Door Robin Vreuls

Doktersteam

Half-Life 2: Episode Two onder de loep

Conclusie

Het is jammer dat Valve veel tijd neemt om de Source-engine met stappen te verbeteren en te pronken met een nieuwe speltitel. Het voordeel is wel dat Valve flink wat graphics uit de engine weet te persen, maar het gevoel blijft bestaan dat nog niet alles uit de Source-engine is gehaald. Tijdens het spelen zie en voel je de physics aan het werk, maar het is nog niet voldoende in het spel geïntegreerd om het de natuurlijke 'look & feel' te geven die het eigenlijk verdient.

Half-Life 2: Episode Two - Eli Vance

Een groot pluspunt in Episode Two is de 'facial animation' en de details in de gezichten. Kleiner en Eli zien er realistischer oud uit dan in de voorgaande delen van Half-Life 2. Bovendien zijn de gezichtsmimiek en de articulatie een stuk vloeiender. Daarnaast zijn de buitenomgevingen een pluim waard: open velden hebben een grote depth-of-field en de flora oogt natuurlijker dan in Episode One. Tijdens de schietpartijen met de Combine moet er ook een iets andere tactiek toegepast worden: vijanden zijn iets voorzichtiger en slimmer geworden en duiken iets vaker weg en vallen in groepjes aan.

Half-Life 2: Episode Two - Dog tegen een Strider

Valve heeft met Episode Two wederom een puike game afgeleverd. Het spel is een waardig vervolg van het eerste deel en een goede tweede aflevering in de trilogie. De mensen van Valve hebben bewezen dat ze nog altijd in staat zijn om een goed verhaal om een shooter te bouwen. De spanningsboog zit er vanaf het begin goed in: je ziet er naar uit om in de huid van Freeman te kruipen en Combine neer te schieten, terwijl je met een klein oogje naar de mooie Alyx kijkt .

Pluspunten

+ Betere graphics: gezichtsanimaties en grote open ruimtes zijn goed uitgewerkt
+ Verhaal dat goed aansluit op Episode One en verder borduurt in de wereld van Half-Life 2
+ De 'developer commentaries' geven meer inzicht in hoe Valve het spel ontwikkeld heeft
+ The Orange Box bevat zowel de voorgaande titels van Half-Life 2 als extra games

Minpunten

- Ervaren gamers hebben Episode Two snel uitgespeeld
- Valve is iets te fanatiek geweest met het gebruik van zombies en crabs
- De physics komen niet helemaal goed uit de verf

Cijfer: 9

TitelHalf-Life 2: Episode Two
The Orange Box
PlatformPc / Xbox 360
OntwikkelaarValve Software
UitgeverElectronic Arts
Releasedatum10 oktober 2007

Reacties (82)

Wijzig sortering
*** SPOILER ALERT ***

Voor iedereen die Episode 2 al heeft uitgespeeld, nog een leuke uitdaging: de Gnome achievement. De bedoeling is dat je de tuinkabouter (...) in de raket plaatst. Die tuinkabouter vind je aan het begin (hint: eerste keer dat Alyx contact maakt met de raketsilo) en moet je dus het hele verhaal meezeulen. Vooral in de auto vormt dit een aardig probleem. Zit zelf nog te kloten met het helicopter-stuk (waar die kabouter een regelrechte PITA blijkt te zijn), maar tot nu toe erg genoten!
Soowww... Hoe ben je daar nou weer achter gekomen?
Ik vind het erg geslaagd dat op deze manier het spel alsnog een nieuwe uitdaging kan worden, ook al is de standaard verhaallijn redelijk kort.
Een echte aanrader. En niet alleen Ep2, ook Portal is een geniaal spel. Ik heb geen last van dat het te kort duurt. Ik speel het spel gewoon direct op Hard, waardoor het soms erg lastig is. Dan zit je opeens met 13 health en zo'n helikopter voor je neus. En die Hunters jongen, niet kapot te krijgen. En als je één keer een volle lading van die explosieven van ze in je krijgt ben je er geweest.

Als Linux-only gebruiker kan ik melden dat het spel nagenoeg perfect werkt in Wine onder Linux. En voor 42 euro (via Steam) is het samen met HL2, Ep1, Portal en TF2 erg goed geprijsd.

Komt er ook nog een Portal review? Dat is me toch een bijzonder spel... waar de physics nogal goed uit de verf komen. :P

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 69437 op 1 november 2007 18:31]

Het grootste nadeel vind ik ook dat ie echt kort is. Je wil aan het einde van het spel het liefst nog 10 uur verder spelen. Toch was het echt weer een super spel. Kan niet wachten tot EP3 er is, helaas zal dat alleen nog wel ff duren.
Vind ik ook. Hoewel wat je krijgt superknap gedaan is (die commentary nodes geven daar ook blijk van, er zit echt verschrikkelijk veel denkwerk achter) is het te kort, en ik vond het ook te makkelijk. Op normale stand was ik er toch vrij snel door heen.

Ik ben het niet met de review eens dat de physics niet goed uit de verf komen. Ik vind het juist zo knap dat half life niet een showcase van de engine is zoals bij zo'n beetje alle andere spellen. De source engine wordt gebruikt om een realistisch spel te maken en is een tool. Verder wordt er toch genoeg gemolesteerd dacht ik zo, vooral het stukje met 'dog' die die dinges sloopt (je weet wel ;) ). Wat betreft het gebruik van de physics engine voor puzzels: moet zeker niet meer worden, het blijft een fps en geen adventure. Ik zit er wel op te wachten dat ik ook s wat gebouwen kan slopen overigens. Misschien iets voor ep3.

De headcrabs en zombie argumenten kan ik dan wel weer inkomen, die worden ook niet meer uitgelegd in het verhaal, je komt ze gewoon regelmatig tegen. Beetje op uitgekeken.

Overigens, redactie, er zitten wel wat erg veel spoilers in de review... met name in het gedeelte over het verhaal. t was maar goed dat ik m al gespeeld had.

[Reactie gewijzigd door Garma op 1 november 2007 17:39]

Is dat niet de beste reactie kunt geven bij een spel of een boek....
dat je na afloop méér wilt ?
0Anoniem: 194066
@Ad-2 november 2007 15:24
Niet per se.. Doordat je prioriteiten moet stellen, kun je niet alles hebben/doen wat je wilt. Na afloop van LocoRoco wil ik graag meer LocoRoco, maar ik wil liéver EP3.

Als ik meer wil van iets, wil dat zeggen dat ik het een goede manier van entertainment vond, maar niet per se de beste om mijn tijd mee te verdoen.
- Ervaren gamers hebben Episode Two snel uitgespeeld
Daar kan je aan toevoegen dar onervaren gamers geen ruk van het verhaal snappen zoals het gepresenteerd word in ep2.
+ The Orange Box bevat zowel de voorgaande titels van Half-Life 2 als extra games
Beetje vreemde plus punt voor een review die maar over 1 onderdeel van de orange box gaat.
onervaren gamers moeten maar eerst hl2 en ep1 spelen! Anders slaat het nergens op :)

Maar in dit geval slaat 'ervaren' op mensen die in het algemeen gewoon goed zijn in FPS games
EN HL 1 dus.....!!!!

Al ben ik Breen daar niet in tegengekomen :?
Breen is 'the Administrator'. Maar echt tegenkomen doet ge niet.

Toch vind ik dat HL1 echt essentieel is.
De persoon wordt in hl2 wel goed uitgelegd maar in hl1 valt de naam niet eens. (De intro/start van hl1 beschouw ik trouwens ook nog steeds als 1 van de betere zo niet de beste. Met die trein enzo.. Super. Wordt ook weer gebruikt in de add-ons.. super gewoon (maar das een bietje offtopic)
Eigenlijk een dikke min dat je die andere games er ook bij krijgt. Episode 1 kon je gewoon los kopen voor 20 euro en nu moet je opeens bijna het drievoudige betalen en dan 'krijg' je er nog andere games bij. Die je vervolgens weer mag weggeven als je die al hebt.
Episode 2 kun je via Steam nog wel los kopen.
als je slim bent vraag je voor die losse onderdelen ook een tientje aan een vriend ;) nette prijs dan voor ep2, portal en TF2!!
Ik vond het een geweldig spel, maar helaas veel en veel te kort voor de prijs, ik had de game in 3,7 uur achter de rug. De bijgevoegde extra games kan ik kort over zijn :

- TF 2 : Zenuwachtig online schietspel, verveeld snel met maar 6 maps
- Portal : Leuk gepresenteerd idee, maar geen echte game

Kortom ep2 is geweldig maar ontzettend kort, de extra games zijn niet de extra hoge prijs t.o.v. ep1 waard.

Laatste keer dat Valve geld van mij heeft gehad.

[Reactie gewijzigd door HaseMike op 2 november 2007 07:25]

Het aantal maps voor TF2 is bewust laag gehouden. Valve merkte dat in veel online games maar een aantal maps veel worden gespeeld. De andere worden nauwelijks aangeraakt. Dat is dus verspilde developer-tijd. Ze hebben nu alle aandacht in die 6 maps gestoken, waardoor ze hopelijk zo goed in elkaar steken dat mensen het willen blijven spelen.

En dat Portal geen game zou zijn... het is een onwijs origineel idee, en erg goed uitgewerkt. Ja, je hebt geen shotgun in je hand, maar daarmee is het nog wel een game. Ik vond het qua gameplay leuker dan HL2-Ep2. HL2 is gewoon een shooter met wat leuke graphics, moeilijke vijanden en een erg goed verhaal. Portal is gewoon leuk op zichzelf. Het verhaal is daarbij trouwens een enorm pluspunt, maar grafische dingen zouden het alleen maar ingewikkelder maken. Je wilt gewoon de tests doorlopen zonder dood te gaan. Dan boeit het niet of je wel 10.000 bewegende objecten op je scherm kan zien... dat leidt alleen maar af.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 69437 op 2 november 2007 13:24]

EN natuurlijk het feit dat Portal direct danwel indirect aan hl2 verbonden is. ;)
Moeite méér dan waard!

vond het in ep2 niet opvallen, laat staan storend dat dezelfde engine is gebruikt, speelt gewoon heerlijk!

Ikzelf had hl2 en ep1 (natuurlijk) al, maar aangezien je de twee nieuwe licenties mag 'weggeven' toch de orange box gekocht, toch voordeliger dan ep2 en portal los :)

De andere games Portal en TF2 zijn ook zéér de moeite waard!
ik vind het koppelverkoop en daar doe ik dus niet aan mee. Ik wacht wel tot ep2 los onder de 20 euri komt. Dit is door valve ook gesuggereerd toen ze met het episde principe kwamen. Portal ziet er inderdaad qua concept vernieuwend uit maar aan TF heb ik dus echt geen boodschap
Ik snap deze instelling niet. Die mensen maken een mooi spel, wat je gewoon kan kopen voor $29.95. Geen probleem. Tegelijkertijd komen er nog twee spellen uit, Portal en TF2.

Omdat ze graag veel spellen willen verkopen/ze heel aardig zijn/whatever, maken ze een aanbieding: HL2, Epi1 en 2, TF2 en Portal in een pack, voor minder dan de prijs van twee van deze spellen los. En, als added bonus, als je al een van de spellen had, mag je het weggeven! Geniale oplossing.

Koppelverkoop is iets heel anders. Denk aan Windows Media Player: ik kan dit produkt van MS niet kopen zonder heel Windows te kopen. Of dat goed of slecht is, moet de rechter bepalen.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Koppelverkoop

Bij Valve kan je alle spellen los kopen. Is dat duurder dan een aanbieding? Ja. Kan het toch? Ja. Natuurlijk pushen ze die Orange Box, ze zijn toch niet gek? Kijk, als jij nou echt alleen Epi2 wil hebben en de rest niet, wat let je?

Dit is GEEN koppelverkoop. Dit is een aanbieding, en zelfs een hele goede.
Je kunt Windows Media Player sowieso niet kopen. Je kunt het wel gratis downloaden, omdat het een update is van een onderdeel van hun OS. Je kunt het dan ook alleen draaien op dat OS.
He ja, nou dan niet WMP maar iets anders wat je erbij krijgt, Notepad voor mijn part. Je hebt natuurlijk gelijk, ik weet niet of het juridisch met WMP/IE/etc/ koppelverkoop is. Het voorbeeld op wikipedia is scheerapparaten met mesjes en printers met cartridges. Doet er ook niet toe, het punt blijft hetzelfde.
Het probleem is dat WMP concurreerd met andere videospelersoftware en trouwens, het is niet gratis.

Als je het download word er gecontroleerd of je een legale versie van windows hebt, en daar heb je (als het goed is :p ) dik voor betaald... de produktie van WMP komt uit datzelfde geldpotje.

Ikzelf vind het onzin, maargoed het is een redelijke beredenatie.
0Anoniem: 221961
@remmelt2 november 2007 16:21
Kijk, als jij nou echt alleen Epi2 wil hebben en de rest niet, wat let je?

Of het koppelverkoop is of niet, laat ik in het midden. Maar noem me ouderwets als ik een game koop heb ik daar graag een doosje bij. Net zoals sommige mensen liever cd's kopen voor de hoesjes.

Aangezien ik enkel interesse heb in Episode2 wacht ik dus net als Shades tot hij in de budgetbak terecht komt.
Dan zullen we het voor jou anders formuleren; de Game die te koop staat is "Orange Box"... Dat is een spel met 3 schijnbaar onsamenhangende onderdelen. Episode2 en Portal zijn het verhaal; en TF2 is het multiplayeronderdeel.

Jij wilt 1 onderdeel hebben, dat is dan jouw persoonlijke voorkeur. Wil je het produkt niet? Dan koop je het niet...

simpel.
naja - misschien niet het juiste woord maar waarom wordt me iets in de maag gesplits wat ik niet wil hebben. Wat ik wel wil hebben (ep2) is daarom te duur omdat er bij zit wat ik niet wil hebben. Je kan het los wel koppen (dus geen koppelverkoop) maar is het slechte een fractie goedkopen wat ik dus te duur vind. De episodes zouden $20 gaan kosten en daar hebben ze zicht niet aan gehouden. Ik wacht dus nog gewoon even. Zakt vanzelf die prijs. Bovendien is mn systeem dermate verouderd dat ik toch niet van alle eye-candy kan genieten :'-(
Jij mag het koppelverkoop vinden. De Orange Box heeft echter van de pers en van het publiek het hoogste cijfer ooit gekregen (was 97, is inmiddels gedaald naar 96 zie ik):

http://www.metacritic.com.../pc/halflife2theorangebox

Dit zegt toch wel iets lijkt me.
Ikzelf had hl2 en ep1 (natuurlijk) al, maar aangezien je de twee nieuwe licenties mag 'weggeven'

Zou je mij willen vertellen hoe je licenties van HL2 kunt weggeven? heb de orange box ook.

alvast bedankt!

Ronald.
Als je Half-life 2 , of Hl2 - Episode 1, of beide hebt, en je de keys in het verleden in steam hebt ingevoerd, krijg je als je de orange box installeerd als het goed is gewoon een optie "gift" in steam! :D
ah, ok. bedankt.
het zal dus zijn omdat ik de 'oude' HL2 gedeinstalleerd had omdat m'n zoontje de account VAC banned gekregen had met het gebruiken van cheats in CSS.
Hierna HL2 van de orange box geinstalleerd en een nieuwe steam account aangemaakt.
Vandaar dat steam niet weet dat ik de andere HL's had.

zou ik m'n 'oude' CSS key op dit nieuwe steam account kunnen gebruiken zonder gebanned te worden trouwens?
Keys kan je (jammer genoeg) niet overzetten naar andere accounts.. Daarom heb ik nu ook 2 accounts (een HL + alles account en een Source account (HL2 toendertijd van mijn vader gekregen en zelf laatst Orange box gekocht)). Zou ze graag willen samenvoegen, maar ValVe laat dit met geen mogelijkheid toe, ook al spreek je direct met de klantenservice :(.
Keys kunnen sowieso niet opnieuw gebruikt worden, en als dat wel zou kunnen zou het vreemd zijn dat op die manier een ban voor cheaten ongedaan gemaakt wordt.

Overigens is je 'gebannde' account niet waardeloos geworden. De offline modus van alle spellen blijven speelbaar, HL2 e.d. kun je nog gewoon spelen, de ban geldt alleen voor online.

Ook wanneer je TF2 op deze account installeert zul je het dus nooit kunnen spelen, eens een cheater altijd een cheater redeneren ze, en een ban in CSS levert dus een ban voor alle online games op in Steam.
Goede game! Lengte was ik eigenlijk niet echt ontevreden over, de kwaliteit is namelijk gewoon hoog. Valve brengt het verhaal eens niet door geforceerde cutscenes maar integreert dit gewoon in de gameplay.

Ook mooi: Een punt waarop je hogerop moet zien te komen, terwijl er in de kamer alleen een klep en een doos granaten te zien zijn. Nergens is je geleerd hoe je dit moet doen, maar als je er over nadenkt blijkt de oplossing logisch in elkaar te zitten. Goed bezig.

Vind de review wel een beetje niets verhullend :P Eerst waarschuwen voor spoilers (doorklikken naar pagina 4) en daar vervolgens vrolijk verder gaan met Magnussons device ;)
0Anoniem: 69437
@Xrenity1 november 2007 19:16
Zo, dan had ik echt even een brainfart. :D Ik zat daar maar rond te lopen in die kamer... ik vatte er helemaal niks van. :P Kom je naar buiten, zegt die Alyx ook doodleuk "Hmm, I guess that stuff wasn't worth the trouble anyway" of iets dergelijks.
Je bent niet alleen, ik heb het opgelost door op de klep te gaan staan, en met de gravity gun er zo'n "jolt" op te schieten en tegelijk te springen. Gaat de klep ook naar boven en wordt je hogerop gekatapulteerd. :+

Wist niet dat het met die granaten ook kon.

Ook wel leuk moment voor mij persoonlijk met de physics. Als je dat kanon moet uitschakelen terwijl ze aan die hotrod sleutelen. Eenmaal die controls van het kanon opgeblazen moet je nog uit dat gebouw geraken. Ik stapelde heel wat kratjes op dat rek. Bleek het evenwichtspunt niet goed te liggen. Dus ik leg op het uiterste punt wat banden. Eerst keer stort het helemaal in, zie ik zo'n band door het raam vliegen en buiten verder rollen 8-) Wauw-moment.

Uiteindelijk via het raam uitgeraakt om dan te merken dat de explosie van het kanon te vernietigen gewoon een gat in de muur had geblazen. 5 minuten voor niets zitten stapelen :Y)
De geblakerde vloer en de kist mest oneindig veel granaten verraadden het :P
Om eerlijk te zijn had ik dit al meteen door zonder het gebouw te verkennen en die kist met granaten te zien. In portal moet je ook goed opletten waar platformen zijn en hoe je er naar toe vliegt. En ik had portal net uitgespeeld voor ep2
- Ervaren gamers hebben Episode Two snel uitgespeeld
Agree, veel te rap uitgespeeld, Ik snap wel dat het werken aan een engine zo lang duurt, maar eens dat af is, moet een verhaal toch wel wat rapper gemaakt kunnen worden
- Valve is iets te fanatiek geweest met het gebruik van zombies en crabs
Heb ik eigenlijk geen last van gehad
-De physics komen niet helemaal goed uit de verf
En dat begrijp ik ook niet echt, er zijn toch physics genoeg, op het einde, met die bommen op die striders?

Verder kreeg ik echt de tranen in m'n ogen toen Alex werd getroffen, alsook op het einde, met haar vader.
Ik vond de lengte van EP2 prima aangezien het een Episode is en geen volledig opzich staande game.. Ik deed er (als ervaren gamer) 7 uur over.. Als vergelijking, ik had een game als Halo3 op de Xbox 360 ook in 7 uur uit..

Jammer dat er vrijwel niks over de nieuwe cinematic physics staat in deze review, want die zijn echt fantastisch in EP2.. Daar mogen ze idd wel meer mee doen in EP3..

Overall is de Orange Box z'n geld meer dan waard imho (zeker op de PC aangezien die goedkoper is).. HL2, EP1, EP2, TF2, en Portal voor amper 45 euro is geen geld imho..
Wat betreft de game: fantastisch!
Wat betreft de review: crap. Welke toegevoegde waarde heeft het om het complete verhaal uit te gaan leggen? Mensen die het nog niet gespeeld hebben willen dit toch niet weten en mensen die het wel gespeeld hebben weten het verhaal, en snappen dat dit sowieso een stuk uitgebreider is dan wat is uitgelegd. Volgens mij heeft de reviewer het spel door gerushed om de review te kunnen schrijven en heeft hij vrij weinig mee gekregen van het verhaal en the big picture. De minpunten die genoemd worden slaan echt nergens op:
"- Valve is iets te fanatiek geweest met het gebruik van zombies en crabs
- De physics komen niet helemaal goed uit de verf"
Als je minpunten gaat noemen, noem dan valide punten als dat het spel aan de korte kant is, dat je nog steeds vrij lange loadtimes hebt, dat domme mensen het verhaal niet snappen omdat het niet blatantly obvious is (hint) of iets anders nuttigs.
Want wat betreft het fanatiek zijn met zombies en headcrabs: als je de commentary nodes beluisterd hebt dan weet je dat Valve dit soort dingen grondig playtest en dat als er plekken zijn waar teveel zombies of iets dergelijks zijn, dan passen ze dit aan. Ik moet zeggen dat ik ook absoluut geen last heb gehad van een teveel aan zombies of whatever, in episode 1 waren er veel meer. Verder heb ik ook nog nooit iemand anders hierover horen klagen. Overigens leg je dit verder nergens verder uit in je review...
En wat bedoel je in hetvliegendespaghettimonstersnaam dat de physics niet helemaal goed uit de verf komen? Je hebt minder stomme physics puzzels en meer geïntegreerde physics (oftewel, het is er wel, maar het is zo goed geïntegreerd dat het niet opvalt, en dat is GOED). Bijvoorbeeld de cinematic physics van de brug die realistisch instort aan het begin, of het vallen van een mijnwagentje.

Ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan... Dit spel heeft z'n pluspunten en z'n minpunten, maar de reviewer heeft er weinig van begrepen.

[Reactie gewijzigd door DeltaBlast op 2 november 2007 09:32]

Best wel mee eens, het stuk in de review over het verhaal van de game is veels te lang en over wat het spel nu juist zo goed (of slecht) maakt is veel kleiner en minder uitgebreid. Dat moet andersom zijn :)

Het is trouwens unforseen consequences en niet unforeseen :+

[Reactie gewijzigd door Grannd op 3 november 2007 17:20]

Bijvoorbeeld de cinematic physics van de brug die realistisch instort aan het begin, of het vallen van een mijnwagentje.
Dit vond ik trouwens echt 1 van de beste momenten van het spel. Op dat moment dacht ik echt dat ik "dood ging" en probeerde van alles om uit de wagen te springen en daarna in het water wilde ik gelijk naar boven zwemmen. Het wa zo super realistisch en geloofwaardig dat ik kon zeggen: "wow, dit is echt een goede game!"

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee