Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling product

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

28.673 reviews - Pagina 1 van 574

Review - Overleef de videokaartenschaarste - 26 oudere gpu's getest in moderne games

25-09 - Nieuwe videokaarten blijven schaars en duur. De prestaties van oudere en nog betaalbare modellen zijn daarmee relevanter dan ooit. Wij zochten uit hoe goed oude gpu's moderne games nog...

Plus

157

Review - LG A1-oledtelevisie - De goedkoopste oled ooit

21-09 - De LG A1 is de goedkoopste oled-tv ooit. LG moest om de prijs te drukken een aantal compromissen maken, maar naar ons idee zijn hierbij goede keuzes gemaakt.

Tweakers zegt: Great value

216

Review - Samsung Galaxy Z Flip3 - Gewoon, maar zeker niet gewoontjes

24-09 - Een vouwtelefoon blijft bijzonder en de nieuwe Samsung Galaxy Z Flip3 is de betaalbaarste foldable tot nu toe. Wat krijg je en wat geef je op met deze formfactor?

118

Round-up - Vier aio-pc's met Windows - Bestaat er een echte iMac-concurrent?

20-09 - Welk antwoord hebben fabrikanten van Windows-pc's op de nieuwe iMac 24"? Wij hebben vier all-in-ones van Acer, ASUS, Dell en MSI getest.

209

Preview - Guardians of the Galaxy - Fijne sfeer, maar trage actie

22-09 - Guardians of the Galaxy belooft de typische sfeer van de franchise over te brengen naar de game, maar de actie in de gameplay voelt vooralsnog te traag aan.

29

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - September 2021

13-09 - We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

157

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - De beste schoollaptops van augustus 2021

01-08 - Deze Laptop Best Buy Guide XL staat in het teken van de 'back to school'-periode. Daarom hebben we in zes categorieën gekeken welke laptop je het beste mee naar school (of elders) kunt...

229

Review - Sony WF-1000XM4 - Plezant lawaai en zalige stilte

19-09 - Sony heeft na twee jaar de opvolgers van de WF-1000XM3 uitgebracht. De vorige oordoppen waren goed in noisecancelling en geluidskwaliteit. Hoe zit het met deze?

Tweakers zegt: Ultimate

174

Achtergrond - De App Store in het vizier van toezichthouders

23-09 - De druk op Apple vanwege het monopolie in de App Store en in-appbetalingen neemt verder toe. Wat gaat dat betekenen voor ons als gebruikers van Apple-apparaten?

Plus

32

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2021

01-09 - In deze editie van de DBBG hebben we voor het eerst een vergelijking gemaakt tussen prebuilt systemen en pc's die je zelf bij elkaar klikt in de Pricewatch.

150

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - September 2021

03-09 - Welke monitor kun je nu het best kopen? Voor deze BBG zochten we naar de beste betaalbare schermen, gamingschermen, ultrawides en monitoren met USB-C-aansluiting.

119

Achtergrond - Project March VI-exoskelet - Meer vrijheid dankzij dieptecamera’s

24-09 - De zesde versie van het Project March-exoskelet gebruikt voor het eerst dieptecamera's. We spraken daarover met de makers.

Plus

12

Interview - Octavia de Weerdt van de NBIP - Over NaWas, tapvorderingen en abuse

21-09 - In 2001 richtten zes Nederlandse telecomproviders de NBIP op om te kunnen voldoen aan aftapvorderingen. Directeur Octavia de Weerdt bespreekt de stand van zaken en de toekomst, waarin...

Plus

25

Review - LG C1 oled-tv - Is groter beter?

23-07 - De LG C-serie is al jaren de populairste tv in de Pricewatch. We hebben drie maten getest van de C1 en kunnen zo antwoord geven op de vraag of groter beter is.

Tweakers zegt: Excellent

187

Review - OnePlus Nord 2 - Een prachtpakket met een paar voetnoten

15-08 - De Nord 2 is een interessant middenklassetoestel van OnePlus. Het streven van OnePlus is om veel waar voor je geld te bieden en wij keken of de fabrikant daar ook dit jaar weer in...

194

Review - Deathloop - Het beste van Arkane

16-09 - We durven deze uitspraak wel aan: Deathloop is de beste game die Arkane Studios tot nu toe heeft afgeleverd. De gameplay is origineel en beter in balans dan in vorige games van de...

Tweakers zegt: Excellent

152

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Juli 2021

09-07 - We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

223

Best Buy Guide - Processor Best Buy Guide - De beste cpu's in september 2021

07-09 - Wat is de beste processor? In deze Processor Best Buy Guide van september 2021 bepalen we op basis van onze testdata wat de beste cpu's van dit moment zijn.

93

Achtergrond - De auto als gegevensverzamelaar - Connected cars en de toegenomen datahonger

18-09 - Connected cars maken auto's veiliger, geven meer inzicht in onderhoud en verbruik, en leiden tot innovatieve functies. Maar gaan ze wel zorgvuldig met data om?

Plus

53

Review - Huawei MateView 28"-monitor - Innovatief maar niet perfect

17-09 - Huawei stapt met de MateView in de wereld van monitoren en doet dat met een opvallend design. Vooralsnog is de Mateview de enige monitor met een 3:2-verhouding.

Tweakers zegt: Innovation

36

Review - ReMarkable 2 - Het onbetaalbare gevoel van papier

05-01 - Met de tweede reMarkable belooft de gelijknamige Noorse start-up het gevoel van papier te koppelen met digitale krachten. Wij bekeken in hoeverre dat gelukt is.

213

Preview - FIFA 22 - Belooft grote stap vooruit op nieuwe consoles

20-07 - FIFA 22 belooft de eerste FIFA te zijn die volledig gebruikmaakt van de nieuwe mogelijkheden van de PS5 en Xbox Series X/S. De pc-versie blijft echter achter.

116

Review - Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra - Op de rem voor onderscheid en betere prijs

27-01 - Samsung komt dit jaar al wat eerder met de S21-serie. We hebben de toestellen uitvoerig getest en dit is onze uitgebreide review.

257

Round-up - De beste smartwatches van negen merken

07-04 - We bekijken negen smartwatches. We vergelijken de ‘traditionele’ smartwatchfunctionaliteit en wat fabrikanten bieden op het vlak van sport- en gezondheidsfuncties.

279

How-to - Maak je pc klaar voor Windows 11 - Zo check je of jouw pc al geschikt is

28-06 - Hoe zorg je dat je alvast klaar bent voor Windows 11? In dit artikel leggen we uit hoe je je pc alvast geschikt maakt voor Windows 11.

243

Review - Apple iMac 24" 2021 - Maakt de M1 van elke Mac een feestje?

03-06 - Apple is op een missie; het wil ook zijn Macs volledig gaan voorzien van zelfontworpen processors. Nu is het de beurt aan de iMac 24" 2021.

396

Review - Samsung Galaxy A52 - Een terechte bestseller

28-04 - De Samsung Galaxy A51 bleek in 2020 een enorm populaire telefoon. Zijn opvolger, de Galaxy A52, is er nu en ziet er veelbelovend uit. Is hij echt zo goed als hij lijkt?

Tweakers zegt: Great value

236

Review - LG G1 oled-tv - Een evolutie aan je muur

06-05 - De LG G1 heeft niet alleen een zeer goede beeldkwaliteit, hij is superplat en kan met de meegeleverde muurbeugel strak tegen de muur worden gehangen.

Tweakers zegt: Ultimate

252

Review - Microsoft Surface Go 2 - De gespleten persoonlijkheid van een 'tabtop'

06-'20 - De Surface Go 2 is de opvolger van de Surface Go en met 460 euro de goedkoopste Surface-tablet die Microsoft verkoopt. Is het een alternatief voor een laptop in die prijsklasse?

Tweakers zegt: 8

123

Round-up - Zes 55"-tv’s getest - 2020-modellen voor de 2021-sportzomer

23-05 - Over een paar weken begint het EK voetbal. Afgaand op eerdere EK's en WK's is dat voor veel mensen hét moment om een nieuwe tv in huis te halen. In deze test bespreken we zes oled- en...

204

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2021

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2021 gaan we op zoek naar de beste Chromebook tot 500 euro, budgetlaptop tot 500 euro en thin&light tot 1000 euro.

150

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - April 2021

06-04 - Tegen de trend van prijzen en verkrijgbaarheid in, zijn ssd's in prijs gezakt en goed te krijgen. We zetten die met de beste prijs-prestatieverhouding op een rij.

133

Review - AMD Ryzen 5 5600X, Ryzen 7 5800X, Ryzen 9 5900X en 5950X

11-'20 - AMD doet vandaag zijn grootste introductie van dit jaar: de Ryzen 5000-processors voor desktops, op basis van de gloednieuwe Zen 3-architectuur.

413

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2021

01-07 - Er begint wat videokaartvoorraad te komen bij webshops. Videokaarten blijven het zorgenkind, maar met minder mining in China kan daar verandering in komen.

213

Preview - Diablo II: Resurrected - Blijft trouw aan het origineel

14-04 - Met Diablo II: Resurrected doet Blizzard een poging om de klassieker uit 2000 uit de mottenballen te halen. Het blijft daarbij zo dicht mogelijk bij het origineel.

168

Review - Samsung Galaxy Watch4 - Dag Tizen, hallo Wear OS

27-08 - Samsung maakt met de Galaxy Watch4 de overstap van Tizen naar Wear OS, maar houdt de ervaring voor de gebruiker grotendeels hetzelfde.

151

Review - Nvidia GeForce RTX 3070 Ti - Meer cores en sneller geheugen

09-06 - Tegelijk met de RTX 3080 Ti kondigde Nvidia de RTX 3070 Ti aan. Hij moet 50 procent sneller zijn de 2070 Super en ook de reguliere RTX 3070 achter zich laten.

123

Review - AMD Ryzen 5 5600G en Ryzen 7 5700G Review - Eindelijk moderne Ryzens met igpu

03-08 - Met de Ryzen 5 5600G en Ryzen 7 5700G heeft AMD eindelijk weer een aanbod van desktop-processors met een geïntegreerde gpu. Bekijk onze uitgebreide benchmarks!

99

Gebruikersreview - +1Apple iPhone 13 Pro, 256GB opslag Blauw review door Blue-eagle

24-09 - Een enorme upgrade voor mijn iPhone 7; het is een zwaargewicht zonder spannende features, maar wel oerdegelijk en razendsnel.

Lees alle 3 reviews van dit product

Score: 4

5

Round-up - 19 midrange-ATX-kasten - De beste behuizingen van 60 tot 120 euro

19-02 - In deze megaround-up reviewen we maar liefst negentien midrange-ATX-behuizingen. Wat zijn de beste pc-kasten tussen de 60 en 120 euro?

102

Round-up - AMD B550-moederborden - Negen borden tot 200 euro op de testbank

09-'20 - Wat is het beste betaalbare AMD B550-moederbord? Dat zoeken we uit in deze test van negen B550-modellen, waarin we borden van ASRock, Asus, Gigabyte en MSI op de proef stellen.

131

Gebruikersreview - 0Samsung Odyssey Neo G9 (G95NA) 49" Wit, Zwart review door jambek524

08-08 - Wat een verademing deze monitor ! Echt abnormaal ! Via alert van Coolblue op de hoogte gesteld dat ie leverbaar was, dus direct besteld ! Review is vast oppervlakkig, jammer dan, rest...

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 5

15

Round-up - Round-up bluetoothspeakers - 15 populaire modellen uit 3 prijsklassen

02-07 - In deze test zetten we vijftien bluetoothspeakers uit drie verschillende prijsklassen naast elkaar. Welke speakers klinken het best en hebben de beste featureset?

218

Review - POCO X3 Pro en F3 - Extreem rappe middenklasse-smartphones

04-06 - De POCO X3 Pro en F3 hebben opmerkelijk goede specificaties voor het aanschafbedrag. Zijn het daarmee de beste deals in het middensegment?

119

Preview - Apple iOS 15 en iPadOS 15 - De iOS-versie die je kunt weigeren

10-06 - Apple heeft iOS 15 en iPadOS 15 aangekondigd. Wat is er allemaal nieuw en hoe werkt het?

100

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - Februari 2021

23-02 - Welke monitor kun je nu het beste kopen? In deze Best Buy Guide zoeken we het uit. We gaan op zoek naar de beste betaalbare schermen, gamingschermen, 4k-monitoren en ultrawides.

204

Review - Round-up games zomer 2021 - Hades, Death's Door en meer

14-09 - Omdat we niet alles uitgebreid kunnen reviewen, bespreken we af en toe een aantal games in vogelvlucht. Zo besteden we toch nog wat aandacht aan titels die anders Tweakers niet zouden...

80

Round-up - Zeven noisecancelling hoofdtelefoons - Met een onverwachte favoriet

06-'20 - Sony en Bose domineren de markt, met de WH-1000XM3 en NC700, maar er zijn veel meer noisecancelling hoofdtelefoons. We hebben nog zeven modellen getest, met een onverwachte favoriet.

340

Round-up - Head-to-head betaalbare tablets - Samsung in de schaduw van Lenovo

12-04 - Er zijn nog maar weinig Android-tabletmakers over. Lenovo en Samsung persisteren en hebben allebei tablets geïntroduceerd die interessant zijn voor hun prijs: iets ten noorden van 200...

169

Review - Garmin Venu 2 - Gezondheidshorloge voor een breder publiek

18-07 - De Venu 2 onderscheidt zich van andere Garmin-horloges met een oledaanraakscherm en met het ontwerp, om een breder publiek dan alleen sporters aan te trekken.

88

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 574


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True