Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
1
+2
watdachtjijnou 16 maart 2018 Product gekocht

Philips 43PUS6412 Wit

Alles wat je van een doorsnee 2017-model zou mogen verwachten, en zelfs iets meer. Een TV met een simpele en snelle User Interface, helder en scherp beeld, matig geluid, en extra wauw-factor door de Ambilight. Perfect product voor de consument die nét wat meer wil van zijn TV.

Pluspunten

  • Snelle User Interface
  • Makkelijke bediening
  • Ambilight is voor mij vanaf nu een must
  • Android TV
  • Ingebouwde Chromecast
  • Shortcut knop voor Netflix
  • Opnemen en pauzeren van TV ingebouwd

Minpunten

  • Geen microfoon in de afstandbediening
  • Zeer matig geluid
  • Geen mogelijkheid voor meerdere 'users'
  • HDR Upscaling schiet soms onterecht aan en is lastig uitzetten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 3
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Featureset Score: 4

Reptillian77 25 juni 2018 Product gekocht

Philips 49PUS6412 Wit

Helemaal top! Deze gekocht voor in de slaapkamer. Bij de Media Markt word je bedrogen omdat ze continue Philips afkraken. Zogenaamd geen Android beweren ze. Google bewees het tegendeel. Helemaal goud dat je Kodi kan installeren via de Playstore. Niet traag en zeer mooi beeld. Derde Philips TV in huis!

Pluspunten

  • Zeer mooi beeld
  • Android met Playstore!
  • Netflix-knop op de afstandsbediening
  • Prijs
  • Ambilight
  • USB aansluitingen
  • Toetsenbord op de achterkant van de afstandsbediening
  • Je kan eigen apk's erop zetten met een USB-stick via file manager.

Minpunten

  • Geluid iets minder maar daar heb je tegenwoordig soundbars voor.

Eindoordeel

Score: 5
iDonkey 9 april 2018 Product gekocht

Philips 49PUS6412 Wit

Top televisie voor een mooie prijs, geluid is op te lossen door aparte speakers aan te sluiten.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Android TV

Minpunten

  • Geluid

Eindoordeel

Score: 5
spectre007 10 januari 2018 Product gekocht

Philips 43PUS6412 Wit

Televisie nu 2 maanden in bezit. Door android gemakkelijk om extra apps te installeren. Kan nu kodi kijken zonder extra kastje wat ideaal is omdat hij in de slaapkamer hangt. Geluid is matig Ik was een beetje bang door software bugs van 2015 toestellen maar hij loopt goed en snel.

Pluspunten

  • software loopt goed
  • beeldkwaliteit
  • ambilight

Minpunten

  • geluid

Eindoordeel

Score: 5
Dvd10 17 december 2017 Product gekocht

Philips 49PUS6412 Wit

Bij Foka.nl een tweede Philips ultra HD 4K tv gekocht. Weer een Philips wegens de Ambilight verlichting. Binnen een week al verticale strepen in beeld en dat bij een gloednieuwe televisie. Gelukkig bij Foka gekocht; ik kreeg binnen een week antwoord en kon mijn tv omruilen. Goede service (van Foka).

Pluspunten

  • Erg mooi beeld
  • Makkelijke bediening
  • Ambilight verlichting

Minpunten

  • Geluid is minder
  • Kwaliteit stukken minder dan vroeger
  • Slechte Philips service

Eindoordeel

Score: 3
PvDongen2017 12 december 2017 Product gekocht

Philips 43PUS6412 Wit

De TV schakelt na 20 min vanzelf weer aan. De merkwaardige reactie van Philips "Dit is iets wat momenteel bij Philips onderzocht wordt. Wilt u hier niet op wachten dan kunt u TV aanmelden ter reparatie bij uw winkelier. Echter ben ik bang het probleem hier niet mee te verhelpen."

Pluspunten

  • mooi beeld
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • software bug!
  • Niet "hard"uit te schakelen

Eindoordeel

Score: 2
Dauphi 20 november 2017 Product gekocht

Philips 43PUS6412 Wit

De tv nu een maandje in gebruik. Beeld is mooi voor wat je mag verwachten in deze prijsklasse. De tv heeft HDR..Maar of het echt iets toevoegd bij tv’s in deze prijsklasse is natuurlijk altijd een punt van discussie. Android tv is vlot. Geluid is helaas minder. Neem een soundbar:)

Pluspunten

  • Mooi design
  • Mooi beeld
  • Android tv redelijk vlot
  • Ambilight is prachtig
  • Ingebouwde chromecast functionaliteit

Minpunten

  • Geen microfoon (ook niet in afstandbediening)
  • Geluid

Eindoordeel

Score: 4
Ghostface 31 augustus 2017 Product gekocht

Philips 65PUS6412 Wit

Super mooi scherm (65 inch) voldoende aansluit mogelijkheden (qua hdmi)

Pluspunten

  • Scherm
  • Groote
  • Afwerking
  • Snelle reactie van het systeem

Minpunten

  • Speakers

Eindoordeel

Score: 5
Yzord 22 augustus 2017 Product gekocht

Philips 65PUS6412 Wit

Slechte TV. Softwarematig zit hij goed in elkaar. De software is supersnel en zorgt er eindelijk voor dat je een smart tv kan gebruiken zoals dat ook gewenst is. Alleen de kleuren zijn niet mooi. Als ik een volledig wit scherm heb zie je veel cloud vorming.

Pluspunten

  • Software is supersnel
  • Fijne afstandbediening
  • Mooie omgeving/standaard
  • Ambilight is mooi

Minpunten

  • Superslecht scherm
  • Veel backbleeding en cloudvorming
  • Kleuren zijn niet echt
  • De prijs
  • Voeding van ZEER slechte kwaliteit

Eindoordeel

Score: 1
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips PUS6412?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True