Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
1
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
MrneesNewbie 27 december 2017 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Goed alternatief voor de duurdere bose. Zeker met ing rentepunten.

Pluspunten

  • Prijs
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • een transport doosje was handig geweest

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3

0
CptNevs34 1 maart 2018 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Fijne koptelefoon

Pluspunten

  • Geluid
  • Bediening
  • Noise canceling
  • Vormgeving

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Binnenkant drukt soms tegen je oor
  • Aansluiting AUX (mini)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

AppieR 15 mei 2018 Product gekocht

JBL E65BTNC (Blauw)

Prima koptelefoon voor een schappelijke prijs die comfortabel zit. Knoppen zijn wat klein, maar is ook een kwestie van wennen. ANC vind ik tegenvallen. In het vliegtuig is het ideaal tegen het motorgeluid, maar op kantoor komen gesprekken nog steeds goed binnen.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Prijs/Kwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Via kabel te gebruiken als de accu leeg is

Minpunten

  • ANC valt tegen

Eindoordeel

Score: 4
Guillermow93 11 april 2018 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Prima product voor zijn prijsklasse. De oorkussens zijn erg fijn en de Active Noise Cancelation doet goed zijn werk. Het enige nadeel is dat er geen reishoes wordt bijgeleverd. Op een volle laadcyclus behaald de batterij op bluetooth incl. Active Noise Cancelation zo'n 2 dagen met veelvuldig gebruik.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Oorkussens
  • Ease-of-use

Minpunten

  • Geen reishoes bijgeleverd
  • Raar geluid nadat de batterij voor 100% is geladen.

Eindoordeel

Score: 4
ArjoPoldervaart 20 februari 2018 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

De accuduur is goed, design is mooi en draagcomfort is erg hoog. Jammer genoeg is hij niet geschikt om veel mee te nemen, de mijne heeft inmiddels scheurtjes en als ik ANC aan heb kraakt hij enorm en dat is een bekend probleem. Zorg dus dat je de bon bewaard!

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Accuduur
  • Geluidskwaliteit
  • Ruisonderukking

Minpunten

  • Tijdens opladen kun je hem niet gebruiken.
  • Geen reisbehuizing
  • ANC gaat snel stuk

Eindoordeel

Score: 3
DenemanNewbie 27 januari 2018 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Fijne koptelefoon, zit lekker en er komt lekker geluid uit. Ideaal voor achter de computer of de telefoon.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Handig in gebruik
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Geen reistas
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
Prusias 27 december 2017 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Koptelefoon zelf is prima. Heb er 3 gehad en bij alle 3 was er binnen een week een probleem met de noise cancelling. (Geruis, Gekraak, Hoge piep). Kan beter voor de E55BT gaan (Precies hetzelfde maar zonder NC en goedkoper)

Pluspunten

  • Geluid
  • Prijs
  • Batterijduur + Oplaadtokd
  • Bouwkwaliteit
  • Comfort

Minpunten

  • Noise Cancelling
  • Bouwkwaliteit (NC)

Eindoordeel

Score: 2
Tobelebo9 22 november 2017 Product geleend

JBL E65BTNC (Zwart)

Goeie kwaliteit, lekker op het hoofd en makkelijk mee te nemen. Redelijk geluid met benedengemiddeld bass. Was wel een afknapper de bass.

Pluspunten

  • Sterk gebouwd
  • Lekker op je hoofd maar niet los
  • Noise cancelling is redelijk
  • Knoppen overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Slechte bass
  • Noise cancelling had ik meer van verwacht met deze prijs

Eindoordeel

Score: 4
Kappa.Newbie 20 november 2017 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

De JBLE65BTNC is een geweldige hoofdtelefoon. Hij zit lekker op je hoofd, ook na een paar uurtjes. Ook de muziekkwaliteit is goed en de noise cancelling is fijn, in de trein bijvoorbeeld is het opeens heerlijk rustig! Bedieningsknopjes zijn ook fijn maar is wel even zoeken in het begin.

Pluspunten

  • Comfort
  • Noise cancelling
  • Batterijduur
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Filtert soms eens een geluid niet goed weg

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een JBL E65BTNC?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True