ICIDU KeyColor 16GB Grijs Review

5 maart 2014, laatste update op 5 maart 2014, 22 views Rapporteer

ik had een korte stick nodig, voornamelijk voor gebruik in combinatie met autoradio. Gewone sticks steken teveel uit, met het risico op stoten en beschadigingen van zowel de stick als de radio. Heb zojuist 16Gb geschreven aan kleine (mp3) bestanden hetgeen vlot verliep. Ook in de autoradio werkt het prima. Zeer veel bestanden, die in de random plwy mode vlotjes en zonder haperingen worden afgespeeld. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

• Beschrijven gaat snel en gemakkelijk. Korte stick, zodat er weinig kans op beschadiging is als hij aan de voorzijde in de autoradio is gestoken. snel te beschrijven en ook te lezen. Voor de € 10,-- die hij kost een prima apparaatje.

Minpunten

• geen

Heb jij ook een ICIDU KeyColor 16GB Grijs?