Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+3
Foritain 24 augustus 2017
De reviewer heeft het product niet gekocht, maar gekregen in ruil voor het schrijven van een review.

Edifier W800BT (Rood)

Licht, weinig clamping force, accuduur is top (35 uur + geen punt), en er zit goed geluid in; redelijk wat bass, prima helder midden-hoog. Fysiek stelt de headset echter weing voor; hij voelt duurzaam genoeg, maar materialen zijn verre van luxe. 69 euro adviesprijs is te fors, 50e straatprijs fair.

Pluspunten

  • Licht op het hoofd en rond de oren. Geen super sexy strakke pasvorm, maar gewoon een lekker licht, weinig opvallend headsetje op het hoofd.
  • Accuduur is top, de 35 uur claim ga je voorbij op een rustig, comfortabel volume voor kantoorwerk.
  • Bluetooth plus analoge functie mocht de accu toch leeg zijn.
  • Rustig, neutraal geluid. Best wat bass maar niet overdreven. Geen detail-wonder maar ook geen zwakke plekken of krampachtige regionen; gewoon een prima, aangenaam, zij het wat echt karakter-missende gebruikte drivers.
  • Straatprijs (49,99) fair. iBoodprijs (39,99) een prima deal.

Minpunten

  • Bouwkwaliteit weinig spectaculair. Hij voelt duurzaam genoeg, kan zeker tegen een stootje, en heeft geen specifieke zwakke plekken, maar het is gewoon geen fancy headset in de hand.
  • Adviesprijs 69,99 te hoog.

Eindoordeel

Score: 4

+2
Techrvw 27 mei 2018 Product gekocht

Edifier W800BT (Zwart)

De Edifier W800BT is een zeer betaalbare optie als het gaat om over-ear koptelefoons. De batterijduur van de W800BT is super goed en dat gecombineerd met redelijk tot goed geluid maakt dit zeker een optie om aan te schaffen en te genieten van kwaliteit voor weinig.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Batterij duur
  • Geluidkwaliteit

Minpunten

  • Weinig tot geen "Clamp Force"

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
MuppieJ 15 september 2017 Product gekregen

Edifier W800BT (Zwart)

Ik heb de Edifier w800BT ontvangen om te testen en ik ben verbaast! Het is een prachtige koptelefoon met een geweldige prijs kwaliteit verhouding. Het geluid is zeer goed te noemen in de prijsklasse.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Afwerking
  • Comfort
  • 3.5mm Jack
  • Accu duur
  • Mobiliteit
  • Prijs
  • Volume

Minpunten

  • Op hoger volume soms vervormend laag.
  • Bereik (op afstand) niet altijd geweldig.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
Gaute 14 november 2017 Product gekocht

Edifier W800BT (Zwart)

Eerste indrukken, vers uit de verpakking, na 60 min testen. Ter vervanging van mijn Philips SH7250 die ik een jaar (te) stevig gebruikt had. Hoewel de testperiode wat kort is vond ik het belangrijk een wat meer gebalanceerde uitvoerige review te brengen.

Pluspunten

  • Heerlijk eenvoudige bediening
  • Sober design
  • Luid

Minpunten

  • Geluid: middentonen
  • Bereik

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 2

+1
glenn-16 17 september 2017 Product gekregen

Edifier W800BT (Zwart)

Fijne hoofdtelefoon met super geluid. Bluetooth en 3,5mm naar 3,5 mm aansluiting. Prijstechnisch een hele fijne headphone die de concurrentie aangaat met de meer bekedere merken zoals Philips en Sony. Goed product! Zoals je mag verwachten van Edifier producten.

Pluspunten

  • Goede geluids kwaliteit
  • Overheersende hoge tonen (niet storend)
  • Mooie prijs
  • bouwkwaliteit ruim voldoende
  • zit fijn op het hood
  • geducte concurrent voor sony philips en skullcandy

Minpunten

  • word bij expert over de adviesprijs verkocht
  • kan een beetje goedkoop aanvoelen. maar wat wil je dan voor die prijs? metaal??
  • edifier is voor de meeste mensen een onbekend merk.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

Jiren07 24 september 2018 Product gekocht

Edifier W800BT (Zwart)

Materiaal is plastic maar ziet eruit als metaal.Niet inklapbaar,Vind zelf geen probleem maar er zijn mensen die dat wel fijner vinden (vandaar de minpunt).Geluid is op lage volume goed, er zit voldoende Bass erin. Alleen hij lekt geluid door als je het hard aan hebt staan wat onhandig kan zijn.

Pluspunten

  • Geluid
  • Comfort
  • Design
  • Accuduur
  • Oorkussens
  • Microfoon

Minpunten

  • Noise cancelling
  • Licht waardoor het lijkt dat het niet robuust is
  • Niet inklapbaar

Eindoordeel

Score: 5
pauldaal 4 augustus 2018 Product gekocht

Edifier W800BT (Wit)

Goed geluid, maximale volume is ook goed hard. Accuduur nog niet kunnen testen maar schijnt ook goed te zijn. Bluetooth verbinding minder goed, als ik naar een andere kamer ga verbreekt de verbinding.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Bluetooth verbinding

Eindoordeel

Score: 4
graaij 2 juni 2018 Product gekocht

Edifier W800BT (Zwart)

De BlueTooth verbinding wordt te makkelijk verbroken door hetzij wind of bewegingen met de source. En het geluid is slecht. Bassen zijn slecht en het midden is dof. Ik heb dit getest op drie verschillende mobiels.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Slechte BlueTooth verbinding
  • Slecht geluid

Eindoordeel

Score: 2
Robuust 18 maart 2018 Product gekocht

Edifier W800BT (Zwart)

Gekocht via iBood omdat Bluetooth en goedkoop (ongeveer 30 euro) Ik zocht een draadloze koptelefoon en deze was goedkoop.

Pluspunten

  • Stevig
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Batterij soms snel leeg
  • Bediening werkt niet bekabeld.

Eindoordeel

Score: 5
445033 26 december 2017 Product gekocht

Edifier W800BT (Zwart)

Aanbieding bij Ibood voor 29,95, 2 gekocht. Kinderen zitten altijd te donderstralen met kabels van hun oortjes. Ik denk, mooi kerst kado, geluid even afwachten. Nu ben ik een redelijke kritische luisteraar en zelfs ik vind deze koptelefoon heel behoorlijk klinken. Bouwkwaliteit is netjes, zeker voor dit geld.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Prijs
  • Draadloos

Minpunten

  • Tot nu toe, geen

Eindoordeel

Score: 5
rudester 13 september 2017 Product gekocht

Edifier W800BT (Zwart)

Comfortabele over ear headset. Erg lange accuduur van 35 uur en toch lichtgewicht. Goed bereik in tonen, lage tonen komen goed tot zijn recht. Top headset voor de prijs.

Pluspunten

  • Lage tonen klinken super
  • Eenvoudig te koppelen via Bluetooth
  • Comfortabel
  • Voelt degelijk

Minpunten

  • Door lichte gewicht lijkt het minder robuust, tot nu toe nog niet gebleken

Eindoordeel

Score: 5
sirmacallot 16 augustus 2017 Product gekocht

Edifier W800BT (Zwart)

Licht gewicht, prima geluid geen overdreven lage tonen en zit lekker. Bluetooth werkt ook perfect en simpel te gebruiken. Heb hem zonder problemen gekoppeld aan iPhone 6, iPhone 7, iPad mini 4 en Macbook Pro 15" 2017. Accu gaat ook erg lang mee! Goed waar voor je geld. :)

Pluspunten

  • comfort
  • accu prestatie
  • geluid
  • gewicht

Minpunten

  • voelt een beetje fragiel

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Edifier W800BT?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True