Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reacties (111)

Wijzig sortering
Ik heb de Hero en Legend even naast elkaar gelegd en het verschil valt mij eigenlijk tegen, ik ben erg benieuwd wat de 2.1 rom doet met de Hero (naar verluid is hij dan een stuk vlotter en responsiever). Naast elkaar merk je wel verschillen, de Legend is aanzienlijk sneller met het opstarten van programma's (maar, de Legend komt zo uit de doos en de Hero is van mijzelf en wordt dus flink gebruikt). Beeldscherm is inderdaad wel mooier, maar het voelt voor mij meer aan als een vervanger dan opvolger. Flitser kan een plus zijn, maar de camera's zijn allebei toch niet zo goed, moet wel zeggen dat de automatische witbalans van de Legend veel beter was dan die van de Hero. Als ik de 2.1 Rom van de Hero heb leg ik ze nog wel eens naast elkaar, ik ben benieuwd: er komt binnenkort een 2.1 rom gebaseerd op de Legend uit voor de Hero!

Hebben jullie ook dingen getest als navigatie (Sygic) bijv. terwijl je ondertussen aan het internetten bent? Dit is op de Hero namelijk niet te doen, mijn vriendin pakt de Hero nog wel eens tijdens het autorijden om even te internetten maar zet hem vaak uit frustratie terug als we navigatie nodig hebben, dan is het écht niet te doen.
Damn HTC... Al twee weken zoemt het door mijn hoofd: Legend of Desire? Net als ik het zeker denk te weten, verander ik weer net zo snel van gedachte. Specs of looks? Allebei belangrijk, en een duidelijk verschil tussen beide. Van de andere kant de Desire is ook weer niet oerlelijk, en de Legend is qua specs zeker niet ongeschikt voor wat ik er mee wil doen. Zucht...

X10 dan maar? Nah, te lomp en 1.6...
/zoekt een muntje om op te gooien
Hey Marc69, Als ik jou was zou ik toch voor de wat beter presterende Desire gaan. Die vind ik persoonlijk ook mooier dan deze en dat scherm ! Hij gaat in de toekomst divx formaat ondersteunen en dan op dat scherm van 800x480! Kun je gewoon divxjes in full resolutie op checken !

Dat zou mij toch wel voor de specs doen laten gaan ! Maargoed, succes met je beslissing ;)
DivXjes in full resolutie? Dat kan ook op een 320*240 scherm, hangt af van de DivXjes. Ik kan een 1080p bestand in DivX encoderen, maar je moet niet denken dat je die dan volledig kan zien op dat 800x480 scherm... Wat bedoel je precies?
Nou veel divxjes (films) zitten rond de 640x272 ? Als je die op een scherm van 320x240 gaat checken zit je met dikke zwarte balken of je vergroot m en je mist links en rechts een stuk film. Bij de Desire is dit dilemma dus uit de wereld verholpen. En wat helemaal fijn is, je hoeft niets meer te encoden, gewoon op je microsd vlammen en checken!
Sinds wanneer is de x10 lomper dan de desire? Even hoog, 1 mm dikker en 3mm breder. Dat merk je niet hoor.... :)

Mooie review trouwens, erg mooi toestel voor de gewone consument, miss iets minder voor de tweakers hier. Die willen natuurlijk het beste van het beste :Y)
@ Marc69,

Ik heb precies hetzelfde verhaal. De Legend is een mooie telefoon presteert ook super.
Maar omdat het toch tegenwoordig websites kijken is in de trein etc. En Youtube en andere dingen die mooi werken op een grote resolutie wil ik liever de Desire.
Daarnaast heeft de 1Ghz snapdragon meer toekomst.

Maarja, de Legend is echt keigaaf. Die knopjes mooi weggewerkt en niet zoals de Desire die op een oude manier er nog op zitten. De aluminium unibody en die mooie kin dat lekker in de hand ligt. Zucht...
Optische trackball helemaal de bom. Misschien in combinatie met games. Soort van D-pad vervanger.
Ook de batterij van de legend is prima te noemen. Als hij 1 hele dag meegaat als je er overgemiddeldt gebruik van maakt is is dat mooi. Helemaal als hij 2 dagen mee gaat.

En ook als jou zat ik te denken aan de SE xperia X10. Maar ik vind Sense UI gewoon geweldig mooi en gebruiksvriendelijk. HTC heeft gewoon de software goed voor elkaar. En dat puntje vertrouw ik nooit bij SE. En die update van 2.1 vraag ik me af....
Design van de X10 is ook wel weer mooi, maar niet zo mooi als die van de Legend.

Lastig lastig lastig...

[Reactie gewijzigd door Texamicz op 12 maart 2010 10:32]

Alu case - is gewoon een heatsink omdat dat ding anders zijn warmte niet goed kwijt kan. Denk dat dat reden numero uno is. Dat ie daar stevig van wordt is mooi meegenomen..
nee het oogt gewoon luxer dan plastic.. dat is reden numero uno..
Volgens mij is het heatsink verhaal een hele goede reden hoor, mn G1 kan best warm worden op bepaalde plekken, een alu behuizing verspreid de warmte beter wat alleen maar goed is voor de telefoon.

Of werk je soms bij HTC dat jij zo stellig weet waarom ze iets doen, dan heb ik niets gezegd natuurlijk.
mn G1 kan best warm worden op bepaalde plekken
Een aluminium G1 zal dus nog warmer worden, gezien die de hitte veel sneller en effectiever absorbeert dan de huidige kunststof behuizing van de G1. Zeker als je hem dan nog vastklemt met je (warme) hand, waardoor de hitte niet weg kan.

Overigens zijn ARM SoC's veel minder hittegevoelig dan zijn x86 broeders, zolang die chipjes niet kokend heet worden is er niets aan de hand.
of de warmte word veel sneller afgevoerd en over een groter oppervlak verdeeld, waardoor na lang gebruik dat ding juist minder warm wordt dan 'knelpunten' in het plastic model.

ook zorg je ervoor dat de buitenkant misschien wat warmer wordt (wel handig met deze temperaturen buiten overigens 8)7 ), maar de binnenkant een stuk kouder blijft, wat wat beter is voor de onderdelen
heb ik toch nog gelijk :D
In een plastic case kan de warmte helemaal niet weg, blijft het lekker in je telefoon zitten . 8)7

Je hand voert warmte beter af dan de lucht denk ik.
(dit is even een gok, ik heb geen binas boek bij de hand)

(warme) hand??? In vergelijking met zo'n processor niet denk ik zo?

[Reactie gewijzigd door konin525 op 12 maart 2010 14:04]

Je hand is zo´n 36/37 graden, dat is de processor ook ongeveer 80% van de tijd dat de telefoon aanstaat gok ik...
Als dat echt de reden was had de Desire (met 1GHz Snapdragon) ook wel een alu behuizing gehad.
Waarom zou dit zijn? Tis niet zo dat de snelste processor erin zit zodat er heel veel warmte ontwikkeld wordt. Daarnaast zou je dan ook verwachten dat de Desire een alu casing zou hebben, wat niet zo is.

Ik denk dat Arnoud hier gewoon gelijk heeft, dit is gedaan om het als een Design phone weg te zetten.
Je bedoelt zeker zoals de alu case van de apple laptops
geen idee.. geen ervaring met apple producten.. (en gezien de apple-dictatuur wil ik dat zo houden ook)
Wat mij opvalt is dat de interface kleuren-schema, plaatsing van icoontjes, interface-elementen wel heel erg op de iPhone Os lijken.


EDIT:
Ok toelichting waarom dit op Apple OS lijkt:

De adresbalk die 'vollopt' en kruisje rechtsbovenaan, alleen een iets andere kleur., de volgorde van de icoontjes, batterij, wifi, het uiterlijk van signaalsterkte, batterij, het opsplitsen van de 'batterij' met een bliksemschicht.

Het uiterlijk van de FM-ontvanger, lijkt zeer straf op de iPod versie. Het icoontje voor 'gebruiker' zonder profielpicture, de HUD-interface stijl. Het uiterlijk van de route applicatie: duwicoontjes met nagenoeg dezelfde symbooltjes erin. De interface voor het opnemen van de telefoon.

Allemaal toeval? Komaan zeg!

[Reactie gewijzigd door Finder op 12 maart 2010 23:30]

Ik snap wat je bedoeld, maar dit soort opmerkingen kan je eigenlijk wel bij heel veel telefoons maken tegenwoordig. Er is gewoon een soort standaard ontstaan voor smartphone interfaces en ook interactie. Probeer het niet zo te zien dat alles op de iPhone lijkt, maar meer dat de iPhone een soort rolmodel is geworden die gewoon een goede standaard heeft gezet voor smartphone interfaces. Dat er veel word afgekeken kan ik niet ontkennen. Maar de hele tijd melden dat alles op elkaar lijkt en dan vooral op de iPhone is niet relevant meer. Dan kun je ook zeggen dat Windows op OSX lijkt, terwijl je dat ook niet zo moet zien. Zo werkt de markt nou eenmaal. Je hoeft niet steeds weer het wiel opnieuw uit te vinden, beter goed gejat dan slecht bedacht.
Windows Phone 7 lijkt juist weer helemaal niet op iPhone OS, met die scrollende interface.

Op de screenshots hierboven zie je gewoon weer dezelfe zwarte achtergrond met icoontjes.
Gelukkig was er al ver voor de iphone een zwarte achtergrond met icoontjes, toch jammer dat iphone dat allemaal gejat heeft.

tjonge jonge, wat een onzin allemaal. Deze interface is wel een van de minst iphone gelijkende, en toch kunnen mensen het niet laten een soort vergelijking te trekken. Finder ga eens kijken naar standaard symbolen voor diverse onderdelen, zo zul je zien dat bliksem al eeuwen bij stroom wordt gebruikt, oplopende balkjes bij signaalsterkte, etc etc. Niets van dit alles is bij de iphone begonnen, dus het zou iedereen hier sieren om te stoppen met dit soort opmerkingen.
Ik ben geen iphone liefhebber maar wat er zeker wel gejat word is de interface.
Het draai helemaal niet om icoontjes. Sinds de iphone is er behoorlijk wat verander in de interface van touch telefoon. Neem de stap van pen geen pen. Dit was waarschijnlijk al lang bedacht en uitgevoerd door iemand anders. Maar door apple is iedereen het gaan doen en dat is fijn nu heb ik een hele toffe android telefoon.
:)
Stop hier nou eens, mee, verzin zelf eens een design met een groot scherm dat jij niet op een iPhone vind lijken? Wat dat betreft zou ik ook kunnen zeggen dat de iPhone is gepikt van de originele htc touch. Onzin natuurlijk.

Met de liquify tool kom ik ook een eind om van jou Barbra Streisand te maken.
hulde aan deze post!!!

wanneer houden mensen nu eens op met dat geblaat dat telefoon X lijkt op de iPhone..
Precies, Windows "Lijkt" ook heel erg op Linux, als je een DE zoals KDE of Gnome hebt. En hee kijk eens! Het lijkt op MacOS. Het is namelijk gewoon een bepaalde flow, zoals ook alle boeken op elkaar lijken, met bladzijden, letters, regels, enzovoort.

De grafische voorstelling is gewoon overal het zelfde binnen een bepaalde groep producten, net zoals MS-DOS wel heel erg veel op Bash lijkt :)
Laten we deze zinloze discussie op het forum hieronder voortzetten en excuses aan de mensen die hier gewoon over de Legend wilden praten:
http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/33632699
De iPhone was er eerder dan de HTC Touch ;) .
nee hoor,, de HTC touch werd op 5 juni 2007 onthuld en de iPhone toch echt op 29 juni 2007... helaas :Y)
Uhm nee? Ik heb een iPhone en herken er niets in.
Ik geef je gelijk qua interface.

Maar het artikel heeft het over een orgineel design... Ik heb nog even mijn oude iPhone 2G er bij gepakt... Met de liquify tool in photoshop kom ik al snel een heel eind om daar een Legend van te maken hoor...
Ja en als je de iPhone weer door blijft photoshoppen kom je vanzelf bij een Nokia 3310. Een mobiel is een mobiel en het uiterlijk zal altijd overeenkomsten tonen met andere mobieltjes. Op eerste gezicht valt het niet op, maar sommigen willen er gewoon naar zoeken.
Die icoontjes die jij noemt had je ook al in windows. Dat is niks iphone achtig's.
Maar ik vind het niet echt op iphone interface lijken.
Er zitten wel kleine elementen in die erop lijken maar het totaal geheel niet.

En kijk eens naar touchscreen telefoons VOOR de iphone.. die hebben ook allemaal van die grote icoontjes. Zoals de LG prada.

[Reactie gewijzigd door Texamicz op 12 maart 2010 10:19]

Wat mij opvalt is dat de interface kleuren-schema, plaatsing van icoontjes, interface-elementen wel heel erg op de iPhone Os lijken.
Zucht...

Sense is voornamelijk zwart/grijs tinten met groene elementen, iPhone is voornamelijk wit met blauwe elementen.
Plaatsing van de icoontjes...as in naast elkaar en boven elkaar?...
Welke interface elementen? Knoppen?

Serieus, een bedrijf kan een toestel maken dat in alle opzichten het exact tegenovergestelde is van de iPhone en nog zullen de fanboys verkondigen dat het op een iPhone lijkt.

[Reactie gewijzigd door k7of9 op 12 maart 2010 13:53]

@Finder: 1. Dit toestel/UI lijkt niet op de iPhone, 2. Dit toestel is 10x mooier dan de iPhone.
Ik vind dat je de discussie totaal verziekt door hier over te beginnen, ik zit te overwegen deze telefoon te kopen en door jouw reactie gaan de eerste 15 reacties over de iPhone. Zonde van de Fipo dus.

[Reactie gewijzigd door poepkop op 12 maart 2010 21:32]

Er is inderdaad een hééééééle grote overeenkomst tussen deze phone en de IPhone: met beide ken je belle!
ik vind de telefoon ansich ook best wel op een i-phone lijken :+
behalve dat rare schuine gedeelte aan de onderkant


* en ja hoor, wederom een first post die een vergelijking trekt met de i-phone - met alle verontwaardige reacties van dien.
begint een beetje de standaard te worden bij de tweakers nieuws-threads
Eh, nee. Ik vind de interface totaal niet op de iPhone lijken. Qua uiterlijk vind ik de Legend wel wat weg hebben van de iPhone 2G, dit vanwege de combinatie van aluminium en zwart. Maar dat is alleen maar positief aangezien ik dat erg mooi vind.
Jammer dat ze hier niet een topmodel qua processor en scherm van gemaakt hebben, dit is met afstand de mooiste HTC die ik ooit gezien heb. Nu is het of mooi, of snel....
even wachten op de Desire, die ziet er nagenoeg hetzelfde, zoniet mooier uit, maar goed iets mooier vinden is persoonlijk.
Qua specs is de desire iig wel veel beter.
Ziet er nagenoeg hetzelfde uit? Heb je ze wel eens vergeleken?

De Desire is weer een ouderwets lelijke HTC als je het mij vraagt (gewoon weer 13 in een dozijn Aziatisch 'design'). Deze Legend is de eerste die er een beetje uitspringt qua design.

[Reactie gewijzigd door Bosmonster op 12 maart 2010 09:48]

LOL, design, vanaf de G1 is dit exact hetzelfde design, enkel de materialen en kleur is anders, beetje vreemd om niet door de kleur (want meer zie je niet) heen te kunnen kijken om het aloud kin HTC design te zien.

Mooi toestel, al vind ik qwerty tobo eigenlijk onmisbaar en dat gaat nooit lukken in unibody :)
Gebruik eens voor een maand een Capacitief touchscreen toetsenbord.
Durf bijna gewoon te wedden dat je daar op ten duur sneller kan typen dan op een fysiek toetsenbord met kleine toetsjes.
Maar dit willen mensen nog niet echt geloven.. Net als ik eerst geen touchscreen wou.
Heeft weinig met geloven te maken, meer met persoonlijke voorkeur. Zo heb ik bijvoorbeeld zowel de HTC TyTN, Samsung Jet, iPhone 3G en HTC Hero gehad. Dus wat dat betreft ervaring met typen op een fysiek tobo als op resistive en capacitive schermen. Ja, typen op een capacitive scherm gaat goed...maar toch heb ik nu een Milestone en gebruik ik (ondanks het grote capacitive scherm) weer het fysiek tobo. Het is gewoon meer mijn ding. Sterker nog, ik typ dit er op :)

Laat de mensen gewoon hun eigen voorkeur hebben, voel je niet aangevallen omdat jouw ervaring anders is :)
Achja, daarom is er toch gelukkig een keuze? :)

Zou mooi zijn als er gewoon altijd een android telefoon is MET fysiek toetsenbord voor de mensen die dat dan fijner vinden.
Zou inderdaad voor veel mensen een uitkomst zijn.
zoiets als een HTC Pro II met een snellere processor en Android of iets dergelijks, want dat toetsenbord is naar mijn mening erg goed.

maar over deze Legend: een heel mooi, fris ontwerp voor een beetje een mid-end smartphone... ik denk dat deze met wat juiste marketing wel een succesje kan worden als de 'Hero maar dan beter'.
dus als jij een lap tekst schrijft ben je tevreden als je er maar een paar regels van lezen kan?
Ik wil zoveel mogelijk in beeld houden en aloleen daarom al vind ik een qwerty tobo gewoon fijn.
Dat ik de toetsen blind kan vinden en me dus op de tekst kan concentreren ipv met mn vinger op het scherm goed te moeten drukken is een tweede, de G1 heeft ook gewoon een onscreen touch tobo, toch schuif ik m altijd open op even snel een webadres intikken na dan.
En kleur en materiaal is geen onderdeel van het design? Alle telefoons zijn ongeveer hetzelfde. Het is alleen jammer dat Aziatische bedrijven de neiging hebben goedkope plastic-looks te gebruiken met saaie kleuren. Dit is dus een mooie afwijking daarop en voila, je hebt ineens best een mooie stijlvolle telefoon!

Qwerty tobo mis ik persoonlijk niet echt. Ik typ sneller op het capacitieve tobo van m'n 3GS dan de uitschuif-qwerty van mn vorige telefoon. Grootste nadeel van onscreen tobo vind ik dat het een enorm deel van je screen real estate opslokt. Voordeel is natuurlijk dat de telefoon er een stuk dunner en lichter van wordt, en dan kies ik graag voor het laatste.

[Reactie gewijzigd door Bosmonster op 12 maart 2010 11:42]

Het materiaal en de constructie is nu juist het grote pluspunt van deze telefoon. Een groot deel van de 'beleving' van een stuk hardware als een telefoon is hoe het aanvoelt om hem vast te pakken, of ie niet kraakt of buigt, dat soort dingen. Op dat aspect vind ik de Legend wel degelijk veel mooier dan een Desire, dus als je puur op zoek bent naar een functionele telefoon en niet naar een 'echte' smartphone, dan zou dit een hele goede keuze kunnen zijn.
De Desire lijkt totaal niet op de Legend, begrijp niet hoe je daar op komt.

De Desire lijkt veel meer op de Nexus One jammer genoeg. En dat zeg ik niet omdat ik de N1 lelijk vind, maar het oorspronkelijke ontwerp van de Desire leek veel meer op de HD2, wat naar mijn mening de mooiste telefoon van de afgelopen tijd is.

Maar wat de Legend betreft, zeker een mooi ontwerp. Maar had inderdaad een topmodel moeten zijn. Is nu toch meer de opvolger van de Hero.
Mooi toestel, leuk om ook die vergelijkingen te zien met de Hero(heb die zelf) en dan krijg ik toch wel weer een beetje spijt. Hopelijk maakt 2.1 dit weer goed.

Want mij wel is opgevallen dat er op 1 van de plaatjes bij het telefoon menu staat: Opleggen. Wat is dat nou weer voor woord? Beëindigen is beter zoals het nu bij Sense is.
Opleggen als in de hoorn er op leggen zal hier bedoelt worden. Al is dat tegenwoordig niet meer gebruikelijk (dat je de handeling doet). Het woord daar in tegen is vrij gebruikelijk, hetzelfde als ophangen.

Wat me opviel in de review was dat er aangekaart werd dat het scherm groter had mogen zijn, dit als een minpunt. Maar volgens mij is daar toch juist de desire voor? Die is kwa scherm namelijk een halve inch groter. (En sneller).

Ik vindt het ook vreemd dat er zo weinig opslaggeheugen in zit (standaard).

Verder ben ik benieuwd of er een soort gelijke review komt met de desire en dat deze dan ook gelijk vergeleken wordt met de legend.

Al met al een lekkere uitgebreide review :).
Eerlijk gezegd kan ik niet wachten om de Desire op deze manier onder handen te nemen. Als HTC wil dat een Performance-toestel wordt, dan hebben we een goede reden om te checken of de Desire ook performt :)

De Desire komt naar alle waarschijnlijkheid rond 9 april uit. Omstreeks die datum streven we ernaar om de review online te hebben, al hangt dat niet alleen van ons af natuurlijk ;)
Mooie review, bij het lezen kwam ik eigenlijk tot de conclusie dat ik de Nexus one mis:( als ik dat zie in de benchmarks die telefoon overtreft (bijna) altijd en iedereen. Helaas nog steeds geen bericht dat die naar NL komt.

OT: Zeker mooie telefoon van HTC, ben ook heel erg benieuwd naar de desire. Moet nog tot eind juli wachten voordat ik een nieuwe telefoon kan aanvragen dus misschien dat er dan al een versie 3.0 van android uit is. Who knows.
Je wilt geen N1, maar een Desire. Die is vanaf volgende maand gewoon te krijgen in het bruin en zilver!

Identieke hardware, maar beter scherm (AMOLED, dus beter voor de accu).
De hardware is op het werkgeheugen na identiek. Nexus one heeft 512MB en de Desire 576MB.
De hardware is niet identiek: de N1 heeft een revolutionaire noise cancelling techniek die niet op de Desire voorhanden is.

Overigens zelf sinds een dag bezitter van de Legend en ik moet wel wennen. Mijn vorige was de G1: lomp als een baksteen, maar wel met een fysiek toetsenbord. De Legend voelt lekker solide aan en lijkt kleiner dan hij is. De performance is onvergelijkbaar (terwijl de G1 op 1.6 draaide) en Sense begint ook al te wennen.

Ik heb ook lang gewtijfeld over de Desire en de N1, maar liet mijn gevoel spreken. browsen vind ik op een mobiel gewoonweg niet handig, ook al is het scherm een (halve) inch groter. Gamen wil met de Legend ook prima (mijn neefje kreeg hele grote ogen toen hij Speedforge zag) en voor de rest is de performance prima.

Ik ben uit de wedloop van steeds snellere cpu, steeds groter scherm gestapt en heb gekozen voor het gevoel en de design (en dat is niet alleen looks). HTC heeft een happy consumer erbij.
Dat, en de desire heeft een Radio met RDS.
ook fijn. :)
Ziet er toch een fantastisch toestel uit, alleen het batterijleven steekt weeral tegen. Om de 2 dagen zeker moeten opladen kan problemen geven. Hou wel van het idee van een telefoon te hebben die terug tegen de muur gegooid kan worden.

Zijn krassen eigenlijk goed zichtbaar op die aluminium case (door grijze laag die zichtbaar wordt enz), of valt het nauwelijks op als de gsm weer eens met de sleutels heeft liggen vechten :) ?
2 dagen is normaal tegenwoordig.. er is geen snelle smartphone die het langer uithoudt..

mijn htc magic doet met normaal gebruikt er 2,5 dag over.. maar ik laad hm bijna iedere avond op.. (is ook het advies van voda)
2 dagen normaal? kuch.. is dat nog "mobiel" te noemen?

Ik deed met 1 acculading 1 week met een nep HTC Touch 2 uit china ik (1400Mah accu-tje) Ik vind voor een telefoon (..ben qua accutijd nokia gewend) 1 keer opladen per week méér dan genoeg.

Waarom niet 2000 MaH in die telefoon drukken? accu's zijn tegenwoordig niet zwaar.

Wat je wel ziet is dat er 2 accu's worden geleverd.. ja hoor ik heb zin om telkens de behuizing open te trekken om de accu te vervangen. Mooi NOT.

Dus deze telefoon laat ik aan mij voorbij gaan.. heb trouwens liever WM 6.5 als mobiel-OS.

P.s. op de 1ste foto van hoofdstuk "4. Hardware " lijkt het alsof de Legend en stuk minder scherp beeld heeft dan zijn broeder links van hem... behoudens het out of focus zijn van de foto lijkt het dus toch minder scherp.. .. vink lelijk !

[Reactie gewijzigd door BUR op 17 maart 2010 15:53]

Ik ben erg benieuwd hoe het is als je met je duim de trackding bedient. Hoe zit het toestel dan in de rest van je hand?

Als ik op mijn iPhone de home button moet indrukken ben ik blij dat ik er niet meer mee hoef te doen, iig.

Zowieso, waar is een trackbal voor nodig? Er zit toch niet voor niets een 3+ inch touchscreen op?

En geen front face cam?

[Reactie gewijzigd door Edwin88 op 12 maart 2010 12:10]

die trackball is goed te bedienen door de "kin" van het toestel.

Op mijn hero gebruik ik de trackball tijdens het browsen om kleine linkje aan te tikken, ik vind hem heeeeel handig
Ik durf het haast niet te zeggen, maar uhm... ik zit al geruime tijd zonder mobieltje (ja ja, ik ben een fossiel). Ik ben me nu aan het orienteren op een nieuwe.

Wat ik mij afvraag is of en zoja hoe ik met het android os instant messaging (Live messenger variant) kan?

Tevens vraag ik mij af hoe de facebook widget werkt. Ik neem aan dat sommige van jullie hier al ervaring mee hebben, daar deze applicatie wellicht op andere telefoons ook staat.

bvd.
Je hoeft je niet te vragen hoor, je stelt in ieder geval legitieme vragen :P

Wat Live Messenger alternatieven (er is immers geen native applicatie) betreft, zijn er een aantal applicaties die Live Messenger kunnen vervangen. Zelf gebruik ik sinds een tijdje de eBuddy applicatie voor Android. Deze kan overweg met de instant messengers van MSN, facebook, AIM, Google Talk, ICQ, Hyves en Myspace, en dat allemaal tegelijkertijd. Ook biedt de applicatie naar mijn idee een prettige gebruikersapplicatie (gesprekken worden overzichtelijk getoond, en je kunt er eenvoudig tussen wisselen).

Daarvoor had ik een andere applicatie, Imeem geloof ik, die ook naar behoren werkte.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Elektrische auto

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True