Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door Redactie Tweakers

Tweakers speelt voor Sinterklaas

Win een van de vele prijzen!

Door , 878 reacties

Gaming

Games

Deze Collector’s Case bevat de Gold Edition van Assassin’s Creed Origins, inclusief Season Pass en de Digital Deluxe Pack. Daarnaast krijg je veel andere extra’s. Je krijgt naast de game het exclusive Assassin’s Creed Origins Steelbook en de Bayek & Senu-figurine. Verder bevat de Case een Collector Box, een boekwerk, kaarten, een wereldkaart, Bayeks amulet en een cd met soundtrack.

Score: 0(0 reviews)
Games
Figurines: South Park: The Fractured But Whole

Deze bundel bevat drie beeldjes uit de South Park The Fractured But Whole-collectie: The Mysterion-figurine, The Chaos-figurine en The Coon-figurine. Dit zijn collector’s items voor de echte South Park-fans.

Games

Dit Shadow of War-pakket bevat naast de officiële game voor de Xbox One, de Shadow of War-sjaal. Hiermee houd je het onderste deel van je gezicht lekker warm tijdens je tochten door Mordor. Ook zitten in dit pakket de Shadow of War-sticky notes voor het achterlaten van berichtjes of om dingen op te schrijven die je niet moet vergeten tijdens je queeste.

Score: 3.5(8 reviews)
Games

Speel met je favoriete superhelden en superschurken uit verschillende tijdperken en werelden. Ze nemen het op tegen tijdreiziger Kang, de veroveraar in het gloednieuwe, originele avontuur Lego Marvel Super Heroes 2. Speel als de Guardians of the Galaxy, Spider-Man, Thor, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Carnage, Green Goblin en nog veel meer Marvel-superhelden en -schurken in de stad Chronopolis. Naast deze game krijg je een uitgebreid merchandisepakket van Lego Marvel Super Heroes 2. WB Games logo, WB Shield: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s17) WB

Score: 0(0 reviews)
Games

The Legend of Zelda: Breath of the Wild draait om het ontdekken van de mooi weergegeven wereld, het volgen van de verhaallijn, en het verzamelen van voorwerpen en grondstoffen. Deze game is meer rpg dan ooit en volgens sommigen een van Nintendo's beste games. Naast de game krijg je bij deze prijs een The Legend of Zelda: Breath of the Wild-notitieboek.

Score: 4.5(8 reviews)
Games
Figurine: Mario + Rabbids Kingdom Battle

Dit beeldje van Mario is ruim vijftien centimeter hoog en geeft hem weer zoals hij eruitziet bij Mario + Rabbids Kingdom Battle. Ben jij een echt Mario-fanaat? Dan moet je dit collector’s item natuurlijk hebben.

Games

Dit is de eerste game van Nintendo waarbij spelers niet naar de tv, maar naar elkaar moeten kijken, terwijl ze het tegen elkaar opnemen bij grappige activiteiten. Naast de game bevat deze prijs een Mario Odyssey-T-shirt en -notebook.

Score: 3(4 reviews)
Games

In dit Pokémon-avontuur baan je je een weg door de Alola-regio. In deze traditionele Pokémon-game begin je uiteraard met het kiezen van je eerste Pokémon. Later ontwikkelen zich spannende avonturen en ontmoet je vele fascinerende mensen op jouw tocht door de regio. Naast de game ontvang je nog een Super Nintendo Entertainment System-T-shirt.

Score: 4.5(3 reviews)
Games
Figurines: The Six Collection 

Deze prijs bestaat uit twee beeldjes van The Six Collection van Ubisoft: The Montagne Figurine en The IQ Figurine. De beeldjes zijn allebei 4" hoog en zijn zeer gedetailleerd afgewerkt, waardoor ze makkelijk te herkennen zijn.

Games

Dit voetbalspel van Konami heeft naast een fantastische game-ervaring ook zeer fraaie graphics, De game biedt snelle en responsieve gameplay, en combineert dat met verbeterde controle in kleine ruimtes, wat kleinere, technische spelers net wat meer waarde geeft dan voorheen het geval was. Met PES 2018 raak je nooit uitgespeeld. De game is te downloaden op Steam.

Score: 0(0 reviews)
Games
1x Real Farm Sim pc, 1x Xbox One, 1x PlayStation 4

Boek al telend succes in Real Farm, de meeslepende landbouwsim. Verken en personaliseer het landschap. Begin met niets of neem een werkend boerenbedrijf over. Beheer het land, gewassen, vee en personeel, en oogst de rijkdommen die je zaait. We kunnen een versie voor de pc (met code), Xbox One en PlayStation 4 weggeven.

Games

Pharaonic is een veeleisende side-scrolling actie-rpg die zich afspeelt in het Oude Egypte. Verken een uitgebreid koninkrijk vol gevaren en onbehouwen vijanden, terwijl je de duistere waarheid van de rode farao Ahmosis I ontdekt. In je zoektocht naar succes wordt je moed voortdurend op de proef gesteld door het leger van de farao en talloze gevaarlijke monsters. Verfijn je vechtkunsten en maak de beste uitrusting buit om kans te maken op deze uitdagende reis. Kies je voor lichte benodigdheden en vertrouw je op je wendbaarheid om in leven te blijven? Of wil je tegen een stootje kunnen en zelf nog harder terugslaan? Aan jou de keuze.

Score: 0(0 reviews)
Games

The Girl and the Robot biedt een bekroond verhaal in een sprookjeswereld. Het vertelt spelers het verhaal van een nieuw gevonden vriendschap tussen een jong meisje en een robot. Hun band wordt onmiddellijk getest als ze aan de klauwen van een kwade heks proberen te ontkomen. Het spel is geïnspireerd door klassiekers als Legend of Zelda en Ico.

Score: 0(0 reviews)
Games
3x FIFA 17 PlayStation 4, 3x Xbox One

Heb de totale controle. FIFA17 bevat complete vernieuwingen, waardoor spelers anders denken, bewegen, op een andere manier fysieke interacties hebben met tegenstanders en andere speelstijlen uitvoeren. Jij hebt dit als speler zelf in de hand. Ook bevat dit spel de nieuwe gamemode, The Journey, waarin je voor het eerst FIFA meemaakt op en buiten het veld. Dit doe je in de rol van Alex Hunter, een rijzende ster in de Premier League. Speel met ‘s werelds beste spelers en werk samen met managers. We hebben drie stuks voor de PS4 en drie exemplaren voor de Xbox One die we kunnen weggeven.

Games
3x Need for Speed Payback PlayStation 4, 3x Xbox One

Need For Speed Payback speelt zich af in het fictieve Amerikaanse gebied Fortune Valley. De hoofdpersonen van Need For Speed Payback zijn Tyler, Mac en Jess. Zoals de titel van de game al doet vermoeden, draait de missie om wraak. Je neemt het in Need For Speed Payback op tegen The House, een kartel dat alles en iedereen in Fortune Valley in zijn macht heeft, van politie tot casino-eigenaren. Naast het filmische verhaal in deze game zijn de belangrijkste features van Need For Speed de verregaande finetuning van je bolide, de terugkeer van achtervolgende politiewagens in de High-Stakes Competities en een offline singleplayermodus. Er zijn drie stuks voor de PS4 en drie voor de Xbox One te winnen.

Games

Mass Effect: Andromeda neemt de speler mee naar het Andromeda-stelsel, miljoenen lichtjaren van de Melkweg. Hier voeren spelers de strijd om een nieuw thuis te veroveren in vijandelijk gebied, waar wij de aliens zijn. Speel als de Pathfinder, de leider van een groep militaire verkenners die beschikt over uitgebreide systemen voor progressie en personalisering. Dit is het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van de mensheid waarin de keuzes van de speler uiteindelijk de overlevingskansen in het Andromeda-sterrenstelsel bepalen. Terwijl je de geheimen van het Andromeda-stelsel ontrafelt, heb jij het lot van de mensheid in handen. We hebben een spel voor de Xbox One en een voor de PlayStation 4 in de prijzenpot.

Games
2x Tricky Towers pc, 1x PlayStation 4, 1x Xbox One

Speel Tricky Towers, een spel vol magie en spreuken waarin tovenaars hun wiebelige torens opleuken. Stapel je stenen zo hoog mogelijk op; wie kan het beste toveren tijdens deze race naar de top? Strijd tegen vrienden en word de beste tovenaar van allemaal. We hebben twee versies voor de pc, een fysieke schijf en digitale variant met code. Daarnaast kunnen we het spel voor PlayStation 4 en Xbox One weggeven.

Games
1x Wuppo pc, 1x PlayStation 4, 1x Xbox One

Wuppo is het goed ontvangen en bijzonder vormgegeven spel van de kleine Nederlandse indie-studio Knuist & Perzik. In het spel ben je het bolletje Wum, dat uit zijn Wumhouse verstoten wordt en avonturen beleeft bij het zoeken naar een nieuwe woning. We hebben drie versies te vergeven: een voor pc, een voor PS4 en een voor Xbox One.

Wil jij een mooie Sinterklaasprijs winnen?

Je gebruikt een adblocker en daarom kun jij niet meedoen aan deze actie. Lees over ons verdienmodel en waarom jouw steun voor ons belangrijk is.

Stemmen: 31.480 · Reacties: 376
Deze poll is gesloten

Reacties (878)

Wijzig sortering
  • Ja! Ik doe graag mee.
  • Ja! Ik doe graag mee en ik heb een PS4.
  • Ja! Ik doe graag mee en ik heb een Xbox One.
  • Nee bedankt, geen prijzen voor mij.
  • Ja! Ik doe graag mee en ik heb een Nintendo Switch.
Wel Switch games aanbieden maar niet de optie om te kiezen voor die console :(

Verder natuurlijk een top actie en het is sowieso leuk als we iets winnen :)

[Reactie gewijzigd door OmeJoyo op 5 december 2017 07:39]

Ja! Ik doe graag mee en ik heb een PC
PCMR hoe heeft tweakers dat over het hoofd gezien?
Ze gaan er gewoon vanuit dat je een PC hebt :Y)
Zo gewoon is dat niet meer, genoeg mensen om mij heen die alles alleen nog op de telefoon doen....
En hoeveel daarvan zitten op Tweakers.net? Ik ken er geen n trouwens die geen computer of laptop meer heeft :)
Ken verbazend genoeg ook een aantal mensen die enkel een smartphone hebben (en soms een tablet en/of console). Hardcore console gamer zou prima hier op tweakers kunnen komen, al zijn er vast platform specifieke fan sites.
ik ben tegenwoordig vrij hardcore console gamer, hoewel wel alleen playstation dus niet hardcore in optima forma, en op een klei|(n)tal steamgames na.. waar gaan we heen met deze consolewereld?

[Reactie gewijzigd door Plux op 7 december 2017 03:44]

Een MAC is nog steeds een P(ersonal) C(omputer). ;)
zou je best eens tegen kunnen vallen.. :)
Zodra je ingelogd bent is er inderdaad weinig personal meer aan ;)

Maar dat is bij Google overigens ook niet anders. Ik weiger ook pertinent om mijn favo's in de cloud op te slaan. Laatst zocht ik ook wat op, helemaal niets geks en vervolgens kan mijn vrouw precies (live) zien wat voor zoekopdrachten ik in Google intik. Niet dat ik wat te verbergen heb, maar zoiets hoort gewoon niet. Zoek je een keer een cadeautje voor haar, weet ze van te voren al wat het is :P

Ook op onze TV zie je precies wat ik het laatst heb gekeken op Youtube, omdat ik mijn accountgegevens heb ingevuld. Best irritant, maar uitloggen is ook niet altijd handig.

[Reactie gewijzigd door Fairy op 7 december 2017 15:06]

Een Laguiole is ook een mes :-)
Een computer hebben betekent niet dat je erop kan gamen. Mijn 6 jaar oude laptop met Intel graphics (geen idee welke) kan wellicht games van voor 2008 wel aan op low settings....Toch zit ik elke dag op Tweakers.net.
Zeg ik ergens dat je er op kan gamen dan? Rest van de reacties gelezen?
Het ging over gamen dus.....
Klopt, maar die telefoons zijn dan meestal ook zo groot als een kleine laptop!
ja maar dat gaat toch niet zo voor altijd..
anyway, de gadgets van de toekomst worden natuurlijk nog meer revolutionair dan de eerste smartphone die eigenlijk nog geen smartphone was..

ik noem een 3d oorbel
een 3d titanium tand
een 3d titatnium teen
een ..d buitenaards materiaal gemaakte tandoori oven
Zelfs mijn moeder van 61 heeft ieder jaar een nieuwe notebook en telefoon. De pc zal nooit uitsterven
Ja, ik ga er ook vanuit dat elke tweaker een PC heeft, maar misschien is dat een non gaming PC met een ingebouwde videokaart.
Ja, daar kan ik me in vinden. Office en casual wat 2d spelletjes gaat daar prima op :Y)
tuurlijk, hoe heb ik dat over het hoofd gezien?!
Een tweaker zonder PC? Bestaan die dan? :|
Wat als je een combinatie van consoles heb?
Ik heb wel een PC, maar zeker geen gaming-PC...
Is een PC met een dikke videokaart die soms gebruikt wordt om een spelletje te spelen direct een gaming pc? :D
Misschien is het wel... een Bitcoin miner!
Of iemand met veel monitors/te verwerken beeldpunten...

[Reactie gewijzigd door wendelin op 6 december 2017 20:44]

I doe mee en heb een Game PC mis ik wel idd.
Nou, ik hoop dat ik een begin voor een PC er uit haal; zou fijn zijn als er een optie zou zijn met:
JA! Ik doe graag mee, maar ben nu even hopeloos zonder PC!
haha precies dit! Legend of Zelda staat ook nog op mijn verlanglijstje! :D
Ik hoop toch zo dat ik ook Legend of Zelda win meteen goeie reden toch gewoon wel een switch te kopen ;) Kan de vrouw dan weinig tegen zeggen ;) Nog beter geef ik die switch voor onder de kerstboom heb ik mijn game al klaar liggen..... Dubbele winst voor pappie ;)
Haha hier was het andersom.. m'n vrouw droeg me op om die Switch te bestellen juist omdt Zelda erop uit kwam, en dan de Limited Edition van Zelda ook.

Daarentegen hebben we na vandaag, als het goed is, ook lle Zelda Amiibo (ja lle) bij elkaar. Laatste moet vandaag binnenkomen.
Haha in mijn situatie is het weer net wat anders.. We hebben de switch en mario kart/odyssey besteld voor onder de kerstboom als cadeau voor elkaar en natuurlijk, iedereen vindt mario kart leuk.
Maar de switch is meer voor mijn vriendin omdat dit haar nostalgie is, hetzelfde met Zelda. ik heb dat nooit gespeeld. Vriendinlief kan vooruit, en ik dus ook achter mijn computer. :)
Ik wacht wel met smacht op die pokemon rpg..
Ooh maar Zelda is cht de moeite waard. Na Twilight Princess de eerste die ik echt helemaal uitspeel eigenlijk. Ja, de meeste hebben we wel uit of heb ik meegekeken toen m'n vrouw ze uitspeelde :P zij is van jongs af aan met Nintendo opgegroeid en heeft me aangestoken wat consoles betreft. Ik was altijd een PC-gamer totdat ik overstapte naar een Mac. (Maar nu speel ik gewoon StarCraft en Kerbal Space Program en zo, ook prima! En natuurlijk alle denkbare consoles. We hebben er 26 staan inmiddels incl. alle handhelds...).

Mja zij wilde natuurlijk graag Xenoblade Chronicles II (Limited Edition je weet zelf) voor Sinterklaas, ik kreeg Skyrim op de Switch, had net Rocket League op de Switch gekocht en Horizon Zero Dawn dus ik kom voorlopig de deur niet meer uit..
Ik hoor ook heel veel goeds over Zelda! Ik probeer 'm natuurlijk uit en als het aanslaat, speel ik 'm ook zeker uit. Voor mijn vriendin met haar nintendo nostalgie zal dat geen probleem zijn. :) Zij is er net zoals jou mee opgegroeid, door haar grote broer.
Mn schoonouders verkochten vroeger Nintendo in hun winkel 😎 dus dan zit je er wel aardig dicht op idd.

Heb zelf 95 uur in Zelda:BOTW gestoken en zit met smart op de 2e DLC te wachten om verder te gaan. Mn vrouw zit op 150 uur maar die hoeft nog maar 6 sidequests te voltooien..
Jezus das sick... ik zou willen dat mijn vrouw Zelda addict was :D
Strenge selectiecriteria. Waarom zou ik een vriendin zoeken die niet dezelfde hobby heeft als ik 😊 das alleen maar gedoe.
Idem hier. Ik had hem, maar deze is door de wc gegaan |:(

Vraag me niet hoe.. :'(
Ik denk dat je vergiste met afvegen _/-\o_
Zonder al te veel datail; hij zat in mij telefoon hoesje, werd gebeld, en viel er op een wel heel ongelukkig moment uit.. :X :X
Cartridge wijzigen tijdens het poepen? :D
Geef ik dan met "Ja! Ik doe graag mee." aan dat ik geen PS4 en geen Xbox One heb? :P Ik heb nml idd geen van beide consoles (ook geen Nintendo Switch), dus dan kunnen ze iemand anders blij maken met die games, want ik kan er zo weinig mee :)

Leuke actie weer, veel leuke prijzen in ieder geval :)
Nou ja dit. Tenzij ik een kerstcadeau zoek voor iemand anders.(als het er dan als ik win al is).
Of tenzij je een van die consoles als kerstcadeau krijgt ;)

Heb sowieso liever die gaming laptop though. Stukken sterker dan dat zielige ding van mij (HP Stream |:( )
Kom ik aan met Mn celeron :'( :'(
Momomo, wees blij dat er iets te winnen valt :) Ik heb een PS4 en een Switch en een PC. Dus ik heb gewoon "Ja! Ik doe graag mee." gekozen. Indien het een "Xbox One"-spel wordt, dan geef ik die wel door aan mijn broer ;)
Ik vermoed dat je geen kans maakt op een Xbox spel omdat je die keuze niet hebt gekozen. Hetzelfde voor je PS4 spel, je moet die optie kiezen om kans te maken op spellen voor de Xbox OF PS4.
Hoh maakt niet uit :) De ander prijzen zien er ook tof uit! Ik heb een Switch, PC, PS4 en er kan nog vanalles bij :) Ieder cadeau'tje is welkom!
Voeg voor mij deze maar toe :)
  • Ja! ik doe graag mee en ik heb een Nintendo Switch en een PS4
Problemen, problemen... Weet je wat, ik help je: Xbox One kadootjes mag je gewoon naar mij sturen. Probleem opgelost. O-)

[Reactie gewijzigd door atlaste op 5 december 2017 10:07]

Er worden geen games verloot voor de Switch die ook voor XBox360/PS4 worden verloot, dus er kan in dat geval weinig geswitched worden ;)
Ja ik doe mee, en ik heb ook alleen een Nintendo Switch :-)
Precies, deze optie miste ik ook al.

Wel een leuke actie!

[Reactie gewijzigd door knirfie244 op 5 december 2017 10:49]

Is het dan niet handiger om 2 vragen te doen?

1. Wil je meedoen?
2. Voor welke van de onderstaande platformen doe je mee? (Meerdere keuzes mogelijk)

PS ik doe ook graag mee voor de Nintendo Switch

[Reactie gewijzigd door nairu777 op 5 december 2017 12:22]

Idd. Ik doe ook graag mee en ik heb ook een Nintendo Switch :)
Hier exact hetzelfde
Al hoop ik stiekem iets uit het mobile deel te winnen, die mooie HTC of een Wearable.

(Al weet ik dat ook voor beide, de kans super klein is. haha)
Zeker een goeie actie!
Ik zie ook 3DS spellen er tussen staan en Switch spellen, jammer dat deze optie er niet tussen staat want het zijn precies games die ik nog wel wil hebben.
Ja! Ik doe graag mee en ik heb een Nintendo Switch.

i Approve this message
Ja! Ik doe graag mee en ik heb een PS4.

[Reactie gewijzigd door Birger v op 6 december 2017 13:24]

ik heb al bijna alles wat ik me kan bedenken nodig te hebben maar een game voor de console mag natuurlijk wel.. sowieso nog noooooit iets van Tweakers-acties gehad.. (boring) maar ja.. tweakers-website is natuurlijk ook gewoon leuk en goed om te hebben.. ode aan alles wat rood en wit (en beetje zwart) is..
waarvan akte, en opgemaakt onder artikel 1 van mijn eigen oudgediende regelgeving..

ouwe sok zeggen/zetten we tegenwoordig
inderdaad fijne actie, de website is het belangrijkst, ik mocht al twee zaklampjes ontvangen van Tweakers dus zeg nooit nooit :)
ik zei ook niet nooit... zeg sowieso nooit nooit...

maar laten we het maar weer over technologie hebben.. en switch games wellicht.. of nog beter Steam..
neuh nooit ;)

in vergelijking met hardware zijn pc games meestal vrij goedkoop vind ik, Wolfenstein II was een paar weken na de release al aan iets meer dan de helft van de releaseprijs te vinden. Online gamen of dlc's zijn dan wel weer duur, goed dat er ook games met season pass bij zitten. Voor consoles lijkt het wel alsof je met games te kopen een deel van de hardware afbetaalt...
Goede graka deals ben ik in tegenstelling tot de voorgaande jaren dit najaar nog niet tegengekomen een 970 of 480 aan ongeveer 150 euries bijvoorbeeld, ook bij deze sintactie zijn de graka's opvallend afwezig ik denk dan om het bescheiden te houden aan (4x) pricewatch: MSI GeForce GTX 1050 TI GAMING X 4G ofzo :9

[Reactie gewijzigd door wendelin op 6 december 2017 22:45]

ja weet ik het is teleurstellend om te zien waar men hedentendage achterblijft op het gebied van visuele ontwikkeling.. ik heb dan vooral over visuele vlekken in de onderkant van de markt waar bescheidenheid inderdaad begint bij de geforce 1050 maar om 4 stuks in parallel daarin nou bescheiden te noemen vind op dit moment nog wat te voorbarig.. waar we in de toekomst natuurli8jk nog verder kunnen kijken, maar als jij voor 600 euro aan nVvidia prullaria wil besteden ga ik je geen strobreed in de weg leggen..

HIJ die mooie mensen een strobreed in de weg wil leggen, legge de eerste halm
[semantische correctie]

[Reactie gewijzigd door Plux op 7 december 2017 00:28]

ik bedoelde dat Tweakers bij deze sintactie vier mensen gelukkig zou kunnen maken met een graka, misschien wel met kerst of nieuwjaar...

ik heb geen voorkeur voor rood, groen of blauw ik neem gewoon wat het beste speelt binnen mijn budget

[Reactie gewijzigd door wendelin op 7 december 2017 01:23]

ok,
..
ik bedoelde weer iets anders..

vergeet je geel niet.. ook een belangrijke component van de basis spectrale inzichten en vooruitzichten..
verder lijkt me de frontpage geen plek voor discussie noch verre of diepgaande communicatie
ok fijne eindejaarsfeesten en hopelijk vallen we in de prijzen :)
Ja! Ik doe graag mee en ik heb een Xbox One, PS4 en Nintendo Switch

Helaas is die optie er niet :(
Dit dus. En wat nou als je meerdere opties hebt? PS4 en Switch?

Beetje apart keuzemenuutje zo. (zal wel van vorig jaar geleend zijn?)

Maar inderdaad top-actie!
Jup same heb ook een switch :3
eens haha! Heb ook een Switch!
Switch is idd de grote afwezige :-(
Ik ben dit jaar extra braaf geweest.
Speciaal voor het Tweakers Sinterklaasfeest.
Ik hoop dat er voor mij dit jaar iets in de zak zit.
Dit is de mooiste actie voor een Tweakers lid.

Mooie cadeaus. Zachte en harde goederen.
In december, een tijd waar we verbroederen.
Mijn computer is al wat oud.
Vandaar dat deze tweaker in het nieuwe jaar een nieuwe bouwt.

In deze zak, weet deze man.
Zit genoeg wat ik gebruiken kan.
In de hoop op een mooi cadeau.
wat niet zal misstaan op mijn bureau.

Wordt dit mijn inschrijfbewijs
En hoop ik op die mooie prijs.
Vanwege een beetje geld tekort.
Hoop ik op een moederbord.

Maar iets anders is ook wel goed.
Want er zijn cadeaus in overvloed.
Als laatste wens ik iedereen succes,
in dit tweakers keuzeproces.

Ik hoop voor iederen een mooi Kado.
En de groeten van Lanithro
Pure december pozie :D
Erg leuk!
wat een prachtig mooi gedicht en supeeeerleuke positieve reactie.. zo komen we wel ergens voor we gaan :z

dank jullie Lanithro en stef012..

[Reactie gewijzigd door Plux op 7 december 2017 01:24]

ik zou graag winnen, maar in elk geval mag jij 20 keer in het loterijbakje. :)
Hah leuk, zijn ook weer mooie cadeau's te vergeven dit jaar :)
Vorig jaar hielp zo’n leuk gedicht helaas niet bij mij, hopelijk wel bij jou en maakt zo’n nieuw moederbord jou blij. Veel succes en wellicht plezier :+
Na al deze potische letterpret
vis je hopelijk niet achter het net!
Creatief.. Creactief. Chapeau!
Kan aan mij liggen maar ik zie geen poll ?
De poll is gevonden hoor! Allen niet gelinkt in het artikel: poll: Wil jij een mooie Sinterklaasprijs winnen?
Die over het solderen toch? :P daar heb ik zojuist aan meegedaan. Ik denk dat de poll wat later online zal komen...
dacht het net ook, haha
Foutje kan gebeuren ;)
Addblocker mischien uitzetten?
Ik doe altijd graag mee, maar helaas lees ik ook elke keer weer teleurgestelde berichten van mede-tweakers die zich afvragen waarom accounts met weinig/tot geen activiteit hebben gewonnen of zelfs pas lid zijn geworden speciaal voor deze actie.

Het zou misschien beter zijn om hiervoor te bepalen op basis van karma, maargoed weet niet wat de gevolgen zijn daarvan.

Anyway, may the best win en bedankt maar weer voor deze leuke actie. :)
Ik ben het met je eens dat het niet leuk is om te "verliezen" van nieuwe leden echter het hebben van weinig/geen activiteit niet.

Zelf bekijk ik tweakers dagelijks wel meerdere malen maar post ik zeer weinig, als ik je goed begrijp wordt ik dan bestempeld als iemand met weinig tot geen activiteit.

Ik wil hiermee aantonen dat het erg moeilijk is om hier over te oordelen aangezien lezen ook als activiteit moet worden gezien.
Vorig jaar (2016) wonnen mensen die exact op de dag van de actie van het jaar daarvoor (2015) zich hadden geregistreerd en niet veel activiteit vertoonden.

Natuurlijk trekken dit soort acties freebiejagers aan en vergroot het de community in de cijfers en statistieken. Als je dit soort acties doet is het niet raar dat je een x-miljoen aan gebruikers hebt.

Maar het is voor de niet-lurkers wrang om te verliezen van lurkers.

Edit: verduidelijking

[Reactie gewijzigd door RoestVrijStaal op 5 december 2017 11:18]

Dit ^.

Ik kan mij goed voorstellen dat het voor sommige leden die zeer actief zijn (reviews, reacties, forum, ..), gek moet zijn om iemand die pas lid zijn een vette prijs zien winnen.
Vorig jaren waren hier ook al discussies over en zal ik het opzicht niet erg vinden dat er regels worden gezet, bijvoorbeeld dat men min. een aantal maanden lid moet zijn.

Het zorgt er i.i.g. voor dat je deze beter kunt tracken. Er wordt nu toch al bijgehouden of/wat je met advertenties/activiteiten doet, dus waarom het daar niet aan koppelen?
Inderdaad er was niet heel lang geleden een actie en daar diende je je iets vr die datum al te hebben aangemeld. Al is het 3 dagen voor de aankondiging dan hou je die mensen in ieder geval tegen. Als dat de opzet is, maar dat is aan tweakers.
Daarvoor is er ook nog de profiel meetunit "Tweakotine"

Maar als je niet ingelogd bent op werk of mobiel, draagt het lezen van reacties & forum niets bij aan je profiel.

Ofwel, ik denk dat je gelijk hebt dat het lastig/onwenselijk is om een eenheid van een profiel te koppelen aan de winkans.
Ten hoogste kan ik mij voorstellen dat een "actieve tweaker" (bvb meer 25 posts ofzo) een dubbele inschrijving oid krijgt, maar hoe dat zit met kansspel wetten weet ik ook niet. Ik zie dat soort acties echter wel veel op bvb Twitch.tv bij stream giveaways, waarbij supporters/subscribers hogere win kansen krijgen.

@RoestVrijStaal De regel "voor 5 december een account hadden" zou dan dus: JoinDate < 5Dec17 moeten zijn, ipv JoinData < 5Dec17.

[Reactie gewijzigd door Hans1990 op 5 december 2017 16:15]

Maar dan krijg je weer dat mensen niets zeggende berichten posten enkel om hun kansen te vergroten. En dat ik geen/weinig activiteit op de site heb wil niet zeggen dat ik niet vaak op de site kijk.
Je hebt al meer activiteit en tenminste on-topic. ;)

Ik doel ook niet op leden die al jarenlang lid zijn, maar zoals @RoestVrijStaal aangeeft vandaag lid zijn geworden voor de actie en waarvan het dus moeilijk is aan te tonen of/hoe actief deze op Tweakers zijn.
Niet zeggend dat ik deze personen prijzen niet gun.
Dan de vraag waarom zou iemand die langer lid/meer karma heeft anders behandeld moeten worden ?
Gelijke kansen voor iedereen toch (tenzij betalende tweakert)

Anyhow leuke actie en ik hoop dat ik in de prijzen mag vallen!
Dan kun je het beter doen op basis van tweakotine. Er zijn denk ik best veel mensen die tweakers regelmatig bezoeken maar niet zo vaak wat posten, ook mensen met een abo. Toch jammer om die buiten te sluiten, nietwaar? O-)
Ja, daarom zij ik ook in andere comment dat je nog op meer kan tracken, zoals advertenties/views/etc. :)

Ik wil niemand uitsluiten, maar zie reactie als @Aardappel dat mij toch veel eerlijker lijkt bij leuke acties als deze.
Maakt niet uit wat je krijgt het is heel tof van tweakers :)
Nog nooit iets gewonnen hier.. moge het de eerste keer maar zijn. :+
Mooie actie!
Ben je niet de enige al vaak mee gedaan met dit soort acties nu hopen dat ik er wel is tussen zit
Inderdaad :), natuurlijk hebben we onze voorkeuren maar het is voor niks dus het is altijd leuk om iets te winnen
@Tweakers Marketing tot wanneer loopt deze actie ? En krijgen de winnaars bericht.
De poll loopt tot 8 december dus tot die tijd kun je aangeven of je mee wilt doen. Daarna is de trekking en plaatsen we de uitslag in bovenstaand artikel. Succes!
binnen welke periode moet er gereageerd worden om de prijs te claimen? dan weet ik voor wanneer ik een notitie in mijn agenda moet zetten dat ik hier ff terugkom ;)
Lijkt me wel handig dat winnaars bericht krijgen, anders wordt het lastig opsturen (als je geen adres hebt ingevoerd in je profiel), maar neem aan dat deze nog even wordt gecontroleerd zoals ik gewend ben van Tweakers..
Ooooooooh... die Sennheiser HD1 edition Pink Floyd, hmm die zie ik al aan mn schoentje liggen!
Die omschrijving....
Welke cultuurbarbaar is daar bezig geweest... "gegraveerde driehoeken" :X
Dat dacht ik dus ook.
Heerlijke actie weer, helaas geen poll om ook mee te doen :+

[Reactie gewijzigd door Koen87 op 5 december 2017 09:15]

Het is natuurlijk nog vroeg h, foutje is menselijk.
Dit hebben ze gister al gemaakt, enkel de publicatie datum is op 05-12-2017 06:00 gezet :+
Toffe actie. Maar als ik zeg dat ik graag meedoe en een ps4 heb, ben ik dan uitgesloten voor de overige prijzen? Want de pc en audio goodies zijn ook erg vet.
Vraag ik mij ook af!
1 2 3 ... 74


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn


Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S9 Google Pixel 2 Far Cry 5 Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*