Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

Medion Erazer X6807 Review

Dunne gamelaptop met luxe extra's

Conclusie

Medions Erazer X6807 is een gamelaptop die goed presteert en de extra's, zoals het mechanische toetsenbord en het 144Hz-paneel met een snelle responstijd, bieden daadwerkelijk meerwaarde. Dergelijke features brengen ook een meerprijs met zich mee, want met een adviesprijs van 1800 euro is dit geen goedkope Medion-laptop. Die prijs is wel gerechtvaardigd, want er is niet bezuinigd op de componenten. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de aanwezigheid van een zeer snelle Samsung PM981-ssd.

De behuizing is relatief dun en licht, maar dat vormt geen belemmering voor de prestaties van de Core i7-8750H-processor en de GeForce GTX 1060-videokaart. Zowel in productiviteitssoftware als in games scoort de hardware naar verwachting. Wel is de koeling luidruchtig; tijdens het gamen hoor je de ventilatoren hard blazen. De hardware is snel genoeg om moderne games vloeiend te spelen op hoge instellingen met 60fps. Het 144Hz-scherm komt volledig tot zijn recht als je grafisch minder veeleisende games speelt, zoals Fortnite of CS:GO.

Er zitten veel aansluitmogelijkheden op de laptop. Vooral het aansluiten van extra beeldschermen wordt je makkelijk gemaakt door de aanwezigheid van een hdmi-aansluiting en twee minidisplayportaansluitingen. Thunderbolt 3- en usb 3.1 gen2-poorten ontbreken echter. Dergelijke aansluitingen verwachten we wel op een laptop in deze prijsklasse.

In onze browse- en videotest halen we een accuduur van ongeveer vijf uur. Dat is niet indrukwekkend, maar voor een gamelaptop ook niet ongebruikelijk. De accu die Medion gebruikt, is vrij klein en dat levert ook een voordeel op; er is fysieke ruimte om een extra 2,5"-hdd of -ssd te plaatsen. Dat is niet de enige upgrademogelijkheid, want er is ook een m2-slot vrij voor een ssd.

De Erazer X6807 is niet goedkoop, maar in het segment van dunne gamelaptops behoort hij zeker niet tot de duurste exemplaren. Ben je op zoek naar zo'n laptop, dan is deze Medion zeker het overwegen waard.

Getest

Medion Erazer X6807-i7-512F16 (NL)

Prijs bij publicatie: € 1.799,-

Vanaf € 1.299,-

Vergelijk prijzen

Bekijk alle uitvoeringen (2)

Laagste prijzen voor: Medion Erazer X6807-i7-512F16 (NL)
WinkelBeoordeling PrijsTotaal 

Medionshop.nl

Score: 2 (15)

€ 1.299,-

€ 1.299,-

Kostenoverzicht

Productprijs € 1.299,-
Pakketpost t/m 31,5 kg € 0,-
iDeal € 0,-
Totaal € 1.299,-
Bekijk

BCC

Score: 4.5 (873)

€ 1.599,-

€ 1.599,-

Kostenoverzicht

Productprijs € 1.599,-
Pakketpost € 0,-
iDeal € 0,-
Totaal € 1.599,-
Bekijk

MediaMarkt

Score: 2.5 (111)

€ 1.699,-

€ 1.699,-

Kostenoverzicht

Productprijs € 1.699,-
Pakketpost € 0,-
iDeal € 0,-
Totaal € 1.699,-
Bekijk

Reacties (82)

Wijzig sortering
De TOngfang barebone wordt oa ook door Alternate & BTO aangeboden, bij buurlanden zoals de UK en Duitsland door PC specialist en XMG/Schenker. Dus om Medion nou deze exclusiviteit toe te wijzen is incorrect.
Om het lijstje completer te maken, alle "modellen" worden telkens zeer positief ontvangen.

PCspecialist Recoil 2
Mechrevo z2
XMG Neo 15
Illegear onyx
Scan 3XS LG15
Overpowered 15+
Medion Erazer X6807

Ik heb de Tongfang gk5cn6z en ik ben alleen iets minder te spreken over het toetsenbord en de typefouten die ik erop maak. Voor de rest is het een beest met 1229 in Cinebench R15 terwijl hij evenveel volume heeft als menig luchtkoeler. :)
Je vergeet de Skikk 15GK6Z.

Ik heb toevallig de Skikk 15GK5Z gekocht (1050ti versie) en hij bevalt mij ook heel erg, alleen jammer van de accuduur.
Die Skikk 15GK6Z heb ik gekocht. Beest van een machine, waar wel een en ander aan te sleutelen valt om hem te optimaliseren. Overigens heb ik voor de mijne (met 2x 970 EVO 500GB en 16GB DDR4-2666) ruim minder betaald dan wat Medion hier durft te vragen.
En net al wat Compuse hierboven zegt maak ik ook opvallend veel typfouten. Mij valt op dat sommige toetsen al een aanslag registeren als je ze maar amper aanraakt.

Om de temperaturen te temperen heb ik Thermal Grizzly Conductonaut op de CPU en GPU gedaan (met acryl coating op alle condensators op de die's). Vervolgens de software van Mechrevo gebruikt ipv die van PCSpecialists en Mechrevo BIOS geinstalleerd en met Intel XTU boostwaarden omhoog en -0.070V undervolt op de CPU. Resultaat is een laptop die nooit boven de 73 graden raakt (kamertemperatuur 23 graden), maar die eveneens nooit boven de 70% fanspeed komt. Op 100% fanspeed (turboknop) zakt de temperatuur tijdens gamen nog een paar graden.
Ik heb een Lenovo X1 Extreme, Had geluk met Black Friday voor $1230,- Erg mooi, licht en dun. Maar een 1050 Ti en geen 144Hz.

https://www.lenovo.com/us...-X1-Extreme/p/22TP2TXX1E1
Die typefouten vind ik niet heel erg vreemd met een mechanisch toetsenbord dat zo dun is en toch met een klik probeert te werken. Het lijkt me dat brown switches dan misschien beter zijn. Of de toetsen moeten nog dieper pas schakelen. Ik vind blauwe keys heerlijk, maar voor een gaming laptop vind ik ze wel wat vreemd. Lagere indruk en een rood switch type lijkt me het meest logische.

Mijn neefje heeft trouwens net een niet-mechanical gaming keyboard van de Sint gekregen. Dat werkt een stuk beter dan ik verwacht had. Misschien is een mechanical keyboard voor een laptop sowieso niet zo'n goed idee, zelfs niet voor een gaming laptop.
Ah ja, ik zie het. Dat pas ik aan :)
Ik wou net zeggen dit is gewoon de Tongfang :), mooi spul wel !
Alternatief en cito xmg en schenker gebruiken toch clevo barebone,s ??
Ze hebben ook tongfang barebones sinds mid vorig jaar. Is een erg populair chassis.
De vraag is, waar is hij tekoop? In pricewatch staat niets vermeld...
Op laptopparts4less verkopen ze ze al een tijdje. Prima laptops voor de prijs, heb de mijne er ook vandaan.
Ben je tevreden over je de laptop? Ik overweeg het serieus!
Zijn vrij goed ja. Als je benieuwd bent, check de overpowered laptop op linustechtips' kanaal. Goede refreshrate, snelle SSD, snelle processor, een GTX 1060 zijn ideaal. Het enige nadeel is dat ze een 150w adapter meeleveren, met een goede gpu overclock zit je al gouw op 180w.
Het schijnt een goed idee te zijn om deze laptop uit te voeren met minimaal 2 geheugen slots waardoor hij dual channel kan gebruiken. Daardoor is de thoughput beter naar de GPU: https://www.youtube.com/watch?v=K7wG4tre7k4

Verder geeft hij in dat filmpje aan dat er ook betere batterijen te krijgen zijn, deze heeft hij alleen nog maar net besteld dus even kijken of dat echt zo is.

Hij is ook te koop in het merk Skikk, en de gebruiker Compuse hierboven gaf al een lijstje met alle andere varianten. Er is behoorlijk wat verschil in prijs dus even kijken welke het goedkoopste is. Via de review van LTT (https://www.youtube.com/watch?v=q13t_r8o4rY) kwam ik erachter dat je hem in de US voor $799 kan bestellen, dus als je nog familie hebt daar is dat het overwegen zeker waard.

[Reactie gewijzigd door willempipi op 5 januari 2019 22:42]

Daar koop je hem voor 1280 euro, dat scheelt aanzienlijk!
Mooie bijkomstigheid is dat laptopparts4less de barebones zonder branding verkoopt. Ik heb zo een eigen 𝐂𝐎𝐑𝐒𝐀𝐈𝐑 laptop van gemaakt omdat ze het niet zelf maken. :+ Uiteraard wel voorzien van Corsair componenten. Link naar inventaris.
Da's wel gaaf idd,
Ben wel vergeten te vermelden dat ik een Clevo N950TP6 heb.
Onder zware gaming met de fans op max wordt mijn GPU niet warmer dan 70 en GPU niet warmer dan 74 na 3.5 uur gaming(gisteravond).
Mijn Specs:
CPU: i5-8500
RAM: 32gb HyperX DDR4 2666
SSD: 1tb Samsung 970 EVO SSD
Opslag: 2tb opslag SSD (naam vergeten)
Heb zelf een subwoofer erin getweakt, dus heb 2.1 audio, heb de twee speakers vervangen door twee van hogere kwaliteit, heb meer heatpipes in mijn case gedaan voor nog meer heat dissipiation, heb de CPU zelf gedelid, CPU en GPU opnieuw voorzien van liquid pasta en als kers op de taart: ik heb mijn laptop voorzien van een legioen aan stukkers o.a van mijn favoriete programmeertalen en games.
Ben een groot fan geworden van Clevo laptops, en denk dat ik in de toekomst nog eentje ga kopen (de 1060 is op het moederbord gesoldeerd, dus kan ik de GPU niet vervangen helaas).

[Reactie gewijzigd door Jartim00 op 4 januari 2019 15:29]

Hij zou vanaf begin januari te koop moeten zijn, ik verwacht hem snel in de pricewatch.
Edited: Zag al de reactie over Tongfang :P

[Reactie gewijzigd door FastRDust op 4 januari 2019 08:15]

Hij is gebaseerd op een Tongfang barebone, net als die Walmart-laptop inderdaad.
Laptopplus.nl verkoopt ze. Hun Skikk 15GK5Z en 15GK6Z (1050Ti / 1060) zijn dezelfde Tongfang barebone.
Een 8,5 voor een laptop van € 1800,- zónder USB3.1, TB3, een <300nit 15" FHD(144Hz) Scherm, aangestuurd door slechts een 1060, met lawaaige fans?
Bizar hoge score vind ik dat.

Mijn Alienware 17R4, met I7-7700HQ, mét TB3, mét USB3.1gen2, met een 1070-8GB, een 17" 400nit 2560*1440 120Hz G-Sync scherm, 16GB ddr4, 512gb nvme +1TB HDD, incl W10 Pro, met óók de lawaaige fans :+ moest mij € 2100,- kosten, Anderhalf jaar geleden!.

Vanwaar dan toch deze hoge score, want heb het artikel doorgelezen, en over staat Mooi dit of dat, maar....., dus het lijkt mij allemaal het net niet, waarom dan toch zo'n hoge score?

edit:
Er schijnt wat onduidelijkheid te zijn: ik vind deze Medion laptop dus veel te duur, als chineze barebone tov een 1,5 jaar oude high-end laptop. :Y

[Reactie gewijzigd door zion op 4 januari 2019 13:32]

Ik ben het roerend met je eens. Ruim 51 dB is niet zomaar een minpuntje. Dat is een geluidsproductie die voor meer dan een paar mensen een dealbreaker is.

Deze zet je niet in de woonkamer, tenzij je in je eentje zit.
Als je op deze gaat gamen, zet vooral je headset op.
Als je op deze gaat werken, nou lekker dan, hopelijk hou je van muziek tijdens je werk en doe je dus je headphone op.
Als je deze laat zien aan je vrienden/partner/ouders is hun eerste reactie mogelijk: goh je hoort hem wel he?

Maximaal een 7,5, en wat beter toelichten wat 51 dB in de praktijk kan betekenen mag wel.
Als je gewoon werkt dan staan de fans niet op 100% natuurlijk. Sterker nog de mijne is zelfs als ik mijn oor erop leg gewoon onhoorbaar. De GTX 1060 wordt wanneer niet gebruikt ook uitgeschakeld en dat scheelt een hele hoop. Met gamen is een headset geen overbodige luxe, buiten dat laptopspeakers ruk zijn, maar geen enkele game laptop is stil te noemen. Betere koelpasta helpt ook enorm, maar daar zal je hem wel zelf voor open moeten maken.
Dat klopt, alleen weegt jouw laptop meer dan 2x zo veel en is waarsschijnlijk ook 2x dikker. De prijs loopt exponentieel op bij dunner en lichtere laptops met 'dezelfde' (of dus mindere) specs. Kan voor jou zeer overpriced zijn en niet waard, maar is helaas wel waarom die zo duur is, en vergelijken met een veel dikkere en zwaardere gamelaptop gaat helaas dus niet op.

[Reactie gewijzigd door ngase op 4 januari 2019 09:37]

Nou ja het is meer dat Medion er veel voor vraagd. Alternate verkoopt dit model voor ongeveer 1400 euro toen ik voor het laatst keek.

Daarnaast is bij bijvoorbeeld Alienware de 15inch versie goedkoper en betaalde ik voor soortgelijke specs een jaar geleden 1700 euro, dan wel zelf 8gb erbij geprikt. Maar kreeg hier wel een 1070GTX overclcoked voor terug. Laptop is niet veel dikker. Wel veel zwaarder omdat de laptop een geharde aluminium "core" heeft waar het moderbord op geschroefd zit, en er een flinke koperen plaat onder het keyboard zit tegen keyboard flex etc. Ook is de onderkant zelf van aluminium net zoals de scherm klep. Dan nog een zware 99wh batterij en het gewicht is compleet.Op de huidige markt helaas de zwaarste 15inch laptop, al zou de dikte je dat niet laten vermoeden. Sterker nog, een aantal dikke MSI 17inch gaming laptops zijn nog lichter dan dit 15inch model.
Ik heb de bto x-book 15CL875 pas geleden gekocht en die was met ongeveer dezelfde specs 1543 euro. Dus vind deze medion idd dus ook een tikkeltje te duur.
Het is wat de gek ervoor geeft. Maar eens, voor gamen kijk ik vooral naar de grafische kaart. Voor een laptop met een 1060 erin hoort geen zinnig mens meer dan zo'n 1500 te willen betalen. Maar dan moet de rest ook goed zijn. Kom dan niet op de proppen met een vergelijking met een Dell. Verwijs gewoon naar Bol.com waar je momenteel een Asus met een 1070 erin kunt krijgen voor 1699,-. Bij meerdere winkels ook MSI voor rond de 1850,- met een 1070. En dan vaak ook met een 120 Hz scherm.

Goed te weten dat deze laptop goed is, maar zo worden reviews voor mij niet meer betrouwbaar.
Mijn Alienware 17R4, met I7-7700HQ, mét TB3, mét USB3.1gen2, met een 1070-8GB, een 17" 400nit 2560*1440 120Hz G-Sync scherm, 16GB ddr4, 512gb nvme +1TB HDD, incl W10 Pro, met óók de lawaaige fans :+ moest mij € 2100,- kosten, Anderhalf jaar geleden!.

Vanwaar dan toch deze hoge score, want heb het artikel doorgelezen, en over staat Mooi dit of dat, maar....., dus het lijkt mij allemaal het net niet, waarom dan toch zo'n hoge score?
Verschil is alleen dat dit een Medion laptop is, wat meestal producten in een lagere productklasse uitbrengt (en dus goedkoper is en je er minder voor mag/kan verwachten) dan van Dell, wat met Alienware in het high-end segment zit, dan is de kans dat je een early adopter bent (zelfde specs, voor hogere prijs) natuurlijk ook veel groter, wat de prijs ook opdrijft.

Als je dat dus in overweging meeneemt, biedt deze laptop gewoon heel veel en nagenoeg hetzelfde voor een stuk minder geld, in een ander segment. Mooi voor jou dat jij dit al 1,5 jaar kan met een veel duurdere laptop, maar daar heb je destijds dan ook naar betaald. ;) Eigenlijk geef je zelf dus al exact aan waarom deze laptop een 8,5 scoort. :)

[Reactie gewijzigd door CH4OS op 4 januari 2019 09:39]

Ik ben het niet met je eens, de laptop van 1.5 jaar geleden is maar 300€ duurder, en heeft een gtx 1070, als deze medion laptop dat ook had dan had je misschien een punt
Je moet wel naar het complete plaatje kijken van de laptops.Mobility (grootte en gewicht) speelt daarbij ook zeker een grote rol. Hoe kleiner, lichter en compacter alles moet, hoe duurder het wordt.

De laptop van 1,5 jaar geleden is waarschijnlijk immers dikker en zwaarder. Toen die laptop voor het eerst uitkwam, waren zakent voor toen weliswaar nieuw en nu misschien standaard, maar voor toen was je gewoonweg early adopter. Als early adopter betaal je altijd meer voor hetzelfde. Voordeel is wel, dat je de nieuwe technieken eerder kan gebruiken, nog voordat het gemeengoed is. En ja, daar betaal je ook altijd voor.

Je kunt dergelijke laptops dan ook moeilijk met elkaar vergelijken imo en dat is wat er nu wel gebeurd.

[Reactie gewijzigd door CH4OS op 4 januari 2019 13:29]

Ik denk dat ik andere prioriteiten heb dan, heb liever anderhalf jaar geleden een gtx 1070 met groter scherm en 1440p gehad, dan nu een lichtere met kleiner scherm van 1080p en een gtx 1060, ook is de accu matig, die extra paar kilo til ik er dan graag bij :) ook zijn de andere specs zoals processor nog steeds goed
Niet ‘veel’ duurder, en die 2100 euro zal nu veel minder zijn. Dus in dat geval heb een premium merk ipv een budget merk. Ik zou het wel weten.
De laptop van Zion is echter wel dikker en zwaarder. En zoals gezegd, de Alienware is destijds meer een soort van early adopter laptop geweest, wat ook resulteert in een hogere prijs.

EDIT:
@slijkie Als je dat verschil van 300 euro niet veel vind, mag je die ook wel aan mij geven dan! :+

[Reactie gewijzigd door CH4OS op 4 januari 2019 13:27]

Dat was ook een beetje waar ik over struikelde. Hooguit is de CPU ietsje beter, maar deze hardware voor die prijs is op zijn best "gemiddeld" te noemen.
Een 8750H is zo'n 30% sneller dan een 7700HQ. Dat noem ik niet 'ietsje'. Daarnaast vraagt Medion wel erg veel voor deze laptop. Voor de mijne (ander merk, dezelfde barebone) met 2x 970 EVO 500GB en 16GB DDR4-2666 heb ik een maand geleden €1450 betaald.
Mijn R4 vs bovenstaande Medion (links naar UBM):
AW 17R4
Medion X6807
TL;DR:
7700HQ vs 8750H: single core 109 vs 120, quadcore 400 vs 422, multicore 565 vs 846, dus alleen bij méér dan 4 cores zit hij op 30%, daaronder 5-10%.....
Mijn 1070 vs 1060 is echter DX9 290 vs 182 en DX10 220 vs 152
Dus ik weet welke het meer gebalanceerde systeem is ;) (afgezien van bouwkwaliteit/scherm/etc.)

Voor alle comments die zeggen dat deze barebone verkrijgbaar is in de prijsrange 1250-1450,-, dan zeg ik top ding, meteen doen! :Y
Ik vind het echt een belachelijke review van een belachelijk merk. Dit cijfer slaat echt helemaal nergens op. Voor deze prijs haal je zoveel meer kwaliteit in huis, zoals je zelf ook al aangeeft.

Geef deze laptop een prijstag van € 1400,- en je hebt een degelijke deal. Dan nog verwacht ik toch echt veel teleurstellingen met name door vreemde foutmeldingen, tegenvallende prestaties en hardware wat onverwachts snel kapot gaat.

Natuurlijk zijn het vooroordelen, maar gezien de historie van het merk mag het ook wel een beetje.
Ik zou persoonlijk geen Medion meer kopen. In tegenstelling tot mijn Xiaomi telefoon, merk je aan alles dat het goedkoop is. Back light bleeding, dode pixel, slappe behuizing, fan die lawaai maakt, beperkt bios.

Dan liever voor zekerheid gaan en 10% meer uitgeven aan ander merk.
Heb je deze laptop zelf of baseer je je op totaal andere modellen?
Ik heb een model van 600 euro. Maar concurrenten hebben naar mijn idee prima kwaliteit voor rond die prijs.
Tja ik heb ook een HP van 400E met bijna 3 in te stellen opties in de BIOS (wachtwoord tijd en boot order?) en een ZBOOK waar je 1001 dingen in de BIOS in kunt stellen. De Pavilion durf ik nog geen lucifer op te leggen, bang dat de behuizing doormidden breekt en de ZBOOK durf ik op te gaan zitten. Ik zou niet zomaar hetzelfde merk met elkaar vergelijken.
Mijn Lenovo Ideapad 320-15ABR is rond hetzelfde bedrag. Daar vind ik de behuizing ook flink tegenvallen. Het toetsenbord is in het midden al wat uitgezet (door warmte denk ik). Maakt geluid alsof hij gaat opstijgen. Dus over concurrenten en prima kwaliteit, klopt in dit geval ook niet volledig.
Ik heb een oudere Medion Erazer (pricewatch: X7835). Na drie jaar werkt alles nog steeds super.
Ik kan je vertellen dat het een enorm robuust ding is met een prima scherm, toetsenbord, etc.
Niets wijst erop dat het 'goedkoop' is.

Nu kan ik niets zeggen over het geteste model, natuurlijk, maar bij mij heeft Medion in ieder geval een goede naam.
En zeker voor 1800 euro (of in mijn geval 1500 euro) mag je ook wel wat verwachten. Het is geen 300 euro laptopje ofzo.

[Reactie gewijzigd door anandus op 4 januari 2019 11:02]

mijn laptop van medion wordt dit jaar 6 en hij doet t nog steeds super. pricewatch: Medion Erazer X7821

heb alleen de ssd/hdd en wifi kaart geupgrade maar verder tevreden.
Leuk zo’n 144Hz paneel maar als de laptop zo te zien net of net geen 60 fps haalt heb je er dan echt wat aan?

Daarnaast zou ik zelf nooit meer een laptop willen die ik niet netjes aan een TB dock kan hangen, maar ik ben dan ook meer aan het werk dan aan het gamen tegenwoordig.
Veel fanatieke gamers spelen vast nog oude spelen als Counterstrike of Rocket league
Je hoeft niet de fps te halen om de refresh rate te benutten. Dus als je 40 fps haalt is de tearing met 60hz erger dan 144hz. Ook met niet gamen is het gewoon fijn om te hebben.
Ik heb deze barebone en je hebt er zeker wat aan. Dit is mijn eerste 144Hz paneel, maar games ogen/voelen veel soepeler op m'n laptop dan op m'n veel snellere gamePC met 60Hz paneel.
Bij der specs op pagina 2 staat er dat er 4 cores in zitten, dat klopt toch niet? Dat zouden er toch 6 moeten zijn? (en ook aantal threads klopt dus niet)
Foutje in de tabel inderdaad, aangepast :)
Lijkt dezelfde machine als de Walmart OVERPOWERED laptop in de U.S. Linus heeft er een review van gedaan, maar let op want de prijs was daar verlaagd naar 800 dollar waardoor het opeens het koopje van het jaar was.

https://youtu.be/q13t_r8o4rY
Is het ook het gaat hier dan ook om een tongfang gk5cn6z

*Overpowererd heeft wel naar mijn mening een bettere toetsenbord layout (Dvorak us layout)
Zo'n 4,5 jaar de Medion Erazer van destijds aangeschaft (X7611 Slim) en nog steeds zijn de prestaties super. Nog geen enkel probleem gehad, zelfs niet toen er een compleet glas water in is beland.
Overigens 2e Medion laptop, die vorige heeft het zo'n 7 tot 8 jaar vol gehouden tot eerst de adapter het begaf en daarna vanwege power-issues uit begon te vallen. (in ieder geval nog alle bestanden kunnen redden)

Edit: type toegevoegd

[Reactie gewijzigd door Boerekool_ op 4 januari 2019 15:28]

Pagina bij hardware specificaties staat aantal cores/threads 4/8 maar jullie zeggen zelf dat het een hexacore is en op Intel haar website ook .

https://ark.intel.com/pro...r-9M-Cache-up-to-4-10-GHz-

Edit al veranderd :Y)

[Reactie gewijzigd door Amdwarrior op 4 januari 2019 09:21]

In de productinformatie zie ik dat er 1 jaar carry-in-garantie op zit. Is dit een foutje of hebben we hier serieus te maken met een 1800 euro kostende laptop met slechts 1 jaar garantie? Lijkt mij wel een minpuntje waard om te vermelden.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


OnePlus 7 Pro (8GB intern) Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Games

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True