Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
dudey101 9 juni 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A40 Zwart

op het oog prima telefoon, knap geluid, helder en scherp schermpje.

Pluspunten

  • leuk scherm
  • batterij redelijk

Minpunten

  • wat simpel door android beperkingen

Eindoordeel

Score: 4
jrzeinstra 21 augustus 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A40 Zwart

Ik heb deze telefoon gekocht ter vervanging van een Samsung Galaxy A5-2016. Het toestel is lekker compact, met relatief groot scherm.

Pluspunten

  • Goed scherm
  • Lekker compact
  • Snel laden
  • Prima prijs

Minpunten

  • Accu houdt niet over, maar is wel voldoende

Eindoordeel

Score: 5
Test31Newbie 20 juli 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A40 Zwart

Voor de prijs een mooi en goed toestel. Gekocht bij BCC. Maakt mooie foto s en heel helder scherm. Blij er mee.

Pluspunten

  • Mooie scherp scherm
  • Mooi formaaat toestel

Minpunten

  • Al tijd wisselende laad stekker soorten

Eindoordeel

Score: 5
DariyanNewbie 18 juli 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A40 Zwart

Hij is snel maar als hij valt ben je hem verloren

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Snel laden
  • Amoled display
  • 25 mp selfie camera

Minpunten

  • Makelijk krasjes
  • Plastic achterkant

Eindoordeel

Score: 4
Willy CambienNewbie 14 juli 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A40 Zwart

Bij intens gebruik, elke dag opladen. Niet zo gebruiksvriendelijk. Plus: Internet valt gestadig uit. Opnieuw verbinden onmogelijk. Soms krijg ik terug verbinding, zonder iets speciaals te doen!???.

Pluspunten

  • Had beter verwacht

Minpunten

  • Gestadig geen verbinding met internet!

Eindoordeel

Score: 3
Paul 1955Newbie 9 juli 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung Galaxy A40 Zwart

Toestel gekocht met abonnement Proximus op 16/06/2019, was na één week defect , kon niet meer opladen. Hersteld bij Smartrepair na 2dagen terug in bezit, na enkele dagen defect, kon opnieuw niet meer opladen. Voor de tweede maal in herstelling op 02/07/19. Garantie? Ik kon een toestel huren. Klantvriendelijkheid?

Pluspunten

  • mooi toestel
  • veel belovend

Minpunten

  • klantvriendelijkheid

Eindoordeel

Score: 2
MCMXC 8 mei 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A40 Zwart

Voor deze prijs een ongelofelijk goed toestel. Prachtig scherm, werkt snel, prima fingerprintreader, camera's zijn zeker voldoende voor deze klasse. Natuurlijk zijn de materialen niet zo premium, maar wat wil je voor 250 (inmiddels eerder 220) euro? De batterij lijkt zover ook prima voor de prijs.

Pluspunten

  • Mooi Oled scherm
  • Mooi design
  • Fingerprintreader en faceunlock
  • 64GB ROM
  • 3,5 mm aansluiting

Minpunten

  • Geen Gorillaglass
  • Geen IP rating
  • Plastic achterkant
  • De fingerprintreader heeft een soort speling als je er tegenaan tikt

Eindoordeel

Score: 5
tessavenemaNewbie 2 mei 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A40 Wit

Hele goede telefoon, ook niet te duur. Op de witte achterkant komt er door de zon een regenboog kleurtje op. Ook superleuk.

Pluspunten

  • Goede achterkant
  • Gaat snel aan

Minpunten

  • Voorcamera is ingezoomed

Eindoordeel

Score: 4
Gys-NNewbie 20 april 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A40 Zwart

Voor de 235 euro die ik ervoor heb betaald is het een top telefoon. Formaat is voor mij precies goed en het beeld/scherpte/contrast is van premium kwaliteit. De 1.8GHz-octa-core draait alles prima. De A40 voelt snel aan met af en toe wat haperingen die niet in de weg staan.

Pluspunten

  • Schitterend beeldscherm
  • Prijs/kwaliteit prima in balans

Minpunten

  • Oortjes die er bij zitten is echt troep
  • Speakergeluid uit de telefoon zelf doet zeer aan je oren

Eindoordeel

Score: 4
Bram14 20 april 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy A40 Zwart

De telefoon is een goed product met een goede prijs, een mooi scherm en een goede batterij en de nieuwste OS van android. De camera is prima. Alleen de achterkant is van plastic.

Pluspunten

  • Prachtig scherm
  • Goede batterij
  • Prijs/kwaliteit
  • Prima camera

Minpunten

  • Plastic achterkant

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy A40?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True