Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door Jurian Ubachs

Redacteur games

Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

Meer planten, meer zombies, meer plezier

Conclusie

Plants vs. Zombies: Garden Warfare bleek in 2014 al een succes, en met deel twee bouwt Popcap daar op voort. De game is mooier, uitgebreider en beter in balans dan zijn voorganger. Met dat laatste doelen we vooral op de balans tussen single- en multiplayer; waar het eerste deel eigenlijk alleen online leuk was, biedt dit tweede deel meer gameplay voor spelers die in hun eentje willen gamen. Dat begint al met de Backyard Battleground die als hub dient voor het hele spel, en het wordt verder ondersteund door allerlei quests en missies die spelers kunnen oppakken. De daarmee verzamelde XP laat je characters in level stijgen, en dat is online weer handig. De online multiplayer is nog steeds het onderdeel waar Plants vs. Zombies het gros van zijn herspeelwaarde vandaan haalt. Hier doet Garden Warfare 2 niet veel anders dan zijn voorganger. In dit geval is meer van hetzelfde, en dan net iets beter afgewerkt, echter wel degelijk beter.

Reacties (77)

Wijzig sortering
Los van die 55 euro is een online abonnement van je console ook verplicht.

Mijn "kleine" neefje had deel 1 gekocht en deze vrolijk in zijn Xbox gedaan. Later bleek dat je er weinig / niks mee kon aangezien je een gold abonnement van Xbox nodig hebt om te kunnen spelen (ook voor single player deel). Voor veel bezoekers hier normaal, maar voor kids die zo een game in de winkel kopen niet altijd.

Daarna een abonnement afgesloten en kon hij toch spelen, maar t blijft gek dat je bij het kopen van een fysieke game in de winkel een oine abonnement moet hebben. :) :)

[Reactie gewijzigd door DukeN op 6 maart 2016 08:11]

Hier gevalletje hetzelfde met mijn zoontje.
Het spel is geclassificeerd om te spelen vanaf 7 jaar, maar online spelen (dus een plus abbo) mag pas vanaf 16 jaar en dat gaat dus NIET met een subaccount voor kinderen.
Nja xbox live is nog niet zozeer het probleem, die heb je voor 30-35 euro voor een heel jaar, en die heb je in principe na 1 maand al eruit (meeste ''gratis'' games with gold kosten rond de 10-40 euro per stuk en daarvan krijg je er elke maand 2, stel je hebt 2 games waar je al interesses in had dan heb je dat geld al eruit.. Dus dat gold is niet zozeer een probleem denk ik. Ik had dit met AC Black Flag en TombRaider, beiden gratis gekregen dus dat jaartje gold had ik er direct uit + ''winst'').

Waarom Plants Vs Zombies 2 dit vereist weet ik niet, buiten dat ik het spel zeer slecht vind ( voor kids vast en zeker leuk om een plant te bedienen en te schieten ). Gelukkig zijn de meeste en de goede titels gewoon zonder gold te spelen.

Het gaat dus niet zozeer om EEN fysieke game, maar om dit spel. Wanneer een game puur en alleen online is dan snap ik het wel, maar gelukkig zga alle games die een single player hebben kan je gewoon zonder gold doen.

Daarbij schrik ik wel van de prijs zeg, 55 euro voor dit.. Ja natuurlijk er moet ook aan kinderen gedacht worden, maar pas daar dan ook de prijs op aan. Dit is een game ( vind ik dan ) voor de kids, hoe wilt een kind 55 euro betalen.. Maar goed dit was met Angry Birds hetzelfde verhaal, de prijs ging helemaal nergens over. Grafische niet beter dan de mobiel, besturing was even beperkt en etc, maar wel een hoge prijskaart.

Buiten dat je bij Plants vs Zombies veel ingame aankopen kan doen had deze game gewoon pay2win moeten zijn met een prijskaartje a 0 euro. Dan hadden ze ook die Gold vereiste kunnen doorvoeren, betaalde je 30-35 euro voor gold en had je vervolgens dit spel kunnen downloaden ''gratis''.

Voor jou neefje is het wellicht ook interessant om gewoon Gold te nemen, puur en alleen al voor de 2 ''gratis'' games elke maand. Dat zijn dus 24 xbox one games wat hij voor 30-35 euro krijgt. De 1 leuker dan de ander uiteraard, maar een kind vermaakt zich meestal met bijna alles. En daarbij krijgt hij ook nog 24 xbox 360 games... Dat allemaal voor 30-35 euro en vast en zeker veel meer plezier dan puur en alleen plants vs zombies..
55 euro schrikt je voor een frostbite 3 game die fantastisch speelt en veel meer humor en diepgang biedt dan alle andere shooters die vorig jaar uitgekomen zijn?
Dit is helemaal geen game enkel voor de kids.. je bekijkt het wel erg oppervlakkig als je dat denkt, hoor ;)
Er zit veel meer taktiek achter met al die abilities en verschillende soorten characters dan je zou denken.

Overigens, het enige wat je kan kopen, zijn coins waarmee je packs kan openen.. Sure, je kan zeggen dat dit oneerlijk is omdat je dan nieuwe characters kunt unlocken met geld, maar ik heb ondertussen al bijna alle characters unlocked zonder iets te betalen (enkel nog legendary characters die heel zeldzaam zijn en je ook niet zomaar even kan kopen).. Het kost trouwens bakken met geld als je die characters met geld wil unlocken.
Het kost ingame 75 000 coins. In de store kan je voor 2,5 euro 54 000 coins kopen of voor 5 euro 120 000 coins.. Die coins win je normaal in 3-4 rondjes ofzo..

[Reactie gewijzigd door SmokingCrop op 6 maart 2016 12:19]

Jij hebt de game al serieus gespeeld omdat jij weet dat de game zeer slecht is en geen 55 euro zou mogen kosten?
De game is niet zeer slecht, de game is gewoon goed. Maar dat het jouw smaak niet is wil niet zeggen dat de game zeer slecht is. Waarom zou de game zeer slecht moeten zijn? Onderbouw dat eens.
Het is geen kindergame!

Zit meer taktiek in deze game dan in de gemiddelde cod game. En ik heb beide :)
Ongeveer 20 jaar geleden 28 jaar zelfs
149,95 gulden op doosje van smb3 AAA game

129,95 snake rattle 'n roll B game

Laten we stoppen me de discussie dat prijs een issue is aub

[Reactie gewijzigd door SonyEricsson op 6 maart 2016 13:00]

Heb zelf ooit meer dan 200 gulden betaald voor games op de Super Nintendo. :D
Reken om naar euro's en dan valt het tegenwoordig wel mee met de prijzen.
Door het spel even op EA Access te hebben gespeeld, zie je die diepgang inderdaad niet..
Met hoeveel characters heb je bv. gespeeld? Van Infinity mode gehoord? Turf war tot het einde gespeeld? De puzzles in de backyard gedaan? (retorische sarcastische vragen).
Deze game biedt minstens evenveel als een Battlefield of CoD die ze dubbel zoveel laten kosten als je alles wilt (alle DLC). De DLC is gratis bij PvZ GW1 & 2.

Sure, dit spel is gericht op kinderen, maar belange niet alleen voor kinderen. Er zitten bv. tal van references in naar spellen die helemaal niet speciaal voor kinderen zijn.. PvZ GW is niet hetzelfde als een volwassene die nog eens naar tekenfilmpjes kijkt.. Het is gewoon een volwaardige shooter.

Dat je dit spel qua kwaliteit vergelijkt met angry birds in een andere post hier, zegt mij al genoeg.. 8)7

[Reactie gewijzigd door SmokingCrop op 6 maart 2016 14:03]

I know, ik geloof ook best dat ook volwassen mensen lol kunnen beleven aan een spel als dit en daar wel diepgang in zien.
Mij moet een spel direct raken en erin mee trekken wil ik het goed vinden (en dat is helaas veelal bij de ''populaire'' AAA games met een hoog prijskaartje), en dat is wat Plants vs Zombies dus totaal niet deed bij mij.

Om kort antwoord te geven op jou vragen: nee dat heb ik niet, ik had de keuze uit 3 characters en de modussen zou ik niet eens weten wat ik gedaan heb :D. Moest de zombies tegenhouden om een bepaald punt kapot te maken / te veroveren.
Natuurlijk zal het allemaal uitgebreider zijn bij de officiële volledige versie, maar dan nog zal het mij niet raken. Wel kan ik me goed indenken dat kinderen de lol van hun leven beleven met dit spel, net als jij en ik vroeger met mario bros deden.

Ik denk dat het moeilijk te vergelijken iet met BF waar het 1 groot slagveld is en ze zo ''realistische'' mogelijk proberen te laten lijken. BF trekt mij bijvoorbeeld wel en daar kan ik helemaal in opgaan. CoD helaas niet meer sinds ghost. Maar daarvoor ging dat ook helemaal los bij mij, het is natuurlijk ook een totaal andere shooter ( als ik plants vs zombies zo mag noemen ).

Maar uiteraard dat ik zeg dat het echt een kinderspel is, is gewoonweg fout. Want ik kan me goed indenken indien je me nu een wiiu geeft met mario kart dat ik ook weer helemaal los kan gaan. Dit terwijl ik niet bepaald meer een kind ben, komt op dat moment wel weer het kind in me los :D
smb3 is toch ook voor kids?

Dat een spel voor kinderen is gemaakt hoeft niet te betekenen dat het goedkoop moet zijn.
Heb 2 maanden lopen janken voordat ik met sint of kerst smb 3 kreeg van mijn ouders. Was super blij en was een jaar mee zoet en spel grijs gespeeld.

Wat je nu vooral ziet is dat kinderen games niet meer waarderen als het niets heeft gekost. Laat ze sparen voor een game of het met kerst vragen aan de kerstman.
Nou zo slecht is de game niet als hij een 8 scoort. Heb deel 1 gratis gekregen op de playstation 4 en het opzich wel geinig voor een paar potjes maar had hem anderd nooit gekocht verder. Maar als er genoeg content in de game zit, zou ik zeggen dat het gewoon 60 euro waard is. Snap alleen niet dat je deze game met angry birds vergelijkt?

[Reactie gewijzigd door Nieuwevolger op 6 maart 2016 15:35]

Aan de ene kant snap ik wel dat het geld kost om online te kunnen spelen, maar aan de andere kant gaan die consoles ook compleet voorbij aan het feit dat kleine kinderen ook games spelen. Online spelen wordt dan ineens een behoorlijke dure grap voor de kleineren onder ons. Op de PC heb je dat probleem niet (behalve bij MMO's misschien), dus dat het op consoles wel geld kost geeft mij ook wel een beetje een zure smaak af en toe.
Waarom single-player gelocked is zonder Gold abbo is me echter een raadsel. En hoe je een spel zo kunt maken dat het feitelijk niet gespeeld mag worden voor <16 (want geen abonnement) is me al helemaal een raadsel.
Ik snap het niet, en ik snap ook niet dat mensen denken dat het nodig moet zijn om te betalen voor een ecosysteem waar je al geld voor neerlegde bij de aanschaf van het apparaat en waar je elke keer een premium voor betaalt bij de aanschaf van een game. Want console games zijn gewoon duurder. Ondertussen ben je je digitaal 'aangeschafte' games gewoon kwijt als je je abo stopt. Je krijgt dus gewoon helemaal niets, je mag het lenen.

Je betaalt letterlijk voor de ontvangst van een gesloten reclame kanaal (de Store). Leg mij nog eens uit waarom je daar geld voor neerlegt, als de reclamefolders zelfs ongevraagd en gratis je brievenbus in vallen. De PS3 was de enige console die nog op een reële manier met online omging, al was de kwaliteit om te huilen. Wat dat betreft heeft Sony op een slimme manier behoefte gecreëerd, nietwaar?

Volgens mij is het vaak zo dat door het accepteren van reclame en een vendor lock in, je iets terugkrijgt. MS en Sony vinden nu dat het niet zo is, en hele volksstammen gaan erin mee. Diep triest en het getuigt van een bizar naïeve kijk op commercie. Uiteindelijk is dat ook de reden dat de kwaliteit van de geleverde diensten en producten steeds vaker twijfelachtig genoemd mag worden. De schapen pikken het toch wel, of uiten hun boosheid op social media om vervolgens weer vrolijk in te loggen en opnieuw een maandpremie te betalen.

[Reactie gewijzigd door Vayra op 6 maart 2016 16:01]

Je betaald voor het server gedeelte van online games op consoles.
Ik heb samen met iemand een bf3 clan, we betalen ieders 50 euro in de maand voor 2 bf3 servers, website, rcon tools en teamspeak, dat soort kosten zien spelers niet
als ze een bf3 server joinen.

Het prijsverschil tussen pc en console games is niet meer zo groot, ik herinner mij nog dat een game op pc 40 euro koste en op console 60 euro maar nu zijn pc games ook bijna 60 euro.
Nou ja, je hebt natuurlijk al een console gekocht, die is ook niet voor niks, daarnaast krijg je elke maand minimaal 4 spellen kado (2x XO EN 2x 360 met BC). Daarnaast kan je met een beetje zoeken een abbo krijgen voor rond de 35 euro, geen slechte deal dacht ik zo. Als laatste zou je ook nog homesharing kunnen dien met een familielid of vriend, dan heb je een Gold abbo voor 2 boxen, dus voor de helft van de prijs!

[Reactie gewijzigd door harrytasker op 6 maart 2016 09:50]

Begrijp ik ook, en gelukkig ben ik er redelijk thuis in. Maar de paps en mams van mijn neefje niet.

Gratis games op gold? Ze zullen het nooit gebruiken, pa en ma zitten nooit op de store en neefje heeft ook onvoldoende kennis om dit soort acties te vinden. Die zit nog op het niveau, schijfje erin en spelen. Geen avatars, extra's, dlcs etc. Live account delen? Aanmaken is al een hele job voor het "ik game nooit en heb nooit een controller vast gehouden volk maar voor mijn kind moet ik een account aanmaken op iets van live heet omdat ik wat koop in de winkel" ;)
Maar je koopt een console + spellen, toch net zoals je een PC + spellen koopt? Voor beide koop je de hardware en software en heb je een internetverbinding nodig. Het is op zich natuurlijk ook geen slechte deal dat je gratis (indie) games krijgt per maand, maar vergeleken met een PC is het toch een extra investering... zeker voor een jongere.
Het is wel zo, die gratis games zijn meestal niet kinder games. Toen ik klein was vond ik 50 euro voor een game duur, nu moet je het alleen al voor een jaar online betalen, gelukkig heb ik nu een bijbaan. Maar ik snap zijn reactie.
Als je je abbonement opzegt heb je die 'gratis' spellen niet meer, dus echt gratis vind ik ze niet.
Bij Xbox Live zijn die games voor altijd van jou. Ook als je Gold af loopt.

Bij Playstation is het zo dat je Plus lid moet blijven.
Die games blijven gewoon op je console (XO/X360) staan. Ze blijven volledig te spelen, ook na het verwijderen van de live-account waarmee ze gekocht zijn.
een gat in de markt voor nintendo, abo vrij gamen.

[Reactie gewijzigd door sokolum01 op 6 maart 2016 09:49]

Tja, het is bizar dat je voor je eigen internetverbinding extra moet gaan betalen. Een van de redenen dat ik nooit op een ander platform dan PC ben gaan gamen.
Een gat in de markt die ze enorm veel geld gaat kosten, want Nintendo gaat niet voor noppes servers online houden.
Want met een digitale game is dat niet het gevall? Maar ja, betreft voornamelijk een online game, dus ja.
Dan word het tijd dat die ouders hun kinderen iets meer vertellen over zulke dingen toch? En de singleplayer is niets meer dan mp met bots dus snap wel dat je daar gold voor nodig hebt. Maar de advies prijs is gewoon belachelijk met hun 69 euro/
Ik snap al dat kritiek niet echt, ik heb dit met mijn neefje gespeeld en het is echt simpel vermaak en leuke humor. Het is in mijn ogen echt een "upgrade" van PVZ 1. Popcap heeft hier echt goed geluisterd naar de kritiekpunten en uiteindelijk een leuk spel neergezet.

- Spelers kunnen op een simpele manier hun poppetjes upgraden zonder al te veel moeite.
- Het levelen gaat veel sneller.
- De mappen lijken groter en zijn boeiender dan PVZ 1.
- Het verdubbelen van o.a scores zijn belangrijker en gebeurt ook sneller.
- Veel zombies, bosses en characters.
- Zowel de SP als de Battleground is een leuke toevoeging op het gehele pakket.
- Humor (ieders zijn voorkeur natuurlijk).

Enige nadeelzijn de server problemen vind ik , maar dat wordt neem ik aan snel opgelost en voor de rest een prima vermakelijke game.

(Voor de PVZ1 Gebruikers nog een tip)
Je kan oude data van deel 1 naar deel 2 verplaatsen via de import in je mailbox
" (Voor de PVZ1 Gebruikers nog een tip)
Je kan oude data van deel 1 naar deel 2 verplaatsen via de import in je mailbox "

Het hele jaar lang. :p
De update komt wellicht dinsdag al met de fix voor Rose en een eerste gratis DLC.
(ja, gratis! alle dlc is gratis bij PvZ GW1 & 2)

Voor mij is de game trouwens gemakkelijk een 9 à 9,5/10 wanneer Rose gefixed is. Mensen die op deze game bashen dat het te duur is of dat het niet gratis is, weten niet wat ze missen. Er is veel meer diepgang en humor dan zowat alle shooters die vorig en dit jaar uitgekomen zijn! Het is wel duidelijk dat er niet lang gespeeld is geweest door de reviewer.

"Zo snel mogelijk naar de actie gaan en dan 'los gaan met alles wat je hebt, was toch wel de kern van onze aanpak"
Tsja.. zo kan je het spelen, maar dan gooi je alle taktiek uit de boot..

Het apart levelen van characters vind ik overigens veel leuker dan wat ze in GW1 deden. Toen moest je continu challenges doen met bepaalde varianten om te levelen.. (bijgevolg zat ik na 100 uur nog altijd op een relatief laag level :+)

In de backyard garden zitten er overigens ook goed verstopte secret area's die je kan vinden voor extra coins. Kan je golden gnomes vinden voor een leuke reward waarbij je in die kamer ook op een redelijk verstopte knop kan schieten die weer een nieuwe area unlocked.. etc , een 200 quest-stars chest openen voor een hilarische reward etc. Heb je nog twee spelmodi waar je enerzijds met een robot kat of dino tegen gnomes moet vechten (waar je zonder taktiek ook niet ver geraakt) en anderzijds een shooting range hebt die je kan doorlopen om de snelste tijd te hebben. Er is zoveel meer te doen, dan wat je op het eerste zicht ziet.

EDIT: Eerste patch notes, bye bye OP Rose.
http://www.pvzgw2.com/new...riety-pack-content-update
  • Completely re-tuned Rose class, bringing her back into playing as a support role
  • Reduced Rose’s health
  • Major changes to her homing abilities, ineffective at range, requires player to lead target in order to land more hits
  • Slightly reduced rate of fire for Magic Thistles
  • Significantly reduced length a victim is trapped in Time Snare
  • Changed how Goatify ability works so that damage does not break Goatify, creating a more predictable and less jarring experience and lowered time as a goat
  • Slowed down rose variants (Fire, Ice) when charging their weapons to make them more vulnerable

[Reactie gewijzigd door SmokingCrop op 7 maart 2016 22:20]

Dat die Roos zo overpowered is, was mij ook al opgevallen en junior die het nu elke dag speelt, ook. Gekke is dat wanneer ik zelf met de Rose speel, dat ik dan eigenlijk niks van die overpower merk.

Junior is momenteel al een flinke tijd bezig met de zgn singleplayer. Leuk om te zien dat hij alles uit het spel wil halen en het concept van ontdekken=verdienen wel werkt. Hij wil namelijk alles verzamelen.

Over de prijs van de game....Tja de developers werken ook voor niks en het is echt niet een game die ze in 2 weken gemaakt hebben. Hier is ook veel tijd in gestoken en ik vind het gewoon een volwaardige game. Dat het wellicht voor sommigen kinderachtig is, doet niks af aan het feit dat het een normale game is en dus echt niet voor 9 euro verkocht dient te worden.

Wat ik wel vreemd vind, is de prijsstrategie die Microsoft (en waarschijnlijk Sony) ook hanteert. Met een beetje onderzoek, koop je de volledige game voor 35 euro op de Xbox, maar dan wel in een buitenlandse store en voor 2 euro meer heb je de Deluxe Edition. De prijs is NL is vaak gewoon 2x zo duur dan in die "goedkopere" landen.
Die prijsstrategie is wereldwijd op alle platformen zo. Moesten ze in bepaalde landen 60 euro moeten betalen voor een game dan verkochten ze misschien honderd exemplaren bij wijze van spreken.. Je moet het eigenlijk vergelijken met het loon dat je krijgt.

De roos is super overpowered omdat de schoten de enemy volgen en je nauwelijks goed moet kunnen aimen.. Je kan even vanachter een huis komen, een paar schoten afvuren en je hebt zo 40-50 damage gedaan zonder ook maar 1 hit te kunnen krijgen, ookal weten ze waar je zit. Dat op zich valt wel mee, maar het is de combinatie met die abilities dat het zo OP maakt. Zo ben ik eens op een 53 killstreak gegaan met de default Rose en het was niet eens moeilijk om te doen :X
Nu ja, het is makkelijk te balancen door de tracking te verminderen, reticle kleiner te maken, damage beetje minder te doen, abilities minder lang laten duren etc.. In de beta vonden veel mensen Rose namelijk nog underpowered, terwijl die toen ook al goed was. Mensen wisten nog niet goed hoe ermee te spelen. Dus de balance komt wel weer goed.

[Reactie gewijzigd door SmokingCrop op 6 maart 2016 12:52]

Opzich vind ik 60 euro voor een goeie game 100 procent het geld waard. Als het moet had ik voor een game als the witcher zo 100 euro betaald als ik wist dat het zo goed was bijwijze van. Neemt niet weg dat de laatste tijd wel veel games uitkomen met weinig content, als star wars battlefront en street fighter 5.
Inderdaad,

Die 60 euro van de Witcher en 10 euro voor de uitstekende expansion was elke cent dubbel waard. Ruim 200 uur(met hearts of stone) met zorg in mekaar gezette gameplay in een fantastische open wereld.

Als je 60 euro neer hebt gelegt voor SF V early access want meer is het gewoon niet dan praat je inderdaad wel anders
Battlefront heeft redelijk wat content alleen jammer genoeg geen single player storyline.. En te weinig spelers die ik ken om mee samen te spelen.

Deze plant zombie aflevering lijkt me wel een stuk leuker dan de eerste versie
Ik heb deze game op dag één gekocht om 'm samen met m'n vrouw te spelen... en hij slaat de plank niet mis :) Het is lekker simpel vermaak met toch verassend veel diepgang, want je merkt dat je goed door kunt groeien in de game. Ik dacht eerder ook niet dat deze game de volle prijs waard zou zijn als je kijkt naar hoe relatief klein Garden Warfare was. Maar deze nieuwe versie is daadwerkelijk een stuk groter, en de continue vernieuwde "solo quests" maken 't toch tot een game waar je lang plezier aan kan hebben. Ik heb er geen spijt van in ieder geval! :)
Zit er nu ook een online split screen in? Of nog steeds alleen local Garden ops enz?
Semi-online split screen: ik ben er nog steeds niet over uit of het splitscreen multiplayer ook echt online is of met bots, maar ik kan het verschil niet merken in ieder geval. Je kan in ieder geval wel lekker samen een beetje rondstruinen en enkele offline events doen in split screen, en de multiplayer events (zoals team deathmatch en zo). Hou er wel rekening mee dat je dan 2 Playstation accounts nodig hebt, die allebij hun eigen karakters levelen... dat hadden we hier niet door, dus nu heb ik met mijn account alle vrijgespeelde elementen van het eerste deel, terwijl m'n vrouw opnieuw mocht beginnen :)
Het lijkt misschien wat duur, maar garden warfare 1 was ook ruimschoots het geld waard. De garden and graveyard modus heb ik helemaal dood gespeeld en ondanks dat het er misschien wat kinderlijk uit ziet op het eerste gezicht zat het echt goed in elkaar en was het aardig verslavend.

Daarnaast is dit eens een game die geen betaalde DLC heeft, normaal gesproken wordt daar bij overige games hier altijd flink over geklaagd en nu dat eens wel gratis is, valt er wel weer wat te klagen over de volledige prijs.

Ik heb dit deel nog niet gekocht, maar als het echt minstens zo goed is als de eerste gaat dat zeker binnenkort gebeuren.
Dit deel kan ik je echt garanderen als je veel plezier hebt gehad van deel 1. Ik heb het spel gekocht en speel het ook echt elke dag net als deel 1.

Ik hoop eigenlijk wel dat er een DLC uitkomt want zo maak je het spel nog groter en uitgebreider. Alleen al extra maps en nog meer poppetjes zijn zeer welkom.

** Ik denk zelfs dat het er in gaat komen aangezien je per poppetje 3x kan levelen naar level 10. Maar tegelijkertijd staan er 6 a 7 bolletjes.. dus er zal nog wel iets gaan komen vermoed ik.
Behalve de patch komt (zeer) binnenkort ook al de eerste gratis DLC (extra map).

Het levelen van de karakters gaat snel genoeg als de multiplier op 2x staat, ik zit zelf op een totaal level van 328 nu (speelde gemiddeld 5 uur per dag tot nu toe) maar heb er al meerdere online gezien die al dik in de 400 zitten. Zelf level ik alleen de karakters die ik leuk vind om te spelen en dat gaat snel genoeg.

Als je de beide hoofdquests voltooid hebt kom je in Infinity mode wat je de mogelijkheid geeft Legendary karakters vrij te spelen. Die doen extra damage na een bepaald aantal kills.
Heb deel 1 voor de pc, heb het weinig gespeeld maar ga het vandaag weer even spelen. Koop deel 2 als de prijs lager ligt

[Reactie gewijzigd door StefanJanssen op 6 maart 2016 09:28]

Ik kan mij goed vinden in de review, mijn kids vinden de game ook geweldig. Echter mis ik het puntje dat je al jouw characters die je in PvsZ deeltje 1 hebt vrijgespeeld kunt importeren naar deze game. Echter moet je wel weer opnieuw levelen.

[Reactie gewijzigd door Frank1973 op 6 maart 2016 09:35]

Ik vind het tragisch dat het zo ver is gekomen. Ik hoop van harte dat Nintendo zich houdt aan het principe "schijfje erin en spelen". Dit houdt het plezier er tenminste in voor mensen die niet zo thuis zijn in dit wereldje.
Vroegâh propte je gewoon een schijfje of cartridge in je console en bam, je was aan het spelen :p

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


OnePlus 7 Pro (8GB intern) Microsoft Xbox One S All-Digital Edition LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Microsoft

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True