Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur games 25 september 2018

FIFA 19 - Pakt kampioenschap der voetbalgames

FIFA 19 is zeker niet perfect, maar laat op vrijwel alle gebieden verbetering zien ten opzichte van FIFA 18. Diverse spelmodi zijn uitgebreid, met een glansrol voor The Journey: Champions en de nieuwe House Rules die potjes tussen vrienden van enige hilariteit kunnen voorzien. Ultimate Team blijft het centrum van de game voor veel spelers, en die spelmodus kent ook weer een aantal aardige vernieuwingen. Het belangrijkste is echter dat FIFA 19 duidelijk anders speelt dan FIFA 18. Toch voelt het spel al snel erg soepel en vloeiend aan. Het nieuwe schietsysteem is in potentie een goede toevoeging, maar het lukt ons nog niet om er echt aan te wennen. Wel zijn we te spreken over de veel beter presterende keepers, waarmee een belangrijk minpunt van FIFA 18 is opgelost. Andere minpunten, zoals het omslachtige scouten in de Career Mode en het feit dat de Eredivisie nog steeds met onherkenbare spelers wordt afgewerkt, bestaan helaas nog wel. Dat mag de pret niet drukken, want FIFA 19 speelt lekker genoeg om er niet al te lang bij stil te staan. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
2
Score: 4
1
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
1
0
shadow4thedark 6 oktober 2018 Product gekocht

FIFA 19, PlayStation 4

Leuke spel en verslavend.

Pluspunten

  • Ronaldo op cover

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5

loriasNewbie 7 november 2018 Product gekocht

FIFA 19, PlayStation 4

Prima product, prijs kwaliteit heel goed.

Pluspunten

  • goedkoop

Minpunten

  • late levering

Eindoordeel

Score: 5
Fatih06 24 oktober 2018 Product gekocht

FIFA 19, PlayStation 4

Pasen sterk op achteruit gegaan, aannames sterk op achteruit gegaan, bijna bij elke voorzet gaan de voetballers voor een omhaal (lijkt wel FIFA Street). Simpel weg de slechtste FIFA in de afgelopen 5-6 jaar. Journey is uitgebreider geworden met drie karakters, meer game modes, slidings zijn verbeter

Pluspunten

  • Journey
  • Slidings zijn effectiever

Minpunten

  • Pasen
  • Aannames
  • Lijkt soms wel FIFA Street
  • Slechter bediening dan FIFA 18
  • Te weinig verbeterd voor dat geld

Eindoordeel

Score: 2
budi 5 oktober 2018 Product gekocht

FIFA 19, Xbox One

Even een korte review uit perspectief van een totale newbie. Ik kreeg het spel bij aankoop van de Xbox One X. Grafisch is het mooi, zoals naar ik begreep word je meteen in het diepe gegooid, onduideiljk wat je moet doen. Verhaallijn is wel een aardige toevoeging.

Pluspunten

  • Grafisch mooi, lijkt net echt
  • Verhaallijn is leuk

Minpunten

  • Voor beginners wat onduidelijk

Eindoordeel

Score: 3
BakkerinhoNewbie 3 oktober 2018 Product gekocht

FIFA 19, PlayStation 4

Niet heel enthousiast over 'nieuwe' features voor die 60. Went snel weer.

Pluspunten

  • Went snel
  • Niet meer zo makkelijk scoren over grond.
  • Nieuwe feature voor schieten

Minpunten

  • Went snel.. Had na uur spelen al niet meer idee dat dit FIFA 19 is, maar gewoon 18 met een update..
  • Duur voor wat je er voor terug krijgt t.o.v. FIFA 18

Eindoordeel

Score: 3
JRSTK 1 oktober 2018 Product gekocht

FIFA 19, PC (Windows)

Grafisch hetzelfde als FIFA 18, alleen is de gameplay super frustrerend. Spelers bewegen niet, pace is nutteloos want alle verdedigers zijn toch even snel en skillmoves hebben geen nut want daarna word je direct vastgelopen door de computer. Geen 60 euro waard, FIFA 18 is leuker om te spelen.

Pluspunten

  • Meer spelers in Ultimate Team
  • Gameplay vloeiend
  • eindelijk een paar nieuwe zinnen commentaar
  • menu's zijn erg snel, alles laadt razendsnel
  • 4K graphics support

Minpunten

  • gameplay frustrerend
  • Je moet minimaal 30 potjes winnen om in de weekend league te komen
  • niet beter dan fifa 18
  • vleugelspelers zijn nutteloos, ze bewegen niet mee tijdens de aanval

Eindoordeel

Score: 2
(ver)koopman 28 september 2018 Product gekocht

FIFA 19, PlayStation 4

jammer dat ze er moeite in hebben gestoken, verspild geld en tijd

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • slechte gameplay
  • algemeen slecht

Eindoordeel

Score: 1
Septimamus 26 september 2018 Product gekocht

FIFA 19, PlayStation 4

Fifa 18 met verbeteringen. Vloeiender spel, snellere actie en anders schieten. Of dat schieten beter is of niet laat ik in het midden.

Pluspunten

  • Journey leuk
  • Grafisch goed
  • Vloeiender
  • Goed geluid (stadion)

Minpunten

  • FUT kaarten iets te cinematisch voor mijn smaak
  • Nog altijd wel wat bugs en oneffenheden

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een FIFA 19?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True