×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste nieuwssite, beste prijsvergelijker en beste community! Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers en maak kans op mooie prijzen!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
9
Score: 4
3
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
1
+2
Aiii 12 september 2016

Sony MDR-1000X (Zwart)

Met de MDR-1000x levert Sony een zeer goede wireless headset op. Met zeer goed geluid en absoluut sublieme Active Noise Cancelling. Hij zit bovendien lekker en is prima vervaardigd.

Pluspunten

  • Sublieme Noice Cancelling
  • Prima draagcomfort
  • Goede bouwkwaliteit

Minpunten

  • Geluid nog niet op hoogste niveau

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

+2
LCLC2017 5 april 2017

Sony MDR-1000X (Zwart)

Sony MDR-1000x gebroken? Jammer dan... "Total loss" na twee en half maanden? Sony Servicepunt wil de koptelefoon niet repareren, wel gratis vernietigen of retourneren tegen 38,50 euros.

Pluspunten

  • De geluidskwaliteit is goed, vooral voor pop, jazz, R&B muziek!
  • design: is stylish.
  • Noise Cancellation werkt GOED!

Minpunten

  • Slechte bouwkwaliteit, kapot binnen 3 maanden.
  • Slechte service/ Geen service

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4

+2
GJV63 24 juni 2017

Sony MDR-1000X (Champagne) (Product gekocht)

Sony levert met de MDR 1000X een headset af die kan concurreren met de QC35 van marktleider Bose en die deze op tal van punten overtreft. Gebruiksgemak, geluidskwaliteit, kwaliteit van active noise cancelling en draagcomfort zijn de belangrijkste pluspunten. en maken het tot de beste headset die ik kon selecteren..

Pluspunten

  • Kwaliteit geluid
  • Kwaliteit ANC
  • Veel features
  • Uitstekende touchpad bediening
  • Stevig en flexibel
  • Goede pasvorm
  • Tegelijk koppelen met meerdere devices
  • Ruim 20 uur op een lading

Minpunten

  • Groot om mee te nemen
  • Duur
  • Erg summiere manual
  • Laden en luisteren niet tegelijkertijd
  • Microfoon heeft weerkaatsing nodig tijdens telefoongesprekken

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
unskulledman 2 februari 2017

Sony MDR-1000X (Zwart)

De koptelefoon voelt goed en stevig aan. Het geluid en het draagcomfort is prima. Het gebruik van Bluetooth is minder goed dan ik verwacht had. Het connecten van de koptelefoon via Bluetooth gaat moeizaam. De Bluetooth connectie zelf is onstabiel. Daarnaast geeft de NC, na lang gebruik, hoofdpijn.

Pluspunten

  • Helder geluid met warme bas
  • Heeft een robuust bouw

Minpunten

  • NC kan hoofdpijn veroorzaken
  • Het Bluetooth pairing gaat moeizaam
  • De connectie van Bluetooth kan uitvallen
  • Bluetooth connectie stoort wanneer hand in het bereik komt van de linker oorschelp
  • Koptelefoon kan game play be´nvloeden
  • NFC kopppeling doet het niet altijd

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 1
Prijs Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4

Johannes Hans 7 oktober 2017

Sony MDR-1000X (Zwart) (Product gekocht)

Na 6 jr. de MDR-NC500, tijd voor iets anders. Subliem geluid en NC functie. minpuntje was een kraak in het r.oor. Bleek het draaipunt. drup olie op beide punten loste dit op.De touch bediening vraagt enige gewenning. Beter is dan de Bose? Weet ik niet, maar ik ben tevreden.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Noice cancelling
  • Draadloos
  • Batterijduur
  • Draagcomfort
  • Compact weg te bergen
  • Touch bediening

Minpunten

  • Stevige prijs
  • Krakend geluid in de behuizing rechts

Eindoordeel

Score: 5
wouter56 6 oktober 2017

Sony MDR-1000X (Champagne) (Product gekocht)

Fantastische NC, goed geluid, comfortabel

Pluspunten

  • Zeer goed geluid
  • Uitstekende NC, beter dan de QC35
  • Comfortabel

Minpunten

  • Prijs (wel het geld waard)
  • Bediening is niet optimaal

Eindoordeel

Score: 5
WouT007007 12 september 2017

Sony MDR-1000X (Zwart) (Product gekocht)

Geluidskwaliteit is goed, stabiliteit van de connectie en batterijduur zijn uitstekend. Enkel de bediening vind ik niet super handig en ook zou ik graag een knop hebben om makkelijker de connectie te wisselen naar een ander apparaat.

Pluspunten

  • Noice cancelling (verschillende standen)
  • Batterijduur
  • Stabiele verbinding
  • Accessoires

Minpunten

  • Bediening
  • Moeilijk wisselen tussen verschillende apparaten

Eindoordeel

Score: 4
okkies 2 augustus 2017

Sony MDR-1000X (Zwart) (Product gekocht)

Ik zocht de beste Bluetooth ANC koptelefoon met een goede mic daarnaast moet hij comfortabel zitten. Ik heb hierom de MDR-1000x en de qc35 gekocht zijn mainfeature, de ANC gaat vrijwel gelijk op met de QC35. uiteindelijk heb ik hem terug gestuurd. het draagcomfort van de QC35 is veel beter

Pluspunten

  • Stevig
  • duidlelijk Rijker geluid dan de QC35
  • goede batterij duur
  • mooie opberg doos erbij
  • NFC koppelen
  • Goede ANC

Minpunten

  • zeer slechte mic
  • bij langer gebruik drukt hij te veel op de oren
  • je kan maar 1 device koppelen
  • touchbediening fancy, maar niet fijn
  • zwaarder dan de QC35

Eindoordeel

Score: 4
oscarwashere 14 juli 2017

Sony MDR-1000X (Zwart) (Product gekocht)

Uitstekende koptelefoon. Comfortabel, mooi. Hiervoor had ik een Sennheiser Momentum Wireless, maar zijn Bluetooth-signaal werd continue verstoord door mijn lichaam: telefoon in linker broekzak was al te ver voor de ontvanger in de rechter oorschelp. Bij deze Sony is dit geen enkel probleem, het signaal (en geluid!) is veel beter.

Pluspunten

  • Bluetooth-signaal sterk, geen verstoringen
  • Strak, modern design verbloemen de dikte van de oorschelpen
  • Ambient Sound en Voice modus handig en werkt vaak best goed
  • Noice Cancelling uitstekend, beter dan Sennheiser Momentum Wireless
  • Touch bediening op oorschelp handig
  • Opvouwbare en draaibare oorschelpen, dus HARDCASE(!) is lekker plat
  • Hand op rechter oor leggen = naar omgevingsgeluid luisteren en muziek dempen. Super functie!
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Bij hogere volumes kunnen anderen meeluisteren, als ze echt dichtbij genoeg zijn.
  • Knoppen voor NC, AS en ON/OFF lastig te vinden met vinger wanneer je hem draagt, ondanks reliŰf op de knoppen
  • Prijs, ookal maakt hij het wel waar(d)
  • VRAGEN? OPMERKINGEN? REAGEER GERUST

Eindoordeel

Score: 5
Badkamer 13 maart 2017

Sony MDR-1000X (Zwart)

Geweldig apparaat, maar hij blijft erg prijzig. Ik ben zeker geen audiofiel, maar ik vind de geluidskwaliteit en noise-cancelling vergelijkbaar met de Bose QC35. Het grootste punt tot mijn aankoop zijn de features, zoals het kunnen uitschakelen van de ANC.

Pluspunten

  • ANC
  • Geluidskwaliteit voor ANC koptelefoon
  • Nuttige features
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Prijs
  • Geluidskwaliteit blijft niet denderend voor een koptelefoon van Ą399

Eindoordeel

Score: 4
magnat505 21 februari 2017

Sony MDR-1000X (Champagne) (Product gekocht)

Echt een geweldige koptelefoon, met veel power en gebalanceerd geluid. De bass laat het in sommige gevallen niet afweten, maar drukt niet hard genoeg door zoals het zou moeten. Beetje spelen met de equalizer in je telefoon en probleem redelijk opgelost.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Redelijk gebalanceerd geluid
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Sommige situaties te weinig laag/bass
  • Slechte garantie voorwaarden
  • Snel kapot, bekend probleem zie andere reviews op tweakers, sony doet niets

Eindoordeel

Score: 3
stefman7 7 februari 2017

Sony MDR-1000X (Zwart)

De noisecancelling is een stuk minder dan die van Bose. Vlak na aanschaf ben ik de case verloren, deze is op geen enkele manier bij Sony te bestellen. nu heb ik dus een koptelefoon van 400 euro waar ik eigenlijk niet meer mee op reis kan.In mijn ogen waardeloze service.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Matige noise cancelling
  • Slechte service

Eindoordeel

Score: 2
Flaat 27 januari 2017

Sony MDR-1000X (Zwart)

Het effect van ACN in de trein schokkend, als ik ze van mijn oor AF haal is het alsof ik het geluid AAN doe in plaats van uit. Je voelt een golf van geluid in je oor ipv rust. Ik durf te stellen dat dit goed is voor je gezondheid.

Pluspunten

  • Achtergrond geluid is uit
  • Draagcomfort
  • Fijn geluid, geen overdreven bass
  • Totale DB je oor in drastisch omlaag
  • Accuduur
  • Intu´tieve Touch Control
  • Understated design, geen gigantisch merknaampje op je hoofd
  • Geen hoofdpijn na 3 uur in de trein...

Minpunten

  • Prijzig
  • Minimale vervormingen bij Doppler effect omgeving

Eindoordeel

Score: 5
Nlc554 18 oktober 2016

Sony MDR-1000X (Zwart)

Ik was al langer opzoek naar een NC koptelefoon. had het oog op de QC35. erg blij dat ik voor deze gekozen heb.

Pluspunten

  • Bediening
  • NC
  • Geluid
  • Comfortabel
  • Lange accu
  • Reisdoosje
  • Bouwkwaliteit
  • Bluetooth 4.1

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 5
mbitter 9 oktober 2016

Sony MDR-1000X (Zwart)

Goed gebalanceerd geluid, dat wat 'rustiger' over komt door Active Noise Cancelling aan te zetten. De Noise Cancelling modi werken goed, en de bediening is intu´tief. Helaas werkt de microfoon niet bij gebruik van de meegeleverde 3.5mm-kabel, een gemiste kans van Sony.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Noise cancelling (diverse modi)
  • Bediening

Minpunten

  • Geen microfoon bij gebruik 3.5mm-kabel
  • Niet te gebruiken tijdens opladen
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Denman_87 30 september 2016

Sony MDR-1000X (Zwart)

Geweldige koptelefoon. Perfect voor mensen die vaak met het OV reizen.

Pluspunten

  • Super geluid
  • Stil voor de mensen om je heen
  • comfortabel

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony MDR-1000X?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*