Door Eric van Ballegoie

Reviewcöordinator

De beste deals voor Black Friday 2021

Ons overzicht van de grootste prijsdalers en deals

Witgoed

Hieronder vind je de grootste prijsdalers uit de Pricewatch in de categorie witgoed, waaronder stofzuigers, robotstofzuigers, waterkokers, friteuses, keukenmachines, scheerapparaten en tandenborstels. Deze lijst wordt gedurende de dag automatisch bijgewerkt. Nog meer dalers zien? Klik hier om door te gaan naar de categorie witgoed binnen Pricewatch Deals, waar je nog meer resultaten kunt zien en de filters naar eigen wens kunt aanpassen.

Stofzuigers en Strijkijzers


Keukenmachines

Groot witgoed

Atag DW7114OXB

Laagste prijs sinds april

14 Couverts inbouw vaatwasser

Score: 0

Vaatwassers

37%

€ 1.099,-

€ 692,35

Bekijk

Siemens KI51RADF0

Kastmodel zonder vriezer (A++, oud label)

Score: 0

Koelkasten

32%

€ 1.119,99

€ 766,-

Bekijk

Siemens SE63HX41TE

Laagste prijs sinds april

12 Couverts inbouw vaatwasser

Score: 0

Vaatwassers

31%

€ 649,-

€ 445,41

Bekijk

Siemens KI87SADE0

Kastmodel met vriezer (E, nieuw label)

Score: 0

Koelkasten

26%

€ 1.679,-

€ 1.249,-

Bekijk

Samsung RB38T705CSR

Kastmodel met vriezer (C, nieuw label)

Score: 0

Koelkasten

24%

€ 1.049,-

€ 799,-

Bekijk

Bosch SMI4HCS48E

14 Couverts inbouw vaatwasser

Score: 0

Vaatwassers

22%

€ 819,-

€ 639,-

Bekijk

Bosch Serie | 4 SPI4HKS53E

9 Couverts inbouw vaatwasser

Score: 0

Vaatwassers

21%

€ 949,-

€ 749,-

Bekijk

AEG AGB422F1AW

Vrieskast met 194 liter inhoud

Score: 0

Vriezers

20%

€ 679,-

€ 543,-

Bekijk

Bosch WAJ28076NL

1.400 toeren wasmachine met 7kg laadvermogen

Score: 0

Wasmachines

20%

€ 519,-

€ 415,20

Bekijk

AEG FEE74716PM

15 Couverts inbouw vaatwasser

Score: 0

Vaatwassers

18%

€ 949,-

€ 782,-

Bekijk

Etna VV655WIT

Vrieskast met 91 liter inhoud

Score: 0

Vriezers

17%

€ 269,-

€ 222,-

Bekijk

AEG RKB524F1AW

Kastmodel zonder vriezer (F, nieuw label)

Score: 0

Koelkasten

17%

€ 459,-

€ 379,-

Bekijk

Etna KKV655WIT

Tafelmodel zonder vriezer (E, nieuw label)

Score: 0

Koelkasten

17%

€ 268,-

€ 222,-

Bekijk

Haier HW80-B14979

1.400 toeren wasmachine met 8kg laadvermogen

Score: 0

Wasmachines

17%

€ 599,-

€ 499,-

Bekijk

AEG 8000 serie ÖKOMix | L8FENS104

1.400 toeren wasmachine met 10kg laadvermogen

Score: 0

Wasmachines

15%

€ 846,75

€ 719,20

Bekijk


Persoonlijke verzorging

Reacties (218)

Wijzig sortering
Misschien is het goed om MaxICT niet mee te nemen in dit overzicht. Hun voorraadstaat is totaal onbetrouwbaar en daarmee de verkrijgbaarheid en prijs.
Vorige keer waren ze ook tijdelijk weg maar ze kwamen weer terug na een gesprek met Tweakers.
Vrijdag contact met ze gehad over videokaarten. kreeg een mail van ze waaruit bleek dat hun voorraadinformatie totaal niet op orde is. dus fijn dat ze op pauze staan. wat mij betreft verdwijnen ze helemaal.
Eens, ze hebben ook veel grijze import. Hoeft niet erg te zijn, maar dat is niet vergelijkbaar met NL/Benelux artikelen.

[Reactie gewijzigd door Hulleman op 22 november 2021 11:36]

Wat is er niet vergelijkbaar dan?
Dat zou niet uit moeten maken, als klant mag je gewoon naar de winkel gaan waar je het hebt gekocht en deze winkel moet het dan verder afhandelen. Dat de optie er is om direct naar een fabrikant te gaan wil niet zeggen dat de winkel geen plichten meer heeft. De winkel is altijd verantwoordelijk voor garantie.


Volgens mij op de verkeerde reactie een reactie gegeven. Wat eigenlijk voor Tweakert2020 (waarvan ik vermoed dat het een medewerker is van MaxICT).

Over het refurb verhaal wat ik hier lees, zelf wel eens bij een andere winkel gehad. Printer gekocht, doos zag er dichtgeplakt uit. Dus gevraagd is deze echt nieuw, ja hij was echt nieuw. Maakte alles open bleek dat in de handleiding met pen allemaal aantekeningen stonden. Uiteindelijk na wat mailen wel korting gehad, maar echt netjes is het niet.

[Reactie gewijzigd door Drexz op 26 november 2021 11:20]

Nou wees maar niet bang, ik ben geen medewerker van MaxICT :)

Ik vroeg gewoon wat er niet vergelijkbaar was en wat ze verkeerd deden.
Verkopen van spullen die uit grijze import en refurb artikelen is niet verboden. Ik stelde alleen dat veel fabrikanten garantieafhandeling direct afwikkelen, dat je niet perse bij de winkelier hoeft aan te kloppen
Jawel. Producten zijn hetzelfde, echter wordt de Nederlandse importeur omzeilt. Grootste uitdaging kan garantie zijn wanneer je niet rechtstreeks bij de fabrikant kan aankloppen.
Voor garantie klop je toch aan bij de verkopende partij, en niet de fabrikant dacht ik?
Niet altijd hoor. HP, PHilips, Samsung, Apple bijvoorbeeld allemaal partijen waar je rechtstreeks de garante mee kan afwikkelen.
Wat is niet hetzelfde?

Als jij bijvoorbeeld een samsung telefoon koopt bij belsimpel kan je garantie via belsimpel claimen, maar ook via samsung rechtstreeks.

Koop je een philips monitor via bol.com kan je daar je garantie claimen, je kunt ook rechtstreeks naar philips toe.

Koop je bovenstaande producten van een winkel die deze via grijze import heeft verkregen (dus door de winkel geimporteerd buiten de officiële distributiekanalen voor Nederland, wat gewoon legaal is) kan je in geval van garantie uiteraard bij de winkelier aankloppen, maar ook bij de productenen zelf.
Wettelijk gezien is de winkel altijd aansprakelijk voor de garantie en ik ga dan ook altijd terug naar de partij welke mij het product verkocht heeft.

Ik doe geen zaken met de fabrikant maar met de winkel.
Dat veranderd niks aan de zaak dat grijze import hetzelfde is of kan zijn.
Absoluut niet.

Als jij bv een TV koopt via grijze import wat alleen bestemd is voor het land Verweggiestan dan zegt de fabrikant ook dikke doei, aangezien het niet op een "legale" manier verkregen is in het land van verkoop.
De gemiddelde fabrikant zal het gewoon voor je oplossen en anders gewoon naar de winkel terug gaan. Een voorbeeld uit eigen ervaring: Miele apparatuur in Zwitserland gekocht, de oven gaf echter een foutmelding op dagelijkse basis. Miele Nederland gekomen.
1. Het apparaat was nog niet eens in Nederland leverbaar (nieuw type)
2. Het apparaat was op krachtstroom wat in Nederland nooit leverbaar zal worden.
Monteur vond het super leuk dat hij een apparaat al zag voordat hij de cursus had gehad, moest wel even met de technische helpdesk bellen en we moesten een weekje geduld hebben omdat, uiteraard, de printplaat in Nederland niet op voorraad was maar keurig binnen garantie door de fabrikant opgelost.
Ik heb eens rechtstreek mijn garantie geregeld voor mijn monitor (Samsung) omdat de toenmalige forcom mij wijsmaakte dat het zo moest verlopen. Heeft 3 maanden geduurd alvorens ik een nieuwe monitor had. Ik kan dit niemand aanraden. Mss dat het nu beter is hoewel ik denk dat winkels met ratings er alles aandoen om u zo snel mogelijk te helpen
Bijzonder irritant is dat ja. Qua Samsung heb ik ook wel een ervaring. LCD TV (jaren geleden) die vreemde dingen deed zoals verspringen van instellingen ed. Helpdesk van Samsung gebeld, hadden geen oplossing maar wel binnen 24 uur een monteur op de stoep die het verholpen heeft. Zal verschillen met wie je treft denk ik.
Precies! Vorig jaar met BF een PC case bij ze besteld die "op voorraad was" maar heb dik een maand moeten wachten. Veel telefoontjes en mails verder maar uiteindelijk wel gekregen. Al mijn componenten waren al binnen maar kon pas beginnen met bouwen na de kerstdagen..
Ik had geen idee hoe slecht ze waren tot nadat ik besteld had. Ik ging er vanuit dat het een betrouwbare club was gezien ze ook in de pricewatch stonden..
Het heeft voor en nadelen dat ze in de pricewatch staan. Voordeel is dat je ze een review kunt geven en andere voor deze partij kunt waarschuwen. Helaas geef je ze nog steeds leads waardoor mensen bij hen spullen kopen. Ik zou zelf in ieder geval nooit zaken doen met een partij die 2,5/3 sterren heeft. Dat ze in de pricewatch staan zegt niet meteen iets over de kwaliteit van de winkel.

Daarom zou het in je profiel kunnen instellen van winkels die je kunt uitsluiten zo fijn zijn.
custom css snippet: MaxICT doorstrepen in Pricewatch

(MaxICT doorstrepen in Pricewatch
Maker: MarkH NL) /voor als de link niet werkt.

Stukje Custom css om maxict door te strepen.
Die gebruikte ik al, helaas zorgt dat er niet voor dat die webshop in alle overige statistieken en laagste prijs worden meegenomen. Door de blockade die ze nu (tijdelijk?) hebben gebeurd dat nu in ieder geval wel en worden prijzen op de zoekpagina niet negatief beïnvloed.
Er staan ook veel slechtere winkels in de pricewatch. Bol.com plaza en Amazon kunnen ook een drama zijn.
Over levering van Amazon ben ik eigenlijk alleen maar ontzettend onder de indruk. Heb meerdere keren gehad dat er 1+ week levertijd was o.i.d., maar het artikel toch binnen 2 werkdagen thuis had.
Net als bol.com plaza is Amazon een marktplaats waar derde partijen kunnen verkopen. Daar kan je pech mee hebben.
Verschil is wel dat die derde partijen vaak alsnog de fulfilment via Amazon doen. Je besteld dan iets bij Amazon en het wordt geleverd door Amazon vanuit warehouses van Amazon. Het enige waarmee je nog met de externe partij van doen hebt is garantie.
Ik heb vaak gehad dat ze beloven dat artikelen de volgende dag geleverd worden en het vervolgens 1 a 2 dagen extra duurt.
Bij Amazon heb ik vooral dat levering 2 a 3 werkdagen kan zijn maar dan vaak de volgende dag al geleverd wordt..
Tja dat hangt van de verkoper af. Ik had laatst iets van amazon gekocht en had het een paar uur later al in huis. Dat is ongekend hier in het noorden.
Ja heb het gemerkt. Ik let er wel op dat de aanbieder Amazon zelf is.

Wat ik wel zie is dat de spullen die vertraagd zijn bijvoorbeeld uit Frankrijk of Spanje komen.
Op Bol.com worden de prijzen zelf hoger aangeboden ondanks de BF dagen die valt af ook geen pricewatch waardig
Amazon verandert de prijzen om het uur soms kun je goede deal schoren als je geluk hebt en op het moment van je aankoop maar kan ook na een uur de prijs weer op oude prijs weer staan.

Pricewatch van tweakers zelf kijk ik nooit voor een aankoop in de prijs van een product geeft geen goede duidelijkheid algeheel en beperkt in aanbieders en schommeling in prijzen onderling komt naar mijn gevoel vertekend over en geeft geen toegevoegde waarde althans voor mij, de grafiek al helemaal niet en geselecteerd op bepaalde websites.

Met prijzen zoek ik specifiek op type en de beste deal haal je er uit, op idelelo Duitsland geeft een beter beeld in prijzen en de afgelopen maanden van begin het product op de markt en verloop er van geeft een beter grafiek, maar het aanbod ook vele male groter en meer winkels en ondernemers onderling die hun waar verkopen op zich een mooi en duidelijke vergelijking site.
Maar dat is mijn mening.
Ik heb zonet een SSD bij bol.com besteld voor de geadverteerde prijs. Prima korting.

Maar ik heb het meer over de kwaliteit van de service. Als je bij bol.com zelf besteld geen probleem, alleen bij andere winkels die daarbij aangesloten zijn is de kwaliteit wisselend.

[Reactie gewijzigd door Wolfos op 22 november 2021 17:39]

Maar ik heb het meer over de kwaliteit van de service. Als je bij bol.com zelf besteld geen probleem, alleen bij andere winkels die daarbij aangesloten zijn is de kwaliteit wisselend.
Ik heb niets met die winkels te maken. Facturering en verzenden loopt via Bol. Koop op afstand beschermd jou als consument.
En hier heb je gelijk in. Daarbij moet ik aan geven dat Bol zeker wel voor de klant klaar staat en het voor je regelt met de winkel als dat nodig is. Daar heb ik zelf eigenlijk weinig op aan te merken.
Ook bij Bol,com direct bestellen kan best fout aflopen, heb ik zojuist ervaren. Ik heb daar een 4TB SSD besteld. Werd een dag te laat verstuurd en heb vandaag doodleuk een 1TB SSD ontvangen. Ik dacht: dat lossen ze wel op en waarschijnlijk doen ze er een schepje boven op, maar niet dus. Het product is op. Dus ik moet de 1TB SSD terugsturen om mijn geld te ontvangen en inmiddels zijn de deals afgelopen. Voel mij flink genaaid. De medewerker van de klantenservice zag ook in dat het niet eerlijk was, maar kreeg geen toestemming voor een passende oplossing.
Bol.com zelf (niet eens plaza) krijgt het echt voor elkaar iedere bestelling later te leveren dan beloofd hier... Een pakketje duurde zelfs een maand langer (vandaag in huis werd uiteindelijk nooit in huis, pas na een maand gecancelled)
Heeft dit net meer met de vervoerder te maken? Ik herken dit namelijk helemaal niet, ik heb wel eens gehad dat een bestelling (pre-order) vertraagd was, maar dit kwam omdat het product door de fabrikant is uitgesteld. Hier kon bol.com niks aan doen. Krijg je wel een melding dat deze verzonden is?
Maar daar heb je wel service/voorwaarden die werken en geleverd worden. Je kan wat van die middle men vinden en dan koop je daar dus niet, maar dat hoeft niet in de pricewatch, dat sentiment.

Echter als afspraak niet afspraak blijkt te zijn, dan verdien je er wmb geen plek. Als je daar niet heel strak op blijft, is de Pricewatch binnen de kortste keren een vrij zinloze plek om goede informatie in te winnen. Het moet geen mijnenveld worden.

En even zonder gekheid, de pricewatch is het meest waardevolle deel van deze site, zeker tegenwoordig. Als dat scheuren begint te vertonen is het rap einde Tweakers.net.

[Reactie gewijzigd door Vayra op 24 november 2021 12:15]

Ik merk dit overigens ook steeds vaker bij Megekko. Of producten niet op voorraad, of diverse keren producten ontvangen doe al opengemaakt bleken te zijn.

Dit heb ik voor corona niet echt ervaren bij ze.
Megekko heeft dan ook geen kennis van zaken. Die sturen je door naar een Facebook pagina voor oplossingen die mensen op de pagina aan jou geven. Verder zit daar een admin die alles de grond in praat tenzij het van coolermaster is.
Dat is dan echt pandemie gerelateerd? Ik heb nog geen vervelende ervaring met ze gehad. Ook geen uitmuntende overigens, het was gewoon ok. Service vragen werden beantwoord, al had het antwoord flexibeler kunnen zijn.
volgens mij is er custom css beschikbaar om ze er uit te halen.
Klopt, ze genereren vaak traffic dankzij lage prijzen. Product niet op voorraad en klant koopt vervolgens een ander product... waar ze dan wel aan kunnen verdienen.

Zie je overigens veel webshops doen in deze tijd.

[Reactie gewijzigd door Nark0tiX op 24 november 2021 11:17]

Doen ze in de 2dehands autowereld ook, ga je langs voor een leuke auto (gereserveerd via de telefoon). Is de auto plots net een uurtje geleden verkocht zodra je aankomt, maar ze hebben natuurlijk nog wel andere auto's staan. (die allemaal crap en te duur zijn)
En laat MaxICT ook vooral wegblijven, wat heb ik een gedonder gehad met die toko.
Ik was onlangs aan het shoppen voor een magnetron. MaxICT had nette prijzen, maar voor elke magnetron die ze verschepen waren de verzendkosten iets van e60 (palletprijs). Op hun eigen website staat e2.95.

Uiteraard zegt bovenstaande niets te maken met voorraad, maar geft misschien wel aan dat de winkel gewoon erg slordig is. Dus foutieve informatie kan opzet zijn, maar ook 'gewoon' onproffessioneel slordig.
En nee, ik probeer MaxICT niet in bescherming te nemen, want het moge duidelijk zijn dat 'slordig' geen compliment is.
We proberen het artikel overzichtelijk te houden, en daarom beperken we ons tot de populairste productgroepen. Printers hoort daar (halaas) niet bij. Uiteraard kan je op de deals pagina in de pricewatch wel zelf voor elke productgroep checken wat momenteel te beste deals zijn. Voor printers zijn er op het moment van schrijven overigens geen producten met een prijsdaling van meer dan 15%
Helemaal weer top Tweakers. Heel erg blij met deze super lijsten 👍
Leuk overzicht zo :)

Ik mis de Chromcast Ultra + Stadia controller Black Friday deal (samen voor 22,22 euro ipv 80 euro), maar dat zal denk ik komen doordat de Google Store niet in de Pricewatch staat?

[Reactie gewijzigd door Jasphur op 22 november 2021 09:29]

Niet op voorraad...
Komt geregeld weer nieuwe voorraad bij. Je moet wel rekenen op levering ergens in januari.
Ik heb hem anderhalve week geleden besteld en vandaag binnengekregen. De verwachte levering was eind december, maar in de praktijk dus veel sneller.
Idem hier. Begin vorige week stond er dus nog januari. Vrijdag krijg ik ineens bericht dat hij verzonden is, en een half uurtje geleden werd hij aan deur geleverd.
Nu wel weer op voorraad.
Weer niet op voorraad helaas. Hoop deze deal nog wel mee te kunnen pakken.
Klopt, de Google Store is niet aangesloten bij de Pricewatch. Het product is als ik nu kijk overigens niet op voorraad bij Google en ook niet aan een winkelmandje toe te voegen, dus bij ons zou hij de deals lijst sowieso niet gehaald hebben. O-)
hah jeetje, die deal heeft drie dagen online gestaan haha. Maar duidelijk! Thanks voor de terugkoppeling
Ze zijn nu weer te bestellen, kheb er meteen 2 genomen, wordt alleen pas 13-14 januari bezorgd staat op de bon :o
Dan heb ik nog geluk met 29 december... Ik vond het googlestore onwaardig... Op voorraad bij bestellen en de bevestiging sturen met 1maand plus..
Ahja, voor die prijs wacht ik wel even haha :D maar lijkt beetje Ali levertijden inderdaad haha
Heb 20 november 2 stuks besteld, vandaag (26 november) geleverd!
Lekker, hier is veranderd van Januari naar 23-24 december.

@telenut Gaat inderdaad erg snel, een maat van me wil ook bestellen maar is het ook nog niet gelukt
ik heb al regelmatig gekeken laatste tijd, nog geen enkele keer 'op voorraad' gezien...
Maar ergens maar goed ook, heb er eigenlijk al voldoende. Zou het toch enkel kopen om weg te schenken :-)
Helaas ook al nergens meer op voorraad...
Heb je hier iets aan ?
https://www.fnac.com/Pass...115582/w-4#omnsearchpos=1 € 55 eclus. verzendkosten
Een account aanmaken en de verzendkosten voor België (Nederland misschien hetzelfde) zijn € 5,5.

[Reactie gewijzigd door andrevano op 22 november 2021 20:54]

En weer staat bij sommige producten MaxICT als goedkoopste.
Maar druk je op de link dan kunnen ze het product geen eens leveren.
Dat is uiteraard niet de bedoeling! Laat ons via dit topic aub weten om welke producten het gaat, dan fixen we dat zsm.
Het gaat niet om producten, het gaat om de winkel :-)
Dat begrijp ik, maar voor ons is het goed om te weten waar het specifiek fout gaat, zodat wij gericht actie kunnen ondernemen.
Dat begrijp ik, maar voor ons is het goed om te weten waar het specifiek fout gaat, zodat wij gericht actie kunnen ondernemen.
Ik snap dat je een stok nodig hebt maar gezien de langdurige comments/ervaringen over meerdere categorieen ligt het probleem niet bij een specifiek product en wel bij onjuist geadverteerd voorraadbeheer in het algemeen.

En laten we daar geen doekjes om winden, dat is onderdeel van de bedrijfsfilosofie om pricewatch te gamen en bovenaan te staan.

Dat doet onrecht aan de betrouwbaarheid van de pricewatch.
Waar het fout gaat? MaxICT, niet heel moeilijk toch?
De artikelen van Max ICT horen al niet meer in de lijst voor te komen. Als dit wel het geval is gaat er blijkbaar iets fout. Daarom willen ze weten welke artikelen van Max ICT nu nog voorkomen in de lijst, zodat ze gericht kunnen onderzoeken waarbij dit fout gaat.
Leek me geen heel ingewikkelde vraag van Eric, maar is blijkbaar erg moeilijk te begrijpen...
Maar het is toch zeker niet voor alle producten, dat ze die niet kunnen leveren..?
Vast niet. Maar van wat ik begrijp is het een soort roulette of het wel of niet klopt (met vergelijkbare winkansen). Zo lang ze hun voorraadinformatie niet op orde hebben is het beter als ze even wieberen.
Had na het posten van me reactie inderdaad nog wat gelezen op het forum, niet misselijk zo te zien. Goed dat Tweakers ze (al dan niet voorlopig) uit de pricewatch heeft gehaald.
Ze kunnen meestal wel leveren, maar de levertijd....
Als je 3 dagen levertijd leest, kan het 3 dagen zijn maar ook 3 weken.
Je kan maxict negeren door die winkel te excluderen in pricewatch / prijsdalingen.
Dit ervaar ik ook al weken met de Media Markt. Ik weet niet of dat met hun hack te maken heeft of dat ze gewoon helemaal zijn afgegleden.
Ik heb nu al 3x een Pricewatch notificatie gehad en dan kijk je op de website... in het gunstigste geval waren er 3 op voorraad in vestigingen ver weg. Online was helemaal niets.

Je zou eigenlijk persoonlijke favorieten moeten kunnen instellen in de Pricewatch.
Super handig dat er een historische ontwikkeling van de prijzen in de pricewatch staat. Ik dacht dat de Tado V3+ starterskit flink in de aanbieding was, maar dat bleek tegen te vallen toen ik de prijsontwikkeling van de laatste maand bekeek :)

Scheelt mij een impulsaankoop.

[Reactie gewijzigd door Slarno op 22 november 2021 09:21]

Tip voor die tado producten:
Houd pepper.com in de gaten. Daar komen vaak hele goede tado aanbiedingen langs.

Also, weet je zeker dat je de bruikbaarheid van je verwarming van je internet connectie af wilt laten hangen?
Als alternatief kun je anders ook kijken naar honeywell evohome (zelf om die reden gekozen).
Volgens Tado is bij uitval van internet nog steeds gebruik te maken van de handmatige functies, dus simpelweg op de thermostaat de temperatuur verhogen of verlagen, of handmatig de slimme radiatorknoppen verstellen. Alle slimme app-functies mis je dan wel natuurlijk.
Tado is ook handmatig te bedienen als er geen wifiverbinding is. In onze vorige woning hebben we drie jaar een Tado gehad en het een keertje meegemaakt. De Tado blijft bij verlies van de wifi gewoon het ingestelde schema volgen.
Tado producten moet je regelmatig in het oog houden op Amazon-sites van andere landen (NL, FR, DE, UK). Ik heb een combinatie van Amazon.fr en Amazon.co.uk gebruikt toen ik mijn startersset + knoppen kocht, dat kwam veel goedkoper uit destijds.
Bij 7. Ssd's en hdd's

Die Crucial X6 2TB Zwart voor €150,99 is geen echte gewone Black Friday aanbieding omdat ie voor die prijs alleen bij Amazon te koop is voor 'Prime-leden'.
pricewatch: Crucial X6 2TB Zwart
Dat lijkt niet te kloppen, ik kan de ssd gewoon voor die prijs bestellen inclusief bezorging zonder Prime-lid te zijn.
De eerste 2 echte "klappers" zijn ook helemaal niet verrkijgbaar voor die prijs, +/_500Gb SSD voor 20 euro leek me al te mooi om waar te zijn en dat is dan ook zo.
Geen aparte categorie voor audio/video dit jaar ?
We hebben categorieën voor televisies, koptelefoons, (draadloze) speakers en home cinema. Wat mis je precies?
AV receivers / versterkers?
Die worden ook op die pagina meegenomen.
Bij laptops staat de MacBook Air 2019 voor 900 en 1100 euro terwijl ik de m1 air 2020 voor 879 kan krijgen via de PW. Die ook een prijsdaling heeft. En niet in het rijtje staat.

Ik snap niet zo goed waarom ik 0 krijg? Op de eerste pagina staat letter dit.

"Zie jij dus een product dat niet in het overzicht thuishoort? Post het dan in dit topic, en we halen hem er zo snel mogelijk uit."

Ik geef dus aan dat er een product in het overzicht zit wat er niet thuis hoort. Aangezien je de nieuwere versie voor minder kunt krijgen.

[Reactie gewijzigd door redslow op 22 november 2021 10:01]

Omdat 'dit topic' een link is naar dit topic.
Helemaal overheen gelezen. Ik dacht dat het een verwijzing was naar hier. Anyway al gereageerd op de topic.
De prijsdaling van de M1 Air 2020 is niet minstens 15%, wat een voorwaarde is om opgenomen te worden in de lijst in het artikel :)
Echt fijn dat ik nu een Samsung 980 Pro 2TB heb kunnen scoren voor 228 euro.
Weet nog niet of ik blij moet zijn met je bericht of niet. Had niet echt een SSD nodig en keek er niet naar. Maar door jou bericht kom ik in verleiding. Een goed over nadenken.
Zag ook dat de 4TB ssd ook in de aanbieding zijn. Zat al te denken of ik misschien ssd wil te vervanging van de 5TB HDD's. Die zijn stil en heb dan meer dan genoeg opslag. Misschien gaat dit een hoop geld kosten.
hahaha

Herkenbaar. Heb zelf drie 512GB 850's evo's in Raid 0. Opzich prima. Maar voor dit geld gewoon 1 M2 SSD van 2TB. Scheelt weer een hoop Sata stroom en data kabels. Wilde al een tijdje over naar 1 storage device en nu toevallig met Black Friday voor 228 vond ik dan weer echt een goede aanbieding :)

Edit: Typo

[Reactie gewijzigd door marco-ruijter op 22 november 2021 10:45]

Ik ben gegaan voor een 4TB SSD van Samsung en ook nog een 6TB HDD (zonder korting) omdat mijn huidige het niet lang meer gaat volhouden. Dan heb ik straks 6TB voor films/series/muziek/foto's/backups, 4TB voor games en 1TB (nvme) voor de OS en mijn meest gespeelde games.
Voor zij Die een xbox series S willen kopen, die is nu ook in prijs gezakt.

[Reactie gewijzigd door johanneslol op 22 november 2021 11:16]

Je bedoelt de Xbox Series S veronderstel ik? De One S is nu niet bepaald meer een goede aankoop.
Jij bent wakkerder op de maandag ochtend dan ik ;) ik heb het aangepast. Ik bedoelde inderdaad de series S...

Dat werkt prima :) en samen met cloud streaming is het net een x.
1 2 3 ... 8

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.




Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee