In een donkere hoek van de stand werd een zeer opvallend scherm getoond. Het had een enorm hoge helderheid en de beelden die erop vertoond werden, hadden enorm verzadigde kleuren, waardoor het scherm van grote afstand de aandacht trok. Het bestond niet uit één geheel, maar uit acht afzonderlijke vierkante modules, die nauwkeurig op elkaar aansloten. Nadat de muur waarin het scherm was gemonteerd in delen wegschoof, werden de acht modules verplaatst, waardoor er verscheidene schermen ontstonden.
Dit leverde een mooi schouwspel op, maar verder had deze installatie geen praktisch nut en diende het slechts ter vermaak. Ertegenover demonstreerde Samsung een interessante toepassing van deze techniek. Dit scherm bestond niet uit uit acht vierkante delen, maar uit twee rechthoekige. Door de twee delen uit elkaar te schuiven, een kwartslag te draaien en vervolgens weer in elkaar te schuiven kon dit scherm twee verschillende beeldverhoudingen aannemen. Op deze manier is het dus mogelijk om zowel normale 16:9-televisiebeelden, als 21:9-filmbeelden weer te geven waarbij geen zwarte balken in beeld zijn en het hele oppervlak van het scherm wordt gebruikt.
De mechanismen die worden gebruikt om de delen van het scherm te bewegen zijn complex en daardoor erg duur om te maken. Samsung is dan ook niet van plan om deze schermen in productie te nemen, maar toch kunnen modulair opgebouwde schermen in de toekomst relevant worden voor consumenten, omdat het erg handig kan zijn als je grote televisieschermen voor vervoer uit elkaar kunt halen.
Het grootste scherm dat Samsung demonstreerde had een diagonaal van maar liefst 170 inch, oftewel 4,32 meter. Een dergelijke schermmaat past in geen enkele auto en is onmogelijk een trap op te krijgen, maar doordat het is opgebouwd uit losse modules, die naadloos op elkaar aansluiten, vormt het vervoer geen enkel probleem. Bovendien is het op deze wijze mogelijk om zelf schermen samen te stellen in elke gewenste afmeting, waarbij de beeldverhouding ook nog eens zelf aan te passen is. Als dit soort modules los verkocht zouden worden, zou je met een bescheiden formaat tv kunnen beginnen en later extra modules kunnen aanschaffen voor een groter beeld.