Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
14
Score: 4
0
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
jick 12 september 2017 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

De nieuwe Nikon D850 is een geweldige machine. Een waardige opvolger van de D810 die eigenlijk niets echt fout doet.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Dynamic Range
  • Hoge ISO prestaties
  • AF systeem erg snel en accuraat
  • buffergrootte
  • Weerbestendig
  • Snelheid

Minpunten

  • XQD aanschaf eigenlijk verplicht om de camera niet te limiteren
  • Minder scherpe lenzen worden afgerekend op 46 Mp..
  • Dure (nikon) accessoires voor een boost in FPS naar 9.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Ergonomie Score: 5
Snelheid en automatiek Score: 5
Batterijduur Score: 5
Uitbreidbaarheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

0
riteshjakNewbie 2 december 2017 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

De Nikon D850 is een geweldige camera.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • gebruiksvriendelijk
  • verschillende type RAW aanwezig

Minpunten

  • Prijs aan de hoge kant
  • maar 1 SQD
  • gewicht

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 4
Snelheid en automatiek Score: 3
Batterijduur Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

QuinndoNewbie 23 juni 2019 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

Had eerst de Nikon D7200 voor mijn werk, nu overgestapt naar de NikonD850. een woord Wauw, snel, betrouwbaar en best wel makkelijk te bedienen. Samen met de Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 gekocht. ook een zeer goede lens, en snel en geruisloos.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit Foto's
  • stevige magnesium body
  • zeer snelle XQD kaart, SD kaart backup
  • eenvoudige bediening
  • verlichte knop functie voor in het donker

Minpunten

  • het gewicht
  • XQD kaart wel prijzig

Eindoordeel

Score: 5
dwachtel 28 november 2018 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

Een fantastische camera, zeer mooie kleuren, heerlijke snelheid en vertrouwde Nikon indeling. Hij ligt heerlijk in de hand en gewicht zorgt voor betere balans. 7fps is prima, maar voor actie heb je 9fps nodig, tegen flinke-kosten Video...tja...wel-4K-maar-met-matige-focus-kwaliteit. Maar het is een beest van een camera! <3 Het is een AANRADER!

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Ligt heerlijk id hand, goede balans
  • Kwaliteit vd fotos / kleur rendering
  • Weerbestendigheid
  • Beest van een camera

Minpunten

  • Duur, zeker de accessoires
  • Sommige knopjes zitten op iets andere plek
  • Video focus is matig

Eindoordeel

Score: 5
credit707Newbie 26 september 2018 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

Fantastische camera

Pluspunten

  • menu stuctuur is goed
  • kantelbaar scherm en daarop met de vingers inzoemen zoals op de Ipad

Minpunten

  • prijzig

Eindoordeel

Score: 5
Cyberjet007Newbie 11 juni 2018 Product gekocht

Nikon D850 + 24-120mm f/4 Zwart

Een prachtige camera die mijns inziens alle andere camera's overbodig maakt.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • prachtige foto's
  • hoge resolutie

Minpunten

  • behoorlijk zwaar

Eindoordeel

Score: 5
h_alviNewbie 23 april 2018 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

Perfecte camera voor een fotograaf die het maximale wilt bereiken met zijn fotografie. De body is groot en sterk en je voelt dat je echt een beest van een ding in je handen hebt.

Pluspunten

  • megapixels
  • touchscreen
  • kantelbare scherm
  • high dynamic range
  • viewfinder
  • de grip van de camera

Minpunten

  • groot
  • zwaar

Eindoordeel

Score: 5
Eddy De SmetNewbie 12 maart 2018 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

Toestel aangekocht bij Kamera express waarvan de levering supersnel gebeurde. De eerste bevindingen van het toestel vind ik al super want ik maakte de overstap van de d810 waarvan ik al heel tevreden was naar de d850 dat toestel is toch nog een klasse beter. Voor mij 6 sterren waard.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Kantel schermpje
  • Gebruiks vriendelijk

Minpunten

  • momenteel geen

Eindoordeel

Score: 5
MoniqueB93Newbie 9 maart 2018 Product geleend

Nikon D850 Zwart

Tijdens kennismakings presentatie de nikon d850 getest. dit is echt wel de top van de top. prachtig beeld, handig los te maken scherm.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • prachtig beeldmateriaal

Minpunten

  • behoorlijk prijzig ivt andere nikons

Eindoordeel

Score: 5
PetersimonNewbie 3 februari 2018 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

Een hoogwaardig instrument wat met de nodige aandacht schitterende resultaten oplevert. Geen compromis op kwaliteit van beelden en niet op de ondersteuning bij het fotograferen: autofocus, bediening en snelheid van beeldverwerking.

Pluspunten

  • geweldige sensor
  • uitstekende bediening met optische zoeker
  • prima bediening in life-view

Minpunten

  • kostbaar

Eindoordeel

Score: 5
sam50Newbie 31 januari 2018 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

Uitstekende kamera Nikon D850 gekocht bij Kamera-Express. Voor Reviews over Nikon D850 wil ik U verwijzen naar het WWW en wel speciaal www.youtube.com hier kun je alles vinden over deze kamera, beter dan ik hier zou kunnen vertellen. Met Vr Gr SAM

Pluspunten

  • Nikon Kwaliteit
  • Dynamic Range
  • Weerbestendigheid
  • Handige Joystick

Minpunten

  • Op dit moment slecht leverbaar

Eindoordeel

Score: 5
BrownieNLNewbie 3 januari 2018 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

Net in huis. Overstap van D800. Nu al na wat testen razend enthousiast. De sensor is een verbetering. Handig touchsreen. Ga ik zeker gebruiken tijdens de momenten dat je echt stil wilt fotograferen. Verder ga ik deze camera veel testen en hoop snel voorbeeld foto's te kunnen gaan plaatsen.

Pluspunten

  • Grip

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Bert de LeeuwNewbie 14 december 2017 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

Nikon D850 is het neusje van de zalm. Het beste wat er op dit moment te koop is. Zeer snelle camera, touche-screen is gewoon superhandig.Perfect beeld bij hoge ISO, handige bediening.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Zeer snel
  • Touche-screen

Minpunten

  • Slecht leverbaar

Eindoordeel

Score: 5
rbl1956Newbie 10 september 2017 Product gekocht

Nikon D850 Zwart

Fantastische camera die helemaal waarmaakt wat je van een topcamera van Nikon verwacht. Snel, zeer goede autofocus en fantastische beeldkwaliteit (ook bij hoge iso-waarden).

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Autofocus
  • Snelheid
  • Filmmogelijkheden
  • Robuust
  • Bediening
  • Wi-Fi +bluetooth
  • Opklapbaar scherm

Minpunten

  • Geen ingebouwde flits

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nikon D850?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True