Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Samsung Galaxy Buds. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
10
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
pernodpepper 2 april 2019 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds (Wit)

De Galaxy Buds, redelijk comfortabele draadloze oortjes die niet snel uit je oren zullen vallen. Met een relatief goede audio kwaliteit en een lange batterijduur tot wel 6 uur buiten de case kan je non-stop media afspelen. Wat ik er persoonlijk van vindt dat lees je in de uitgebreide review.

Pluspunten

  • Goede audiokwaliteit
  • Lange levensduur
  • Handige app
  • Wireless charging

Minpunten

  • Werkt alleen soepel op Samsung
  • Bass kan beter
  • Geen fast wireless charging

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
delphium 12 september 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Als je van gadgets houdt, leuk. Wil je geluidskwaliteit of sporten? Niet doen!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Comfort
  • Leuke gadget

Minpunten

  • Bedroevend slecht geluid
  • Niet waterbestendig (echt niet!)
  • Zeer slechte BT-verbinding (met note 10+)

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 2

+1
jacob.korf 19 augustus 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Zie uitgebreide omschrijving

Pluspunten

  • Verbinding goed icm s7
  • Bass
  • Ik hoor instrumenten die ik nog nooit eerder heb gehoord
  • Klein maar fijn
  • Weinig geluidslekkage
  • Omgevingsgeluid

Minpunten

  • Vocals iets minder sprankelend

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
hbodewes 13 augustus 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Edit na software update: Prima om muziek te luisteren, en de gesprekskwaliteit is ook behoorlijk goed.

Pluspunten

  • Makkelijk te koppelen met telefoon
  • Prima draagcomfort
  • Goede batterijduur
  • Makkelijk opladen met de bijgeleverde case
  • Goede muziekkwaliteit

Minpunten

  • Heel soms korte haperingen in geluid

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
siraadj1991 10 april 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Geel)

Prima dopjes voor je geld.

Pluspunten

  • Accu tot nu toe 2 keer geladen
  • Zit goed in de oren
  • Genoeg aanpassingen via je toestel

Minpunten

  • Oortjes mag iets platter steek nog wat uit
  • Tap functie is niet super fijn

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

RaydenRS 1 oktober 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Ik heb vaak het probleem dat mijn mobiel de muziek niet verder wil spelen alleen volgens mij komt dit door mijn S8+. In mijn beleving hebben ze betere geluidskwaliteit dan de airpods van apple die mijn vriendin heeft.

Pluspunten

  • 10 Meter berijk getest
  • Lekker geluid
  • Goede bass
  • Gaat bij mij 2 tot 3 dagen mee
  • 3 verschillende vinnen en dopjes

Minpunten

  • Grote case
  • Case voelt niet premium aan

Eindoordeel

Score: 5
Jinsoku 29 augustus 2019 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds (Wit)

Ik heb de Galaxy buds bij mijn Pre Order gekregen van mijn S10+, in een woord geweldig. Nooit problemen en connecten altijd. Ook de batterijduur is fantastisch.

Pluspunten

  • Goede batterijduur
  • Goed geluid
  • Mooi Design
  • Connect altijd

Minpunten

  • Case beschadigd wat snel

Eindoordeel

Score: 5
diondek 5 augustus 2019 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Ontzettend fijne oortjes. Geluidskwaliteit en bass zijn goed en de oortjes zijn erg makkelijk in gebruik. Batterijduur is ook ruim voldoende. Ik raad iedereen met een Android telefoon aan om deze oortjes te kopen.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Uiterlijk
  • Spatwaterdicht
  • Batterijduur
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
WoutervanZon 4 juni 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Prima oortjes die goed werken met mijn galaxy s9

Pluspunten

  • Handig
  • Redelijke geluidskwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Touch controls zijn niet geweldig
  • Connectie met pc werk (bij mij) niet vloeiend

Eindoordeel

Score: 4
GVeen 26 mei 2019 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds (Wit)

Gekregen bij pre-order samsung s10, waarmee de buds ook zeer makkelijk verbinden door de case te openen. Vergeleken met mijn RHA 750 zijn de mids en highs wat minder gedefineerd en strak, maar er zit meer bas in wat ik fijn vind voor bepaalde muziek (in dynamic mode).

Pluspunten

  • comfort en fit
  • geluidskwaliteit
  • accuduur

Minpunten

  • bereik (lijkt opgelost in update 24-05-19)
  • Microfoon werkt maar is matig

Eindoordeel

Score: 5
CT 13 mei 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Wit)

De dopjes zijn zeker niet slecht, voelen goed aan, veel instel mogelijkheden en de ambient mode is erg handig. Helaas zijn er ook redelijk wat gebreken waarvan je kunt denken "is dit wel getest ??" en "waarom??" hopelijk worden deze min punten nog met updates aangepast...

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Ambient mode handig
  • App aardig uitgebreid

Minpunten

  • Voetstappen "hoorbaar"
  • Dopjes flippen bij vel zonlicht
  • Werkt niet 100% icm Galaxy Watch

Eindoordeel

Score: 3
JorritCraw 29 april 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Heel erg tevreden mee! Ze zijn echt heel erg makkelijk en snel te verbinden. Best goede geluidskwaliteit. Zien er ook redelijk prima uit, beter dan de airpods vind ik. Oplaad case is klein en kan je makkelijk meenemen, wel komen er gemakkelijk krassen op de case.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Degelijke prijs
  • Zien er aardig uit
  • Geluidskwaliteit is prima
  • Goede batterij
  • Case is een mooi formaat

Minpunten

  • Case is gevoelig voor krassen
  • Ambient sound is voor mijn gevoel een stuk verbeterd bij een update, maar het is nog steeds niet heel goed.
  • Ze verbinden met een andere telefoon als die dicht in de buurt is ( opgelost bij update)

Eindoordeel

Score: 5
extremeclock661Newbie 17 april 2019 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds (Wit)

Het zijn fijne oortjes voor bij het sporten, ze zitten comfortabel en blijven goed in de oren zitten. Het geluid is niet zo als bedaarden oortjes in dezelfde prijsklassen, ik heb daarom nog wel gewoon een paar aux oortjes bij. De noiscanceling is wel heel fijn om te hebben.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • comfortabel
  • werkt goed met Samsung
  • geen storingen

Minpunten

  • niet de beste geluidskwaliteit voor zijn prijsklassen

Eindoordeel

Score: 4
RamonRJC 4 april 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Wit)

Vooraf sceptisch, maar toch erg enthousiast geworden. Het geluid is erg goed. Ze zitten prima, ik ben niet bang dat ze eruit vallen. Oortjes gaan lekker lang mee, zeker als je steeds terug stopt in de case. De case is gemakkelijk mee te nemen. Bellen gaat ook prima!

Pluspunten

  • geluid
  • batterijduur
  • oplaadcase
  • bereik

Minpunten

  • bass kan beter

Eindoordeel

Score: 4
Tjidde 3 april 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Lichte oordoppen die lekker zitten. Zeker door behulp van de oorvleugels. Helaas zou het fijn zijn als de instel mogelijkheid van de toetsen beter is.

Pluspunten

  • goede pasvorm
  • oorvleugels
  • goed bereik
  • touchpad

Minpunten

  • instel mogelijkheid toetsen

Eindoordeel

Score: 5
vicc56Newbie 30 maart 2019 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds (Wit)

Zoals velen dit product gratis gekregen bij de Galaxy s10. Prachtig geluid, de Buds zijn zo licht dat je ze bijna niet voelt zitten en hebben een zeer groot bereik qua muziekstijlen. Mocht ik ze niet bij het toestel hebben gekregen zou ik ze zeker aankopen! Een aanrader

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Voelen zeer licht aan

Minpunten

  • Soms een beetje ruis
  • Touch bediening

Eindoordeel

Score: 5
Raoul2kNewbie 23 maart 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

De oortjes hebben een zeer zuiver en mooi geluid met een goede bass De oplaad case gaat lang mee Het koppelen er van aan samsung toestel is heel gemakkelijk De oortjes zijn zekker een aanrader

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Gaat lang mee
  • Zeer goed geluid

Minpunten

  • Geen track and trace om de oortjes terug te vinden

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy Buds?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Beveiliging en antivirus

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True