Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Terug

Title

Sluit

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

Filters
160 reviews - Pagina 1 van 7

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2019

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2019 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptops in de prijscategorieën tot 500, 700 en 1000 euro.

117

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2019

01-03 - We hebben deze maand twee systemen in de BBG opgenomen: een gaming-pc op basis van een RTX 2060 en een htpc, waarbij we naast zelfbouw ook naar kant-en-klare systemen kijken.

144

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Voorjaar 2019

28-03 - In deze Smartphone Best Buy Guide zetten we weer de beste smartphones in diverse categorieën op een rijtje.

200

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2019

01-01 - We trappen het nieuwe jaar af met een nieuwe Best Buy Guide. We bekijken drie gamesystemen voor drie verschillende budgetten, van een goedkope instapper tot duurdere alleskunner

201

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2019

01-02 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2019 gaan we op zoek naar de beste laptops in de categorieën Budget, Basis en Mainstream.

162

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - December 2018

24-12 - Wat moet ik kopen? Deze Smartphone Best Buy Guide helpt je op weg.

179

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - December 2018

06-12 - In deze tweede Ssd Best Buy Guide hebben we ons overzicht van ssd's uitgebreid met alle pas uitgekomen modellen die we hebben getest.

112

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2018

01-11 - Deze maand hebben we drie systemen samengesteld om de donkere wintermaanden door te komen. Drie gamesystemen moeten je voorlopig kunnen vermaken.

196

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2018

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december gaan we op zoek naar de beste laptops in de categorieën budget, basis en thin&light.

117

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2018

01-'18 - We beginnen het jaar met twee gamesystemen. We bouwen in een normale atx-behuizing een budgetsysteem en in een compacte behuizing bouwen we een high-end gamesysteem.

156

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - september 2018

01-09 - De nadruk van deze editie van de Best Buy Guide ligt op kleine, compacte systemen. Daarom kijken we zowel naar twee compacte gamesystemen als een home theater pc

148

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Juli 2018

07-'18 - Welke telefoon moet ik kopen? Voor wie zich dat afvraagt, hebben we deze Best Buy Guide gemaakt, met de beste smartphones die Tweakers heeft getest.

327

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2018

05-'18 - In deze mei-editie van de DBBG hebben we een high-end gamesysteem waarop je je vakantiegeld kunt stukslaan, een goedkoper mainstreamgamesysteem en een nog goedkoper budgetsysteem.

175

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2018

07-'18 - Ook in de zomer bouwen we vrolijk verder aan pc's en voor deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we een basisgamesysteem en een mainstreamgamesysteem samengesteld.

136

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - maart 2018

03-'18 - We hebben geen volwaardige gamesystemen of high-end desktops samengesteld omdat het niet het beste moment is om een nieuwe pc met stevige videokaart en flink wat geheugen te bouwen

128

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Juli 2018

07-'18 - Om de keus voor een solid state drive te vereenvoudigen, hebben we een Best Buy Guide voor ssd's opgesteld. Om te beginnen hebben we ruim vijftig ssd's getest.

128

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2018

01-08 - In deze editie van de Laptop Best Buy Guide kijken we naar de beste budgetlaptop, basislaptop en thin&light.

115

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2018

04-'18 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2018 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop, basislaptop en thin&light.

106

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2018

06-'18 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2018 gaan we op zoek naar de beste budget-, basis- en mainstreamlaptop.

108

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2018

01-10 - In deze editie van de Laptop Best Buy Guide kijken we naar de mainstreamlaptop en natuurlijk de twee goedkopere categorieën.

129

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2018

02-'18 - Voor de Laptop Best Buy Guide van februari 2018 zijn we op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, multimedialaptop en thin&light.

193

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2017

12-'17 - In de laatste LBBG van 2017 zijn we op zoek gegaan naar de beste mainstreamlaptop en high-end ultrabook.

131

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2017

03-'17 - Met Ryzen voor de deur kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, maar voordat de reviews binnen zijn, kunnen we nog geen gedegen aanbevelingen doen.

116

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - maart 2016

03-'16 - In deze editie van de BBG hebben we op basis van input van de community te populairste zelfbouwsystemen samengesteld. We gaan kleine gamesystemen en twee nas-varianten bouwen.

104

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2015

04-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een multimedialaptop en een high-end ultrabook

94

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 7


OnePlus 7 Microsoft Xbox One S All-Digital Edition LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True