Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

Gebruikersreview van de Maand

De beste userreviews van November

15-12-2015 • 13:00

37 Linkedin Google+

De beste userreviews van november

Het was drukker dan ooit in het nominatietopic voor de beste gebruikersreview van de maand november en het zou zomaar kunnen dat deathgrunts nominatiebanner daarmee te maken heeft. Veel reviewers hebben deze inmiddels ontdekt en onder hun review geplakt. Daarnaast was er simpelweg veel te kiezen, want ook met het publiceren van reviews zelf zijn tweakers druk bezig geweest. Er verschenen 265 reviews, waarvan 52 een +2-score van goed en 38 een +3-beoordeling van uitmuntend kregen.

Voor diegenen die nog niet gestemd hebben: de stemronde voor Userreviewers van het Jaar is in volle gang. Wie verdient de Gouden Henk dit jaar? Stem!

Bekijk hier alle beste en populairste reviews van november

De Gebruikersreview van de Maand wordt in samenwerking met de community samengesteld. Kom je een goede userreview of andere usercontent tegen die in november is geschreven? Dan kun je deze aandragen in:

Winnaar Community november 2015

Alpha89

+3Microsoft Lumia 950 Zwart review

door Alpha89

261

De review van Alpha89 van de Lumia 950 kreeg zoveel stemmen dat halverwege de nominatieronde al lang en breed duidelijk was dat deze zou winnen. Wie de review bekijkt, zal beamen dat dit niet meer dan terecht is. De review is uitvoerig, de opbouw en opmaak zijn zeer verzorgd, de foto's zijn uitstekend, het taalgebruik is dik in orde en elk detail wordt besproken. Om op te vallen heeft de review de plek in dit artikel niet nodig; op het moment van schrijven heeft het stuk van Alpha89 al meer dan 17.000 views en 261 reacties.

Overige top 3

Foritain

+3NZXT S340 Special Edition review

door Foritain

51

Foritain werd bij het nomineren met vier reviews naar voren geschoven, maar het was dit artikel over de NZXT S340 waarmee de reviewer de plek in de top drie heeft veroverd. Het gaat hierbij om een behuizing van NZXT in een speciale Razer-uitvoering en alsof dat niet al gekkigheid genoeg is, bespreekt Foritain ook nog eens de Hue+-verlichting van de fabrikant. Genoeg reden om heel veel foto's te maken en dat doet Foritain dan ook.

CaptainMaus

+3Valve Steam Link review

door CaptainMaus

13

De Steam Link van Valve maakt het mogelijk om games vanaf je game-pc te streamen naar dit apparaat, dat je op de tv aansluit. Je kunt dan dus lekker in je woonkamer op de bank gamen, terwijl je high-end Core i7-bak met GeForce GTX 980 Ti boven op je slaapkamer staat te loeien. CaptainMaus leek dit wel wat en hij kocht de Steam Link. Hij bespreekt de werking uitvoerig en bleek onder de indruk van de mogelijkheden.

Kiwi

+3Huawei Nexus 6P 32GB Aluminium review

door Kiwi

44

Kiwi heeft al een aantal Nexus-apparaten versleten en stond ook weer in de rij voor de Huawei Nexus 6P. Hij schreef er een strakke review over zonder te veel poespas en opsmuk. Erg leuk is de vraag- en antwoord-sessie die hij met users gehouden heeft. Daarin komen onderwerpen aan bod die gauw over het hoofd worden gezien, zoals met betrekking tot de trilmotor, de doze-functie en het unlocken van de bootloader.

Winnaar Redactie november 2015

-The_Mask-

+3Super Flower Leadex Platinum 650W review

door -The_Mask-

11

Reviews van voedingen zien we hier niet zo vaak, omdat er maar weinig mensen zijn die iets zinnigs over deze producten kunnen zeggen. Een van die weinigen is -The_Mask-, maar ook hij kampt met het probleem dat voor metingen speciale, dure apparatuur vereist is. Gelukkig zijn de mensen bij Cooler Master in Eindhoven bereid hun geavanceerde apparatuur zo nu en dan beschikbaar te stellen. -The_Mask- liet zich dat geen twee keer zeggen en ging helemaal los met deze Leadex Platinum 650W-voeding van Super Flower. Met de uitgebreide bespreking verdient hij een plek in de Gebruikersreview van de Maand-editie van deze maand.

Nieuwkomer november 2015

AnonymousWP

+3OnePlus 2 64GB Zwart review

door AnonymousWP

10

AnonymusWP heeft in zijn leven drie reviews geplaatst op Tweakers, waarvan er twee onder de radar bleven. Zo niet deze bespreking van de OnePlus 2, een populair toestel onder users. AnonymousWP kon duidelijk niet wachten totdat de smartphone geleverd was, getuige de screenshot van de track & trace-dienst in zijn review. Het artikel is hier en daar nog wat grof van opzet, en de belichting en oriëntatie van de foto's kunnen nog wat beter, maar de tweaker mag zich met recht Nieuwkomer van de Maand noemen.

Tweakblog van de Maand - november 2015

deathgrunt

Zoek Henk - zoeken binnen tweakblogs.net

door deathgrunt

22

Deathgrunt is lekker bezig geweest in de afgelopen maanden. Vorige maand kreeg hij hier een ereplek met zijn nominatiebanner, waarmee de reviewsectie inmiddels is volgehangen, en deze maand trekt hij de aandacht met de Zoek Henk. Deze zoekdienst is ontstaan uit frustratie over het feit dat Tweakblogs niet doorzoekbaar zijn. Dat is lastig, aangezien de frontpage van de Tweakblogs beperkt is en blogs relatief snel uit het zicht verdwijnen. Zoek Henk lost dit op volgens deathgrunt. "Kortom, ben je op zoek naar specifieke kennis afkomstig uit de tweakblogs - of wil je gewoon alle blogs over bijvoorbeeld MarcoTM, de Scheermeneer, meester Android Wokke of chromatische aberratie lezen? Ga dan naar http://zoek-henk.deathgrunt.com"

Reacties (37)

Wijzig sortering
Gefeliciteerd aan alle winnaars!

Aangezien ik (wellicht op de valreep) voor de redactionele review, nieuwkomer en blog heb gestemd, ben ik het eens met het uiteindelijke oordeel van de community.

Ik wel echter wel 1 notitie maken m.b.t. reacties onder een review. Als er een topic is over het onderwerp dat je schrijft, probeer de reacties daar dan achter te laten. Het houd de review (wat mij betreft) overzichtelijker en het laden van een review gaat sneller. Voorbeeld: [W10M] Ervaringen met de Microsoft Lumia 950 en 950 XL
Interessante review van de Steam Link.

Terechte winnaar Alpha89 :). Erg uitgebreide en mooie review.

[Reactie gewijzigd door ChicaneBT op 15 december 2015 14:01]

Ook ik stemde op je, echt fantastisch werk keep up the good work !
Altijd trots om weer in het lijstje te mogen staan! Het is een mooie maand geweest met bloedmooie reviews, en daar aan bij mogen dragen is en blijft gewoon leuk. Dank uiteraard aan de nomineerders voor het aanhalen van maar liefst vier reviews, voel mij vereerd :D

Kijk uit naar wat biertjes delen met andere genomineerden voor reviewer van het jaar op de Tweakers awards, heb er nu al zin in! :D

En uiteraard dank aan Tweakers voor het doorzetten van deze extra aandacht voor reviews :D

Nu weer aan het werk, nog minimaal 10 reviews voor het einde van het jaar erbij! :D
Als eerste: gefeliciteerd!

Ten tweede: dus als ik het goed begrijp, komt er een feestje voor de genomineerden reviewers? Correct me if I'm wrong.
Jij ook gefeliciteerd he, leuk je ook even te zien afgelopen vrijdag op de Tweakers borrel :D

Als het goed is heb als je genomineerd bent inmiddels een oorkonde ontvangen, met daarbij een brief dat je nog een uitnodiging ontvangt om de Tweakers awards in levende lijve bij te wonen.
Was inderdaad leuk afgelopen vrijdag! Voor zover ik weet heb ik nog niks ontvangen. Volgens mij is dat alleen als je winnaar bent (in dit geval Alpha89), of niet? Ach, ik zie het anders wel :). Ben al heel blij dat ik er tussen sta :D.
Het stemmen op de user reviewer van het jaar (dus niet enkel deze maand) is al geopend ruim voor deze post, en de genomineerden hebben die oorkonde ontvangen, dat staat los van de reviewer van deze maand. Het lijkt er op dat jij als nieuwkomer van November nog een jaartje moet wachten voor de Awards van 2016/2017.

Positief is dat je wel wat moois hebt om naar uit te kijken. Ik zit sinds de review van de maand December 2014 ook al te popelen :D
Ah oke. Alvast veel plezier dan! :D
Anonnymous! is een andere user ;)

Het kan zijn dat de winnaars van november en december nog worden toegevoegd aan het lijstje. Ik heb het gevoel dat er nog meer mensen bij zijn gekomen sinds de opening van de stemrondes.
Laten we hopen dat de winnaar van december er ook nog bij komt te staan, want dan maakt AnonymousWP wellicht nog kans met een nieuwe review :)
Gezien het aantal stemmen dat al is uitgebracht lijkt mij achteraf toevoegen van namen niet heel handig. Ach, jaartje is zo voorbij joh :D
Gefeliciteerd allemaal en in het bijzonder Alpha89! Wat een top review
Iedereen gefeliciteerd ! Ik vind ze stuk voor stuk zeer gaaf! :)
Terechte winnaars en overige vermeldingen, het niveau is weer top! :)
Van harte aan alle winnaars!
Super cool! Bedankt allemaal. Zonder jullie feedback en tips was dit nooit mogelijk geweest!

Ook diep respect voor de andere winnaars. Puik werk geleverd allemaal!

P.s. Ook een bedankje richting Deathgrunt voor het toegankelijk maken van het nominatietopic!

[Reactie gewijzigd door Alpha89 op 15 december 2015 13:15]

Prachtige reviews wederom, proficiat allen!
Ik moet er een aantal nog even doornemen, tijd voor een kopje koffie en wat leeswerk :D
Voelt erg goed om eindelijk een plaats te hebben in deze lijst! :D
Bedankt voor alle nominaties!

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Games

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True