Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Bose QuietComfort 35. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
25
Score: 4
15
Score: 3
2
Score: 2
3
Score: 1
0
+2
Techrvw 10 juli 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

De Bose QuietComfort 35 is een prima koptelefoon. Er komt zeer fijn geluid uit en je hort werkelijk niks meer van de omgeving als je muziek afspeelt en noisecancelling aan staat.

Pluspunten

  • Noisecancelling
  • Multi Pairing
  • Bel geluid
  • Meegeleverde beschermhoes
  • Geluid

Minpunten

  • Prijs
  • Draagcomfort bij lange periode (+4 uur)
  • Bluetooth verbinding soms geen Media

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

De QuietComfort 35 is de eerste hoofdtelefoon van Bose die draadloos is Ún beschikt over Acoustic Noise Cancelling-technologie. De QC35 is een hele interessante kandidaat voor mensen die veel waarde hechten aan mobiliteit en bereid zijn om daar de hoofdprijs voor te betalen.

Pluspunten

  • Draadloos Ún ruisonderdrukking
  • Intu´tieve bediening
  • Belkwaliteit
  • Multi-pairing
  • Licht maar toch stevig

Minpunten

  • Oorkussens kunnen broeierig worden
  • Ruisinderdrukking kan niet uit
  • Windruis op de fiets

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

+2
Tothabone 9 augustus 2016

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Zie uitgebreide review.

Pluspunten

  • Noice canceling is echt fenomenaal
  • Geluid vind ik ook erg goed, luister veel klassiek, m.b.t zware bass kan ik niet echt een ordeel vellen
  • Draagcomfort is erg prettig
  • Koppeling Bluetooth werkt zeer goed en is zeer simpel
  • Draadloos
  • De algehele simplicity, design, aansluiten, app etc.

Minpunten

  • Enige druk rondom de oren indien noise canceling aan staat
  • Noice canceling is draadloos niet uit te schakelen
  • De app kan verbeterd worden, bijvoorbeeld het toevoegen van een equalizer en uitschakelen van noice canceling
  • Behoorlijk prijzig
  • Je hoort je voetstappen tijdens het wandelen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4

+2
Point.Flare 24 juli 2016

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Over het algemeen ben ik erg tevreden met de hoofdtelefoon, met enkele kritische kanttekeningen. Het is niet de perfecte hoofdtelefoon, maar doet wat hij beloofd te doen met verve.

Pluspunten

  • De Noise Cancellation is werkelijkwaar fenomenaal
  • Verbinden is heel makkelijk en de Bose app maakt updaten en instellingen wijzigen peanuts
  • Goede clamping force, geen bankschroef-gevoel
  • Carry-pouch is van goede kwaliteit

Minpunten

  • Balans, soundstage en details van het geluid zijn niet top-of-the-line
  • Bouwkwaliteit niet volledig hufterproof
  • Uiterlijk is simpel
  • Bluetooth geen APTX

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 3

+1
Maverick2001 11 juli 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Comfortabele koptelefoon met goed geluid en de noise cancelling werkt perfect

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Geluid
  • Accuduur
  • IOS App
  • Meerder apparaten koppelen
  • Kwaliteit noise cancelling

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
MarcoKreeft 6 juli 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Ik was op zoek naar een goede koptelefoon waarmee ik in een drukke ruimte ( kantoor ) goed kon werken zonder afgeleid te worden. Zodra je de koptelefoon op zet merk je al dat je wat minder geluiden hoort, maar zodra je muziek afspeelt, hoor je bijna niets meer.

Pluspunten

  • Zuiver en vol geluid
  • Case die erbij zit is super handig
  • Draadloos
  • Maar je kan ook voor de kabel kiezen
  • Comfortabel

Minpunten

  • Prijs, maar hij is het waard!

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
MennoRademakers 9 november 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Prima product met hoge aankoopprijs maar presteert zeer goed.

Pluspunten

  • Instelbare actieve geluidsonderdrukking
  • Meerdere apparaten tegelijk koppelen
  • Met draad gaat batterij langer mee

Minpunten

  • Veel functies gaan verloren met draad

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
gumkop 5 mei 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Mooi geluid, als het je daar om gaat.

Pluspunten

  • schitterend geluid
  • tot 10 bleutooth pairs

Minpunten

  • lekt geluid

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
2green 10 januari 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Wit, Zilver)

Bluetooth headset dat draadloos zeer goed geluid levert en een bruikbare noise cancelation. Ondanks het gewicht zitten ze erg comfortable.

Pluspunten

  • zeer licht gewicht
  • Zeer goed wireless geluid (beter dan ZIK 3.0)
  • buiten onbruikbaar (veel windruis... heel erg veel)
  • Meest confortabele headset dat ik heb gehad
  • erg stevig door ontwerp en toepassing van staal op de juiste plekken
  • Prettige bediening (prettiger dan zik 3)
  • audiokabel meegeleverd voor als accu leeg is(geluid kwaliteit is dan wel iets minder)
  • opklapbaar tot ongeveer omvang 7" tablet met dikte van een standaard muis.

Minpunten

  • Krast erg makkelijk (kunstof met kleurlaagje)
  • geluid is niet zo goed als bedrade headsets in deze prijsklasse
  • na 3 uurtjes zit de headset ietswat onconfortabel (eigenlijk ook een pluspunt)
  • na 3 uurtjes of tijdens sport broeierig (by design, maar toch een nadeel)
  • Ziet er goedkoop uit, veel plastic + ietswat gedateerd ontwerp
  • geen lader meegeleverd, wel micro usb (tegenwoordig vrij normaal)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
WubboZ 6 september 2016

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Eerste premium headset, gekocht als voorbereiding op nieuwe generatie telefoons zonder 3,5mm jack. Bediening is simpel en intuitief. Ik ben geen audiofiel, maar toch was ik bang voor de Bose experience (no highs or lows, must be Bose), maar het laag is eerder te aanwezig.

Pluspunten

  • Simpel doch tijdloos ontwerp
  • Noice Cancellation werkt perfect
  • Eenvoudige bediening
  • Ondersteuning meerdere apparaten
  • Goede demping, weinig bleeding

Minpunten

  • Verbinding hapert soms
  • Noice Cancellation kan niet uit (met BT)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
intel_478 26 augustus 2016

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Noise-cancelling is goed, maar kan niet alles tegenhouden (ik had meer verwacht) Geluidskwaliteit laat te wensen over in de midden-tonen naar mijn mening. Draagcomfort viel me als brildrager tegen, zie uitgebreide toelichting.

Pluspunten

  • Ruis-loos
  • Pairing

Minpunten

  • Midden-tonen
  • Draagcomfort (bril)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 2

+1
J-sto 27 juni 2016

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Zeer fijne koptelefoon! prijs is wel hoog, dat zou een no-go kunnen zijn, verder vrijwel geen aanmerkingen

Pluspunten

  • Draag comfort!
  • zeer fijne ANC
  • crisp clear geluid
  • ruimtelijk geluid
  • makkkelijk koppelen met apparaten, evt via de bose app (behalve mn computer, maar dat komt nog wel)

Minpunten

  • prijs
  • prijs!
  • had liever batterijen gehad, maar de accu gaat lang mee (20h draadloos, 35 bedraad) wat neer komt op 1 a 2 keer per week opladen wss

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

0
NSG 8 maart 2017

Bose QuietComfort 35 (Wit, Zilver)

Noise-canceling verricht uitstekend werk, nooit eerder realiseerde ik mij hoeveel geluid onze koelkast en mechanische ventilatie maakt. Maar de headset heb natuurlijk ook gekocht om gewoon muziek te luisteren, en dat kan hier naar mijn mening niet mee.

Pluspunten

  • Simpel, maar mooi design
  • Opladen gaat snel
  • ANC doet z'n werk
  • Stevige en compacte opbergcase

Minpunten

  • Kan max 2 apparaten via BT onthouden
  • Elke stap is hoorbaar als je loopt
  • Voelt alsof er vacuum gezogen wordt aan mijn oren
  • Zwaar teleurstellende geluidskwaliteit
  • Muziek is al snel hoorbaar voor de mensen om je heen

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 1

0
Khaos 15 augustus 2016

Bose QuietComfort 35 (Wit, Zilver)

Perfecte koptelefoon, elke cent meer dan waard

Pluspunten

  • ANC (Noise cancelling)
  • Comfort
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4

Bas_jeee 18 juli 2018 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Een echte aanrader. Heb ik het begin getwijfeld of deze headphones het wel waard waren. Maar die twijfel is nu toch echt verdwenen. De noise canceling is super evenals het draagcomfort. Dit product is het extra geld zeker waard.

Pluspunten

  • Super noise canceling
  • Geweldig draagcomfort
  • Goede geluidskwaliteit
  • Batterij gaat mega lang mee
  • Fijne case meegeleverd

Minpunten

  • Warm rond de oren na lange draagtijd (logisch)
  • Prijs kan afschrikken
  • Megeleverde oplaadkabel erg kort en zonder blokje.

Eindoordeel

Score: 5
dark0990 21 juni 2018 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Super koptelefoon met prachtig geluid. de noise cancellation is super, in het vliegtuig heb ik niet het idee dat ik in het vliegtuig zit. Accu gaat ook lang mee. Prijs is wat aan de hoge kant, maar je krijgt er heel wat voor terug.

Pluspunten

  • noise cancellation
  • Geluid
  • Comfort
  • Accu

Minpunten

  • prijs wat aan de hoge kant

Eindoordeel

Score: 5
Jimv 30 januari 2018 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Een hele fijne koptelefoon van hoge kwaliteit, qua geluid Ún design (hij kan tegen een stootje). Toegegeven, hij is wat prijzig, maar voor mij is ie het dubbel en dwars waard geweest.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Noise-cancelling
  • Design
  • Robuust
  • Connecten met meerdere apparaten
  • Solide opberghoes

Minpunten

  • Prijzig
  • Noise-cancelling kan niet uit

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Rootless3 15 november 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Erg teleurgesteld, telkens kleine haperingen in geluid, vermoedelijk vanwege bluetooth. Niet alleen wanneer ik achter mijn iMac zit (bluetooth muis) dus geen idee waar het aan ligt. Ik luister dikwijls in combinatie met mijn iPhone SE met de Apple muziek app. Verder wel comfortabel en goed geluid.

Pluspunten

  • NC
  • Comfort
  • Draadloos

Minpunten

  • Haperingen

Eindoordeel

Score: 2
basvh98 15 november 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Goede koptelefoon, noisecancelling is fijn voor drukke omgeving en het draagcomfort is heel fijn. lange accuduur is ook handig. Tip: Luister als je in een (bijna) geluidloze omgeving bent zonder noisecancelling. De noisecancelling filtert veel midden-tonen weg.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Uitstekende hoge tonen
  • Ingebouwde microfoon voor bellen
  • Noisecancelling

Minpunten

  • Noisecancelling filtert soms midden-tonen weg
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
Lahousse 13 november 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Fantastisch koptelefoon, geweldig geluid en noise reduction!

Pluspunten

  • Geluid kwaliteit
  • Noise reduction
  • Comfort

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
ikbnRik 14 oktober 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Super headphone. Windruis op de fiets wel klein beetje vervelend, maar kabeltje erin en je hebt nergens last van. Geluidskwaliteit is fantastisch, noise cancelling werkt perfect en accuduur is ook top. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Geluidskwaliteit fenomenaal
  • Design
  • Noise cancelling
  • Opberghoes

Minpunten

  • Noise cancelling kan niet uit via BT
  • Prijs
  • Windruis wanneer noise cancelling aanstaat

Eindoordeel

Score: 5
Riesss 10 oktober 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

De Bose QuietComfort 35, een headset met prima accuduur, geluid, equalizer, instellingen app en natuurlijk een dubbele microfoon. Actieve geluidsreductie en een prima bouwkwaliteit. Hoogwaardig materiaal keuze en leder.

Pluspunten

  • Geluid
  • Actieve ruis reductie
  • Draagcomfort
  • Accu duur
  • Snel laad functie
  • Hardshell case
  • Bose App voor instellingen of firmware updates

Minpunten

  • Duur
  • Voice control werkt niet op Android

Eindoordeel

Score: 4
joeri87 9 oktober 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Perfect product, wat duur maar prijs waard vergeleken met mijn vorige ANC headset vooral als ik kijk naar comfort. Alleen met gapen/kaken iets anders doen kan er omgevingsgeluid door de kussens komen.

Pluspunten

  • Noice Canceling
  • Draagcomfort
  • Draadloos
  • Niet te groot niet te klein
  • Kwaliteit geluid

Minpunten

  • Af en toe een "lek" waar geluid door komt
  • Prijs
  • Heeel af en toe een hapering

Eindoordeel

Score: 5
borissje 29 augustus 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Echt een fantastische koptelefoon, geluid, noise cancelling en comfort echt briljant! Zeker weten een aanrader.

Pluspunten

  • Geluid
  • Comfort
  • Noise cancellation
  • Bluetooth met spraak
  • Bose app
  • Goede opbergcase
  • Ideaal voor reizen

Minpunten

  • Vrij prijzig, maar wel waar voor je geld

Eindoordeel

Score: 5
Sjoske80 22 augustus 2017 Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Comfortable hooftelefoon met prima noice cancelling. Ik gebruik hem veel voor conference calls icm met een drukke kantooromgeving. Geluidskwaliteit is goed, maar niet subliem

Pluspunten

  • ANC
  • Geluidskwaliteit
  • Goede verstaanbaarheid conference calls
  • Laadt snel op
  • Snelle koppeling met Macbook en iPhone

Minpunten

  • geluidskwaliteit goed maar niet overweldigend
  • Lastig te koppelen aan Win7 (drivers)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Bose QuietComfort 35?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True