Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door Wout Funnekotter

Hoofdredacteur

Gelukkig nieuwjaar aan jullie allemaal!

We blikken terug in cijfers en statistieken

Tot slot

Afgelopen jaar was voor Tweakers in meerdere opzichten een goed jaar. We hebben de stijgende lijn uit 2015 doorgezet met meer reacties en meer forumposts en er kwamen mooie dingen online, zowel artikelen als nieuwe functies voor de site.

Verder rest mij nog om alle tweakers hartelijk te bedanken. Dank je wel voor de steun die ervoor gezorgd heeft dat we weer in de prijzen vielen bij de Website van het Jaar-verkiezing. En dank je wel voor alle reacties, forumposts, productreviews, shopreviews, tweakblogs en andere bijdragen. Uiteindelijk is Tweakers dankzij de community de bijzondere plek die het is.

Ook in 2017 zullen we hard werken om de site te blijven verbeteren, zodat Tweakers de site blijft waar wij allemaal dagelijks terugkomen. Dat is dan ook precies wat we van plan zijn, maar alleen komen we er niet. Houd ons dus scherp en blijf feedback geven, maar voor nu: een heel gelukkig en gezond 2017!

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (362)

Wijzig sortering
+1Anoniem: 706671
1 januari 2017 00:44
Waar is browserstatistiek over opera?

Want ik gebruik op desktop altijd opera.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 706671 op 1 januari 2017 00:45]

Even naar boven getoverd voor je. In 2016 was dat....

0.04% geweest. Het is dermate laag dat het in de categorie 'overig' valt.
En hoeveel % gebruikt ChromeOS?
Dat wordt in onze systemen niet gedetecteerd als een aparte OS. Ik vermoed dat deze gewoon onder Google Chrome valt.
Wat ik bij ons zie in Adobe is dat de versie van chrome dan bij het os staat. Sommige analysten zien dat als een meetfout, en tellen het mee bij chrome op windows.

Bij de zakelijkelijke markt zie ik dat meerdere contact centra zijn geswitcht naar chromebooks, het gevolg: 10% van ons binnenkomend zakelijk webverkeer komt nu van chromebooks.
Op de consumenten markt is het bij ons nog 1 op 600.

[Reactie gewijzigd door djwice op 2 januari 2017 14:08]

01000010 01100101 01110011 01110100 01100101 00100000 01110111 01100101 01101110 01110011 01100101 01101110 00100000 01110110 01101111 01101111 01110010 00100000 00110010 00110000 00110001 00110111 00100001 00100000 01000101 01100101 01101110 00100000 01100111 01100101 01111010 01100101 01100111 01100101 01101110 01100100 00100000 01100101 01101110 00100000 01100111 01100101 01111010 01101111 01101110 01100100 00100000 01101010 01100001 01100001 01110010 00100000 01110100 01101111 01100101 01100111 01100101 01110111 01100101 01101110 01110011 01110100 00100001
Ik wou even Tweakers en alle tweakers de beste wensen voor 2017 wensen. Verder heb ik dit bericht niet met rare binary or hexadecimale codes versleuteld, maar extra veilige dubbele rot-13 codering toegepast.
Je bedoelt uiteraard rot26
Hij heeft het over een dubbele ROT13. Aangezien ROT13 de inverse van zichzelf is, levert een dubbele ROT13 zijn eigen input op. Lees ook hier.

Nu heb ik een grap uitgelegd :N
Jij ook een gezegend en gezond 2017! :)
47-65-6c-75-6b-6b-69-67-20-6e-69-65-75-77-6a-61-61-72-21
01010111 01101001 01101100 01100010 01100101 01110010 01110100 00100000 01100101 01101110 00100000 01100001 01101100 01101100 01100101 00100000 01100001 01101110 01100100 01100101 01110010 01100101 00100000 01110100 01110111 01100101 01100001 01101011 01100101 01110010 01110011 00100000 01101110 01100001 01110100 01110101 01110101 01110010 01101100 01101001 01101010 01101011 00100000 01101111 01101111 01101011 00100001 00100000
01000101 01101110 00100000 01110110 01100001 01101110 00100000 01101101 01101001 01101010 00100000 01101000 01100101 01110100 01111010 01100101 01101100 01100110 01100100 01100101 00100000 01110101 01101001 01110100 01100101 01110010 01100001 01100001 01110010 01100100 00100001 00100000 01001101 01100001 01100001 01101011 00100000 01100101 01110010 00100000 01110111 01100001 01110100 00100000 01101101 01101111 01101111 01101001 01110011 00100000 01110110 01100001 01101110 00100000 01101001 01101110 00100000 00110010 00110000 00110001 00110111 00100001 00100001 00100001
Een Segend Nijjier Foar hjim allehjir!
Voor eenieder die ook graag in binair, Hexadecimaal, Base64, oid het gelukkige nieuwe jaar willen wensen.

http://www.onedollardata.com/encoder.php
Voor in de bookmarks.

RW4gd2VkZXJvbSBub2cgZWVucy4gRWVuIGdlbHVra2lnIG5pZXV3amFhciBlbiBtYWcgMjAxNyBlZW4gZ29lZCBqYWFyIHdvcmRlbi4=
01001010 01101001 01101010 00100000 01101111 01101111 01101011 00100000 01100100 01100101 00100000 01100010 01100101 01110011 01110100 01100101 00100000 01110111 01100101 01101110 01110011 01100101 01101110 00100000 01110110 01101111 01101111 01110010 00100000 00110010 00110000 00110001 00110111 00100001
Ook voor jou:

01001001 01101011 00100000 01110111 01100101 01101110 01110011 00100000 01101001 01100101 01100100 01100101 01110010 01100101 01100101 01101110 00100000 01100101 01100101 01101110 00100000 01100111 01100101 01101100 01110101 01101011 01101011 01101001 01100111 00101100 00100000 01100111 01100101 01111010 01101111 01101110 01100100 00101100 00100000 01110110 01101111 01101111 01110010 01110011 01110000 01101111 01100101 01100100 01101001 01100111 00100000 01100101 01101110 00100000 01110011 01110101 01100011 01100011 01100101 01110011 01110110 01101111 01101100 00100000 01101110 01101001 01100101 01110101 01110111 01101010 01100001 01100001 01110010 00100001
+1Anoniem: 372172
1 januari 2017 00:07
Gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 allemaal :)
Ook voor u heer Repr :D Dat 2017 een leuk galgje jaar mag worden :p
Inderdaad :D

Gelukkig nieuwjaar iedereen :D *O*
Hahaha inderdaad! Beste wensen!
Galgje haha, ik moet toch maar eens meedoen :+

Gelukkig nieuwjaar iedereen :D
Galgje? Je bedoelt Galgje ultra super deluxe V3.0 turbo!!
Gelukkig nieuw jaar allemaal!
Gelukkig nieuwjaar aan alle tweakers!!
Repr jij bent een topr! _/-\o_ Van hetzelfde!
Eindelijk is het dan zover......HET jaar van ZEN & VEGA :D :D :D

Iedereen de allerbeste wensen :)
Daarmee zou 2017 het jaar van de wederopstanding van AMD kunnen zijn. Dat zou ik qua verwachte productontwikkeling (aan beide kanten) en prijspeil alleen maar kunnen toejuichen!
Ik hoop het. Het is ze ook gegund vind ik, ze mogen Intel wel eens een keer flink laten zweten. Die hebben de afgelopen jaren lekker achterover kunnen leunen, en dat is helaas ook te merken aan de CPU's. Wellicht dat ik dan eindelijk weer eens AMD overweeg, sinds de Athlon is dat niet meer gebeurd.
Als ze die x86<>zen conversie/compatibiliteit goed voor elkaar hebben en ze niet gaan rommelen met gesloten binaries die je nodig hebt om beeld te krijgen oid ga ik het absoluut proberen. Het is hoog tijd voor wat nieuws.
44 65 20 62 65 73 74 65 20 77 65 6E 73 65 6E 20 76 6F 6F 72 20 32 30 31 37 21 !!
4a 69 6a 20 6f 6f 6b 21 ;)

[Reactie gewijzigd door TinusTegengas op 1 januari 2017 00:56]

-[------->+<]>-.[--->++++<]>+.-[++>-----<]>..+++++++++.-[---->+<]>++.+[----->+<]>+.---------.[--->+<]>.++.--[->+++<]>.----.--[--->+<]>---.[--->+<]>-----..

[Reactie gewijzigd door coolking op 1 januari 2017 11:57]

Als je dan iets in Brainfuck post, dan zet je de vertaling er toch niet bij!? :P
Het is trouwens "happy new year" :Y)
sorry, wou de rest ook gelukkig nieuw jaar wensen.

Happy new year dan!
P.S: Het was laat he, en vertaling is weg ;)

[Reactie gewijzigd door coolking op 1 januari 2017 11:57]

Het nieuwe jaar is wat je er van kiest te maken of nalaat te maken ^_^

Gelukkig Nieuwjaar! :)
Gelukkig nieuwjaar allemaal :D
Gelukkig nieuwjaar allemaal en de beste wensen voor 2017
_/-\o_ _/-\o_
Gelukkig nieuwjaar allen!
1 2 3 ... 32

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True