Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
sluiten

Laatste kans om te stemmen voor de Tweakers Awards 2019/2020!

Dit jaar organiseert Tweakers alweer voor de dertiende keer de Tweakers Awards, de publieksprijs voor de beste technologie- en elektronicaproducten. Laat je stem gelden en maak kans op een Google Stadia Premiere Edition, Nintendo Switch inclusief Mario Kart of een setje Sony WF-1000XM3 in-ear oordoppen.

Stemmen

Door Jurian Ubachs

Redacteur games

Killzone 3

Voorlopige conclusie

Als heftige, actievolle shooters met veel spektakel bij jou in de smaak vallen, dan wordt Killzone 3 een game die je absoluut niet mag missen, dat is zo klaar als een klontje. Guerrilla gaat opnieuw een prima game op de markt zetten, maar enige voorzichtigheid is geboden. Killzone 3 doet tussen de vernieuwende, spectaculaire bedrijven door namelijk veel dat Killzone 2 ook al deed. Dat doet Killzone 3 echter wel weer met een verhoogd detailniveau en met een groter aantal mogelijke routes. Ook de kunstmatige intelligentie lijkt nog wat te zijn opgekrikt. Kortom: Killzone 3 lijkt een meer dan prima opvolger van Killzone 2 te worden, maar het is geen spel dat je koopt vanwege zijn innovatieve karakter. Een betere reden voor aanschaf is dat je Killzone 2 al goed vond en het, zo hopen we in elk geval, nog betere derde deel niet mag missen.

Titel Killzone 3
Platform PlayStation 3
Ontwikkelaar Guerrilla Games
Uitgever Sony Computer Entertainment
Releasedatum 25 februari 2011

Reacties (91)

Wijzig sortering
Ligt het nou aan mij of is het grafisch nou niet echt heel bijzonder. Ik ben PC gamer, maar het lijkt mij alsof de rek er bij de Xbox360 en PS3 er wel zo'n beetje uit is. Ja je kan meer en meer uit de machine persen. Zeker knap, maar ik ben niet echt overtuigd meer. Ik kraak de game of gameplay niet af hoor. Ik vraag me alleen af of de huidige generatie consoles hun max qua prestaties heeft bereikt. En dat je beter Crysis 2 kunt spelen op je quad of hexacore PC met een dikke videokaart erin. Hogere resoluties en veel meer eyecandy.
ik denk dat het aan jou ligt. Killzone 2 was voor zijn tijd de meest mooie 1st persoon shooter en dat was inclusief alles op pc. Alleen een hogeree resolutie maken de games op pc niet standaard een stuk mooier hoor. Ook vond ik het erg grappig dat er hier mensen met droge ogen gaan beweren de game nu al te vinden tegenvallen vanwegen het kleurenpallet... hahah echt grappig en compleet gebabbel zonder enige onderbouwing.
Crysis heeft alsnog betere graphics dan KZ2. Alleen belichting en rookeffecten zijn beter in KZ2 maar voor de rest is Crysis op elk gebied beter. Speel KZ2 maar eens op een PC monitor met hoge resolutie en het eyecandy effect is al gelijk een stuk minder dan op een TV waar je op een paar meter afstand zit, dan valt gelijk op hoe lowres de textures zijn.
Maar op crysis en metro denk ik niet dat er grafisch super games op pc zijn. Alleen de res gaat tot 1440p en op PS3 is dit 720p.
nee dat klopt, sinds de release van Crysis is er eigenlijk niets meer gebeurd op het gebied van gfx in games.
Misschien ook omdat de helft van de mensen crysis nu pas een beetje kan draaien op hun PC, en 25% van de mensen nog steeds niet ;)
Niet mee eens, in-game character-animation in Crysis is waardeloos.
Vergelijk de first- en third-person animations eens, da's een verschil tussen pinokkio en een balletdanseres.

Dus als ik opsom dat de belichting, effecten en animatie beter zijn in KZ, de omgeving op gelijk niveau staat maar enkel een paar textures wat hogere resolutie hebben op de PC, vind ik 't best meevallen als je het verschil in hardware in acht neemt ;)

[Reactie gewijzigd door LDenninger op 24 december 2010 11:33]

ligt toch voor de hand dat er niet veel meer uit te halen valt uit verouderde machines van 5 jaar oud?
Ja natuurlijk, maar de nieuwste game (K3 in dit geval) wordt nog steeds met veel bombarie gelancheerd. Logisch natuurlijk want dat is marketing maar sja, ik weet niet of de games nog 59 euro nieuw waard zijn. De beleving is nog steeds vet natuurlijk, maar de lat gaat steeds verder omhoog. Ik wil gewoon weten wat een PS4 grafisch gaat doen, nu de CPU's en GPU's toch steeds beter worden. Maar dat wordt nog een tijd wachten en tot die tijd veras je mij niet met een game met oude grafische candy. Net als Blackops qua candy niet echt meer is dan MW2 en dus denk je.. ja best leuk.. maar niet echt de grote stap.
F**k eyecandy! Ik word er een beetje moe van. Alsof dat hetgene is dat een game 60 euro waard maakt.
Om dan nog maar te zwijgen over het feit dat je niet een sloot aan geld uit hoeft te geven voor een game-pc.
- videokaart alleen is al minstens 200 euro (mid-range)
- Dan heb je nog een quad-hexacore + moederbord + waarschijnlijk DDR3 geheugen nodig. Dan zit je al snel aan de 500 euro in totaal en dat is zeer voorzichtig ingeschat. Mijn Xbox elite (120GB oude model) heb ik een half jaar geleden gekocht voor 199 euro incl 1 controller en 4 games.

Ik game zelf ook wel eens op mijn pc. Met name rts en simulatiegames die je op de console gewoon niet vindt. De beste games zijn echter niet grafisch top. Tenminste als je het over het aantal polygonen en rendering hebt. Vaak is de stijl wel heel goed.
Maar dat wordt nog een tijd wachten en tot die tijd veras je mij niet met een game met oude grafische candy. Net als Blackops qua candy niet echt meer is dan MW2 en dus denk je.. ja best leuk.. maar niet echt de grote stap.
Ik zou het eerder verrassend vinden als ze met innovatieve gamplay komen ipv de standaard opgepoetste graphics.
FPS games moeten het van innovatieve inhoud hebben, niet innovatieve gameplay want op dat gebied valt gewoon heel weinig te doen. Het rennen met een geweertje is nauwelijks veranderd sinds de Doom tijd, de boel eromheen wel.

ik word trouwens echt moe van die drogreden dat een game-pc zoveel zou kosten. Als je met dezelfde gfx wilt spelen als een console (al zou ik niet weten waarom je dat zou willen) hoef je geen 500 euro uit te geven |:(
ik word trouwens echt moe van die drogreden dat een game-pc zoveel zou kosten. Als je met dezelfde gfx wilt spelen als een console (al zou ik niet weten waarom je dat zou willen) hoef je geen 500 euro uit te geven |:(
Ik snap ook wel dat een pc meer op het beeld kan toveren dan een console. Maar een vergelijkbare pc kost je zeker wel 300 euro. En dan hebben we het alleen over de videokaart, moederbord en geheugen. Ohja, voeding was ik ook nog vergeten, is ook weer 60 euro minimaal. Dus dan ga je er al van uit dat je een fatsoenlijke kast, monitor, geluidskaart, toetsenbord, muis etc. hebt.

En dan heb je iets vergelijkbaars. Ik zou ook niet weten waarom je dat zou willen, want dan zit je nog met drivers, patches en de steeds irritanter wordende kopieerbeveiligingen.Dus je bent duurder uit voor hetzelfde.

Er zijn wel andere redenen om een game-pc aan te schaffen:
- Je hebt nog geen desktop. Dan kan je er dus lekker op werken/internetten etc. (dat was bij mij ook de reden en heb er geen spijt van)
- Je houdt van RTS en FPS (ik vind ook nog steeds dat het lekkerder speelt, alleen vind het chiller om op de bank te zitten en instant te gamen.

Ik zou nooit een pc aanschaffen ALLEEN om op te gamen omdat de graphics beter zijn, omdat:
- XBOX Live werkt gewoon goed (PSN heb ik geen ervaring)
- Goedkoper
- Gamen vanaf de bank
- Minder gedoe met patches etc.

PC's zijn wel veel goedkoper geworden de laatste jaren, maar het is onzin om te zeggen dat het niet duurder is in aanschaf dan een console. Zeker als je een serieuze gaming pc koopt ben je echt veel duurder uit. Kortom, prima als dat je ding is (daar kan ik wel inkomen) maar doe niet alsof het goedkoop is.
Dus als ik het goed begrijp zou jij het logischer vinden als ze een nieuwe game aankondigen met "Binnenkort komt Killzone 3 uit, helaas haalt ie maar alles uit de PS3 wat er mogelijk is maar MorgoTH had liever gehad dat we tovenarij gebruikten om er MEER uit te halen dan er in zit !" ?

Beetje raar, zeggen dat je niet verrast bent door een spel op de PS3 omdat er ooit misschien een PS4 zal komen.
Comprimeerde en statische beelden zijn vaak ook niet representatief voor een game. Hier heb je 10 minuten beta gameplay http://www.youtube.com/watch?v=D5wv_NRcSVc

Overigens ben ik van mening dat "graphics" zich niet beperkt tot hoe hoge kwaliteit de textures en modellen zijn, maar dat samenhangt met animatie, sfeer, kleurpalet, (level)layout, consistentie en de interface. Wat dat betreft vind ik Killzone 3 zeer goede graphics hebben.
Met name de move ondersteuning spreekt mij aan.

Dit kan weleens een game worden waarbij je toch ook meteen move aanschaft, mits het natuurlijk goed loopt.
Ik denk dat dit inderdaad de eerste shooter gaat worden die de move naar behoren gaat ondersteunen. M.A.G. was Killzone 3 al voor, maar dat was een klein drama (omdat de game het met een simpele patch ging ondersteunen). Bij Killzone 3 is de move besturing echt meegenomen in de ontwikkeling.

Toch zal de controller altijd sneller en nauwkeuriger zijn, zeker online is dat natuurlijk hardstikke belangrijk. Wellicht dat je in de uiteindelijke versie ook kunt selecteren of je alleen online wilt tegen mensen die de move gebruiken bij Killzone. Dat zou naar mijn mening een zeer waardevolle toevoeging zijn.
Toch zal de controller altijd sneller en nauwkeuriger zijn, zeker online is dat natuurlijk hardstikke belangrijk.
Sorry maar, ik denk dat je online ge-owned wordt,als je met je controller tegen move gaat spelen.
Move bij Killzone 3 vinden vele mensen sneller en beter werken maar de muis is nog steeds het snelst. Maar ik doe alleen RTS op pc en geen shooters, daar heb ik PS3 voor. Wanneer dit uitkomt dan is het een instant-but.

Move spelers online gaan apart tegen andere move spelers en zo ook met je Dualshock. Tenzij je anders gaat hosten namelijk. Dacht ik tenminste
Het was een drama voor mij, niet omdat dat aan de patch lag, maar omdat ik al helemaal gewend was om de game te spelen met controller. Toen kwam de Move en alhoewel het allemaal goed in elkaar stak kon ik er niet echt aan wennen.

Vele mensen die dat uiteindelijk wel konden speelden beter dan dat ze ooit gedaan hadden.
Toch zal de controller altijd sneller en nauwkeuriger zijn, zeker online is dat natuurlijk hardstikke belangrijk
KZ3 met de Move is sneller en nauwkeuriger dan met de SixAxis.
Ziet er goed uit, ben benieuwd of er naast de single player ook andere multiplayer mogelijkheden zullen zijn.
Lijkt erg op die grote spinnen uit halo 2 en halo 3 :P stelletje na-apers. :P

Wel veel gangetjes... geen open battles... te veel gescript maar ziet er wel gaaaf uit! :)
Vond Killzone 2 gameplay erg tegenvallen, als die beter uit de review komt dan over weeg ik ‘t.

[Reactie gewijzigd door Hyperik op 22 december 2010 14:05]

Ik vind vooral het kleurenpalet erg storend.. of beter gezegd, het gebrek aan kleuren. Het is zo grijs, grauw en saai allemaal dat ik het niet lang kan spelen..
en dat vond ik bij halo weer storend al die kleuren,
oorlog is grimmig! weinig kleur!

bij halo had ik een ymca gevoel! met al die roze alliens!

voor mij is het kleuren pallet van killzone hoe ik het graag zie in een oorlog!
maar ja dat is ieder zijn mening!
weet uiteraard niet of je halo fan bent, maar was als voorbeeld!
Halo reach is grimmig!!! :)
Bijna alle missies zijn erg grimmig en hebben een hele goede sfeer. Killzone 3 grimmig lijkt me ook mooi maar dan moet er wel een goed verhaal achter zitten. The fall of reach komt die hele sfeer en verhaal goed over.

Halo 1 en 2 waren inderdaad aan de erg kleurige kant. halo 3 was beter qua kleuren maar nogsteeds lekker vrolijk.
Bij Halo zat er ook een behoorlijk humor element in. Alleen al die geluidjes wat die aliens maakten waren vermakelijk. Verder vond ik de sfeer ervan bepalend en die was erg goed en die kleurtjes vond ik er prima bijpassen. En ondanks die vrolijke kleuren kon ik me af en toe goed alleen voelen en ongemakkelijk voelen (Halo 1 vooral). Als ze dit gedaan hadden in Fallout had ik het zeker afgekeurd (ik vind zelfs New Vegas (blauwe lucht en groene bomen enzo) te kleurrijk in vergelijking met Fallout 3), maar in Halo past het gewoon en heeft het me nooit gestoord.

[Reactie gewijzigd door KneppaH op 23 december 2010 18:49]

In de s.t.a.l.k.e.r. spellen was de omgeving best kleurrijk, blauwe lucht, groen gras...alleen de rest was redelijk grijs en grauw.

Maja killzone 2 en 3 speelt zich dan ook af op een andere planeet, andere flora en fauna.
Ende grijs en grauw look van het spel past ook goed bij de tegenstanders die zelf grijs grauw zijn.

Anyway, can't wait. ;)
mee eens, deze game kan me nog steeds niet warm maken, na drie delen. Ik ken mensen die er aan werken en er aan hebben gewerkt, maar het is verder totaal niet boeiend.

Ik kan begrijpen dat deze schoothondjes in A'dam graag naar Sony's bevel dansen maar elke vorm van creativiteit, innovatie of speciale uitdaging is opgeofferd.

Clone-analogiën:

Boeken: War of the Worlds + 1984 + Starship Troopers
Film: Marketgarden + Aliens + Die Hard (of elke andere matcho-knaller)
Video Games: Quake II + Medal of Honor AA + Gears of War
Grote spinnen? Je bedoeld war of the worlds? Maar als we het over moderne gaming hebben: Half-Life 2

na-apers :p
Hij bedoelt de scarab tanks.
Heerlijk, nu al zin in. Dat het spel niet geheel vernieuwend is, maar voortborduurt op zijn eigen succes maakt mij niet zo heel veel uit. Dat doen zo veel spellen. Vernieuwen mag dan weer in KZ4. Zo lang het maar lekker knalt, een leuk verhaal kent en er weer rete goed uit ziet.

BTW: Waarom is 3D geen reden van vernieuwing? Als ik die positieve verhalen in previews mag geloven die je her en der leest mag je er bijna wel van uit gaan dat ze daar iets unieks aan het doen zijn.

[Reactie gewijzigd door DocM3 op 22 december 2010 13:57]

Is het noodzakelijk een 120hz tv te hebben voor 3D vraag ik mij af, als je 100hz 1080p en de brillenset heb is het dan mogelijk om te 3D gamen?
Het is noodzakelijk om een 3d tv te hebben, het aantal Hz zit dan wel goed, als je een gewone niet 3d tv hebt maakt het niet uit hoveel Hz je hebt, je zal er niet 3d mee kunnen gamen.
Oh, het is dus nietzo als bij de PC dat de Videokaart het aanstuurt?! Mijn desktop heeft geen 3D monitor maar wel Nvidia bril + kaart dat gaat prima.
Volgens mij zitten de brillen gekoppeld aan je TV en heeft je PS3 hier verder vrij weinig mee te maken (hij stuurt alleen het correcte signaal door.) Weet dit alleen niet zeker
Tja, bij dit soort reviews zit ik als PC gamer toch altijd wel erg te twijfelen of er niet zo'n zwart kastje naast je TV moet komen te staan.
Lijkt me een erg vet spel.
als PC gamer heb je altijd een zwart kastje nodig naast je TV. Niet dat een PC niet goed zou zijn, maar er komt zoveel goeds uit voor die "zwarte kastjes"
Inderdaad, ik speel tegenwoordig veel meer op mijn xbox 360 elite dan op mijn pc ;)
Tja dan ga je toch je 360 moeten upgraden naar een PS3 om dit spel te kunnen spelen. :P
Neu, persoonlijk vond ik killzone niet echt lekker spelen. Heb tijd terug een ps3 voor dat spel en little big adventure gekocht. De laatste was nog wel ok, maar ik vond killzone 2 niet echt mijn ding. Ps3 inmiddels verkocht en houd het bij een xbox en de pc.
Ik heb een PS3 gekocht voor (3d) films en ook eventueel om op te gamen maar er is nog geen enkel spel waarvoor ik de PS3 versie zou kopen. Als ik kijk in die online store dan is het aanbod zo ontzettend karig i.v.m. de X360. Er zijn maar enkele PS3 only spellen en de rest heb ik al op de X360 en ga vanwege de achievements die ik daar bij elkaar gespeeld heb ook verder op dat platform als er ook een X360 versie is. (Als de PS3 er eerder was had ik trophies gespaard) Maar van die echte PS3 spellen heeft me nog geen enkele demo echt door en door kunnen boeien. (behalve Little Big Planet) En dat is wel een vereiste als ik veel tijd en geld in een game ga steken. In de tijd van de PS2 was dat precies omgekeerd.
Killzone heeft me ondanks alle positieve verhalen en reviews en de demo nog niet over kunnen halen. Ik word er maar niet ingezogen. (maar dat kan ook puur aan mijn persoonlijke smaak liggen, Gears of War vind ik ook niks terwijl ik wel alle andere shooters met plezier speel. Ik mis gewoon sfeer en een leuk verhaal.
Ondanks dat de PS3 voor media erg geschikt en door de Bluray speler superieur is aan de X360, is er geen mogelijkheid om films te huren op de PS3. Erg jammer, daardoor kijk ik 99% van de HD films op de X360 terwijl ik daar juist de PS3 hoofdzakelijk voor gekocht heb. Jammer. Ik vind het 3D gebeuren erg gaaf, maar heb nu die paar 3D films die er uit zijn nu wel onderhand gezien. Bij iedere persoon die ik op bezoek krijg moet ik dezelfde film laten zien omdat ze voor het eerst een 3D film in de huiskamer willen zien. Als er nu ook een online videotheek was dan kon ik de PS3 tenminste daarvoor nog gebruiken.

-Disclaimer- ben geen fanboy, heb beide consoles voor bepaalde doeleinden en weet dat ze grafisch gelijk zijn aan elkaar, dus bekijk mijn verhaal objectief, maar in sommige dingen slaan ze gewoon de plank mis in mijn ogen.

[Reactie gewijzigd door KneppaH op 23 december 2010 19:19]

Ik denk dat je nog niet echt goed hebt gekeken wat de PS3 je te bieden heeft. Online Store is totaal niet karrig en heeft sowieso betere arcade titels dan de 360. Daarbij zijn veel demo's tegenwoordig eerder voor de PS3 te krijgen in plaats voor de 360. Er zijn over de hele wereld meer video stream services dan welk ander console dan ook. Alleen hier in de benelux hebben we alleen nog maar Mubi. De Sony stream service voor films en muziek zou ergens begin 2011 van start gaan hier in de benelux.
ik weet niet waar jullie het over hebben maar mijn pc is óók zwart... en ik heb em op een tv aangesloten O-)
maar verder een goeie preview en een prima game
Mijn pc is ook zwart en op mn tv aangesloten, maar hij staat er niet naast ;)
Plus als ik KZ 3 erin doe, denk ik niet dat t gaat werken.
Je zal enorm teleurgesteld zijn van dit soort spellen. Controls voor FPS games zijn echt verschrikkelijk slecht op consoles.
Ach, een beetje oefenen, en voor je het weet weet je niet beter, ik was altijd een die-hard PC-gamer en speel nu alleen nog RTS op de PC, rest op de PS3 lekker lui op de bank
*zucht*

Typische reactie van mensen die het misschien 1 keer geprobeerd hebben.
Speel Halo of Gears en je piept wel anders./
*zucht*

Typische reactie van iemand die denkt dat mensen die FPS games op PC gewend zijn een FPS op een console goed speelbaar vinden.
Ik heb meerdere FPS/TPS games gespeeld op mijn PS3, en ik vind het richten en schieten rond uit vervelend. Je verspild veel tijd met het richten, en veel munitie. Ondertussen wordt je doorzeeft met kogels (maar je gaat er nauwelijks aan dood omdat de kogels weinig effect hebben.) Vergeleken met een muis is er nauwelijks precisie via de analog sticks van een controller.
Ik kan het allebei. En bij allebei sta ik regelmatig in de top 3. Oftewel niet zeuren, het kan allebei.

Je verspild veel tijd met het richten, en veel munitie.

Jij misschien. Anderen niet :P

Ondertussen wordt je doorzeeft met kogels

Jij misschien. Anderen niet :P

(maar je gaat er nauwelijks aan dood omdat de kogels weinig effect hebben.)

Onzin. Dit hangt van het spel af en niet van het platform. Nadenken voor je zo'n nutteloze statement maakt.

[Reactie gewijzigd door Therapy777 op 23 december 2010 01:51]

En als je een beetje goed nadenkt heeft de ander dezelfde 'mankementen' welke jij ook ervaart.
*zucht*

typische reactie weer. natuurlijk is dit erg persoonlijk, maar ik heb nog maar één maand een PS3 met Cod BO. begin was erg dramatisch, maar na 2 weken bouwde ik mijn scores op, dat ik nu (bijna) altijd 1ste of 2e sta in matches. het is niet gemakkelijk op te pikken, maar het richten is gewoon goed. PC+muis is tikkie sneller, maar als je weet dat tegenstanders dezelfde moeite hebben, maakt het ut geheel weer helemaal goed.
BTW gaat het om een betere reactie van niets (muis tegenover controller)

zo zullen de muis gebruikers meestal wel winnen van controllers, maar als je echt goed bent, is het verschil echt 'niks'.

Ontopic:
omdat ik nog maar 1maand een PS3 heb, heb ik deze hele franchise gemist en wil ik daar misschien wel in stappen. het is wel een toppertje van Sony, dus zal ik het best leuk kunnen vinden.
de graphics zijn ronduit goed te noemen, waarvan nooit vergelijkbaar met een pc op medium t/m ultra high settings, maar daar koop je de PS3 niet voor.
ik ben benieuwd naar de review van Tweakers. het is wel prettig dat jullie toch door een kritische bril kijken (dat anderen niet zo goed doen).

(heb trouwens een nette PC,XBOX360,PS3,Wii)

[Reactie gewijzigd door Steven6249 op 23 december 2010 09:50]

Dan moet je op 't net eens gaan kijken naar deze twee alternatieve controllers:

1 FRAGnSTEIN van Bannco corporation link

2 FRagFX van Splitfish Agenturen link
FPS games op de consoles zijn nog wel te doen maar het is erg frustrerend als een spel als Killzone 2 bijvoorbeeld de "standaard" besturing volledig overboard gooit en er zijn eigen besturing op nahoudt waardoor het dus flink wennen wordt en dat voor 1 spel. Dat is gewoon zonde.
Ik heb wel een old skool Xbox ergens liggen en daar heb ik een tijd Halo e.d. op gespeeld, dus die controls kan ik wel mee overweg.
Het is wel anders als op de PC, maar vind het niet zo vervelend spelen.
kwestie van wennen :) meer is het niet... toetsenbord en muis speelt goed maar met een controller gaat het ook goed als je er even aan gewend raakt, voor mij is het zelfs een extra uitdaging aangezien iedereen met toetsenbord en muis kan ownen.
Ik snap niet waarom je niet zelf de button layout kan instellen/mappen naar eigen inzicht i.p.v. de standaard buttonprofielen.
Ik kreeg bij Killzone 2 al snel kramp in mijn vingers, als je achter een dekkingsobject mount en dan Aim Down Sight en dan schieten :?
Had Killzone 2 niet ook een alternatieve button layout in het optiemenu zoals dat van Call of Duty? Ik meen dit weleens gelezen te hebben.
Ja die heb ik ook wel geprobeerd, tactical,southpaw,inverted etc. maar ik dacht eerder aan Fallout 3 button mapping mogelijkheid, wat je zeg maar ook bij de meeste PC games kan doen.
De buttonlayout was bij KZ2 gewoon aan te passen in het menu, dit zal in deeltje 3 ook wel weer van toepassing zijn:)
Dit ziet er erg goed uit! Ik ben erg benieuwd. Ook erg benieuwd naar de gameplay met de Move.

Killzone 2 Limited Collector's Edition ligt nog steeds in seal in de TV kast, had ik maar meer tijd. :(
jammer dat het weer van die scripted tunnel levels worden. Killzone 2 had leuke gameplay maar de levels waren echt totaal niet boeiend.
Ik heb Killzone 3 4 maanden geleden mogen testen, echt een gruwelijk spel ook al was toen der tijd nog geen eens alles af. Zeker de moeite waard om te kopen!
Een pc die net mid-range is kan zeker heel wat meer op je beeld toveren dan een PS3.
appels en peren vergelijken dit, mid range pc is ook 2x zo duur dus dan mag dat ook wel :+

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True