Door Jurian Ubachs

Redacteur

Assassin's Creed: Syndicate Preview

Unity, maar dan in Londen

Voorlopige conclusie

Assassin's Creed: Syndicate is op diverse punten een game om naar uit te kijken. De bende-oorlogen spreken ons bij voorbaat al enorm aan, en de typische uitstraling van het Londen van rond de industriële revolutie lijkt ook al meteen een meerwaarde. Feit is en blijft echter dat de game, ondanks de nodige bruikbare vernieuwingen, voor een deel een herhaaloefening is. Syndicate bevat elementen die al eerder voorbij zijn gekomen in andere games in de serie, maar dan op een net even andere manier. Een slechte game zal dit vast niet worden, maar wie hoopte op een Assassin's Creed-game die het helemaal anders doet dan voorgaande games, hoeft niet op Syndicate te rekenen. Aan de andere kant: gamers die zich met Unity goed hebben vermaakt, kunnen zonder enige twijfel aan Syndicate beginnen. Al is het wellicht slim om even af te wachten hoe pijnloos de release dit keer zal zijn.

Reacties (77)

Wijzig sortering
Dit is wel de meest herkauwde en uitgemolken game ooit. Dat mensen het maar blijven kopen is mij een raadsel.
Tja ik begrijp het ook niet helemaal meer. Vooral ook omdat het verhaal eigenlijk ondergeschikt is geraakt aan het jaarlijks releasen en dat maakt het gevoel van een jaarlijkse reboot met twee of drie nieuwe 'gimmicks' nog sterker.

Waar ik in AC 1, 2 Revelations en Brotherhood nog een lijn kon ontdekken en waar je vooral in AC1 echt dacht een soort trilogie oid te gaan doormaken, is er steeds opnieuw een 'half' einde aan de game en wordt de formule letterlijk weer opgegraven in een ander tijdperk om van voren af aan te beginnen. Ik bedoel hoe vet was het geweest als AC vanaf deel 1 werkelijk steeds dichter bij het heden kwam (en dan in wat hoger tempo, en uitsluitend met boeiende settings ipv de steeds meer gezochte en vreemdere toepassing van de 'Assassin' in elk tijdperk - AC3 I'm looking at you) om uiteindelijk in een soort van Watch Dogs achtige setting te eindigen. Die twee formules hadden elkaar in de serie kunnen vinden, wellicht in deel 4 ofzo, en hadden elkaar perfect aan kunnen vullen. Daarmee hadden ze dan ook niet zo doorzichtig het concept 'gekopieerd' naar andere IPs. En waren we niet zo AC-tower capture-area unlock-moe geweest.

Melken heeft de boventoon gevoerd en doet dat nog steeds, en een ijzersterke trilogie is daaraan ondergeschikt belang geworden. Waar AC1 nog écht een eigen smoel had, is dat ook steeds minder geworden. Qua atmosfeer en mate van immersie is de eerste game nog steeds veruit de beste. Daarna kwamen er steeds meer nutteloze gimmicks bij om gebrek in werkelijke vooruitgang van de narrative te verhullen. Maar tegelijk waren al die gimmicks ook niet boeiend genoeg om er een écht goede sandbox game van te maken. Je kunt een paar trucjes, van een sandbox is geen sprake. Daarmee is AC nu een game geworden van het kaliber Call of Duty.

[Reactie gewijzigd door Vayra op 27 juni 2015 13:29]

verhaallijn zit er nog zeker in hoor waar AC 3 stopt gaat rogue verder en waar rogue eindigt begint letterlijk Unity.

edit : de enige die ik niet echt kan plaatsen is Black Flag maar ik denk dat ze die gemaakt hebben omdat het boten begrip veel mensen aansprak

[Reactie gewijzigd door Marnixjee op 28 juni 2015 23:12]

Natuurlijk zit er een verhaal in. Dat is niet het punt. Maar waar AC1 nog een episch verhaal lijkt in te luiden dat wel degelijk richting een einde gaat is dat op een zijspoor gezet ten dienste van het steeds opnieuw kunnen uitbrengen van nieuwe AC games. Er is geen einde meer in AC, het heeft het karakter gekregen van een serie met seizoenen.
daar geef ik je gelijk maar onze vriendelijke vriend hierboven zegt dat er totaal geen verhaal meer in zit daar ben ik het niet geheel mee eens
ze moeten gewoon een character pakken op de leeftijd 18-20 en die gewoon om de 2 jaar met een nieuwe game iets laten doen en niet de new E3 new game policy die ze nu voeren

edit : zie nu dat jij dat was my bad x)

[Reactie gewijzigd door Marnixjee op 29 juni 2015 17:32]

Zeg wat je wilt maar ik vond Black Flag misschien wel de vermakelijkste uit de reeks
ik heb niks tegen AC heb de complete collectie op de PS3 en PC hier zelfs staan en vermaak me ook elk jaar weer maar moet zeggen dat het idd een melkkoe begint te worden en misschien 2-3 jaar geleden al
Mij zijn ze inderdaad ook kwijt geraakt met het hoge tempo games en het verwaterde verhaal... AC 1 was cool, deel 2 was ook nog wel leuk, maar bij brotherhood begon het mij eigenlijk te vervelen en die game ben ik niet doorheen gekomen. Nu zijn er ondertussen zo vreselijk veel delen dat ik het al lastig vind om bij te houden welke je wel of niet zou moeten spelen en in welke volgorde. En omdat het verhaal zo mondjesmaat verteld wordt heb ik eigenlijk ook helemaal geen zin om zoveel tijd te moeten investeren om bij te geraken, maar tegelijk heb ik ook geen trek om de nieuwe games te gaan spelen zonder de achtergrond van de vorige games... En omdat er elk jaar wéér een bij komt (of zelfs twee) wordt dat probleem alleen maar erger en verdwijnt elk afzonderlijk deel in een grote brij van Assassin's Creed prut wat er voor mij echt niet meer aantrekkelijk uit ziet, terwijl ik dit type games meestal juist wel kan waarderen.
Ben het wel met je eens dat het verhaal een beetje ondersneeuwt. Echt vooruitgang in de "hedendaagse" verhaallijn is er al jaren niet meer.

Toch vermaak ik me nog prima met Assassins Creed. Deel 2, en Brotherhood vind ik nog steeds de beste. Revelations vond ik wat minder, maar wel een mooie afsluiting voor de Ezio trilogie. Al met al is Ezio een geweldig karakter geweest en dat hebben ze daarna niet meer kunnen evenaren.

AC3 vond ik veruit de minste, Black Flag en Rogue zijn eigenlijk wel gewoon weer goed. Wat ik van de "America's" trilogie erg goed vind is dat het allemaal veel minder zwart/wit is, de lijn tussen goed en kwaad is veel vager dan in de eerdere games. Het nadeel vind ik dat het main verhaal uit die games ook wat tegenvalt op sommige punten.

Connor is in één klap een volleerd Assassin en er valt nauwelijks meer te verbeteren. Andere wapens deden weinig, armor was weggehaald uit de game etc. Edward Kenway wordt een missie of 3 voor het einde pas echt Assassin, tot die tijd is het eigenlijk een piraat die toevallig een set Assassin wapens vindt en het magisch perfect weet te gebruiken. Shay wordt ook pas zeer laat een Templar, terwijl de motivatie van Ubisoft juist was dat hij het geld van de Templars gebruikt voor de allernieuwste snufjes op de boot.

Unity heb ik nog niet gespeeld, maar om een of andere reden trekt het me niet meer zo om weer gebonden te zitten aan slechts een stad. Juist de afwisseling tussen stad/bosrijke omgeving/water bevalt me wel aan Black Flag/Rogue.
Anoniem: 378525
@65927129 juni 2015 14:06
Persoonlijk denk ik eerder dat Call of Duty dit is... :-)
Raadsel ? call of duty ,battlefield series ,FIFA ,street fighter ,mortal combat .....
Gamers love their sequels :)
Battlefield niet hoor
Zelf groot fan van de franchise maar BF3/4 lijken toch verdomd veel op elkaar.
Alle andere delen zijn wat mij betreft stuk voor stuk prima opvolgers.

OT: De laatste AC die ik heb aangeraakt is deeltje 2 geweest, destijds wel alle Achievementst behaald en aangezien Londen mij wel trekt ben ik erg benieuwd wat dit gaat worden!

[Reactie gewijzigd door Rexus op 29 juni 2015 09:35]

offtopic:
Het lijkt veel op elkaar, maar ook weer niet.
Er zijn veel dingen die BF3 niet had en BF4 wel.
BFH was apart geval, maar eigenlijk wordt de BF games om de 2 jaar gereleased.
sequels wel.. maar dan moet er toch minstens een paar jaar tussen zitten..

heb geloof ik 4/5 delen van AC gespeeld tot ik er op een gegeven moment flauw van was de laatste heb ik misschien 1 uur gespeeld en daarna niet meer aangeraakt..

Sequels ja.. elk jaar een nieuwe release nee.. 3/4 jaar er tussen is te doen (met behoorlijke aanpassingen en verbeteringen)
Feit is en blijft echter dat de game, ondanks de nodige bruikbare vernieuwingen, voor een deel een herhaaloefening is. Syndicate bevat elementen die al eerder voorbij zijn gekomen in andere games in de serie, maar dan op een net even andere manier. Een slechte game zal dit vast niet worden, maar wie hoopte op een Assassin's Creed-game die het helemaal anders doet dan voorgaande games, hoeft niet op Syndicate te rekenen.
Dit stukje uit de conclusie begrijp ik totaal niet, dat is de gameplay stijl van AC, waarom zou dat nu ineens radicaal anders moeten? Zolang de gameplay maar goed is, het verhaal en de sfeer zijn de toonaangevende elementen in de AC-reeks., waarvan al wordt aangegeven dat het daarmee wel goed zal zitten.

Ik vermoed dat Jurian idd nogal AC moe is, dat is terecht want vrijwel geen enkele game franchise pompt op zo'n hoog tempo games de markt op. Dat die games ook niet allemaal zo goed waren lag vooral aan het afgeraffelde verhaal en sfeer etc, niet aan de gameplay. Zelfs grafische gebreken vind ik dan nog vergeeflijk als de game verder solide gameplay heeft en een goed verhaal, faar behoort een AC game op te worden beoordeelt en de review geeft juist aan dat dit nu zeer wss wel in orde blijkt te zijn.
Oh, ik ben en blijf fan. Maar ik lees ook reacties en forums, en daar las ik vaak 'AC doet steeds hetzelfde'. Veel gamers vonden Rogue (en Black Vlag) juist tof omdat het niet alleen standaard AC gameplay was. Dat bedoel ik meer: die differentiatie zie ik hier niet echt. Hoeft ook niet per se, maar wel goed om dat duidelijk te hebben.
Dat is ook wat ik eruit opmaakte, goed dat het in de intro besproken wordt. Want elk nieuwsbericht/artikel waar Ubi bij betrokken is levert een storm aan reacties op omtrend de slordige releases en het voorliegen van de klant. Hiermee haal je de angel vast een beetje uit die discussie en kan het over het spel gaan.
Ik lees die forums ook, maar voor mij was het 'AC doet steeds hetzelfde' meer dat de games zoveel op elkaar leken, verhaal en settings werden saai. Mbt Black Flag en Rogue, daarover waren de meningen toch wel flink verdeeld, niet iedereen was blij met de veranderde setting en gameplay, zeker mbt Black Flag heb ik veel gelezen dat ze dat beter een aparte franchise hadden moeten maken. Dat was minder AC en veel meer een piraten-game, verder wel een entertaining game, maar duidelijk anders.

Maar beide genoemde games zijn vrij recent en wat dat betreft dus ook een onderbreking geweest in de standaard gameplay. Unity was een misser, maar ik en velen met mij zitten toch wel te wachten op een goede meer klassieke AC dan dat het perse anders moet. Hoe de sfeer en het achtergrond verhaal in deze preview naar voren komen stemt mij juist tevreden, nu maar hopen dat ze het niet afraffelen.
ben het met je eens dat zou hetzelfde zijn als klagen over FIFA, "Ja het speelt lekker maar net als vorig jaar is het gewoon weer tegen een bal aan trappen met 11 tegen 11."
Dit is nou eenmaal wat assassins creed maakt maar ik heb het er wel mee eens dat ze zich er beter aan kunnen doen door een 2 jaar cyclus te maken in plaats van jaarlijks puur om meer kwaliteit in de game te stoppen en weer is goed na te denken over de verhaal lijn die momenteel echt nergens meer over gaat.
Is het niet zo dat je voordat t spel begint kiest met wie je speelt? Ik kreeg de indruk dat je de keuze had om óf met Jacob óf met Evie speelt en niet dat je door de campaign heen beide voorgeschoteld krijgt.
Je kunt op ieder moment, buiten missies, wisselen tussen Jacob en Evie:
There won't be teamwork between Evie and Jacob. The player will be able to switch the character from the menu every time he/she wants while exploring the world.
Ah. Dat kreeg ik niet echt helder uit meneer Ubisoft. Thanks.:)
AC: Unity was audiovisueel sterk genoeg. Als de framerate dit keer wat hoger is, en er wat minder bugs zijn is het goed. Wat ook gefixt moet zijn is het verspringen van de character models. In Unity kregen de mensen opeens andere kleren te dragen zodra je dichterbij kwam, dat moet nu toch wel echt gefixt zijn.
Huh, dan heb ik waarschijnlijk een andere game gespeeld ik kreeg met geen mogelijkheid een visueel fatsoenlijk ervaring uit die game op native 1080p op een 4670+770. (ultra low gaf average 34fps met de nodige dips, stutter en bugs). Ik maak geen grapje als ik zeg dat ik met HD2000/HD3000 IGP's betere gaming ervaringen heb gehad op 1080p (bijv CoH) dan bij AC unity op een gtx 770.
(3d op 24 fps gaf nog het vloeienste resultaat, maar deed nog steeds pijn aan de ogen).

Wellicht dat ze dat 4 maanden na release hebben opgelost, maar toen had ik em al afgeschreven.
offtopic:
Vraag me af of het officieel de slechtste Triple A game launch ever is, of pakt de nieuwe Batman de cake?
Met mijn i5-4590 en GTX 970 heb ik het spel op een zeer stabiele 60 fps draaien. Dit is op high settings met ultra textures, en Anti-aliasing uitgeschakeld. Heel af en toe zakt ie ff onder de 60 om dan snel weer terug naar 60 te gaan. De controls zijn responsive en het spel is goed speelbaar en draait een stuk beter dan op de consoles.

Bij release draaide het wel wat minder ja. Toen had ik een beetje lag, en was de framerate lang niet zo stabiel. Maar na de patches en driver updates is het spel heel goed speelbaar op m'n systeem.
Battlefield 3 en 4 was anders niet heel veel beter. 4 heb ik niet meegemaakt maar bij 3 mocht je blij zijn als je een potje uit kon spelen en niet halverwege al een crash te pakken had. Visueel (afgezien van de animaties) liep het echter wel goed en is er aan de performance weinig veranderd in de loop dat battlefield 3 uit was.

Dragon age Inquisition was ook niet echt geweldig toen het spel uit kwam daar duurde het ook maanden voordat het wat beter was, sterker nog daar zit nu nog steeds een animatie bug in (waardoor een elf gebroken armen lijkt te hebben).

Enige spel eigenlijk wat ik kan zeggen wat echt goed is, is de Witcher. Maar daar zijn ook weer kantekeningen bij zoals het Nvidea Hairworks gedoe.

Met assassins creed ben ik er met Revelations mee gestopt. De gameplay is iedere keer hetzelfde met nog meer rotzooi er om heen. Ik wil niet iedere keer overal achter die collectibles aan en andere zooi doen wat je alleen moet doen om verder in het spel te komen. De sidequests zoals in de Witcher zijn veel beter uitgewerkt. Daar raak je echt nieuwschierig en wil je weten hoe het verhaal van de quest afloopt. Dat ben ik niet echt eerder in een ander spel tegengekomen (behalve in Oblivion en Skyrim in mindere mate).
na de patches was het iig een stuk beter.
Zoals gezegd is er ook vernieuwing, en daarbij vinden we dit keer een heel handige tool. Jacobs nieuwe grappling hook stelt hem namelijk in staat om zich vanaf straatniveau direct op daken te laten hijsen.
Dat is toch geen verschil met Assassin's Creed Revelations waarin Ezio in Istanbul de mogelijkheid had om met een grappling hookblade sneller over de daken naar beneden te glijden? Ook Ezio kon zich sneller als oudje zo zich beter op een dak naar keuze laten hijsen.

[Reactie gewijzigd door Joosie200 op 27 juni 2015 09:12]

Daar kon hij inderdaad naar beneden glijden met zijn grappling hook, maar ik denk niet dat hij naar boven kon. Als in van begane grond naar een dak in één beweging. Dit zorgt voor een veel snellere gameplay vermoed ik. Anders moest je zo'n liftje zoeken of beginnen klimmen.. Ook kan je hier van het ene dak naar het andere snel gaan terwijl dit vroeger niet mogelijk was tenzij de afstand kort genoeg was dat je kon springen.
Ik stel toch mijn vragen bij dit artikel:

1) de titel alleen al: het impliceert dat Syndicate even slecht zal werken als Unity op release. Dat is onmogelijk te weten op dit moment
2) Ac Chronicles een melkgame? Het was gewoon een sideproject. Geen topgame, maar best wel fun, met mooie artstijl en eens wat andere gameplay. Met 10 euro (of 0 als je de season pass had), valt er niet veel te melken
3) Hetgeen je overal terugziet: klagen dat AC niet genoeg vernieuwt. Maar die klacht hoor je nooit bij FIFA, CoD of Battlefield. En nooit eens een suggestie doen wat er nieuw zou moeten komen.
4) aansluitend bij 3), de zin "maar wie hoopte op een Assassin's Creed-game die het helemaal anders doet dan voorgaande games", is compleet irrelevant, niemand verwacht dat. Again, dat wordt niet geschreven bij andere games die jaarlijkse releases hebben.

(en ja ik speel graag AC, en nee ik pe-order niet blindelings. Ik vind dit artikel gewoon getuigen van weinig objectiviteit waar de conclusie al op voorhand geschreven is)

[Reactie gewijzigd door AntiChrist7 op 27 juni 2015 13:01]

1) de titel duidt er op dat de game sterk op unity lijkt, niet dat het dezelfde brakke release krijgt.
2) assassin's creed chronicles kreeg de naam van AC om daarmee extra geld mee binnen te harken. Het heeft niks te maken met AC. Melkgedrag..?
3) CoD en fifa krijgen zeker veel klachten over melkgedrag. Bij CoD is dit sinds het laatste deel wat minder, omdat die daadwerkelijk innoveerde.. Bij battlefield is er inderdaad niet heel veel geklaag over "melkgedrag" maar dat komt omdat er niet ieder jaar een nieuwe game komt (om de paar jaar).
4) dat wordt niet geschreven bij andere games? Wat?

In de modern warfare 3 review in de conclusie:
"Modern Warfare 3 is, op wat kleine verbeteringen en vernieuwingen na, vooral heel erg de game die je zou verwachten, en dat houdt in dat critici kunnen roepen dat er niet genoeg vernieuwd is en dat Activision opnieuw 'hetzelfde' spel op de markt heeft gezet." - tweakers review van modern warfare 3

De review van call of duty ghosts: de titel: "Call of Duty: Ghosts - oud jasje met nieuwe knoopjes"
In de conclusie: "De multiplayer biedt om de potjes heen genoeg nieuwe elementen, maar zodra het schieten echt begint, blijkt dat Call of Duty: Ghosts geen noemenswaardig andere gameplay biedt dan de vorige games in de franchise. Het spel is als een oud jasje dat je wel weer een tijdje kunt dragen omdat je er nieuwe knoopjes op hebt laten zetten. En met die constatering kunnen we twee kanten op."

In de fifa 13 review: "gameplay: fifa 12.5?"
In de conclusie van die review: "Dat de gameplay niet zorgt voor een andere manier van spelen dan die van FIFA 12 deed is slechts een klein smetje, want er valt desondanks genoeg plezier te beleven aan FIFA 13"

Het wordt behoorlijk vaak in andere review genoemd. Ook in de FC4 review, in eigenlijk iedere COD behalve de laatste, in zowat iedere fifa, iedere battlefield. Misschien zou je een keer wat review van tweakers moeten lezen voordat je onzin begint te verkondigen.

[Reactie gewijzigd door Centelte op 27 juni 2015 14:44]

Misschien moet je zelf wat nadenken voor je onzin verkondigt? En lezen eigenlijk ook.

-Chronicles is een game uit het AC universe. Dus krijgt het de naam AC mee. Als je daar al problemen mee hebt.... Shao Jun is oud character waar nog niks mee gedaan is, dus dat was helemaal niet "game om te melken". Over Rogue kan je dat zeggen.
-Ik zei dat er wordt geklaagd dat er niet genoeg wordt vernieuwd, maar dat er dan zelf niks voorgesteld wordt. Dat is hier ook zo.
-Je komt af met voorbeelden van minstens 3 jaar oud. Alsof CoD en FIFA recent zoveel veranderd of verbeterd hebben.En dat erwijl ze nog eens 15euro duurder zijn. De gameplay van FIFA 15 is alleen verslechterd (maar dat hield tweakers niet tegen een 9 te geven). Dusja, ik heb mijn vragen bij de objectiviteit

Een beetje minder aggressief omdat ik op je CoD teentjes getrapt heb kan ook

[Reactie gewijzigd door AntiChrist7 op 27 juni 2015 15:53]

Ben ik de enige die echt het pvp online mist zoals in Brotherhood ?
Na unity weet ik niet of ik nog ooit een AC ga kopen, ik vond de PVP content altijd een leuke bijvoeging hebben.
Nee je bent niet de enige. Ik heb zelf Brotherhood op de xbox 360 helemaal kapot gespeeld en ook PVP. Geweldig en spannend was dat opgezet. Ik heb zelf Unity overigens nooit uitgespeeld op de Ps4 na die crappy framerate etc. Ik ga dan ook Syndicate zeker niet kopen. Voor mij is de branche een beetje geeindigd na Black Flag. Wel jammer dat we nooit meer echt achter de first civilization zullen komen vermoed ik. Ze wijken zo ver af van het oorspronkelijke verhaal dat het er niet eens meer mee te maken heeft.
ik ben niet overtuigd van vuist gevechten. heb je dan geen outfit meer die je bij elkaar kunt sparen? Ik vind dat altijd een van de leukere dingen. Het andere is dat ik de stem van de hoofdpersonen niet geweldig vind, beetje rauwer accent was beter geweest. Eerst Parijs maar eens uitspelen...
AC2 en brotherhood waren voor mij het hoogtepunt

[Reactie gewijzigd door tw_gotcha op 27 juni 2015 14:03]

Dikke tip: Stel de gesporken taal van Unity in op Frans. Dan klopt het gewoon, en ik vind de Franse stemmen beter en sympathieker dan de Britse (met name die van Arno)...

Ondertiteling in Engels of Nederlands en voila...
goeie tip ga ik direct proberen
Als de blamages van Ubisoft en EA gamers iets geleerd moeten hebben, is het wel om niet meer te pre-orderen. Zolang mensen op de hype train blijven stappen en hun centen vooraf al aan de publishers geven, veranderd er niets in de mentaliteit en het business-model van de uitgevers...
EA heeft van zijn fouten geleerd. Ubisoft (nog) niet
Zolang ik zelf geen problemen ondervind met games van Ubisoft zou ik niet weten waarom niet pre orderen.

Unity draaide vlekkeloos bij mij sinds dag 1.
Watchdogs draaide redelijk vlekkeloos.
Er is één ubisoft spel waarmee mijn laptop problemen heeft en dat is rayman. Ik kom daar niet voorbij het loading screen waarna ik een BSOD krijg.

Ik baalde zelf dat er geen heden-verhaal in unity zat, ik hoop dat die hier wel in zit. Mijn preorder hebben ze in ieder geval binnen sinds de aankondiging.
Ik zal het waarschijnlijk wel kopen denk ik maar ik moet zeggen dat ik de setting te 'dichtbij' vind komen.
Black Flag was echt geweldig qua setting, Unity vond ik ook erg mooi (Ja er waren wat problemen).

Ik zie liever oude settings zoals AC1-2-3-4, ik hoop nogsteeds op een 'echte' AC met een Chinese/Japanse setting.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.



Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee