Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door Jurian Ubachs

Redacteur games

Unravel Review

Unravel: schattig, emotioneel en vindingrijk

Conclusie

Zonder meteen de allerbeste puzzel-platformer ooit te hebben gemaakt, zet Coldwood Interactive met Unravel een prima debuut op het grote podium. Er vallen best kanttekeningen te plaatsen bij Unravel, maar die vallen grotendeels in het niet bij de pluspunten. Het uiterlijk en de mate waarin het spel emotie weet over te brengen horen bij de grootste pluspunten, net als het level design dat vooral scoort met leuk in elkaar zittende puzzels. Daarbij valt enige repetitie in de gebruikte elementen niet te ontkennen, en het is jammer dat Unravel binnen een dag afgelopen is, waarna er geen reden meer is het spel nogmaals te spelen. Daarmee biedt Unravel dus slechts voor relatief korte tijd vermaak, maar daar staat een redelijk bescheiden prijs van twintig euro tegenover: precies het laatste ingrediënt om van Unravel een uiterst fijn tussendoortje te maken.

Reacties (88)

Wijzig sortering
Hele vreemde conclusie trekt Tweakers hier. Een bizar hoog cijfer voor een game waar je in minder dan een dag mee klaar bent, en die dan ook nog 20 euro moet kosten. Belachelijke korte gameplay voor een belachelijk bedrag. 1,99 zou meer op z'n plaats zijn.
Niet iedereen beoordeelt de lengte van een game even zwaar. Een film duurt vaak maar 2 uur, maar kan je diep raken en kan z'n geld dubbel en dwars waard zijn. Daarnaast zijn er zat AAA-games die ook in een dag uit te spelen zijn en voor §60 verkocht worden. Ten slotte: §20 voor 4-8 uur vermaak is helemaal niet gek als je het vergelijkt met bijvoorbeeld de kroeg, de bioscoop of een dagje uit.

Natuurlijk mag jij het belachelijk vinden, maar volgens mij is een game veel en veel meer dan z'n lengte alleen. Sterker nog, als iedereen maar zeurt over de lengte, nodigen we ontwikkelaars alleen maar uit om spellen kunstmatig langer te maken. Het open-wereld-syndroom bijvoorbeeld, met z'n honderden bijna identieke zij-opdrachtjes, het eeuwige verzamelen van grondstofjes en collectibles. Dat moeten we ook niet willen volgens mij; niets dan busywork. Naar mijn mening zou het zelfs vervelend worden als elke game 50-100 uur van ons vraagt; een goede mix van lang en kort vind ik veel toffer en niet iedereen heeft Łberhaupt de tijd voor telkens een joekel van een game.

Games als Journey, Vanquish, Brothers: A Tale of Two Sons, Portal, Mirror's Edge, Bastion en Transistor zijn ook allemaal in een dag uit te spelen, maar zijn naar mijn mening zeer memorabele ervaringen.

Dus de score van een 8.5 in combinatie met de korte speelduur is een prima mening om te hebben. En reviews zijn tenslotte niets meer dan (goed onderbouwde) meningen. Dus geen "hele vreemde conclusie" of "een bizar hoog cijfer", maar gewoon een andere mening dan die jij hebt :)

[Reactie gewijzigd door geert1 op 13 februari 2016 12:18]

Soms is ook de Re-playability ook een factor voor een hoge score!
Haha die 1,99 heb je van mobiele games waar een heel fout prijsidee op rust. Gelukkig zie je dat ook daar rechtbreien. Eerst waren developers wat bang om hun dure productie overeenstemmend te prijzen door de druk van al die andere 0,99 apps en beleid van Apple. Levert geen gezonde markt op.
Call of Duty kun je ook in een dag uitspelen, en de multiplayer zit in elk deel dus heel sec genomen voegt dat geen replayability toe. Dus die moet ook 1 euro 99 kosten?
Het is tegenwoordig steeds normaler en "hip" om alles maar gelijk op de markt te flikkeren, indie erop te zetten, te zeggen dat je een kleine developer bent, die net start et voila: je kunt een game die je normaal op een mobieltje tegenkomt opeens fullprice op Steam zetten.

Dit soort games zijn weinig anders dan "statement verpakt in gameplay". Je beleeft het verhaaltje, klikt een paar keer, en done. That's it.

Ik geef er niks om, maar blijkbaar vinden sommige mensen deze artistieke uitspattingen wel leuk.
nou nou.. lekker negatief. Hier zit blijkbaar veel hart in dit spel, een mooi verhaal en een beetje uitdaging. Als je een marathon voor Star Wars doet in de bioscoop ben je meer geld kwijt (en evenveel tijd). Niet zo zeuren. Niet alles is een statement. 20 euro is een redelijke prijs. Er zullen vast momenten komen dat er een aanbieding is en je het voor minder kunt kopen.
Ik weet niet waarom, maar het geeft mij echt hetzelfde gevoel als "Ori and the blind forest", de game lijkt me verder wel goed, misschien dat ik hem ga spelen :)
Dat had ik dus ook ^^ Vooral de achtergrond van het spel.
Ik had precies hetzelfde gevoel. Zal deze game ook kopen want Ori and the blind fores vind ik echt een top spel!
Ik heb ook beide aangeschaft en gespeeld. Wat ik bij Ori and the blind forest erg leuk vond is de ontwikkeling die Ori maakt. Hij krijgt gaandeweg meer abilities waardoor je andere gebieden kunt bereiken en de puzzels uitbreid. Dit helpt mee aan de diversiteit van de game in mijn mening.

Dit is iets wat ik bij Unravel wel een beetje mis. Yarni krijgt geen extra abilities en de puzzels blijven vaak, zoals de review al zegt, een combinatie van je touw gebruiken om je te verplaatsen, trampolines maken, voorwerpen verplaatsen en/of timing. Je moet dus altijd met dezelfde ingrediŽnten 'andere' puzzels oplossen.

Grafisch daarentegen is het nog mooier dan Ori and the blind forest. De muziek is mediterend en na het spelen van de game heb je ook het gevoel dat je tot rust bent gekomen. Iets wat ik bij vrijwel geen andere game heb ervaren.
Is Ori and the blind forest ook voor de PS4 beschikbaar?
Nope :( Gelukkig wel op Steam.

[Reactie gewijzigd door Xfade op 13 februari 2016 15:48]

Ori heeft het wel wat van weg, maar imo lijkt het meer op een single player Trine2.
Ik keek al erg lang uit naar deze game. Heb hem dan ook meteen gekocht bij release.
Ik kan me helemaal aansluiten bij deze review!
Een lekker tussendoortje voor een schappelijke prijs.
Precies dit ! De muziek is geweldig en het spel is een lust voor de ogen. Creatieve bezienswaardigheden, mooi gedaan !
Muziek, goed punt. Toch wel een foutje dat ik daar niks over heb gezegd in de tekst, draagt zeker bij aan de sfeer!
Nooooooooow, hij is niet te koop op Steam :'(
Het komt hier met bakken uit de lucht, dus ik dacht, dan schaf ik hem aan via Steam, het lijkt me een leuke game namelijk.
Maar helaas, even wachten dus.
Misschien dat het nog voor sluitingstijd vandaag droog wordt hiero, en pik ik hem dan nog even op :)
Dus dan ga je hem halen en kom je vervolgens nog verplicht op Origin uit, waar je hem ook gewoon digitaal had kunnen kopen.
Thx, ik wist niet dat het zo mogelijk was.
Dus bedankt voor je tip, scheelt me op en neer fietsen :D
Hoe kan een game met blijkbaar veel herhaling en waar je binnen 1 dag klaar mee bent dan alsnog een 8,5 scoren?
Firewatch is precies zo'n game, speel je in vier uur uit, maar wat mij betreft de twee tientjes een een goeie review score meer dan waard (mind you, op pc, niet ps4 en zonder bugs of framerate drops).

Ik vind dit een prima ontwikkeling, goedkope en kwalitatieve kleine games in tegenstelling tot het overschot aan jarenlang gehypte triple A titels die vervolgens voor 60 euro vol bugs en gestrIpt van content, met day 0 DLC, die dan uiteindelijk nog weten tegen te vallen.
20 euro voor een game is misschien minder duur, maar zeker niet goedkoop imho. Dan denk ik aan een euro of 5 voor dit soort one-day-play indie like games, hoe leuk dan ook.
Niet dat ik het niet herken, maar waar komt dit soort prijsgevoel vandaan. Om even makkelijk te rekenen: een film van 2 uur betalen we rustig een 10tje voor.

Een game van 4-8 uur, vinden we plots niet meer dan 5 euro waard.

Waar zit het verschil? Games zijn vaak leuker, spannender en hebben veelal hogere "herhaalbaarheid" dan een film...
Betalen 'we' rustig een tientje voor een film? Waarom klaagt de filmindustrie dan over het massale downloaden en stappen we over naar Netflix? En waarom zou een game leuker en spannender zijn dan een film? Wellicht geldt dat voor jou?

De prijs van een product wordt bepaald door het verwachte aantal verkopen, de gemaakte kosten en de gewenste winst. Dat heeft niks te maken met een entertainment prijs per uur. En het is aan de gebruiker om per product te bekijken of ze dat er voor willen betalen. Getuige de opkomst van Netflix, Action, Spotify en Primark zijn er veel mensen die producten devalueren. En misschien zijn producten dan ook minder waard waar een producent ze graag voor wil verkopen.
Het kopen van films in de winkel mag dan in de put zitten, het bioscoopbezoek is afgelopen jaar juist met 7% gestegen. http://www.filmdistribute...-kracht-bioscoopbeleving/
En de muziekindustrie klaagt steen en been over downloads, maar het aantal concertbezoekers neemt jaar op jaar toe:
http://vnpf.nl/media/files/vnpf-poppodia-in-cijfers-2012.pdf

'Beleving' lijkt hierbij dus het belangrijke gegeven te zijn. Devaluatie vindt lang niet in het hele spectrum van de entertainment plaats. Gelukkig zijn er mensen die beleving een groot goed vinden. En dat is nou net waar deze game goed in scoort.
Ik ben het volledig met je eens. We moeten games en films meer als "zoveel uur entertainment voor XX euro" zien denk ik en dan is zo'n game ineens helemaal niet duur. En wellicht dat je het een paar jaar later nog eens opnieuw speelt? Dat doe ik nml wel met veel games die ik al eens heb uitgespeeld.
Ik bekijk het voor mezelf als consument en vind het wel heel duur.

Ik weet ook wel dat er dingen zijn waar ik voor minder tijd meer geld aan uit geef, maar toch zou ik hier een zure nasmaak aan over houden. Simpelweg omdat ik van games langer plezier verwacht. Of dat terecht is weet ik niet, maarja, dat is het met gevoel. Het is subjectief.
Gamen is ook gewoon duur. Als je elke euro om moet draaien, is gamen niks voor je, net als paardrijden, golfen en anderen.

[Reactie gewijzigd door Martinspire op 14 februari 2016 13:00]

Helemaal mee eens ook. Kan me herinneren dat ik dit ook al eens aangaf bij een ander artkel een al aardig tijdje geleden.

Nu onlangs weer helemaal verzonken in D3 na bijna een jaar afwezigheid, dat heeft zijn geld toch ook al dubbel en dwars terugverdiend!
Ik denk niet dat zo plots is. Met de grote frequente continu stroom van game (denk steamlike) sales is enerzijds de referentie voor de gemiddelde prijzen die ik voor games betaal bijgesteld en anderzijds het besef gegroeid dat de release prijzen van (met name) AAA titels die ik jarenlang betaald heb tot absurde hoogte was gestegen (innovator prijzen). Over een iets langere periode gezien is overall daarnaast ook het aanbod en beschikbaarheid explosief gegroeid, terwijl daarmee het gevoel voor intrisieke waarde en de laten we zeggen gemiddelde 'speel levensduur' (hoe lang een spel je boeit cq de economische levens 'speel' duur voor de meer professionele gamers (denk streamers) gemiddeld denk ik ook afneemt. *edit : ik heb overigens niet gezegd dat ik het niet meer waard vind dan 4-5 euro, maar dat ik dat als 'goedkoop' zou ervaren voor dit soort games, in tegenstelling tot de genoemde 20 euro.

[Reactie gewijzigd door pepijnb op 13 februari 2016 10:22]

Kortom: omdat jij veel games uit Steamsales haalt, moeten games maar minder duur gaan zijn (ook nog eens bij launch)? Rare redenatie. Nog even afgezien van het feit dat meer games er nu niet meer in meegaan en de laatste 2 sales al niet meer heel boeiend waren.

En zo groot is het aanbod van kwalitatieve titels nou ook niet. Die is niet gestegen de laatste jaren. Plus dat de meeste games die uitkomen gewoon een volle 50 a 60 euro kosten. Dan is 20 al een stuk lager.
Je samenvatting sluit totaal niet aan bij mijn betoog. Misschien nog eens goed lezen. Het enige wat ik beweer is dat 20 euro niet 'goedkoop' is in mijn perceptie.
Die vergelijking gaat echt niet op vind ik. Voor een film betaal ik rustig een tientje maar ik ga dan ook hoogsten 3-4 keer per jaar naar de bioscoop en eigenlijk alleen maar onder "groepsdruk" aangezien mijn kijkervaring thuis veel beter is.

Zelf ben ik helemaal niet zuinig met games kopen, maar er komen meer goede games uit dan ik tijd heb om te spelen. Alleen deze maand al heb ik Xcom 2, The Witness en American Truck Simulator :D gekocht (en wat Steamdeals). En ik heb ze alle 3 precies 0 minuten gespeeld.

Als ik dan naar Unravel kijk dan zie ik een game die over een paar maanden gewoon een tientje kost of zelfs in PS+ zit. Dan heb ik er nu geen simpelweg geen §20,- voor over.

Als alle games zo prijs vast waren als Nintendo games dan had ik het misschien gedaan, maar de kans is nu groot dat de game al in de aanbieding is voor ik er aan begin. En als je het aan mij vraagt komen er veel meer goede games dan films uit momenteel en prop je een film veel sneller ergens tussendoor.
Precies. En dan zeker in het geval van Firewatch wat door een klein team dedicated mensen is gemaakt, een vriendengroep eigenlijk, wil ik daar best 'wat euros meer' voor neerleggen, niet zozeer omdat het de waarde van de game an sich dekt, maar ook omdat ik dat soort mensen wil bedanken, laten zien dat ik het iig tof vind, en zo hoop te stimuleren dat ze doorgaan met wat ze doen.
5 euro? Dan verdiend er niemand meer wat aan en krijg je ook niet meer van dit soort spellen. En wat als games dan 5 euro kosten? Dan ga je natuurlijk weer mekkeren dat het geen 2 euro is, etc. De game heeft al een zacht prijsje, en het bedrijf erachter is geen liefdadigheidsinstelling. Bij sommige games gaat het niet om de duur van het spel, maar om de inhoud. Als een game megatof is, uniek en fenomenale graphics, maar toch 4 uur. Dan kan die game alsnog toch nog wel een hoog cijfer scoren? Als de game zelf dik in orde is, doet de lengte alleen wat af aan de lengte van het vermaak, niet de hoeveelheid vermaak of iets.

Overigens zie je het vaker, dit commentaar (ook hieronder nog). Komt vooral door de steam sales die de hele pc-markt kapot hebben gemaakt.

[Reactie gewijzigd door Martinspire op 13 februari 2016 11:18]

Developers klaagden in het begin van de appeltjes appstore al over de "prijsdruk". En het idee dat klanten krijgen over wat een schappelijke prijs zou zijn. Voor een werkje met hoge productiewaarde betaal je nu eenmaal meer. Als het een redelijk unieke en enerverende ervaring biedt is het zijn geld waard. Dat verschilt per persoon. En ja, je kunt altijd wachten op je steam sale ;)
Als je in de app stores kijkt zijn er genoeg games die over de 5 euro gaan en zelfs over de 10 euro.
20 is misschien een serieus bedrag al maar het is de release. Allesinds vind ik wel dat ze dkt mogen vragen.
Ik ben geen hardcore gamer en er zijn meer games die ik niet uitspeel dan wel. Liever even plezier eraan.
Assassins creed unity was 60 euro en onspeelbaar eerst en dan eig wat vervelend. Had ik liever 20 betaald voor iets als dit en het uitgespeeld met plezier
Beetje off topic, maar firewatch is dus een aanrader?
Als je van interactieve storytelling houdt, zeker. Verwacht geen innovatieve gameplay, maar vooral een speelbare film
Je zou, als je het niet gaat kopen, op http://www.twitch.tv/lirik/v/42791823 kunnen bekijken. Het begint bij 1 uur en 18 minuten.
Als het in je geheugen gegrift blijft voor altijd? Als de spelervaring gewoon onwijs tof was? Als er geen enkel programmeerfoutje in zit?

Als het gewoon leuk is?
Ken je Limbo ? Krijgt van mij een 10.
Deze krijgt een 8.5, het is een prachtig spel, zit erg goed in elkaar, prima om even tussendoor te spelen.
Brothers is denk ik vergelijkbaar... laat ik mijn eigen steam review even quoten:
I just played this game for 2 to 3 hours... finished it... and I don't think I'll play it again. So, it's short and not worth getting? Oh no it's absolutely worth getting!
This game was one of the most impressive experiences I've had in a game ever. The graphics and music are superb, the gameplay is fun (it takes a little bit to get the hang of controlling the two brothers at the same time but it's surprisingly intuitive), but what really gets you is the story which is odd for a game that essentially has no dialogue (or at least not in an existing language). It's incredibly touching and beautiful and managed to instill a sense of brotherly love (or I think so, being an only child).
I should warn you though, this game will leave a scar on your soul. If you're not afraid of some feelings and not too closed up to not allow yourself to feel anything over a game, then buy it, strap in and enjoy this exhilarating ride for as long as it lasts. Right now in the sale it's only 3 euros and that's an absolute steal I'd say, the game itself may not have taken too long to complete, but it will be a long time before I forget about it.
Misschien eens de review lezen, daar kan je echt een hoop uit halen.
Je moet als gamer wel over een hart van steen beschikken als je niets voelt op de momenten dat Yarny zeiknat door regen en storm wandelt, moet schuilen voor dieren die denken dat hij eetbaar is, of bijna bevriest in de vrieskou van de Scandinavische winter. Het maakt de game in zijn geheel nog meer memorabel
Lijkt me duidelijk omschreven.
Review gelezen, maar een memorabele game is voor mij niet direct een 8,5 ;)
De meeste games halen het niveau memorabel niet, misschien is dat al reden voor die 8,5.
Mijn eerste game met een traantje: Brothers: A Tale of Two Sons

so what wijf [..]
Films spelen vaak op de emotie, muziek, verhaal acteurs, games weten dat meestal niet te raken. Borthers, a tale of two sons is voor mij de eerste game die dat wist te doen. Aanrader als je van dit soort kunstzinnige spellen houdt.

Of Limbo, ook een aanrader

[Reactie gewijzigd door himlims_ op 13 februari 2016 09:17]

Ori and the Blind forest. Zonder dat er een woord wordt gesproken zit je binnen 30 mins jankend op de bank. De intro is zo mooi gedaan. Daarnaast is het een van de beste platformers van de laatste jaren met echt sublieme graphics.

[Reactie gewijzigd door Meelobee op 15 februari 2016 16:42]

Ah, die heb ik wel gekocht maar nog niet gespeeld. Ik geloof dat je een controller nodig hebt en die heb ik nog niet. Nog een spel met een traantje: Papa & Yo. Vond ik dan.
Heb je ooit Tetris gespeeld? Of Pong?
Dan weet je wat veel herhaling is. :)
Tetris wel, maar daar betaal je geen 20eu voor ;)
Misschien een rare vraag, maar is dit spel met een hand te spelen? Bv. wasd voor beweging en spatie voor springen en zo? Of heb je per se beide handen nodig?
Je hebt twee handen nodig. Je gebruikt de pijltjestoetsen om te bewegen. En de spatie/s/d/e voor acties.
Ik vind het jammer dat hier mensen zijn die echt subjectief aan het oordelen zijn over Speelduur versus prijs en dit niet rechtvaardig vinden.

De interpretatie van het minpunt " Binnen een dag ben je er klaar mee" kan een aantal kanten op. Ik vind dat dit minpunt negatiever wordt beschreven dan het is.

Duidelijk is in de review dat Jurian zich vermaakt heeft tijdens deze game maar dat dit voor zijn doen te kort is. Dit betekend dat hij het jammer vind dat deze ervaring zo snel eindigt. Hierin is het negatieve punt dat het kort is niet zozeer negatief maar een subjectieve mening over de positieve ervaring die voor zijn doen " te kort" is. Dat zegt natuurlijk echt iets over de positieve ervaring die unravel jouw als speler geeft en dat is wat uiteindelijk ook meetelt in een cijfer die uitgebracht wordt.
<< wat iets zegt over de positieve ervaring van de game :) << dit is mijn interpretatie als ik dit artikel lees.

Om terug te komen op mijn eerste zin. Is deze ervaring 20 euro waard? JA ik vind van wel.
Mensen vergeten ook dat een game gemaakt wordt en dat er een hoop tijd en mankracht inzit. Deze mensen moeten ook hun brood verdienen. Het komt immers niet uit de lucht vallen. Daarnaast is deze game goed uitgewerkt ( objectief) en jij hebt er als gamer plezier van omdat het een ervaring weet over te brengen ook al is deze van korte duur

[Reactie gewijzigd door TLW077 op 13 februari 2016 11:23]

Kom op het is een indie game en daar rekenen ze §20 voor.
Dat mag jij gerechtvaardigd vinden, maar dat vind ik (met anderen) niet.

Ik heb voor §20 Dying Light: The Following gekocht. Dit is DLC maar met een compleet nieuwe map net zo groot als het origineel een nieuwe verhaallijn en nieuwe functies.

Dat vind ik §20 waard..
Ja dat vind ik rechtvaardig idd. Het is wel een verdomd goed uitgewerkte indiegame. Er zit een hoop zooi tussen als het gaat om indiegames die het idd niet waard zijn om 20 euro voor te betalen als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding.

Hierbij heb je natuurlijk ook te maken in welke doelgroep deze game past. Als deze game niet jouw ( ik noem het maar even) gamebehoefde raakt bijv je bent fan van FPS'es dan ben je ook geneigd om een fundamentele andere mening te geven over wat jij waardevol vindt. In dit geval het prijskaartje van deze game en ja daar zullen de meeste mensen het mee eens zijn of niet.

Dat je de DLC van Dying Light het geld waard vindt, daar ben ik het met je eens omdat ik ook die genre leuk vind, Hier zou ik ook gemakkelijk geld voor willen neertellen ( nou heb ik net de enchanced edition gekocht :P). Ik zou dat bijv niet hebben mij een game zoals Black ops 3 ofzo.

Wat ik hier duidelijk probeer te maken hier de meningen duidelijk verschillen wat men waardevol vindt als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding of het nu een indiegame is of een game van een grotere producent. Het blijft een game met als doel vermaak en hoeveel jij ervoor wilt betalen voor dat stukje vermaak. Ik vind het zijn prijs waard. ( zie ook voor de indiegame Fire watch) Daarnaast baseren meningen vooral op eigen ( financiele) omstandigheden, ervaringen, smaak, sociale achtergrond << (oke nu ga ik erg de diepte in). Het blijft vooral subjectief :)
Waard zeer zeker. Tweakers opmerking "Binnen een goede dag gamen ben je er wel doorheen" vind ik nergens op slaan. Als je grote titels even MP vergeet, alleen op SP richt, dan vind ik dat zwaar droevig voor 60 euro per titel, dat je uitspeelt binnen 6 uur.

Dat het een Indie is, maakt mij ook niet uit welk studio het gemaakt heeft.

[Reactie gewijzigd door XRayXI op 14 februari 2016 17:16]

Prachtige screenshots, ga hem zeker halen voor de ps4. Ik verwelkom ze wel, korte games met een sterk verhaal.

Laatst Ori and the bind forest uitgespeeld ook een korte game(12 uur) maar wat zat daar een emotie in, die gaat me nog lang bij blijven.
Ori is echt fantastisch O+ een must have als je van platformers houdt.
Zo'n beetje alle non-rpg SP spellen heb je binnen een dag wel uit, beetje afhankelijk hoeveel tijd je er per keer aan wilt besteden. Als je gehooked dan blijf je automatisch langer spelen. Zo speel ik normaal maar max 1.5 uur, maar heb Firewatch toch in 2x 3 uur uitgespeeld puur omdat het boeiend was. Bij een minder spel was ik er dan 4 dagen mee bezig.

Non argument dus. Uncharted is ook maar max 6 uur (niemand speelt dat om de MP), maar geloof er niks van dat dat dan negatief in het eindoordeel komt te staan (en staat er ook niet, heb ff gechecked).
Hier nog een duitse review op youtube met mooie beelden: https://youtu.be/5vSUwjuGPRs

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True