Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Motorola Moto G5S. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Paulatoetje 13 februari 2018 Product gekocht

Motorola Moto G5S (3GB ram) Grijs

Telefoon werkt snel en ligt lekker in de hand, voor een hoesje hoef je ook niet ver te zoeken. Ik had in de reviews gelezen dat het scherm soms kon flikkeren, dit heb ik 1x gezien in het instellingenscherm maar verder niet weer. Zware spelletjes kan hij gewoon aan.

Pluspunten

  • Batterij gaat lang mee ook met zware apps
  • Fotos zijn mooi
  • Stock android
  • Veel extra functies die je naar wens kan invullen zoals schudden voor zaklamp
  • Extra sim OF een sdkaart
  • Processor kan veel aan
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Niet ondervonden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5

0
FleecyDukeNewbie 31 maart 2018 Product gekocht

Motorola Moto G5S (3GB ram) Grijs

Motorola G5S is een goed toestel voor zijn prijs, reageert snel en is niet te zwaar. Mooie heldere kleuren en goede kale android versie. 7.1.1. Soms reageert het scherm niet maar daar heb ik niet zoveel last van. In een woord geweldig.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Snel dankzij octacore
  • Ligt goed in de hand
  • Aanrader voor mid range

Minpunten

  • Scherm reageert soms niet
  • Geen hoesje gevonden in lokale winkels

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5

AH_1337Newbie 4 augustus 2018 Product gekocht

Motorola Moto G5S (3GB ram) Grijs

Krachtig en groot voor zo een kleine prijs

Pluspunten

  • Display
  • Specificaties
  • Vingerprint censor

Minpunten

  • Camera is 4:3

Eindoordeel

Score: 5
MsG 24 april 2018 Product gekocht

Motorola Moto G5S (3GB ram) Grijs

Prima prijs, gecombineerd met de aanbieding en de cashback. Maar in sommige keuzes toch wel wat budget.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Degelijke bouwkwaliteit
  • Fraaie vormgeving
  • Voorzien van veel features
  • Stock Android

Minpunten

  • Mono speaker daardoor geen geweldig geluid
  • Toch nog een beetje bloatware (LinkedIn app)

Eindoordeel

Score: 4
tweakernoob 1 maart 2018 Product gekocht

Motorola Moto G5S (3GB ram) Grijs

Zeer degelijk toestel. Gekocht op BlackFriday voor ¤175 en nog geen seconde spijt van gehad. Hij wordt netjes bijgewerkt met updates(ongeveer 3 maand interval). Fingerprint is zeer handig ook de behuizing voelt solide.

Pluspunten

  • Fingerprint
  • Interne opslag
  • Sterke flitser
  • Dual-Sim
  • Uitbreidbare opslag

Minpunten

  • Camera gevoelig voor bewegingen bij weinig licht

Eindoordeel

Score: 5
remco1979Newbie 3 februari 2018 Product gekocht

Motorola Moto G5S (3GB ram) Grijs

Supertoestel - zeer veel smartphone voor weinig geld! Ik was op zoek naar vervanging voor een Sony Xperia M5 en ik was positief verrast dat er voor minder dan 200 euro nu ook de G5S wordt aangeboden. Waarom zou je 1000 euro uitgeven aan een iPhone X?

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit, premium uitstraling
  • Bijna Stock Android
  • Alles draait heel soepel en snel
  • Scherm

Minpunten

  • Scherm flikkert soms als je helderheid minimaal hebt gezet.

Eindoordeel

Score: 5
Mangofruit 9 december 2017 Product gekocht

Motorola Moto G5S (3GB ram) Grijs

Deze Moto op BlackFriday de MM gekocht voor ¤178. Heb een paar keer gezien dat het scherm fikkerde en niet stabiel was. De fotokwaliteit vind ik dik in orde.

Pluspunten

  • Batterij
  • Scherpte scherm
  • fotokwaliteit
  • reageert soepel
  • vingerafdrukscanner werkt snel

Minpunten

  • geen led notificatie
  • erg glad scherm

Eindoordeel

Score: 4
Damy94Newbie 16 november 2017 Product gekocht

Motorola Moto G5S (3GB ram) Grijs

Top telefoon! Batterij goed, sherm is top lekker scherp en kan goed vel. Camera is tot nu toe goed deze heb ik nog niet uitgebreid kunnen testen. Software is lekker kaal lekker snel. En door de 3gb ram kan je lekker snel switchen.

Pluspunten

  • Batterij
  • Scherm
  • Software
  • Vingerafdruksensor

Minpunten

  • Niet ondervonden

Eindoordeel

Score: 4
hahu45Newbie 13 september 2017 Product gekocht

Motorola Moto G5S (3GB ram) Grijs

Ik had de Moto G5 uitgezocht. Omdat ik van mjin werk iets meer mag besteden, heb ik de G5S besteld omdat die "hetzelfde" + extras zou zijn. Gisteren ontvangen. Helaas pindakaas: Geen dualsim + MicroSD. Vind ik juist belangrijk. (Wel óf 2e sim óf MicroSD).

Pluspunten

  • G5 specs + extras
  • snelle fingerprintsensor

Minpunten

  • geen dualsim + microSD

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Motorola Moto G5S?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True