Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur games 25 oktober 2018

Red Dead Redemption 2 - Rockstar levert opnieuw klassieker af

Je moet er altijd even op wachten, maar als Rockstar Games weer eens een nieuwe game uitbrengt, pakt de uitgever het steevast goed aan. Red Dead Redemption 2 biedt fijne gameplay met veel cowboy-actie, een werkelijk adembenemend mooie spelwereld met prachtige lichteffecten en beelden die fotorealisme soms behoorlijk goed benaderen. Er zit bovendien een verhaal in dat je gemakkelijk vijftig uur aan je console gekluisterd houdt. Een belangrijk deel van het succes komt voort uit de manier waarop dat verhaal wordt verteld, met cinematografische prestaties die het huidige niveau van elke game overstijgen. Er zijn meer games die een wat filmisch karakter hebben, maar geen van die games weet dat aspect zo goed te combineren met een vermakelijke inhoud en prima gameplay als Red Dead Redemption 2 dat doet. Enkele schoonheidsfoutjes bewijzen dat 'de perfecte game' niet bestaat, maar los daarvan is Red Dead Redemption 2 verplichte kost voor elke gamer met een PlayStation 4 of Xbox One. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
1
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
0
Blue-eagle 3 november 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4

De eerste was beter hoor je nostalgische ouwe lullen vaak zeggen. Dat was in dit geval ook zo. Het spel is voornamelijk zo traag als dikke stroop en de politiek correcte stroom uit de USA is ook volop aanwezig. De controller settings zijn erg irritant en onwennig.

Pluspunten

  • Grafisch erg mooi

Minpunten

  • Enorm sloom en traag
  • Verplicht luisteren naar lange dialogen
  • Waardeloze controller settings

Eindoordeel

Score: 2
samkarakol 19 november 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4

ik vind dit een geweldigen game. maar niet voor iedereen weggelegd.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit

Minpunten

  • niet voor iedereen

Eindoordeel

Score: 5
Eelceau 18 november 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4

De game van deze generatie.

Pluspunten

  • Prachtige graphics
  • Ongekende details
  • Interessante characters

Minpunten

  • Time sink

Eindoordeel

Score: 5
wilson92Newbie 18 november 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Xbox One

deze game maakt alles af vind ik ! van verhaal tot gameplay tot ingame music deze game is gewoon AF

Pluspunten

  • gameplay
  • open wereld
  • dynamiek ingame
  • soundtrack
  • graphics zeer sterk
  • verhaal
  • de mogelijkheden
  • zen geld waard ..

Minpunten

  • .

Eindoordeel

Score: 5
nikipompert 13 november 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4

Nou dit is pas een game! Ik heb nog nooit een game zo goed als deze gespeeld, en ik weet zeker dat er in de komende jaren niks Red Dead Redemption 2 gaat overtreffen, alles is perfect aan deze game. Characters, story, soundtrack, gameplay, setting. 8 jaar wachten zeker waard!

Pluspunten

  • Een ongeëvenaarde story
  • Hele interessante en gave characters
  • Zeer mooie én passende soundtrack
  • De meest realistische game die er is (en dat meen ik echt, er is geen game die realistischer is)
  • De graphics zijn héél goed
  • Attention to Detail
  • Makkelijk meer dan 100 uur gameplay/Ontzettend veel content
  • Rockstar laat zien dat je voor 60 euro een meesterwerk als dit met honderden uren aan gameplay kan krijgen en niet van die onzin die je 10 uur speelt zoals Fifa. Ze hebben met Red Dead Redemption 2 de gaming industrie veranderd.

Minpunten

  • Laat zelfs mannen janken

Eindoordeel

Score: 5
shadow4thedark 6 november 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4

Beste game van 2018! Als je dit niet gespeeld hebt ben je geen gamer.

Pluspunten

  • Verhaal
  • SP game
  • Verslavend

Minpunten

  • Traag maar dit is geen COD!

Eindoordeel

Score: 5
NextGenOscar 5 november 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4

Een absolute must-have game voor consolebezitters!

Pluspunten

  • Grafisch geweldig
  • Veel content
  • Detail van de spelwereld
  • Draait verbazingwekkend goed op een base PS4
  • Audiovisueel sterk
  • Nu ook in First Person te spelen

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
kyrill7 5 november 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4

Echt een prachtige game, met leuke missies en een goed verhaal. De controls zijn echter onlogische, maar na een uur of 3 raak je er wel gewent aan. De gameplay is wel traag, persoonlijk vind ik dit niet zo erg omdat ik veel jaag, vis en mensen help onderweg.

Pluspunten

  • Graphics
  • Grote map
  • Verhaal
  • Sfeer

Minpunten

  • Controls
  • Traag
  • First-person voelt erg onnatuurlijk

Eindoordeel

Score: 5
Roman_Craig 4 november 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Xbox One

Prachtige game, de wereld leeft, goede sfeer, dat is allemaal perfect. Maar voor de rest een tergende ervaring. Onwennige controls, slome bewegingen, teveel cutscenes (speel ik een game of kijk ik een film?). Nee, langer dan een uur spelen is niet mogelijk, het voelt te veel als werk. Jammer.

Pluspunten

  • Prachtige wereld
  • Verhaal en sfeer

Minpunten

  • Controls
  • Sloom

Eindoordeel

Score: 3
Warduss 4 november 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4

Supermooi spel dat door onlogische controls en slome gameplay te frustrerend is om langer dan een uur te spelen

Pluspunten

  • Graphics

Minpunten

  • Besturing
  • Traag
  • Deprimerend

Eindoordeel

Score: 2
Marten1997 29 oktober 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4

Geweldige game, duurt even voor het op gang komt. Soms hapert de framerate in dorpjes en steden wel, maar de sfeer zit er dik in en het heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Pluspunten

  • Graphics zijn adembenemend
  • Sfeer
  • Leuke missies, echt spannend. Wat zeldzaam in een game is voor mij
  • Enorm veel variatie in wapens etc customizen
  • Enorme map
  • Npc's zijn geweldig

Minpunten

  • Soms lage framerate
  • Voelt soms wat traag
  • First-person voelt soms niet echt soepel
  • Soms het gevoel dat ik niet echt weet wat de bedoeling is, of wat ik moet doen.
  • Bugs

Eindoordeel

Score: 4
Septimamus 26 oktober 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4

Prachtige game die zijn geld meer dan waard is. Heerlijke setting en in een prachtige omgeving die Quentin Tarantino achtig aanvoelt in cinematic view.

Pluspunten

  • Sfeer
  • Graphics
  • Indrukwekkend landschap
  • Verhaal
  • Interessante personages
  • Rockstar's oog voor detail in kleine dingen

Minpunten

  • Iets te veel "errand boy" Missies
  • Begint wat traag

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Red Dead Redemption 2?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True