Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Terug

Title

Sluit

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

Filters
23.609 reviews - Pagina 1 van 237

Achtergrond - Elektrische auto’s en hun accu - Achilleshiel of stille kracht?

17-11 - Bij elektrische auto's draait alles om de accu. We bespreken diverse varianten, met verschillende prestaties, levensduur en capaciteit. Ook werpen we een blik op solid state.

275

Review - AMD RX 590-videokaart - Een goedkope, opgevoerde RX 580?

15-11 - AMD heeft de kloksnelheden van de RX 590-gpu flink opgeschroefd. Waar de clocks van de RX 580 stock op 1257MHz met boost naar 1340MHz tikken, is dat bij de RX590 1469 en 1545MHz.

158

Review - Google Pixel 3 - Software veel beter dan de hardware

16-11 - De Google Pixel 3 heeft een vernieuwende camera, snelle updates en upgrades, en is nog relatief klein ook. Genoeg reden om hem te kopen? Misschien, maar er zijn ook veel nadelen.

Tweakers zegt: 7

128

Round-up - Vijftien Turing-kaarten - Custom kaarten van fabrikanten getest

14-11 - Bij de introductie van Nvidia's Turing-kaarten hebben we enkel de 2080-Founders Editions van Nvidia zelf getest. Intussen hebben we ook van fabrikanten kaarten ontvangen en getest.

153

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2018

01-11 - Deze maand hebben we drie systemen samengesteld om de donkere wintermaanden door te komen. Drie gamesystemen moeten je voorlopig kunnen vermaken.

190

Achtergrond - De opvouwbare smartphone komt eraan

07-11 - De vouwbare smartphone komt er eindelijk aan. Na een kleine Amerikaanse fabrikant heeft ook Samsung er één aangekondigd. Hoe werkt deze techniek?

119

Review - Gebruikersreview van de Maand - Oktober 2018

13-11 - Wat waren de beste gebruikersreviews van de maand oktober? De community maakte een selectie en die zetten wij in dit artikel op een rij.

17

Achtergrond - De grote belofte van waterstof - Het alternatief voor elektrisch rijden?

03-11 - Er wordt veel gesproken over waterstof als alternatief voor brandstof- en elektrische auto's. Maar wat is waterstof, hoe werkt het en wat zijn de uitdagingen?

446

Review - Lenovo Yoga C930 - Convertible met een eigen draai

12-11 - Lenovo geeft met de C930 weer een nieuwe draai aan het intussen bekende convertibleconcept door een soundbar en een ingebouwde stylus toe te voegen.

Tweakers zegt: 8,5

35

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2018

01-10 - In deze editie van de Laptop Best Buy Guide kijken we naar de mainstreamlaptop en natuurlijk de twee goedkopere categorieën.

129

Review - Xiaomi Pocophone F1 - High-end smartphone voor weinig geld

18-09 - Hoeveel mag jouw high-end smartphone kosten? Xiaomi probeert het met de Pocophone F1 voor 329 euro. Voor dat geld heb je een hoogwaardig toestel, maar perfect is hij zeker niet.

Tweakers zegt: 9

301

Round-up - Tweakers Gift Guide 2017 - De tofste techcadeaus onder de 50 euro

11-'17 - De dagen worden korter, het kwik daalt en onbedoeld krijg je steeds meer zin in stamppot. Voor Tweakers betekent dat natuurlijk dat het weer tijd is voor een Gift Guide.

189

Review - Battlefield V - Verkiest kwaliteit boven kwantiteit

09-11 - Battlefield V beschikt zowel in de singleplayer als de multiplayer over hoogwaardige content, maar had bij introductie nog best wat meer van die content kunnen gebruiken.

Tweakers zegt: 8,5

305

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Oktober 2018

05-10 - De Smartphone Best Buy Guide geeft tips over welke smartphone je het best kunt kopen in diverse categorieën.

198

Review - OnePlus 6T - Niet elke verandering is verbetering

29-10 - De OnePlus 6T is in de basis een variant van de eerder verschenen OnePlus 6, maar verschilt toch op enkele belangrijke punten. We leggen hem onder de loep.

Tweakers zegt: 8

274

Round-up - Gift Guide voor de zomervakantie - De leukste gadgets onder 150 euro

26-05 - Ook dit jaar hebben we weer een Gift Guide opgesteld waarin je leuke cadeausuggesties voor de zomer kunt vinden.

129

Gebruikersreview - +3Crucial MX500 2,5" 1TB review door Foritain

14-11 - Ondanks dat de MX500 SSD's tot de aller goedkoopste behoren zien we uitstekende prestaties die enkel hun meerdere moeten erkennen in de 860 EVO serie. Het prestatieverschil is echter...

Lees alle 15 reviews van dit product

Score: 5

19

Review - LG C8 hdr-oled-tv - Niet goedkoop, wel een goede koop

18-07 - We bekijken het goedkoopste oledmodel van dit jaar van LG: de 55"-versie van de C8.

Tweakers zegt: 9

251

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - september 2018

01-09 - De nadruk van deze editie van de Best Buy Guide ligt op kleine, compacte systemen. Daarom kijken we zowel naar twee compacte gamesystemen als een home theater pc

148

Review - Apple iPhone XR - De brug tussen vernieuwd en vertrouwd

23-10 - De iPhone XR is de derde en minst dure Apple-smartphone die dit jaar uitkomt. Wij voelden hem voor de release uitgebreid aan de tand.

Tweakers zegt: 8,5

616

Review - Nvidia GeForce RTX 2070 - Turing op budget?

16-10 - We kijken naar de prestaties van de RTX 2070 tegenover de vrijwel evendure GTX 1080, en natuurlijk vergelijken we de prestaties ook met de GTX 1070 en de duurdere RTX-kaarten.

200

Round-up - Noisecancelling koptelefoons - Vijf topmodellen getest

24-09 - Koptelefoons met noisecancelling zijn populair. En duur. Vandaar dat we vijf modellen waarvoor beide kwalificaties gelden, op een rij hebben gezet en uitgebreid testen.

328

Review - Xiaomi Mi A2 - Veel telefoon voor niet gek veel geld

10-09 - Xiaomi heeft de Mi A2, de opvolger van de populaire Mi A1, aangekondigd. We probeerden deze Android One-smartphone uit.

Tweakers zegt: 8,5

191

Review - Samsung Galaxy S9 en S9+ - Hetzelfde, maar dan beter

22-03 - Samsungs Galaxy S9 en S9+ zijn heel goede telefoons met een bijpassende prijs. Wij onderzochten wat je voor die forse prijs allemaal kunt verwachten.

362

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2018

01-08 - In deze editie van de Laptop Best Buy Guide kijken we naar de beste budgetlaptop, basislaptop en thin&light.

115

Gebruikersreview - +3MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio review door Foritain

14-11 - Een lekkere dikke RTX 2080; stevig, groot, veel RGB, maar zonder de forse meerprijs die high-end modellen soms dragen. Dat maakt de Gaming X Trio een hele interessante, zeker als je om...

Lees alle 4 reviews van dit product

Score: 5

8

Preview - Huawei Mate 20 Pro - Nieuw imago, nieuwe prijsklasse

16-10 - De Huawei Mate 20 Pro onderscheidt zich op papier op twee elementen die veel mensen belangrijk vinden: camera en accuduur. Meer dan genoeg reden om hem uitgebreid te proberen.

167

Videoreview - Battlefield V Review - Verkiest kwaliteit boven kwantiteit

09-11 - Battlefield V beschikt in zowel de singleplayer als de multiplayer over hoogwaardige content, maar had bij introductie nog best wat meer van die content kunnen gebruiken.

28

Review - Sony AF9 - De ideale oled voor je thuistheater

12-10 - Een oled en een lcdtv vormen samen de Master Series. In deze review bekijken we of de nieuwe oled, de AF9, de hooggespannen verwachtingen weet waar te maken.

Tweakers zegt: 9

131

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Juli 2018

06-07 - Welke telefoon moet ik kopen? Voor wie zich dat afvraagt, hebben we deze Best Buy Guide gemaakt, met de beste smartphones die Tweakers heeft getest.

327

Achtergrond - Doe-het-zelf-domotica: het nieuwe tweaken

03-'15 - De mogelijkheden van doe-het-zelf-domotica zijn eindeloos, van simpelweg licht schakelen met een bewegingsmelder tot en met het beveiligen van de thuisbasis met een ring van...

115

Gebruikersreview - +3Xiaomi Mi Mix 3 256GB Zwart review door smiba

18-11 - Deze strak afgewerkte telefoon laat je niet zitten met zijn krachtige snapdragon 845, 6.39" OLED paneel en 8GB ram

Score: 4

4

Preview - Pokémon Let's Go Pikachu - Mix van oude rpg en Pokémon Go!

19-06 - Later dit jaar brengt Nintendo eindelijk de langverwachte Pokémon-rpg uit, voor de Nintendo Switch. De invloeden van het populaire Pokémon Go! zijn duidelijk merkbaar.

72

Gebruikersreview - +3Sony WH-1000XM3 (Zwart) review door Frozen

04-10 - De Sony WH-1000XM3 is uniek in zijn soort met de beste noise cancellingtechnologie gecombineerd met een comfortabelere draagstijl. Zijn voorganger de XM2 was al enorm goed, maar de...

Lees alle 19 reviews van dit product

Score: 5

46

Gebruikersreview - +2OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart review door ThePendulum

10-11 - Heerlijk apparaat met een vertrouwde en vlotte Android interface. De vingerafdruklezer is voor mij niet merkbaar langzamer, maar heeft wel meer moeite met water gerimpelde vingers. De...

Lees alle 8 reviews van dit product

Score: 5

6

Overig - Nationale Actie Retourneer uw CompuServe cd's

07-'00 -

138

Preview - Samsung Galaxy A9 en Galaxy A7 - Midrangemodellen met meer camera's

11-10 - Samsung probeert zijn midrangesmartphones op te poetsen met onderscheidende functies. De A7 en A9 hebben meer camera's dan andere Samsung-smartphones.

110

Review - Intel i9-9900K en i7-9700K - Zijn dit de beste gameprocessors?

19-10 - In navolging van AMD heeft nu ook Intel processors met acht cores voor de mainstreamdesktop uitgebracht. Naar Intels eigen zeggen is de 9900K de beste gameprocessor. Is dat ook zo?

306

Review - Nokia 8 - Geduchte concurrent voor gevestigde orde

09-'17 - HMD heeft de eerste high-end Nokia-smartphone uitgebracht in drie jaar. Tweakers nam hem onder de loep.

Tweakers zegt: 8

203

Review - Huawei P20 Pro - Als je voor accuduur en camera gaat

25-04 - De P20 Pro heeft een bijzonder innovatieve cameraopstelling, een goede accuduur en een mooi groot scherm. Hij neemt het daarmee op tegen de allerbeste smartphones van het moment.

Tweakers zegt: 8,5

156

Review - Samsung Q9F - Qled met camouflagestand

27-06 - Doordat de Q9F van dit jaar van een fald-backlight is voorzien, kan hij zich wat beeldkwaliteit betreft heel aardig meten met oleds. De prijs van de Q9F is wel aan de hoge kant.

Tweakers zegt: 8

176

Review - Google Home Hub - Slimme speaker en fotolijst in één

08-11 - In deze review nemen we Googles Home Hub onder de loep, een smartspeaker met ingebouwd scherm.

154

Gebruikersreview - +3Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Brown, Qwerty US) review door Foritain

15-10 - De nieuwe K70 moderniseert op een paar fronten, vooral de hardwareprofielen zijn erg welkom. De hogere prijs is gezien de bescheiden aanpassingen wel een dingetje, maar dat zakt op...

Lees alle 3 reviews van dit product

Score: 5

27

Round-up - Telefoons rond 300 euro - Twee stappen naar voren, een stapje terug

13-07 - Wie wil er nu niet een koopje? Tweakers testte vier telefoons rond driehonderd euro en bekeek op welke vlakken welke telefoons de beste zijn.

246

Review - Red Dead Redemption 2 - Rockstar levert opnieuw klassieker af

25-10 - Met Red Dead Redemption 2 levert Rockstar Games andermaal een prachtige game af. Je komt voor het schieten, maar blijft in de game voor de band met de personages en het verhaal.

Tweakers zegt: 9,5

353

Review - Nintendo Switch - Vooral geschikt voor partygames

03-'17 - De Switch is een typische Nintendo-console: zeer geschikt voor het spelen van partygames, maar misschien wat minder voor hardcore games. Eigenlijk net zoals zijn voorgangers.

339

Review - Moto G6 en G6 Plus - Smartphones tussen heden en verleden

29-05 - De Moto G6 en G6 Plus zijn Lenovo's nieuwste midrangetelefoons. Ze hebben een 18:9-scherm, glazen behuizing en dubbele camera. Hoe zijn ze in de praktijk?

130

Gebruikersreview - +3Asus ROG Strix Z390-I Gaming review door Foritain

16-11 - 'Het' Z390 ITX bordje. Alles erop en eraan, stevige stroomvoorziening (ook voor i9-9900K met OC), RGB, aRGB, 2x M.2, top audio, top visuals, top bios, betere software ervaring dan de...

Score: 5

4

Review - Apple iPhone XS en XS Max - Briljante smartphones, kleine upgrades

29-09 - De XS en XS Max zijn de nazaten van de iPhone X, waarbij de XS Max een nieuw formaat is van Apple. De toestellen zijn op veel gebieden verbeterd en wij keken waar en hoeveel.

837

Videoreview - Google Pixel 3 - Software veel beter dan de hardware

16-11 - De Pixel 3 is niet in de Benelux te koop en Google wil niet zeggen of en wanneer dat wel het geval zal zijn. Omdat veel tweakers interesse hebben in deze compacte en complete...

3

Preview - Philips 803 en 903 oledtelevisies - Nieuwe oleds met hdr+ en B&W-geluid

31-08 - Deze IFA worden er twee nieuwe oledmodellen getoond: De Philips 803 die verkrijgbaar is in 55 en 65 inch, en de Philips 903 die in dezelfde schermmaten verkrijgbaar zal zijn.

89

Gebruikersreview - +3Cooler Master MasterCase MC500M review door Foritain

12-11 - Kwalitatief echt uitstekend, netjes afgewerkt, voorzien van een leuke unieke RGB PSU cover, en onder de streep een case waar heel erg weinig op af te dingen valt. Verdient serieuze...

Score: 5

20

Review - OnePlus 6 - Blinkt uit in zijn eenvoud

21-05 - OnePlus is tweevoudig winnaar van een Tweakers Award voor de beste telefoon, dus we hebben de nieuwe OnePlus 6 zo snel mogelijk getest.

Tweakers zegt: 9

269

Review - Nokia 7 Plus - Fijn, vlot en zuiver

10-04 - De Nokia 7 Plus is een middenklasser met een groot en lang scherm, en een dubbele camera met optische zoom. De prijs is gematigd en de software puur, en dat maakt hem interessant.

Tweakers zegt: 7,5

129

Review - Huawei P smart - Slimme keuzes in een budgetphone

06-04 - De Huawei P smart deelt diverse kenmerken die tot voor kort op duurdere modellen te vinden waren. Tweakers testte ze uit.

Tweakers zegt: 8,5

114

Review - RTX 2080 en 2080 Ti - Een nieuwe, maar dure prestatiekroon

19-09 - We zetten de nieuwe Turing-generatie tegenover de oude Pascal-kaarten, waarbij we naar de twee topmodellen kijken. De RTX 2080 Ti en RTX 2080 zijn sneller, maar vooral veel duurder

362

Round-up - Bluetooth-oordoppen - De verschillen zijn groot

12-'17 - Nu bij steeds meer telefoons een audio-uitgang ontbreekt, komen er ook meer bluetooth-oordoppen op de markt. We legden zeven modellen naast elkaar. De verschillen blijken groot.

337

Review - AMD Ryzen 2700X en 2600X: (Ry)Zen met een plus

19-04 - Eindelijk is de nieuwe generatie Ryzen er: nieuwe processors die je op bestaande moederborden kunt gebruiken. AMD gaf de tweede generatie Ryzen de codenaam Pinnacle Ridge

198

Gebruikersreview - +2Apple iPhone XR 64GB Wit review door Tommatje

05-11 - De iPhone Xr is de meest interessante iPhone van 2018. De telefoon is mooi afgewerkt, heeft snelle hardware, een groot scherm en een geweldige accuduur. Wel mis je de secundaire camera...

Lees alle 3 reviews van dit product

Score: 4

40

Review - Samsung Galaxy S8 en S8+: sexy smartphone blijkt behoorlijk trouw

04-'17 - De Samsung Galaxy S8 heeft een groot en afgerond scherm in een relatief kleine behuizing. Of je dat mooi vindt, is aan jou; wij keken naar de praktische aspecten van het toestel.

494

Gebruikersreview - +3AMD Ryzen 3 2200G Boxed review door Foritain

09-11 - Ryzen ronde 2! Dit maal met geintegreerde graphics enzo. APU gamen blijft concessies accepteren, maar tal van populaire games komen prima voor de dag. Verder is de CPU prima capabel,...

Lees alle 6 reviews van dit product

Score: 4

11

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2018

01-07 - Ook in de zomer bouwen we vrolijk verder aan pc's en voor deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we een basisgamesysteem en een mainstreamgamesysteem samengesteld.

136

Review - Xbox One X - De beste graphics op een console

11-'17 - De tweede 'consoleoorlog' van deze generatie gaat tussen de Xbox One X en de PlayStation 4 Pro. Nu ook Microsofts console voor 4k-gaming op de markt is, vergelijken we de twee.

425

Review - Samsung Galaxy A8 - Dure middenklasser zit tjokvol opties

01-'18 - Samsung zet met de Galaxy A8 een goedkopere variant van zijn Galaxy S8 op de markt. Is het een goede smartphone?

Tweakers zegt: 8

176

Gebruikersreview - +2MSI GeForce RTX 2070 Gaming Z 8G review door NotWise

08-11 - Deze kaart is momenteel de snelste RTX2070 op de markt. Hij is bijna net zo duur als de goedkoopste GTX 1080Ti. Deze kaart is kwalitatief veel beter dan een goedkope GTX 1080Ti.

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 5

12

Review - Vier tablets uit de middenklasse: accuduur en behuizing maken het verschil

08-'16 - Bij tablets vanaf 200 euro wordt de kwaliteit minimaal acceptabel en is er redelijk wat concurrentie. Welke tablets onderscheiden zich en is er een duidelijke winnaar?

210

Review - Samsung 970 Evo en 970 Pro - Nieuwe nvme-drives in bijna alles beter

24-04 - Op vrijwel alle vlakken presteren de 970-drives weer een stukje beter dan de 960-versies. Voor de meeste toepassingen zouden we de 970 Evo boven de duurdere Pro-drives adviseren.

97

Review - Apple iPad 2018 - De tablet waar Apple mee weg kan komen

27-04 - Apple heeft onlangs de nieuwe versie van de goedkoopste iPad gepresenteerd. Tweakers testte onder meer het scherm en de accuduur van de nieuwe tablet.

Tweakers zegt: 7,5

247

Gebruikersreview - +1Google Chromecast (2018) - Zwart review door CH4OS

17-11 - Fijn apparaatje, dat ook 1080p 60fps ondersteund. Google had 1080p 60fps (voorbeeld-)content kunnen meegeven, zodat het ook makkelijk te testen is. Wat mij betreft is dit namelijk een...

Lees alle 5 reviews van dit product

Score: 4

2

Gebruikersreview - +3Asus ROG RYUO 240 review door pclinde

13-11 - De Asus ROG Ryuo 240 zorgt voor een frisse wind in AIO-land met zijn 1.77 inch OLED-scherm. Deze is via de LiveDash software plezierig aan te sturen, waar ook nog voldoende modificaties...

Score: 5

15

Gebruikersreview - +2Nest Hello - zonder installatie review door JustVodka

05-07 - Deurbel doet wat het belooft met redelijk goed beeld. En persoon herkenning is beter dan verwacht.

Lees alle 5 reviews van dit product

Score: 4

28

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

11-'16 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

0

Review - Call of Duty: Black Ops 4 - Ruim baan voor battle royale en zombies

04-11 - Met Black Ops 4 maken Treyarch en Activision andere keuzes dan normaal. Dat is te prijzen, maar het betekent ook dat deze Call of Duty niet per definitie elke gamer zal aanspreken.

Tweakers zegt: 7,5

146

Review - Nvidia Geforce GTX 1050 (Ti): gamen voor weinig

10-'16 - Voor gamers met niet al te hoge eisen introduceerde Nvidia de GP107-gpu. Wij testten de GTX 1050 en GTX 1050 Ti, waar die gpu in terug te vinden is.

205

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Juli 2018

16-07 - Om de keus voor een solid state drive te vereenvoudigen, hebben we een Best Buy Guide voor ssd's opgesteld. Om te beginnen hebben we ruim vijftig ssd's getest.

128

Gebruikersreview - +3Hikvision DS-2CD2T45FWD-I8 review door Pazo

15-11 - Hikvision heeft een goede IP camera uitgebracht met zeer uitgebreide instelmogelijkheden. Door de EXIR technologie genereert de camera goede nachtbeelden tot wel 80 meter zicht. Door de...

Score: 4

4

Gebruikersreview - +3Sharkoon Night Shark RGB review door Jochemd13

14-11 - Al met al weet Sharkoon met de Night Shark RGB een goede prestatie neer te zetten, voor relatief weinig geld krijg je namelijk een strakke behuizing met een nette afwerking en mooi...

Score: 4

6

Review - Samsung Galaxy Note 9 - Grootse telefoon voor beperkt publiek

24-08 - De high-end Note 9 heeft als een van de weinige telefoons nog steeds een stylus, die nu meer functies heeft dan tevoren. We schreven een uitgebreide review over het toestel.

165

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2018

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2018 gaan we op zoek naar de beste budget-, basis- en mainstreamlaptop.

108

Review - Football Manager 2019 - Struikelt soms maar wint alsnog

07-11 - Football Manager 2019 is de beste voetbalmanagersimulatie die je kunt spelen, zelfs al kent deze versie her en der wat kleine tekortkomingen. Beter is simpelweg niet te vinden.

Tweakers zegt: 8

46

Round-up - Goedkope bluetooth-oordoppen - De onderkant van de westerse markt

15-02 - Na een round-up van wat duurdere bluetooth-oordoppen hebben we nu doppen van 40 tot 60 euro getest op gebruiksgemak, bediening, comfort, accuduur, bereik en audiokwaliteit.

194

Gebruikersreview - +3Gigabyte Z390 Aorus Master review door Foritain

12-11 - Gigabyte hun 'let's get physical' Z390 bord. Super dikke IR-alles VRMs, zit meer staal op dan op een brotherhood of steel power-armor, lights up like a Christmas tree, goed bedeeld wat...

Score: 5

12

Review - Microsoft Surface Go - Scherp geprijsde Surface charmeert

29-08 - De Surface Go is het kleine broertje van de Surface Pro en heeft minder snelle hardware, maar is ook aanzienlijk goedkoper. Weet Microsofts kleinste daarmee alsnog te overtuigen?

Tweakers zegt: 8,5

183

Review - Apple iPhone 8 (Plus) - Aantrekkelijk, maar niet betoverend

09-'17 - De iPhone 8 en 8 Plus zijn de opvolgers van de 7 en 7 Plus. Ze brengen diverse vernieuwingen, zoals de verbeterde luidspreker, de glazen achterkant en draadloos laden.

783

Review - Huawei P20 - In de schaduw van de Pro

03-07 - Huawei presenteerde met de P20 Pro misschien wel de meest vernieuwende high-end smartphone van dit voorjaar, maar er is ook een goedkopere versie, in de vorm van deze P20.

Tweakers zegt: 8

67

Gebruikersreview - +2Samsung LC27HG70 Grijs, Zwart review door darkkingll

10-'17 - Ik mocht de Samsung LC27HG70 testen voor het Oktobertestfest. Dit is een curved 27 inch monitor gericht op de gamermarkt en met veel daarbij passende technieken. Is het voor de bijna...

Lees alle 7 reviews van dit product

Score: 4

23

Achtergrond - De strijd om de snelste supercomputers

17-09 - Wat is een supercomputer eigenlijk, hoe wordt zo’n ding gebouwd en waar heb je tienduizenden processors, terabytes geheugen en exabytes dataopslag voor nodig?

92

Review - Crucial MX500: Koploper in het budgetsegment

01-'18 - Crucial heeft zijn nieuwste generatie ssd's eind december aangekondigd en sinds januari zijn de MX500-ssd's daadwerkelijk verkrijgbaar. We hebben de 500GB- en 1000GB-drives getest

Tweakers zegt: 8

121

Review - Sony Xperia XZ2 Compact en XZ2 - Compact of completer

11-05 - De Sony XZ2 en XZ2 Compact zijn de eerste toestellen met een nieuw Sony-ontwerp. We bekijken de gevolgen daarvan en bovendien is de vraag: heeft Sony de camera eindelijk op orde?

113

Review - Sony AF8 - Strak design, strak geluid

03-06 - De AF8 draait op Android TV 7.0 Nougat van Google en wordt geleverd met een afstandsbediening die is voorzien van een microfoon voor spraakopdrachten.

Tweakers zegt: 8

158

Round-up - Vriendelijk geprijsde Androids - De felle strijd in de goedkope middenklasse

02-'18 - Eens in de zoveel tijd zetten we een aantal interessante telefoons in een bepaalde prijsklasse naast elkaar. Deze keer kozen we voor goedkope middenklassetoestellen met Android.

223

Round-up - Raw-editors voor je foto's - Wat zijn de alternatieven voor Lightroom?

17-05 - Als je je foto's vlot en eenvoudig wilt bewerken, kom je al snel bij Lightroom uit. Maar er zijn interessante alternatieven. In deze round-up bespreken we ze.

222

Gebruikersreview - +3Sony Xperia XZ3 Zilver review door Mister Hardware

25-10 - Misschien wel de beste telefoon in zijn prijsklasse(700-900). Vlot, ligt lekker in de hand, lekkere vormgeving, heeft alles wat je van een top toestel kan verwachten en meer. Goedkoop...

Lees alle 17 reviews van dit product

Score: 5

14

Review - LG G7 ThinQ - Vol goede ideeën, uitwerking iets minder

02-06 - De LG G7 ThinQ is een telefoon die zich richt op slimmigheden en iets minder op het exterieur. De audio- en camerafuncties zijn excentriek, wat het toestel onderscheidend maakt.

Tweakers zegt: 7,5

110

Gebruikersreview - +3Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition review door Jonah.Knulst

12-11 - Naast een RGB-loze variant brengt Cooler Master de Hyper 212 ook uit mét RGB-verlichting. Deze variant weet eveneens uitstekend te presteren voor een goede prijs. Binnen het RGB-segment...

Score: 5

10

Review - Huawei MateBook X - Unieke kijk op de ultrabook

28-09 - De MateBook X Pro is Huaweis eerste ultrabook in Nederland. In deze review kijken we wat het bedrijf voor laptop heeft gebouwd.

Tweakers zegt: 8,5

151

Round-up - Google Home versus Amazon Echo: strijd tussen slimme speakers

04-'17 - Hoofdredacteur Wout beschrijft zijn ervaring met de Amazon Echo en de Google Home: de functionaliteit, de verschillen, hoe goed ze in Nederland werken en hoe ze omgaan met jouw privacy.

146

Review - PlayStation 4 Pro - Wat kun je met die extra rekenkracht?

12-'16 - De PlayStation 4 Pro heeft twee keer zoveel rekenkracht als de voorgaande versies van de PS4. Is het daarmee ook aan te raden om je bestaande PS4 om te ruilen? Dat is maar zeer de...

321

Review - Lenovo Legion Y530 - Gamelaptop met subtiel ontwerp

02-11 - Lenovo geeft zijn Legion-gamelaptops een nieuw ontwerp. We hebben de Y530 getest: het instapmodel, met een Core i5-8300H-quadcore en Nvidia GTX 1050-gpu.

Tweakers zegt: 7,5

43

Round-up - Slimme lampen uitgelicht - Vier instapsets onder de honderd euro

12-'17 - In deze round-up vergelijken we vier startersets met slimme lampen, elk met een prijs onder de honderd euro.

329

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 237


Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True