Door Marc Rademaker

Redacteur

Lian Li PC-B25FWB

Inleiding

De Taiwanese behuizingenfabrikant Lian Li staat bekend om zijn vaak volledig uit aluminium opgetrokken kasten, die uiterlijk doorgaans uitstekend verzorgd zijn. De PC-B25FWB, die eerder dit jaar werd geïntroduceerd, is ook volledig van aluminium gemaakt en is bedoeld voor het high-end segment van de markt. Het exemplaar dat Tweakers.net ter test ontving is voorzien van een raam aan de zijkant en is uitgerust met de nodige fans, waarvan een aantal zijn voorzien van blauwe leds.

De PC-B25FWB is ook zonder raam te koop, maar moet dan nog steeds een aardige som kosten. Wij bekeken of deze kast zijn forse meerprijs ten opzichte van eenvoudigere en goedkopere kasten kan rechtvaardigen.

Specificaties

Merk en Type
Merk Lian Li
Type PC-B25FWB
Eerste prijsvermelding donderdag 29 juli 2010
Technische Specificaties
Behuizingtype mid-tower
Form Factor atx, micro-atx
Behuizing bay intern 6x 3,5"
Behuizing bay extern 3x 5,25"
Aansluitingen voorzijde 3,5mm headset, esata, microfoon, 2x usb 2.0
Fysieke specificaties
Zijpaneel open
Materialen aluminium
Kleuren zwart
Afmetingen
Breedte 210mm
Diepte 490mm
Hoogte 507mm
Airflow
Meegeleverde fans 5
Kabelmanagement ja

Uiterlijk

Het uiterlijk van de PC-B25F is schizofreen te noemen. Aan de ene kant lijkt de kast strak en eenvoudig vormgegeven. Zodra het systeem echter wordt aangezet, word je bijna verblind door de blauwe leds, die een donkere kamer volledig in het licht doen baden. Alleen het aan-lampje levert al een overdaad aan licht op. Overdag misstaat het blauwe licht niet, maar je moet er wel van houden.

Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F

Al het aluminium plaatwerk heeft een fraaie geborstelde afwerking. Er is geen deurtje aan de voorkant, zodat de 5,25"-drivebays direct toegankelijk zijn. De aan-uitknop en bijvoorbeeld de usb-poorten bevinden zich aan de bovenkant, waardoor de voorzijde toch niet rommelig oogt. De plaatsing van knoppen en poorten aan de bovenkant kan overigens wel vervelend zijn als de behuizing onder een bureau moet staan.

Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F

Het exemplaar dat wij ontvingen heeft een raam aan de linker zijkant, waardoor de interne hardware goed te zien is, vooral wanneer de blauwe leds er hun licht op schijnen. De achter- en bovenkant zijn weinig opzienbarend: we zien alleen twee 140mm-roosters aan de bovenkant die als luchtuitlaat dienen voor de daar aanwezige ventilators. Aan de onderkant is een rooster waardoor de voeding lucht kan aanzuigen. Dit rooster is voorzien van een stoffilter.

Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F

Bij het zijpaneel heeft Lian Li een steekje laten vallen: dat sluit niet naadloos op de kast aan. Op andere plekken konden we geen afwijkingen ontdekken en doet Lian Li zijn reputatie eer aan. De kast voelt verder ook erg solide aan, ondanks het feit dat de kast van aluminium is gemaakt.

Interieur

Het interieur is zwart gespoten, wat wel zo mooi is gezien de aanwezigheid van het raam. Toch laat de fabrikant hier wat steekjes vallen. De moederbordtray bevat bijvoorbeeld wel genoeg gaten voor kabelmanagement, maar in de praktijk blijkt dat de gaten of niet groot genoeg zijn, of net op de verkeerde plek zitten. Zo kan de achtpins cpu-voedingskabel onmogelijk achter het moederbord weggewerkt worden. Kabelmanagement is wel mogelijk, maar het kan zonder meer beter.


De afwerking van de binnenkant is daarentegen uitstekend, zonder scherpe randen. Lian Li probeert het de gebruiker bovendien zo makkelijk mogelijk te maken met een grotendeels toolless ontwerp. In de 5,25"-drivebays kunnen drives probleemloos zonder gereedschap gemonteerd worden, al voelt het systeem niet erg solide aan.

Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F

De voeding moet, zoals tegenwoordig gebruikelijk is, onderin geplaatst worden. Behalve met schroeven kan de voeding ook met een metalen klep op zijn plek gehouden worden. Op dit systeem is niets aan te merken. Ook de uitbreidingsslots zijn van toolless bevestigingsmogelijkheden voorzien, maar dat werkt een stuk minder soepel - als het al werkt. Zowel een HD 5970 als een simpele geluidskaart konden niet vastgezet worden.

Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F

Onder de 5,25"-bays zit een rek met zes 3,5"-drivebays, dat in zijn geheel verwijderd kan worden. Harde schijven worden met behulp van schroeven met siliconen ringetjes in het rek opgehangen. Jammer genoeg past het rek niet meer als de gebruiker een videokaart van meer dan 29cm in de behuizing plaatst, zoals de HD 5970. Zonder het rek is er echter geen plek voor 3,5"-schijven, wat de gebruiker voor onoverkomelijke problemen stelt.

Koelprestaties

De behuizing is ruimschoots voorzien van ventilatoren. Er bevinden zich twee 120mm-fans aan de voorkant en één aan de achterkant, en in de bovenkant zijn twee 140mm-fans gemonteerd. De fans aan de voor- en achterkant zijn voorzien van blauwe leds. De fans draaien op een aangenaam laag toerental, wat de geluidsproductie beslist ten goede komt. De fans kunnen met driepins stekkers op het moederbord worden aangesloten, maar met de meegeleverde verloopstukjes kunnen ook molex-stekkers worden gebruikt. De twee intake-fans zijn afgedekt met een stoffilter.

De PC-B25FWB werd uitgerust met ons DFI-moederbord, met daarin een op 3,8GHz geklokte Core i7 920, gekoeld door een Zalman CNPS 10X-koeler. De videokaart, een HD 4830, wordt passief gekoeld om de airflow in de behuizing op de proef te stellen. De temperaturen van het systeem en de geluidsproductie worden gemeten wanneer enkel de Windows 7-desktop wordt weergegeven en wanneer de cpu en de gpu met behulp van respectievelijk Prime95 en Furmark worden belast.

Koelprestaties - idle
graden Celsius
cpu
**********
37
systeem
*********
34
gpu
********
31

Wanneer enkel de desktop wordt weergeven is er weinig aan de hand. De cpu, de gpu en ook de temperatuur in de behuizing blijven ruimschoots onder de 40 graden Celsius.

Koelprestaties - load
graden Celsius
cpu
**********
79,3
gpu
*******
53
systeem
*****
43

Onder load wordt alleen de cpu vrij warm: de temperatuur die bereikt wordt ligt enkele graden hoger dan bij voorgaande kast-reviews. De temperatuur van de gpu blijft daarentegen op 53 graden Celsius steken. Alleen de Hades-behuizing, die over een flinke sidefan beschikte, wist de gpu nog koeler te houden.

Geluidsproductie

Geluidsproductie
Geluidsdruk (dBA)
Load
**********
45,9
Idle
**********
45,5

Onder load gaat alleen de cpu-fan sneller draaien, van 1000rpm naar 1600rpm. Omdat het testsysteem met rond de 250W relatief zuinig is, gaat ook de ventilator van de voeding niet harder draaien, waardoor de geluidsproductie slechts marginaal toeneemt.

De aanwezigheid van vijf ventilatoren zorgt voor ruimschoots genoeg airflow, maar ondanks dat de fans vrij langzaam ronddraaien, is de kast wel degelijk hoorbaar. Hoewel de kast niet muisstil is, is het geluid ook niet vervelend te noemen: alleen de ventilatoren zijn te horen. De behuizing weet andere geluiden, zoals die van de hdd, goed te dempen.

Conclusie

De eerste indruk van Lian Li's PC-B25FWB is positief. De kast ziet er goed uit met al dat geborstelde aluminium, en wie niet van de blauwe lichtkrans houdt, kan altijd nog besluiten om de leds niet van stroom te voorzien. Aan de binnenkant lijkt alles ook nog in orde: het inbouwen van een systeem gaat vrij eenvoudig, dankzij de vele toolless installatie-mogelijkheden. Kabels wegwerken gaat echter minder makkelijk dan gewenst, en als er een videokaart langer dan 29cm wordt geïnstalleerd, gaat het onherroepelijk mis.

De behuizing maakt aardig wat goed dankzij de uitstekende airflow, en ook door het lage gewicht, dat te danken is aan het gebruik van aluminium. De afwerking is vrijwel foutloos, op een enkele kleine kier bij een van de zijpanelen na.

Daar staat echter een prijs tegenover van maar liefst 170 euro. Dezelfde kast zonder raam kost 140 euro, wat nog steeds een stevig bedrag voor een behuizing is. Hoewel de PC-B25FWB over het algemeen een uitstekende kast is, zouden wij voor minder geld liever de Antec P183 kopen, of een Cooler Master 690 II Advanced. Voor 170 euro had deze behuizing meer extra's moeten bieden.

Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F Lian Li PC-B25F

Reacties (43)

43
43
27
1
0
5
Wijzig sortering
De cpu wordt vrij warm. Is 80 graden niet gewoon ERG warm?

Voor de rest een leuke kast, alleen jammer dat ie niet goed genoeg koelt. Er is trouwens ook een S versie, die stiller zou moeten zijn dan deze F versie
79 is inderdaad warm, maar de CPU is redelijk goed overclocked en de koeler die gebruikt wordt is ook niet de beste. (hij werd gekozen omdat hij overal in past) Maar de flow lijkt me inderdaad niet zo goed te zitten, 50dbA is best veel geluid en de CPU zou dan volgens mij wat koeler kunnen...

Wat er in de conclusie staat dat jullie dan de p183 zouden nemen, moetje er wel bijzeggen dat daar geen optie bestaat voor een raam (en er zelf een maken wordt afgeraden vanwege de zijpanelen uit verschillende lagen)

Het enige wat ik echt leuk vind aan deze case is het front aanzicht. Dattie zwart gespoten is lijkt me trouwens nutteloos als je geen windows zou nemen...

(veel foto's in de review vind ik trouwens leuk, dankjewel dervoor, leest veel vlotter)

[Reactie gewijzigd door Joindry op 2 augustus 2010 09:27]

Volgens deze review is de gebruikte zalman koeler toch een van de betere air coolers die er op het moment te krijgen is. Daarnaast, 80 graden valt mij ook erg tegen. De cpu mag dan wel overgeclocked zijn, maar 3,8Ghz is ook niet zo'n snelheid dat het voltage (redelijk)omhoog moet. Als ze het 3,5" rek nou eens in 1 delen hadden opgesplitst dan hadden gebruikers welliswaar niet zo veel hardeschijven kwijt gekund. Maar hadden ze op zijn minst de mogelijk gehad om bijvoorbeeld een HD5970 te gebruiken. Ik vind dat lian li het een beetje laat liggen bij deze kast. Overgins zou ik graag zien dat coolermaster weer eens een nieuwe cosmos kast uit zou brengen. :)
Volgens deze review is de gebruikte zalman koeler toch een van de betere air coolers die er op het moment te krijgen is.
Nou dat deel ik niet hoor, het bevestigen van de koeler is niet al te best en bij hogere toerentallen wordt al niet meer echt veel beter dan een Corsair H50.
http://tweakers.net/revie...nbank-resultaten-(2).html

Prolimatech Megahalems Rev B, dat is pas een koeler voor een I7/I5!
Draai een 975 op 4 GHz en met deze koeler kom ik niet veder dan 75 graden met 1 fan er tegen.
Zelfs als ik Prime95 draai en torture test draai.
Nu heb ik er een 2de fan achter gezet zodat het: Antec 120mm > Megahalmes > Antec 120mm > Lian Li PC80 rear exhaust fan is.
Geeft niet echt een verbetering maar zorgt wel voor een snellere cool down, van 75 graden naar 51/52 gaat vrij snel dan.
Jammer dat Lian Li nu ook toolless gaat voor het vastzetten van PCI(e)kaarten. Dat systeem werkt op geen enkele kast fatsoenlijk, en de reden dat ik voor Lian Li koos is dat ze gewoon nog thumbscrews hier hadden zitten. Hopelijk is dit niet een trend die doorzet, ik wil m'n kaarten gewoon vastzetten, zodat ze ook echt niet meer los kunnen raken.
Ik zie het op de foto's niet goed, maar is het toolless bracket voor de uitbreidingskaarten niet te omzeilen om toch vann 'good 'ol' tumbscrews gebruik te blijven maken?

ben het met je eens dat dat toolless gebeuren geen enkel nut heeft, alsof je videokaarten wil hotswappen :+


ot: wel een stoffig zooitje daar bij Tweak ;)
Ik ben het met je eens dat het niet een systeem is waar je relatief zware kaarten (met name OC-editions met grotere koelers erop) aan wil hangen.
Van de andere kant heb ik een aantal keer een Antec Sonata III 500 moeten inbouwen, en daar werkte het systeem wél goed. Een uitzondering, vind ik dus.
Ik heb hier een Lancool Dragon Lord PC-K62, met exact hetzelfde ophangingssysteem voor PCI-kaarten, en moet zeggen dat ik het prima vind werken.
Er hangt een zware koeler (Scythe Setsungen) aan mijn graka, en dat kan de ophanging prima houden. Ook vind ik de montage erg makkelijk gaan, en zie ik niet echt hoe dit zo slecht zou kunnen werken als in de review wordt opgemerkt.
Met alle respect;

Ik heb nog nooit een Lian Li gebouwd, heb ze wel gezien op de CeBIT dit jaar. Iedere keer weer als ik een Lian Li review zie wordt er gesproken over fantastische afwerking.

Nou, ik zie de fantastische afwerking er niet vanaf aan de buitenkant. Al die schroefjes zie je gewoon zitten?! (foto 2)

Tuurlijk; appels en peren om te vergelijken met mijn rev. 1 CM690 Pure Black, maar die heeft dat niet (je koopt 3 CM690's voor 1 van deze Lian Li's). Prijs / kwaliteit behoorlijk scheef dus bij dit kastje, of het voor andere kasten geld weet ik niet. Maar ik geloof dat je met een goedkopere Lancool beter af bent.
Je vergeet alleen dat de prijs van aluminium een stuk hoger ligt dan SECC. Het is ook een heel stuk lichter dan een stalen kast.

[Reactie gewijzigd door Hakker op 2 augustus 2010 18:36]

Ik heb voor lange tijd hetzelfde gedacht als jij totdat ik zelf een lian-li kast kreeg als kado voor mijn stage, en ik moet eerlijk zijn, deze kasten zijn echt het neusje van de zalm ook al zal je dat op het eerste gezicht misschien niet zeggen maar alles zit erg goed in elkaar, het is sterk, duurzaam en tot in de puntjes afgewerkt, een lian li kan makkelijk 10 jaar mee en zal er daarna nog als nieuw uitzien als je er normaal mee omgaat.

De prijs is daarom toch wel rechtvaardig vind ik, qua design vind ik het raampje met blauw licht van de B25FWB wel een misser, raampjes met blauw licht zijn zo 1999. :/
er zijn zat alu-kasten te koop die beter in elkaar zitten dan die van Lian-Li
ze zijn niet slecht, maar al lang niet meer de top
Noem ze eens op zou ik zeggen Buiten de hele dure Mountain Mods kasten zou ik het niet weten namelijk.

90% van de prijswatch entries zijn niet eens alu kasten maar bevatten slechts deels alu.
Ik heb zelf een Lian-Li PC6070 gehad. Ook een alu variant systeemkast.
Wat mij destijds opviel, is dat deze kasten erg veel warmte vast houden.
Nu is dat bij deze kast gelukkig een stuk verbeterd (meer (mogelijkheden voor) fans), maar ik had daar ook nog de optie voor een 'upside down' voeding bij gedaan (opening onder in de kast zodat de koeling van de voeding volledig buiten de rest van de hardware om gaat, zoals bijvoorbeeld in de CM690II advanced (die ik nu, toevalligerwijs, ook heb).

Ook goed te zien dat ze deze keer ook meedenken met enthousiastelingen die hun cable-management in orde willen brengen. Ook dat was bij de PC6070 slecht mogelijk.

De prijs vind ik wel gerechtvaardigd. Het is gewoon een type kast in het hogere segment.
De kwaliteit van Lian-Li is altijd dik voor elkaar :Y

Dank voor deze review.
Wat betreft de praktische punten die je opsomt heb je gelijk, ik vind echter dat er sinds een jaar of vijf bijna geen mooie behuizingen meer op de markt gebracht worden. Ik heb ook de PC6070A maar zou ze voor geen enkele andere willen ruilen (ik heb opzij wel een extra fan ingebouwd, zodat de koeling toch tamelijk goed is).

Tegenwoordig is het zwart, zwart en nog eens zwart: http://tweakers.net/pricewatch/cat/416/towers.html en bij de zeldzame zilverkleurige behuizingen vind ik mijn smaak niet. Om nog maar te zwijgen over de té flashy behuizingen die te zwaar uitgebouwd zijn. De koeling is wel sterk verbeterd.

[Reactie gewijzigd door Cyberblizzard op 2 augustus 2010 15:27]

Heeft niemand zoiets van hey.. dit is dezelfde kast als de Lancool DragonLord series?? de afwerking de features zoals het raam en de 2 fans voorin, de hdbay's alles gewoon is identiek. Ik zou zelfs zeggen dat de dragonlord k62 een stuk slimmer gebouwd is dankzij de 2 fans bovenin waar warmte sneller weg kan. Plus dat de dragonlord k62 stuk minder kost met zijn 88euro. Ik heb de dragonlord en zie bijna geen verschillen met deze dure kast en die van mij. (behalve dat ik vindt dat deze stuk lelijker is maar dat is smaak.)
update: ik zie net dat lancool een zusterbedrijf van Lian Li is.

[Reactie gewijzigd door Spanjard op 2 augustus 2010 10:54]

Jawel, ik heb de K62 van Lancool (stalen Lian-Li) en voor 85 euro heb ik net zo veel ruimte, tevens een 18cm fan van Silverstone in het zijraam gemod zodat mijn vga's frisse lucht krijgen.

Deze PC-B25FWB is mijns inziens te duur voor wat je krijgt.

Er past bijv. geen HD5970 kaart in, in mijn Lancool ook niet maar die is niet 170 euro
Jammer genoeg past het rek niet meer als de gebruiker een videokaart van meer dan 29cm in de behuizing plaatst, zoals de HD 5970. Zonder het rek is er echter geen plek voor 3,5"-schijven, wat de gebruiker voor onoverkomelijke problemen stelt.

Dit is toch niet onoverkomelijk? Plaats je HDD's in HDD Boxen van bijvoorbeeld IBL. Zo heb ik het ook gedaan in mijn Lian Li PC70A. Meer ruimte en je bent dat rare HDD-rek kwijt.
Je wilt dus 170 euro uitgeven voor een kast, en je dan alsnog moeten behelpen met 3rd party boxen?

Bij andere merken is dat simpelweg niet nodig. Een Antec P183 bijvoorbeeld heeft gewoon twéé HDD rekken, zodat je de bovenste kunt verwijderen wanneer je full-length PCIe kaarten gebruikt. Dát is wat je mag verwachten voor een dergelijke prijs!
Met gebruik van de standaard rekken van Lian Li blijf je de HDD's horen. Vooral tijdens spin-up. Daar heb ik een hekel aan en mbv die Boxen wordt je PC ook nog eens extreem stil in combinatie met dempingsmatten. Dus ja, totaal heeft de kast mij rond de €270,- gekost. Alsnog een koopje (Lian Li), met enorme stilte als bijkomend voordeel.
Met de standaard rekken van de P183 hoor je de harddisk absoluut niet meer. Zelfs mijn zeer luidruchtige Hitachi's zijn nu volkomen stil. (De P183 heeft dan ook ook rubberen ophanging e.d.) En dat zit dus allemaal standaard in een high-end kwaliteits kast die me maar €140 heeft gekost.

Daar heb je dan ook nog eens een perfect acoustisch gedempte kast voor, met een sandwich constructie van staal-plastic-staal i.p.v. simpel aluminium. En een veel beter doordacht luchtdoorstromings systeem waarbij harddisk en voeding gescheiden zijn van de gpu en cpu.

Ik zie echt niet in waar de meerwaarde van Lian Li in zit.... Een kast als de P183 is daadwerkelijk high-end, en mag dan ook een dergelijke prijs krijgen. Deze Lian Li heeft niets wat een dergelijk hoog prijskaartje rechtvaardigd.
Aangezien we andere kasten betrekken in dit verhaal :), full lenght videokaarten passen standaard al in mijn kast. Ja, ik wil mijn kast stiller hebben, dan kost het wat, en sorry, Antec is nooit vergelijkbaar met Lian Li. En ja, stiller dan stil kan wel... aftermarket stil maken is nog veel stiller dan de zogenaamde standaard 'stille' kasten.

[Reactie gewijzigd door CreativeS op 12 augustus 2010 23:46]

Ik denk dat er in de conclusie wel wat meer aandacht mag worden besteed aan de fouten die er in deze kast zitten. Voor een prijs van 170 euro, wat in mijn ogen ERG duur is, mag je wel verwachten dat je een videokaart van formaat in kan bouwen zonder dat je daar de HDD trays voor moet verwijderen, kabelmanagement is ronduit slecht als je een 8pins kabel niet kwijt kunt en de koeling blijkt ook niet top te zijn. Daarnaast vind ik het design een beetje magertjes voor een kast van 170 euro maar das natuurlijk geheel persoonlijk.

Edit: Verder een nette en complete review!

[Reactie gewijzigd door boomr op 2 augustus 2010 09:33]

De 170 euro die hier voor gevraagd wordt is wel erg hoog terwijl je de Haf 922 voor 90 euro kunt krijgen en nog praktischer is ook (en naar mijn mening ook een stuk mooier)

Verder vind ik de ruimte voor de videokaarten ronduit weinig. Bij de HAF 922 heb ik nog mooi iets van 15 cm over voordat hij de harddrive bays aanraakt. Ook vindt ik de plek waar je je harddisks inplaatst erg vreemd. Voor deze prijs hadden ze het best hier een slide bay van kunnen maken (zoals in de HAF 922)
welke kaart heb je in je 922 zitten?
HD4890 Superclocked Edition
Mooie review, mooie kast (zolang je de zonder-raampje versie pakt en al dat blauw licht uitzet).

Heb zelf de P183 boven een van de Lian-Li kasten verkozen omdat ie voor mij praktischer is, maar ik daar moet ik wel bij zeggen dat mijn PC nooit van z'n plaats afkomt. Als je je computer regelmatig meesleept ben je misschien beter af met een alu kast als deze die geen ton weegt.
Ik vind die toolless installatie eerder een nadeel dan een voordeel. Het is gewoon doorgaans minder stevig dan schroeven en hardware installeren doet de meerderheid van deze doelgroep ook niet elke week of elke dag. De bevestiging van de PCI backets is wel heel erg budget met die plastic clipjes, daar zou ik geen zware HD 5970 videokaart aan willen halen, die steunt dan volledig op het PCI-Express 16x slot.

Nee, voor dit geld haal ik liever een Cooler Master Cosmos of voor iets meer geld een Corsair Obsidian 700D.

[Reactie gewijzigd door frankknopers op 2 augustus 2010 11:04]

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee