeding ontzettend lang duurt, is wel kwalijk.
AlgemeenIk bestel een product. Zie ik een week later dat deze door hun geannuleerd is, geen mailtje of iets dergelijks. Uitermate raar en geeft geen vertrouwen.
KlantenserviceIk had toch enig contact van hun verwatcht. Maar blijkbaar vinden ze dat niet nodig.
AlgemeenIn de pricewatch zag ik de aanbieding voor de Ubiquity Unifi Cloud Gateway Ultra. Deze heb ik besteld (20 maart) voor 129 euro, aangegeven werd dat het product binnenkort weer leverbaar was. Inmiddels heb ik in 3 weken tijd 2 updates van Dustin ontvangen waarin ze een aangepaste levertijd communiceren. De eerste kwam een week na bestelling en werd 18 mei genoemd en gisteren is dit weer aangepast naar 26 juni.
Binnenkort weer leverbaar is bij Dustin dus een erg rekbaar begrip en kan zomaar 3 maanden levertijd betekenen. Ondertussen adverteren ze nog steeds met een scherpe prijs voor dit product. Ongelooflijk!
Product wordt volgens laatste bericht pas na 3 maanden verzonden.
AlgemeenVia mijn werk hebben we Dustin als leverancier van IT middelen. Heb een groot beeldscherm besteld vanuit een bedrijfsbudget. Bestellen ging heel makkelijk en de levering ging mooi vlot. Inmiddels staat mijn grote scherm op mijn werkplek thuis. Erg tevreden met het hele proces.
VerzendingLevering ging vlot en communicatie was duidelijk. De bestelling ging via mijn werk met een portal, dit was duidelijk en overzichtelijk. Levering was goed gecommuniceerd en verliep vlot.
AlgemeenWebsite is overzichtelijk.
Kon snel vinden wat ik wilde hebben.
Prijs is marktconform en service is prima
Laptop was snel besteld en geconfigureerd.
Levering was ook prima op tijd en kreeg ook statusupdates
AlgemeenNieuwe telefoon besteld via onze bedrijfsportal bij Dustin, dit ging heel soepel en voldoende keuze.
VerzendingLevering prima en lekker snel in verzegelde doos. Moest tekenen voor ontvangst dus goed geborgd.
KlantenserviceIk had een vraag over bestelproces en deze werd netjes en to the point binnen 2 uur beantwoord.
AlgemeenBestellen gaat heel erg makkelijk, zoals je ook mag verwachten van een webshop anno 2024.
VerzendingDe verzending is prima.Wat vooral prettig is, is dat je geen 20 e-mails krijgt met statusupdates. Alleen de noodzakelijke e-mails en meer is niet nodig.
AlgemeenVerzenden ging prima, netjes verpakt. 5 sterren. Voor het retourneren moest ik zelf betalen 8 euro. 1 ster.
VerzendingIk was erg blij met de goede verpakking met luchtkussens. Op tijd aangekomen. Geen andere problemen.
KlantenserviceIk moest contact opnemen met de klantenservice om een retourzending aan te vragen. Ik wilde in eerste instantie een ander product, maar was niet op voorraad en het was onbekend wanneer het beschikbaar zou komen. Gevraagd om een retour. Daar moest ik een e-mail sturen naar een ander adres. Ze gaven me een CASE-nummer maar geen label. Ik moest betalen voor de retourzending en het stond niet duidelijk op de website, anders had ik in eerste instantie niet besteld.
AlgemeenNa een kleine zoektocht zijn we goed geholpen. De prijs en het product waren juist.
VerzendingHet bestelde product voldoet aan de gestelde eisen. De specificaties zijn goed. Het product komt overeen met het bestelde.
AlgemeenChoos IT van Dustin is een simpel oogende bestelsite waarop de meest essentiele ICT onderdelen te bestellen zijn.
Dat gaat vrij simpel.
Je wordt goed via email geinformeerd over je bestelling.
De bestelling wordt snel geleverd.
Snel geleverd en alles was netjes verpakt.
Het pakket was niet beschadigd en goed beschermd met bolletjesplastic
AlgemeenMonitor en toetsenbord besteld, was en binnen twee dagen. Ongelooflijk snelle service en uitstekend materiaal. Ontzettend blij met de snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!
VerzendingMonitor en toetsenbord besteld, was en binnen twee dagen. Ongelooflijk snelle service en uitstekend materiaal. Ontzettend blij met de snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!