×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste nieuwssite, beste prijsvergelijker en beste community! Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers en maak kans op mooie prijzen!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
20
Score: 4
14
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
0

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

De QuietComfort 35 is de eerste hoofdtelefoon van Bose die draadloos is Ún beschikt over Acoustic Noise Cancelling-technologie. De QC35 is een hele interessante kandidaat voor mensen die veel waarde hechten aan mobiliteit en bereid zijn om daar de hoofdprijs voor te betalen.

Pluspunten

  • Draadloos Ún ruisonderdrukking
  • Intu´tieve bediening
  • Belkwaliteit
  • Multi-pairing
  • Licht maar toch stevig

Minpunten

  • Oorkussens kunnen broeierig worden
  • Ruisinderdrukking kan niet uit
  • Windruis op de fiets

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

+2
Roboafca 10 juli 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

De Bose QuietComfort 35 is een prima koptelefoon. Er komt zeer fijn geluid uit en je hort werkelijk niks meer van de omgeving als je muziek afspeelt en noisecancelling aan staat.

Pluspunten

  • Noisecancelling
  • Multi Pairing
  • Bel geluid
  • Meegeleverde beschermhoes
  • Geluid

Minpunten

  • Prijs
  • Draagcomfort bij lange periode (+4 uur)
  • Bluetooth verbinding soms geen Media

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

+2
Point.Flare 24 juli 2016

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Over het algemeen ben ik erg tevreden met de hoofdtelefoon, met enkele kritische kanttekeningen. Het is niet de perfecte hoofdtelefoon, maar doet wat hij beloofd te doen met verve.

Pluspunten

  • De Noise Cancellation is werkelijkwaar fenomenaal
  • Verbinden is heel makkelijk en de Bose app maakt updaten en instellingen wijzigen peanuts
  • Goede clamping force, geen bankschroef-gevoel
  • Carry-pouch is van goede kwaliteit

Minpunten

  • Balans, soundstage en details van het geluid zijn niet top-of-the-line
  • Bouwkwaliteit niet volledig hufterproof
  • Uiterlijk is simpel
  • Bluetooth geen APTX

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 3

+2
Tothabone 9 augustus 2016

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Zie uitgebreide review.

Pluspunten

  • Noice canceling is echt fenomenaal
  • Geluid vind ik ook erg goed, luister veel klassiek, m.b.t zware bass kan ik niet echt een ordeel vellen
  • Draagcomfort is erg prettig
  • Koppeling Bluetooth werkt zeer goed en is zeer simpel
  • Draadloos
  • De algehele simplicity, design, aansluiten, app etc.

Minpunten

  • Enige druk rondom de oren indien noise canceling aan staat
  • Noice canceling is draadloos niet uit te schakelen
  • De app kan verbeterd worden, bijvoorbeeld het toevoegen van een equalizer en uitschakelen van noice canceling
  • Behoorlijk prijzig
  • Je hoort je voetstappen tijdens het wandelen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
Maverick2001 11 juli 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

Comfortabele koptelefoon met goed geluid en de noise cancelling werkt perfect

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Geluid
  • Accuduur
  • IOS App
  • Meerder apparaten koppelen
  • Kwaliteit noise cancelling

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
MarcoKreeft 6 juli 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

Ik was op zoek naar een goede koptelefoon waarmee ik in een drukke ruimte ( kantoor ) goed kon werken zonder afgeleid te worden. Zodra je de koptelefoon op zet merk je al dat je wat minder geluiden hoort, maar zodra je muziek afspeelt, hoor je bijna niets meer.

Pluspunten

  • Zuiver en vol geluid
  • Case die erbij zit is super handig
  • Draadloos
  • Maar je kan ook voor de kabel kiezen
  • Comfortabel

Minpunten

  • Prijs, maar hij is het waard!

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
intel_478 26 augustus 2016

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Noise-cancelling is goed, maar kan niet alles tegenhouden (ik had meer verwacht) Geluidskwaliteit laat te wensen over in de midden-tonen naar mijn mening. Draagcomfort viel me als brildrager tegen, zie uitgebreide toelichting.

Pluspunten

  • Ruis-loos
  • Pairing

Minpunten

  • Midden-tonen
  • Draagcomfort (bril)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 2

+1
gumkop 5 mei 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

Mooi geluid, als het je daar om gaat.

Pluspunten

  • schitterend geluid
  • tot 10 bleutooth pairs

Minpunten

  • lekt geluid

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
WubboZ 6 september 2016

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Eerste premium headset, gekocht als voorbereiding op nieuwe generatie telefoons zonder 3,5mm jack. Bediening is simpel en intuitief. Ik ben geen audiofiel, maar toch was ik bang voor de Bose experience (no highs or lows, must be Bose), maar het laag is eerder te aanwezig.

Pluspunten

  • Simpel doch tijdloos ontwerp
  • Noice Cancellation werkt perfect
  • Eenvoudige bediening
  • Ondersteuning meerdere apparaten
  • Goede demping, weinig bleeding

Minpunten

  • Verbinding hapert soms
  • Noice Cancellation kan niet uit (met BT)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
J-sto 27 juni 2016

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Zeer fijne koptelefoon! prijs is wel hoog, dat zou een no-go kunnen zijn, verder vrijwel geen aanmerkingen

Pluspunten

  • Draag comfort!
  • zeer fijne ANC
  • crisp clear geluid
  • ruimtelijk geluid
  • makkkelijk koppelen met apparaten, evt via de bose app (behalve mn computer, maar dat komt nog wel)

Minpunten

  • prijs
  • prijs!
  • had liever batterijen gehad, maar de accu gaat lang mee (20h draadloos, 35 bedraad) wat neer komt op 1 a 2 keer per week opladen wss

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5

0
NSG 8 maart 2017

Bose QuietComfort 35 (Wit, Zilver)

Noise-canceling verricht uitstekend werk, nooit eerder realiseerde ik mij hoeveel geluid onze koelkast en mechanische ventilatie maakt. Maar de headset heb natuurlijk ook gekocht om gewoon muziek te luisteren, en dat kan hier naar mijn mening niet mee.

Pluspunten

  • Simpel, maar mooi design
  • Opladen gaat snel
  • ANC doet z'n werk
  • Stevige en compacte opbergcase

Minpunten

  • Kan max 2 apparaten via BT onthouden
  • Elke stap is hoorbaar als je loopt
  • Voelt alsof er vacuum gezogen wordt aan mijn oren
  • Zwaar teleurstellende geluidskwaliteit
  • Muziek is al snel hoorbaar voor de mensen om je heen

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 1

0
2green 10 januari 2017

Bose QuietComfort 35 (Wit, Zilver) (Product gekocht)

Bluetooth headset dat draadloos zeer goed geluid levert en een bruikbare noise cancelation. Ondanks het gewicht zitten ze erg comfortable.

Pluspunten

  • zeer licht gewicht
  • Zeer goed wireless geluid (beter dan ZIK 3.0)
  • buiten onbruikbaar (veel windruis... heel erg veel)
  • Meest confortabele headset dat ik heb gehad
  • erg stevig door ontwerp en toepassing van staal op de juiste plekken
  • Prettige bediening (prettiger dan zik 3)
  • audiokabel meegeleverd voor als accu leeg is(geluid kwaliteit is dan wel iets minder)
  • opklapbaar tot ongeveer omvang 7" tablet met dikte van een standaard muis.

Minpunten

  • Krast erg makkelijk (kunstof met kleurlaagje)
  • geluid is niet zo goed als bedrade headsets in deze prijsklasse
  • na 3 uurtjes zit de headset ietswat onconfortabel (eigenlijk ook een pluspunt)
  • na 3 uurtjes of tijdens sport broeierig (by design, maar toch een nadeel)
  • Ziet er goedkoop uit, veel plastic + ietswat gedateerd ontwerp
  • geen lader meegeleverd, wel micro usb (tegenwoordig vrij normaal)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4

0
Khaos 15 augustus 2016

Bose QuietComfort 35 (Wit, Zilver)

Perfecte koptelefoon, elke cent meer dan waard

Pluspunten

  • ANC (Noise cancelling)
  • Comfort
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4

RikLo 14 oktober 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

Super headphone. Windruis op de fiets wel klein beetje vervelend, maar kabeltje erin en je hebt nergens last van. Geluidskwaliteit is fantastisch, noise cancelling werkt perfect en accuduur is ook top. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Geluidskwaliteit fenomenaal
  • Design
  • Noise cancelling
  • Opberghoes

Minpunten

  • Noise cancelling kan niet uit via BT
  • Prijs
  • Windruis wanneer noise cancelling aanstaat

Eindoordeel

Score: 5
Riesss 10 oktober 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

De Bose QuietComfort 35, een headset met prima accuduur, geluid, equalizer, instellingen app en natuurlijk een dubbele microfoon. Actieve geluidsreductie en een prima bouwkwaliteit. Hoogwaardig materiaal keuze en leder.

Pluspunten

  • Geluid
  • Actieve ruis reductie
  • Draagcomfort
  • Accu duur
  • Snel laad functie
  • Hardshell case
  • Bose App voor instellingen of firmware updates

Minpunten

  • Duur
  • Voice control werkt niet op Android

Eindoordeel

Score: 4
joeri87 9 oktober 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

Perfect product, wat duur maar prijs waard vergeleken met mijn vorige ANC headset vooral als ik kijk naar comfort. Alleen met gapen/kaken iets anders doen kan er omgevingsgeluid door de kussens komen.

Pluspunten

  • Noice Canceling
  • Draagcomfort
  • Draadloos
  • Niet te groot niet te klein
  • Kwaliteit geluid

Minpunten

  • Af en toe een "lek" waar geluid door komt
  • Prijs
  • Heeel af en toe een hapering

Eindoordeel

Score: 5
borissje 29 augustus 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

Echt een fantastische koptelefoon, geluid, noise cancelling en comfort echt briljant! Zeker weten een aanrader.

Pluspunten

  • Geluid
  • Comfort
  • Noise cancellation
  • Bluetooth met spraak
  • Bose app
  • Goede opbergcase
  • Ideaal voor reizen

Minpunten

  • Vrij prijzig, maar wel waar voor je geld

Eindoordeel

Score: 5
Sjoske80 22 augustus 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

Comfortable hooftelefoon met prima noice cancelling. Ik gebruik hem veel voor conference calls icm met een drukke kantooromgeving. Geluidskwaliteit is goed, maar niet subliem

Pluspunten

  • ANC
  • Geluidskwaliteit
  • Goede verstaanbaarheid conference calls
  • Laadt snel op
  • Snelle koppeling met Macbook en iPhone

Minpunten

  • geluidskwaliteit goed maar niet overweldigend
  • Lastig te koppelen aan Win7 (drivers)

Eindoordeel

Score: 5
Christiaanjadie 19 augustus 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

Heel erg zuiver geluid, een vlak geluid. Daar houd je van of daar houd je niet van. Ik vind het persoonlijk heel fijn, geen overheersende bass. De bouwkwaltieit van de koptelefoon is ook gewoon top, maar dat mag ook wel voor de forse prijs.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • 'flat' equalizer
  • Draagcomfort
  • Noise cancellation
  • Draadloos

Minpunten

  • De prijs
  • Noise cancelling kan draadloos niet uit

Eindoordeel

Score: 5
carnager 4 augustus 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

Mooi verdeeld geluidsbeeld, voldoende volume en wonderbaarlijk cq indrukwekkend hoeveel geluid de noise cancelation wegneemt

Pluspunten

  • Bovengemiddelde geluidskwaliteit
  • Voldoende stevig (bewegende delen)
  • Voldoende robuust (materiaal)
  • Indrukwekkende noise cancelation
  • Geluidsbeeld gelijkmatig (laag-hoog)
  • Voldoende volume
  • Bij laag volume alles goed hoorbaar
  • Geen last van generieke toon tijdens stilte

Minpunten

  • Prijs
  • Gaat niet super luid
  • Bediening vergt gewenning
  • Geen lader meegeleverd (ondanks hoge prijs!)
  • Niet gelijktijdig te gebruiken tijdens laden (bijv vanuit powerbank)
  • Noise cancelation werkt verslavend
  • Geen uitgesproken bass weergave

Eindoordeel

Score: 4
cyberstalker 1 augustus 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

Product was initieel prima, maar na een firmware-upgrade werkt de noise-cancelling nauwelijks meer.

Pluspunten

  • Goede geluisdkwaliteit
  • Prima accuduur
  • Draagt prettig

Minpunten

  • Noice-cancelling werkt niet of nauwelijks

Eindoordeel

Score: 2
arnobroekhof 24 juni 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart) (Product gekocht)

Goed product met prima kwaliteit, zit comfortabel en na de firmware update is ANC uit te zetten

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prima geluidskwaliteit
  • Noise Canceling uit te zetten
  • Pairing met meerdere apparaten
  • Firmware updates
  • Solide hard case

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
robindboer 5 juni 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

ideale koptelefoon voor als je je helemaal wilt afsluiten van de buitenwereld. Het geluid is wel wat gekleurd, maar ik was hier snel aan gewend. Draagcomfort is top, oren hebben voldoende ruimte en de koptelefoon drukt niet hard op het hoofd.

Pluspunten

  • Actieve geluidsdemping
  • Draagcomfort
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Niet te gebruiken zonder actieve geluidsdemping (draadloos)
  • Windruis bij windstroom langs ingebouwde microfoons

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Godjira 28 mei 2017

Bose QuietComfort 35 (Wit, Zilver)

Koptelefoon vervangt mijn Sony MDR-X950BT omdat ik toe was aan acoustic noise cancelling. Bose QC355 gekozen boven de Sony MDR-1000X (hier schijnen problemen mee te zijn). Komt zeer goed geluid uit, ANC is van zeer hoge kwaliteit, filtert veel geluid weg. Wel prijzig (Ą379).

Pluspunten

  • Acoustic noise cancelling van zeer hoog niveau
  • Draadloos (Bluetooth) en NFC connect
  • Firemware te upgraden (via Bose Connect app)
  • Bouwkwaliteit prima
  • Geluidskwaliteit
  • Bijgeleverde case
  • Accuduur

Minpunten

  • Bose app voegt weinig toe, anders dan wat beheer functies
  • Mogelijk niet voor audiophiles (ben ik zelf niet, ben wel kritisch)
  • Oren kunnen warm worden na langere tijd gebruik (vind ik zelf echter niet storend)
  • 3.5" audio kabel voelt fragiel aan
  • Zeer prijzig

Eindoordeel

Score: 4
Sjoerdteunisse 8 mei 2017

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Bose, you did it again :-) werkelijk waar de beste noice cancelation die ik zelf heb gehoord. Wegens overstap van mijn trouwe Senheiser DJ HD 8, ben ik hiermee zeer tevreden. De prijs is een beetje aan de hoge kant, maar daarvoor krijg je wel een zeer mooie headset!

Pluspunten

  • De Noise Cancellation is werkelijk fenomenaal
  • Gemak
  • Bluetooth range
  • Kwaliteit
  • De Noise Cancellation is werkelijkwaar fenomenaal
  • Batterij!!!!!

Minpunten

  • Prijs
  • User info leeching
  • Bluetooth geen APTX
  • Nog steeds geen EQ mogelijkheid

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Bose QuietComfort 35?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*