Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Terug

Title

Sluit

Verfijn resultaten

CategorieŽn

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

Filters
sorteer op:
154 reviews - Pagina 3 van 7

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: februari 2015

02-'15 - In de Best Buy Guide van februari 2015 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en betaalbare thin&light.

85

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: januari 2015

01-'15 - We trappen 2015 af met een Best Buy Guide voor componenten om zelf je mini-gamesysteem samen te stellen. Naast gamen op itx-formaat doen we dat ook met een basis-, mainstream- en...

213

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: december 2014

12-'14 - In de laatste Laptop Best Buy Guide van 2014 gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, multimedialaptop en een businessnotebook

105

Best Buy Guide - Pricewatch Gift Guide

11-'14 - In deze Gift Guide vind je de populairste producten uit de Pricewatch die minder dan 50 euro kosten. Leuke cadeautips dus voor in de schoen of onder de boom.

93

Best Buy Guide - Het Tweakers Verlanglijstje - Alle gave cadeaus op een rijtje

11-'14 - In deze Pricewatch Gift Guide vind je niet alleen de populairste en beste smartphones, laptops, games, componenten, tv's en gadgets, ook het verlanglijstje van de redacteuren zelf...

218

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: november 2014

11-'14 - De BBG van deze maand bevat niet ťťn, maar twee speciale systemen: een all-in-one en een home-theater-pc. Natuurlijk komen ook de reguliere systemen weer aan bod.

237

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: oktober 2014

10-'14 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2014 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en high-end ultrabook.

114

Best Buy Guide - Desktop-BBG: september 2014

09-'14 - In de Desktop Best Buy Guide van september leggen we de nadruk op gaming en stellen we maar liefst drie verschillende systemen samen.

208

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: augustus 2014

08-'14 - In deze Laptop Best Buy Guide van augustus adviseren we over basislaptops voor maximaal 600 euro en raden we enkele multimedialaptops aan, waarvoor het budget op 1300 euro gezet is.

142

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: juli 2014

07-'14 - In de zomervakantie is er tijd om uitgebreid aan de pc te sleutelen. Naast de gebruikelijke budget-, basis- en gamesystemen hebben we een serieuzere special: een workstation.

187

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: juni 2014

06-'14 - In de Laptop Best buy Guide van juni 2014 zijn we samen met de community op zoek gegaan naar de beste basislaptop, mainstreamlaptop en gamelaptop.

182

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: mei 2014

05-'14 - In deze Desktop Best Buy Guide zien we naast het allround budget- en basissysteem en het mainstream gamesysteem ook een m-itx-gamesysteem en een kleine en goedkope instap-pc.

201

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: april 2014

04-'14 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar de beste basis-, multimedia- en thin&light-laptop.

136

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: maart 2014

03-'14 - De tweede Desktop Best Buy Guide van 2014 is een feit. In deze editie zien we veel standaard systemen terug zoals het allround budget- en basissysteem en diverse gamesystemen. Daarnaast...

185

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: februari 2014

02-'14 - Voor de eerste Laptop Best Buy Guide van 2014 is de community van Tweakers op zoek gegaan naar de beste basislaptop, mainstreamlaptop en businesslaptop voor de laagste prijs.

125

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: januari 2014

01-'14 - De eerste Desktop Best Buy Guide van 2014

233

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: december 2013

12-'13 - In deze Laptop Best Buy Guide van december 2013 adviseren de Tweakerscommunity en de redactie een basislaptop, een multimedialaptop en een high-end ultrabook.

200

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: november 2013

11-'13 - De laatste Desktop Best Buy Guide van dit jaar brengt zoals gebruikelijk gamesystemen voor verschillende budgetten en een instap-desktop voor dagelijks gebruik. Als special stelden we...

230

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: oktober 2013

10-'13 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober geven we koopadviezen over budgetlaptops, mainstream-laptops en laptops voor grafici.

126

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: september 2013

09-'13 - In de BBG van september hebben we de gebruikelijke basis- en gamesystemen opgenomen, maar ook geven we advies over een mini-itx-gamesysteem en een workstation. Daarnaast is er een extra...

193

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: augustus 2013

08-'13 - In de Laptop Best Buy Guide van augustus geven we koopadviezen over basislaptops, goedkope thin & lights en gamelaptops.

116

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: juli 2013

07-'13 - In de BBG van juli staan uiteraard een budget- en een basissysteem, maar daarnaast hebben we maar liefst vier gamesystemen samengesteld.

193

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: juni 2013

06-'13 - In deze Laptop Best Buy Guide van juni geven we koopadviezen over budgetlaptops, multimediamodellen en businessnotebooks.

106

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: mei 2013

05-'13 - In deze editie van de Best Buy Guide voor desktopsystemen ligt de nadruk wederom op gamesystemen, waarbij we drie segmenten bedienen. Daarnaast komen ook instap-pc's aan bod.

162

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: april 2013

04-'13 - In de april-editie van de Laptop Best Buy Guide geven we adviezen over basislaptops, mainstreamlaptops en gaminglaptops. Daarmee hebben we voor iedere portemonnee een aantal...

149

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 7


Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True