Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur games 21 januari 2018

Vijf gameheadsets van 100 euro - Gelijke prijs, grote verschillen

De Logitech G433 heeft het beste geluid van de headsets in deze test, als je het geluid in stereo beluistert. Net als bij de G533 van Logitech verandert het geluid echter drastisch als je virtual surround inschakelt. Dan is duidelijk hoorbaar uit welke richting het geluid komt, maar er wordt ook opeens flink veel echo aan het geluid toegevoegd. Dat is niet het geval bij concurrenten als Corsair en Sennheiser. Het is niet onprettig, maar zonder echo is het fijner. Verder zit de G433 erg prettig. Het is even wennen aan de vrij harde randen, maar juist bij langere sessies is het prettig. Dan zit de G433 comfortabel en toch stevig. We hadden graag een knop gezien waarmee virtual surround ingeschakeld kan worden. Dat kan nu enkel via de software. Die software is prettig uitgebreid. De G433 is niet perfect, maar door het draagcomfort en de geluidskwaliteit heeft hij van de hier geteste modellen wel onze voorkeur. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
0
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
Tman11S 3 november 2017 Product gekocht

Logitech G433 Blauw

Ziet er goed uit, zit lekker, geluidskwaliteit kon beter.

Pluspunten

  • vervangbare oorschelpen
  • vervangbare draad
  • bruikbaar voor bijna alle apparaten
  • makkelijk verstelbaar
  • afneembare microfoon
  • afstandsbediening op draad

Minpunten

  • prijzig
  • geluidskwaliteit is niet meer van deze tijd
  • fragiel
  • De sofware is waardeloos

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3
Opnamekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 5

iWishmaster 22 mei 2019 Product gekocht

Logitech G433 Camouflage Blauw

Geluid is gewoon goed, zolang je de 7.1 modus uit laat. Draagcomfort is niet geweldig, net te strak en oorschelpen te klein. Niet geschikt om lang te dragen. De bouwkwaliteit is niet geweldig (voelt fragiel). Voor 55 euro een aankoop die een krappe voldoende krijgt. Voor 100+ zeker niet.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit (stereo)

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • 7.1
  • Draagcomfort

Eindoordeel

Score: 3
Rutger_Merwe 17 maart 2019 Product gekocht

Logitech G433 Zwart

Zit iets te strak, maar wordt soepeler bij gebruik. Goede geluidskwaliteit, na het goed afstellen van de software. Wat mij persoonlijk irriteert is dat de kabel opkrult.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Software (vereist handigheid van jezelf)
  • Accessoires
  • Bediening

Minpunten

  • Kabel krult op
  • Headset moet wel redelijk hard staan anders is het zacht

Eindoordeel

Score: 4
Hansjwz 2 september 2018 Product gekocht

Logitech G433 Rood

zeer fijne headset comfortabel voor lange gamesessies alles is verwijderbaar en de microfoon is goeie kwaliteit

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • je krijgt veel spullen erbij
  • geld waard!

Minpunten

  • software is waardeloos

Eindoordeel

Score: 4
boemanown 26 januari 2018 Product gekocht

Logitech G433 Blauw

De headset ziet er goed uit en zit relaxed. Er worden veel kabels bij geleverd, zodat je in elke situatie deze headset kan gebruiken. Wanneer je gebruik maakt van de usb dongel is er wel een echo, maar niet storend.

Pluspunten

  • goed geluid
  • zit relaxed
  • De headset kan overal gebruikt worden

Minpunten

  • echo

Eindoordeel

Score: 4
Uhmmie 26 januari 2018 Product gekocht

Logitech G433 Blauw

Aan de hand van de review op tweakers.net deze headset gekocht. Echter vind ik het geluid matig en zit de headset zeer oncomfortabel. Als dit de beste headset uit de test is, dan wil ik de rest van de headsets uit deze test al helemaal niet meer proberen.

Pluspunten

  • Genoeg accessoires
  • Afneembare microfoon

Minpunten

  • waardeloos 7.1 geluid
  • matig stereo geluid
  • zit totaal niet prettig

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech G433?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True