×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste nieuwssite, beste prijsvergelijker en beste community! Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers en maak kans op mooie prijzen!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
12
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Iruk1981 24 juli 2017

Intel Pentium G4560 Boxed (Product gekocht)

Het is een fantastisch CPU voor de prijs < ¤60,=. Ik heb hem in een NAS gezet. Hij staat 98% van de tijd in idle. Echter is er voor minder geld geen betere prijs/prestatie verhouding

Pluspunten

  • Prijs/prestatie verhouding
  • Makkelijk te installeren
  • Koeler is meegeleverd

Minpunten

  • slecht leverbaar

Eindoordeel

Score: 5
SLC 5 juli 2017

Intel Pentium G4560 Boxed (Product gekocht)

Deze cpu is nu moeilijk tot niet verkrijgbaar. Wanneer beschikbaar dan krijg je hoge prestaties voor weinig geld. De stock Cooler maakt wel wat te veel herrie.

Pluspunten

  • Veel prestatie voor weinig.

Minpunten

  • Stock Cooler noisy.

Eindoordeel

Score: 4
roberttttt 5 juni 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Flitsend snelle processor voor weinig geld. Jammer dat ie niet geschikt is voor Windows 7. Installeren van Windows 7 lukt wel en alles werkt prima en snel, maar de Windows update doet het niet met deze processor. Dus gedwongen om een upgrade naar Windows 10 te doen :-(

Pluspunten

  • Snel
  • relatief goedkoop

Minpunten

  • kan alleen met Windows 10 werken
  • cpu cooler te horen als ie hard moet werken

Eindoordeel

Score: 4
Rodeobull 1 juni 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Deze gekocht voor een licht systeempje, snelheid blijft me verbazen. prima back voor de buck. Bijna zo snel als een i3, voor de helft van de prijs.

Pluspunten

  • Bang for buck
  • goede stille stock koeler

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
a.vandenhoeven 28 mei 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Processor in budget-game-build gebruikt: Asrock-B250M-HDV, Crucial-Ballistix-Sport- LT-BLS2C8G4D240FSB, MSI-GeForce-GTX-1050-TI-4G-OC. Werkt uitstekend in HD voor de meeste games. Plaatsing Stock-koeler zonder schroeven werkt, maar is niet mijn ding. Geef mij maar moertjes en versterkingsplaatje aan de achterkant. Deze Pentium is gewoon weg de beste processor voor een budget-(game)-build.

Pluspunten

  • Prima prijs
  • prima performance
  • Beste processor voor game budget-build
  • Stock-koeler is redelijk stil

Minpunten

  • Toolles is de stockkoeler niet. Voor losmaken heb je een schroevendraaier nodig

Eindoordeel

Score: 5
kleijn1985 17 mei 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Prima processor, zeker voor zijn prijs de moeite waard, en in de toekomst kan je makkelijk upgraden naar i5-i7 processoren

Pluspunten

  • 2cores 4 threads
  • Goedkoop

Minpunten

  • Geen voor deze prijs

Eindoordeel

Score: 4
JSchreuder123Newbie 15 mei 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Dit is een perfecte CPU voor mensen die in PC Gaming stappen. Het is eigenlijk een core i3 maar voor 60 euro.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Goedkoop
  • Hyperthreading

Minpunten

  • Je hebt een b250 moederbord nodig anders werkt het niet
  • Als je een h110m moederbord gebruikt moet je eerst een skylake kopen en dan de bios updaten

Eindoordeel

Score: 5
axensir 9 mei 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Prima processor voor een thuisserver die niet zoveel cpu power nodig heeft, is zuinig en heeft virtualisatie en hyper threading aan boord, met deze processor heb je geen I3 meer nodig.

Pluspunten

  • prima prijs
  • viritualisatie
  • hyper threading
  • stock koeler in doos

Minpunten

  • tja........

Eindoordeel

Score: 5
HallonRubus 15 april 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Ook prima voor lichte simulaties of export van foto of andere grote datastromen. Als je niet, of zelden, gebruik maakt van geparalleliseerde toepassingen, dan is er geen betere keus qua prijs-kwaliteit.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stock koeler is stil bij normaal gebruik
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Koeler wordt wel lawaaig bij continue load

Eindoordeel

Score: 5
DevignNewbie 9 april 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Deze processor samen met de Gigabyte GeForce GTX 1060 6gb in een budget gaming build. Prima performance voor 1080p high/ultra 60fps, en is geen bottleneck voor de videokaart. Kleine fps boost bij gebruik ddr4 ram 2400mhz ipv 2133mhz. Processor wordt met de stock cooler hier niet warmer dan 65 graden.

Pluspunten

  • Prijs
  • Hyperthreading
  • Lage temperatuur

Minpunten

  • Zwaardere videokaarten zullen gebottleneckt worden

Eindoordeel

Score: 5
smoets 2 april 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Prima prijs kwaliteit, waarvoor ik deze nodig heb voldoet hij prima. Internetten, mailtjes schrijven en office draaien

Pluspunten

  • goedkoop
  • hyperthreading
  • maar 8 % langzamer dan een i3 6100

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
Xavorithre 27 maart 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Prima processor voor een (zuinige) server, zoals aanbevolen in de BBG van maart 2017. Wordt gebruikt in een hackintosh server.

Pluspunten

  • Goede server processor
  • Zuinig
  • Hyperthreading

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
sbin 15 maart 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Dé perfecte CPU voor tight budget gamers. Gebruik hem met een RX470 en een B250M mainboard met 2400MHz DDR4 geheugen en is zo een goedkope combo voor prima 1080p gamen.

Pluspunten

  • Prijs/performance
  • Hyperthreading

Minpunten

  • Zwaardere GPU's zullen door CPU gebottlenecked worden

Eindoordeel

Score: 5
kantjilmorreion 6 maart 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Goeie processor, zeker voor de prijs. Heb deze zelf gecombineerd met een 1060 3gb, en ik was eigenlijk best bang dat de GPU gebottleneckt zou worden, maar dit gebeurt niet/nauwelijks. Geweldige budgetprocessor.

Pluspunten

  • Prijs
  • Hyperthreading

Minpunten

  • Dual Core (niet heel erg door hyperthreading)

Eindoordeel

Score: 5
aseliot 22 februari 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Gebruikt in een budget-PC in combinatie met RX470. Draait alles prima op 1080p en sommige instellingen zoals bij Battlefield 1 kunnen zelfs op high. Op het moment de beste budget CPU, maar even afwachten wat AMD Ryzen nog gaat doen.

Pluspunten

  • Hyperthreading
  • Clocksnelheid
  • Prijs/prestatie verhouding

Minpunten

  • BIOS Update
  • Wat minder in "multitasking"

Eindoordeel

Score: 5
ThijsvanDalen 31 januari 2017

Intel Pentium G4560 Boxed

Voor de helft van de prijs heb je bijne dezelfde performance van een I3-6100.

Pluspunten

  • Prijs/qualiteit

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Intel Pentium G4560?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*