Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Corsair TX-M V2. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
gvandijk14 6 december 2019 Product gekocht

Corsair TX550M V2

Prima voeding erg stil. Deels modulair

Pluspunten

  • Prijs
  • Hoge kwaliteit
  • stil

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
DonMetal 28 augustus 2019 Product gekocht

Corsair TX550M V2

Een goede, compacte voeding die lekker stil is. Hij is semi-modulair. Wat ik jammer vind is dat er geen SATA-powerkabel in zit met maar 1 of 2 stekkers. Het moeten er meteen meer zijn. Dat is jammer voor een compacter systeem, al ben ik dan aan het muggenziften.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Semi-modulair

Minpunten

  • Jammer van de vele stekkers per kabel. Ik had liever een paar extra, compacte kabels gezien.

Eindoordeel

Score: 4
Aart-Jan Mulder 25 juli 2019 Product gekocht

Corsair TX850M V2

Prima voeding. Maakt amper geluid en heeft genoeg kabels.

Pluspunten

  • Stil
  • Afwerking / Uiterlijk
  • Prestaties
  • Modulair

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Slupor 15 december 2018 Product gekocht

Corsair TX550M V2

Prima voeding, doet wat hij moet doen. Fluisterstil, ik hoor geen pieptoon zoals sommige anderen.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Lekker compact (140mm diep t.o.v. 160 voor de RM550x)
  • Semi modulair
  • Stil

Minpunten

  • 7 jaar garantie i.p.v. 10 jaar voor bv de RM550x (maar is ook een tientje goedkoper)

Eindoordeel

Score: 5
Yasin40 19 november 2018 Product gekocht

Corsair TX650M V2

Prima apparaat. Ziet er mooi uit, maakt weinig geluid en is niet te duur.

Pluspunten

  • modulair
  • mooi
  • stil

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
youridv1 6 januari 2018 Product gekocht

Corsair TX550M V2

Drijft een overclocked 6800K en een GTX 1060 aan en doet dit in stilte. Verpakking was minder luxe dan de RM750x, maar het verschil tussen 75 euro en 100+ mag er opzich zijn. Opzichzelf zat hij prima verpakt. Mijn 18 jarige oren horen geen enkele piep. Beeldbuizen hoor ik wel.

Pluspunten

  • Stil
  • 80+ Gold
  • Semimodulair
  • "Flat black" kabels
  • Nononsense design
  • Niet al te duur
  • Niet al te diep en past dus ook in compactere behuizingen
  • Netjes verpakt

Minpunten

  • Kabels zaten in een plastic zak in plaats van een mooie Corsair etui zoals bij de RMx (als we dan toch gaan muggenziften)

Eindoordeel

Score: 5
Streaker64 21 augustus 2017 Product gekocht

Corsair TX550M V2

Prima semi-modulaire voeding, kabels zien er netjes uit (fixed zwart/sleeved, modules plat zwart). Doet wat het moet doen. Met mijn 36 jaar oude oren hoor ik iig geen hoge piep, sterker nog ik vind hem stil (ik heb geen gehoorproblemen).

Pluspunten

  • semi-modulair
  • kabels niet onaantrekkelijk
  • stil

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Rodeobull 1 juni 2017

Corsair TX850M V2

Prima kwaliteit voeding, net ff tikkeltje beter dan de CS850M, en dat voor een goede prijs

Pluspunten

  • prijs
  • 80 Plus Gold
  • (semi - modulair
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • maar 4x 8 pins aansluitingen

Eindoordeel

Score: 4
stephanbronNewbie 26 mei 2017

Corsair TX550M V2

De voeding werkt naar behoren, is efficient en koel en de ventilator is stil. De voeding produceert alleen een hoog frequente piep, ook wanneer de pc uit staat. Oudere oren zullen dit niet horen. Ik heb deze voeding gekocht omdat hij efficient is, semi-modulair is en volledig zwarte kabels heeft.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Efficient en stil
  • Volledig zwarte kabels
  • Semi-modulair

Minpunten

  • Hoge piep

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair TX-M V2?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True