Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Apple Watch Series 4

Review door de redactie

Productvideo - Tweakers Update: Apple-keynote - Nieuwe iPhones en Apple Watch

Apple heeft de iPhone XS, XS Max en XR aangekondigd. Het gaat om drie smartphones met het ontwerp van de iPhone X van vorig jaar. De XS en XS Max komen deze maand uit met prijzen vanaf 1159 euro, de XR komt in oktober voor 849 euro.

36    12 sep '18

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
DeNachtwacht 23 september 2018 Product gekocht

Apple Watch Series 4 (Sportbandje, 40mm) Grijs (Zwart)

Net zoals de iPhone volwassen werd met de komst van de iPhone 4, heeft de Apple Watch Series 4 alle kaarten in handen om van de smartwatch een mainstream product te maken. Bijna alle tekortkomingen van eerdere modellen zijn opgelost; Siri en watchOS 5 maken de smartwatch super-gebruiksvriendelijk. Absolute aanrader!

Pluspunten

  • Processor eindelijk echt snel genoeg
  • watchOS 5 is erg gebruiksvriendelijk
  • Siri wordt steeds beter
  • De smartwatch is volwassen

Minpunten

  • Batterijduur iets minder dan voorgaande modellen
  • Geen (huid)temperatuursensor
  • bug in Nederlandse Siri Raise to Speak

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 5

+1
klonic 20 december 2018 Product gekregen

Apple Watch Series 4 (Sportbandje, 44mm) Grijs (Zwart)

Voor de sporter voegt het veel toe. Ik vind het een mooi apparaat. Het past perfect in het Apple ecosysteem

Pluspunten

  • Mooi
  • Geweldig om te sporten
  • Hartslagmeting is nauwkeurig
  • Waterdicht
  • Motiverend om meer te sporten
  • Erg handig hoe snel je informatie krijgt

Minpunten

  • Duur (€749)
  • Batterijduur: 2 dagen
  • Moeilijk om aan e-sim te komen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 4

Jobe 16 juli 2019 Product gekocht

Apple Watch Series 4 Nike+ (Sportbandje, 40mm) Grijs (Zwart)

Dit is een leuke gadget. Je kunt er veel mee maar je merkt toch snel de beperkingen van Apple ten opzichte van bijvoorbeeld een Garmin. Ik ben er erg blij mee dat absoluut maar of hij de 429 euro waard is... Twijfel.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Goede batterij
  • Goed voor het bijhouden van activiteiten
  • Als enkel smart watch perfect

Minpunten

  • Als sport horloge wat minder
  • Slechte GPS
  • Afstanden worden niet correct berekend

Eindoordeel

Score: 4
Menesis 23 april 2019 Product gekocht

Apple Watch Series 4 Nike+ (Geweven sportbandje, 44mm) Grijs (Zwart)

Ik heb de 4G versie (woon in het buitenland). Geweldig apparaatje. Als ik nu de stad in of naar het strand ga hoef ik alleen maar de watch mee. Ben bereikbaar, heb muziek, kan ijsjes kopen, en ik word niet afgeleid door social media, helemaal top dit dingetje!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit, echt luxe product
  • Mooi Nike bandje, hele bandje is ook gelijk een reflector!
  • Goede hartritmesensor
  • Goede 2 punts ECG sensor
  • Goede speaker+mic voor telefoongesprekken
  • Apple Pay
  • Mooi helder schermpje
  • Siri zonder Hey Siri te hoeven zeggen

Minpunten

  • Kan geen muziek/podcast op de speaker afspelen
  • Kan geen muziek streamen / zoeken met Apple Music (of Spotify)

Eindoordeel

Score: 5
Jeff34 5 januari 2019 Product gekocht

Apple Watch Series 4 (Sportbandje, 44mm) Grijs (Zwart)

Had voor de dure prijs meer verwacht van de horloge, veel berichten niet te lezen op de watch.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Niet alles zichtbaar op de watch
  • Veel notificaties maar weinig leesbaar op de horloge
  • Meeste app’s geven alleen een notificatie waarna je de telefoon moet pakken om te lezen
  • Geregistreerde stappen en bewegingen met de telefoon worden niet doorgegeven aan de activiteit-app op de horloge
  • Prijs te duur met wat de watch allemaal kan

Eindoordeel

Score: 2
Prullenmand 2 januari 2019 Product gekocht

Apple Watch Series 4 (Geweven sportbandje, 40mm) Grijs (Zwart)

Dit is mijn eerste smartwatch, werkt vlot, ziet er goed uit en doet wat het moet doen. Kortom, ik ben meer dan tevreden!

Pluspunten

  • Scherm
  • Design
  • Snelheid
  • Speaker
  • GPS
  • hardlopen zonder iPhone
  • Alle sensoren (teveel om op te noemen)
  • Intergratie iPhone

Minpunten

  • Prijs (€429,-)
  • Bijna elke nacht aan de lader

Eindoordeel

Score: 5
UncleSam 5 november 2018 Product gekocht

Apple Watch Series 4 (Sportbandje, 44mm) Grijs (Zwart)

Voor mij was het een upgrade van de series 0 watch. Batterij gaat een stuk langer mee en de bediening is snel. Ik kon met mijn vorige versie niet meer upgraden naar de nieuwe watch os.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Beeldkwaliteit
  • Nieuwe watchface

Minpunten

  • Batterijduur

Eindoordeel

Score: 4
Scrtz 23 oktober 2018 Product gekocht

Apple Watch Series 4 (Geweven sportbandje, 44mm) Grijs (Zwart)

Fijne smartwatch met een groot scherm en kleine randen, voelt meer aan als een horloge dan een smartwatch!

Pluspunten

  • Premium horloge gevoel
  • Prima accuduur
  • WiFi

Minpunten

  • Prijzig?

Eindoordeel

Score: 5
iAmRenzo 27 september 2018 Product gekocht

Apple Watch Series 4 (Sportbandje, 44mm) Grijs (Zwart)

Is de Apple Watch nu eindelijk volwassen? Hij is voldoende snel en het scherm is mooi groot. Helaas missen we ECG, 4G en de stalen variant in Nederland

Pluspunten

  • Design: strak en mooi afgewerkt
  • Gro(o)t(er) scherm
  • Voldoende snel voor "smart" features
  • Oude bandjes passen nog steeds

Minpunten

  • Geen ECG functie in Nederland (yet)
  • Geen 4G in Nederland, en daardoor ook geen roestvrij stalen versie

Eindoordeel

Score: 4
SalimRMAF 24 september 2018 Product gekocht

Apple Watch Series 4 (Sportbandje, 44mm) Grijs (Zwart)

Zeer functionele smartwatch. Jammer dat de Europese versie functies moet missen. Kleine kans dat je voor het nieuwe jaar alsnog gebruik kunt maken van de EKG functionaliteit.

Pluspunten

  • Zeer snel
  • Veel goedkoper dan een gezondheidscoach

Minpunten

  • Hartmonitor EKG niet in EU beschikbaar
  • Je hebt nog niets aan de eSIM
  • Prijs weer hoger dan voorheen

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple Watch Series 4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True