Door Wout Funnekotter

Hoofdredacteur

Gelukkig nieuwjaar aan jullie allemaal!

We blikken terug in cijfers en statistieken

Tot slot

Afgelopen jaar was voor Tweakers in meerdere opzichten een goed jaar. We hebben de stijgende lijn uit 2015 doorgezet met meer reacties en meer forumposts en er kwamen mooie dingen online, zowel artikelen als nieuwe functies voor de site.

Verder rest mij nog om alle tweakers hartelijk te bedanken. Dank je wel voor de steun die ervoor gezorgd heeft dat we weer in de prijzen vielen bij de Website van het Jaar-verkiezing. En dank je wel voor alle reacties, forumposts, productreviews, shopreviews, tweakblogs en andere bijdragen. Uiteindelijk is Tweakers dankzij de community de bijzondere plek die het is.

Ook in 2017 zullen we hard werken om de site te blijven verbeteren, zodat Tweakers de site blijft waar wij allemaal dagelijks terugkomen. Dat is dan ook precies wat we van plan zijn, maar alleen komen we er niet. Houd ons dus scherp en blijf feedback geven, maar voor nu: een heel gelukkig en gezond 2017!

Reacties (362)

Wijzig sortering
Anoniem: 706671
1 januari 2017 00:44
Waar is browserstatistiek over opera?

Want ik gebruik op desktop altijd opera.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 706671 op 1 januari 2017 00:45]

Even naar boven getoverd voor je. In 2016 was dat....

0.04% geweest. Het is dermate laag dat het in de categorie 'overig' valt.
En hoeveel % gebruikt ChromeOS?
Dat wordt in onze systemen niet gedetecteerd als een aparte OS. Ik vermoed dat deze gewoon onder Google Chrome valt.
Wat ik bij ons zie in Adobe is dat de versie van chrome dan bij het os staat. Sommige analysten zien dat als een meetfout, en tellen het mee bij chrome op windows.

Bij de zakelijkelijke markt zie ik dat meerdere contact centra zijn geswitcht naar chromebooks, het gevolg: 10% van ons binnenkomend zakelijk webverkeer komt nu van chromebooks.
Op de consumenten markt is het bij ons nog 1 op 600.

[Reactie gewijzigd door djwice op 2 januari 2017 14:08]

01000010 01100101 01110011 01110100 01100101 00100000 01110111 01100101 01101110 01110011 01100101 01101110 00100000 01110110 01101111 01101111 01110010 00100000 00110010 00110000 00110001 00110111 00100001 00100000 01000101 01100101 01101110 00100000 01100111 01100101 01111010 01100101 01100111 01100101 01101110 01100100 00100000 01100101 01101110 00100000 01100111 01100101 01111010 01101111 01101110 01100100 00100000 01101010 01100001 01100001 01110010 00100000 01110100 01101111 01100101 01100111 01100101 01110111 01100101 01101110 01110011 01110100 00100001
Ik wou even Tweakers en alle tweakers de beste wensen voor 2017 wensen. Verder heb ik dit bericht niet met rare binary or hexadecimale codes versleuteld, maar extra veilige dubbele rot-13 codering toegepast.
Je bedoelt uiteraard rot26
Hij heeft het over een dubbele ROT13. Aangezien ROT13 de inverse van zichzelf is, levert een dubbele ROT13 zijn eigen input op. Lees ook hier.

Nu heb ik een grap uitgelegd :N
Jij ook een gezegend en gezond 2017! :)
47-65-6c-75-6b-6b-69-67-20-6e-69-65-75-77-6a-61-61-72-21
01010111 01101001 01101100 01100010 01100101 01110010 01110100 00100000 01100101 01101110 00100000 01100001 01101100 01101100 01100101 00100000 01100001 01101110 01100100 01100101 01110010 01100101 00100000 01110100 01110111 01100101 01100001 01101011 01100101 01110010 01110011 00100000 01101110 01100001 01110100 01110101 01110101 01110010 01101100 01101001 01101010 01101011 00100000 01101111 01101111 01101011 00100001 00100000
01000101 01101110 00100000 01110110 01100001 01101110 00100000 01101101 01101001 01101010 00100000 01101000 01100101 01110100 01111010 01100101 01101100 01100110 01100100 01100101 00100000 01110101 01101001 01110100 01100101 01110010 01100001 01100001 01110010 01100100 00100001 00100000 01001101 01100001 01100001 01101011 00100000 01100101 01110010 00100000 01110111 01100001 01110100 00100000 01101101 01101111 01101111 01101001 01110011 00100000 01110110 01100001 01101110 00100000 01101001 01101110 00100000 00110010 00110000 00110001 00110111 00100001 00100001 00100001
Een Segend Nijjier Foar hjim allehjir!
Voor eenieder die ook graag in binair, Hexadecimaal, Base64, oid het gelukkige nieuwe jaar willen wensen.

http://www.onedollardata.com/encoder.php
Voor in de bookmarks.

RW4gd2VkZXJvbSBub2cgZWVucy4gRWVuIGdlbHVra2lnIG5pZXV3amFhciBlbiBtYWcgMjAxNyBlZW4gZ29lZCBqYWFyIHdvcmRlbi4=
01001010 01101001 01101010 00100000 01101111 01101111 01101011 00100000 01100100 01100101 00100000 01100010 01100101 01110011 01110100 01100101 00100000 01110111 01100101 01101110 01110011 01100101 01101110 00100000 01110110 01101111 01101111 01110010 00100000 00110010 00110000 00110001 00110111 00100001
Ook voor jou:

01001001 01101011 00100000 01110111 01100101 01101110 01110011 00100000 01101001 01100101 01100100 01100101 01110010 01100101 01100101 01101110 00100000 01100101 01100101 01101110 00100000 01100111 01100101 01101100 01110101 01101011 01101011 01101001 01100111 00101100 00100000 01100111 01100101 01111010 01101111 01101110 01100100 00101100 00100000 01110110 01101111 01101111 01110010 01110011 01110000 01101111 01100101 01100100 01101001 01100111 00100000 01100101 01101110 00100000 01110011 01110101 01100011 01100011 01100101 01110011 01110110 01101111 01101100 00100000 01101110 01101001 01100101 01110101 01110111 01101010 01100001 01100001 01110010 00100001
Anoniem: 372172
1 januari 2017 00:07
Gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 allemaal :)
Ook voor u heer Repr :D Dat 2017 een leuk galgje jaar mag worden :p
Inderdaad :D

Gelukkig nieuwjaar iedereen :D *O*
Hahaha inderdaad! Beste wensen!
Galgje haha, ik moet toch maar eens meedoen :+

Gelukkig nieuwjaar iedereen :D
Galgje? Je bedoelt Galgje ultra super deluxe V3.0 turbo!!
Gelukkig nieuw jaar allemaal!
Gelukkig nieuwjaar aan alle tweakers!!
Repr jij bent een topr! _/-\o_ Van hetzelfde!
Eindelijk is het dan zover......HET jaar van ZEN & VEGA :D :D :D

Iedereen de allerbeste wensen :)
Daarmee zou 2017 het jaar van de wederopstanding van AMD kunnen zijn. Dat zou ik qua verwachte productontwikkeling (aan beide kanten) en prijspeil alleen maar kunnen toejuichen!
Ik hoop het. Het is ze ook gegund vind ik, ze mogen Intel wel eens een keer flink laten zweten. Die hebben de afgelopen jaren lekker achterover kunnen leunen, en dat is helaas ook te merken aan de CPU's. Wellicht dat ik dan eindelijk weer eens AMD overweeg, sinds de Athlon is dat niet meer gebeurd.
Als ze die x86<>zen conversie/compatibiliteit goed voor elkaar hebben en ze niet gaan rommelen met gesloten binaries die je nodig hebt om beeld te krijgen oid ga ik het absoluut proberen. Het is hoog tijd voor wat nieuws.
44 65 20 62 65 73 74 65 20 77 65 6E 73 65 6E 20 76 6F 6F 72 20 32 30 31 37 21 !!
4a 69 6a 20 6f 6f 6b 21 ;)

[Reactie gewijzigd door TinusTegengas op 1 januari 2017 00:56]

-[------->+<]>-.[--->++++<]>+.-[++>-----<]>..+++++++++.-[---->+<]>++.+[----->+<]>+.---------.[--->+<]>.++.--[->+++<]>.----.--[--->+<]>---.[--->+<]>-----..

[Reactie gewijzigd door coolking op 1 januari 2017 11:57]

Als je dan iets in Brainfuck post, dan zet je de vertaling er toch niet bij!? :P
Het is trouwens "happy new year" :Y)
sorry, wou de rest ook gelukkig nieuw jaar wensen.

Happy new year dan!
P.S: Het was laat he, en vertaling is weg ;)

[Reactie gewijzigd door coolking op 1 januari 2017 11:57]

Het nieuwe jaar is wat je er van kiest te maken of nalaat te maken ^_^

Gelukkig Nieuwjaar! :)
Gelukkig nieuwjaar allemaal :D
Gelukkig nieuwjaar allemaal en de beste wensen voor 2017
_/-\o_ _/-\o_
Gelukkig nieuwjaar allen!
1 2 3 ... 32

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.




Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee