Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Verfijn resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

CategorieŽn

AND

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

sorteer op:
132 reviews - Pagina 1 van 6

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2017

02-06 - In de Best Buy Guide van juni gaan we op zoek naar de beste high-end chromebook en high-end ultrabook.

100

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2017

01-05 - Nu Ryzen geland is, kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, en nu de reviews binnen zijn, doen we dan ook een paar interessante aanbevelingen.

193

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2017

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2017 zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, multimedialaptop en thin&light.

75

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2017

01-03 - Met Ryzen voor de deur kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, maar voordat de reviews binnen zijn, kunnen we nog geen gedegen aanbevelingen doen.

116

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2017

01-02 - In de LBBG van februari 2017 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en gamelaptop.

108

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2017

01-01 - Het nieuwe jaar is van start gegaan en traditiegetrouw hoort daar een Best Buy Guide voor de desktop bij. We staan aan de vooravond van een jaar dat hopelijk zeer interessant wordt op...

140

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2016

01-12 - In deze laatste LBBG van 2016 zijn we samen met de community op zoek gegaan naar de beste basislaptop, multimedialaptop en gamelaptop.

123

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2016

01-11 - In de laatste Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we uiteraard weer volop aandacht voor zelfbouwgamesystemen. Daarbij gaan we voor high-end systemen die games op hoge resolutie...

259

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2016

01-10 - In de LBBG van oktober zijn we samen met de community op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en high-end ultrabook

153

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2016

09-'16 - De zomervakantie is afgelopen, tijd om het resterende vakantiegeld aan een zelfbouw-pc uit te geven. Dit keer met een special over de monitoren; het oog wil ook wat.

231

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2016

08-'16 - In de lbbg van augustus gaan we samen met de community op zoek naar de beste basislaptop, multimedialaptop en thin&light.

121

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2016

07-'16 - In deze juli-editie van de BBG hebben we op basis van input van onze community weer een aantal systemen samengesteld die de beste 'bang for your buck' geven, met de nadruk op gaming.

181

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2016

06-'16 - Voor de LBBG van juni gingen we op zoek naar drie laptops: een budgetmodel met een prijs tot 400 euro, een mainstreamlaptop tot 900 euro en een gamelaptop voor maximaal 1500 euro.

126

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - mei 2016

05-'16 - In deze mei-editie van de BBG hebben we op basis van input van onze community weer een aantal systemen samengesteld die de beste 'bang for your buck' geven, met de nadruk op gaming

183

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2016

04-'16 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een businesslaptop en een multimedialaptop.

75

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - maart 2016

03-'16 - In deze editie van de BBG hebben we op basis van input van de community te populairste zelfbouwsystemen samengesteld. We gaan kleine gamesystemen en twee nas-varianten bouwen.

104

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2016

02-'16 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2016 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en thin&light.

173

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2016

01-'16 - Natuurlijk trappen we ook 2016 af met een Best Buy Guide voor de desktop. We hebben, samen met de community, drie systemen samengesteld, waarvan twee gamesystemen en een basissysteem

210

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2015

12-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2015 gaan we samen met de community op zoek naar de beste basislaptop, multimedialaptop en gamelaptop van dit moment.

102

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - november 2015

11-'15 - In deze editie pakken we het iets anders dan gebruikelijk aan. De eenvoudige, budgetvriendelijke systemen hebben we niet in een grote atx-behuizing ondergebracht, maar we houden het...

292

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2015

10-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en multimedialaptop van dit moment.

118

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2015

09-'15 - In deze editie pakken we het iets anders dan gebruikelijk aan. De eenvoudige, budgetvriendelijke systemen hebben we niet in een grote atx-behuizing ondergebracht, maar we houden het...

197

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2015

08-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van augustus zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, betaalbare thin&light en businesslaptop.

142

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2015

07-'15 - Deze maand behandelen we twee 'specials': een thuisserver en een werkstation. Daarnaast†hebben de vaste instap- en basissystemen, en een budget- en mainstreamgamesysteem weer een...

209

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2015

06-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van juni gaan we samen met de community op zoek naar een budgetlaptop, een mainstreamlaptop en de beste gamelaptop.

136

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 6


Nintendo Switch Samsung Galaxy S8+ LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*