Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Jeroen Horlings - Redacteur fotografie 23 juni 2018

Zestig keer zoom voor de zomervakantie - Vier betaalbare bridgecamera's

De Nikon Coolpix B700 zoomt in tot maar liefst 1440mm in 35mm equivalent en biedt daardoor het grootste bereik. Hij heeft een goede grip, een evf-sensor, en een kantelbare en uitklapbare lcd. Bovendien is hij op videovlak helemaal bij de tijd dankzij ondersteuning voor 4k. Het is wel wat jammer dat er geen flitsvoet is. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
3
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
0
NICKYIINewbie 26 september 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix B700 Zwart

Na een zeer uitgebreid internetonderzoek tussen enerzijds de Canon SX60HS powerschot en de Coolpix B700 heb ik definitief gekozen voor de coolpix. Waarom? De Coolpix steekt met kop en schouders boven de Canon uit. De betere prestaties deden me uiteindelijk kiezen voor de Coolpix.

Pluspunten

  • Raw en Jpeg
  • Grote en degelijke zoom
  • Lange batterijduur
  • intelligente instellingen
  • duidelijk menu , zonder teveel toeters en bellen.
  • Goeie Macro foto's.
  • Ligt heel goed in de hand , niet te zwaar.
  • Wiffi en I phone bediening

Minpunten

  • Voelt wat plastiekerig aan
  • RAW format niet compatibel met Lr5 en Cs6
  • Conversies moeten gemaakt worden met DNG omzetter.
  • Bij snel bewegende voorwerpen slechte autofocus.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Snelheid en automatiek Score: 2
Ergonomie Score: 4
Featureset Score: 3
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Batterijduur Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3

TLGONewbie 14 juli 2018 Product gekocht

Nikon Coolpix B700 Zwart

Handzame compactcamera met vele opties ihb. 60x zoom en wifi / bluetooth / NFC.

Pluspunten

  • Hoge prijs - kwaliteit verhouding
  • Handzaam en robuust
  • Veel gebruiksmogelijkheden

Minpunten

  • Geen kabels (audio-video, hdmi) mee geleverd.

Eindoordeel

Score: 4
josienverlaanNewbie 28 januari 2018 Product gekocht

Nikon Coolpix B700 Zwart

Compacte camera met veel zoom en niet zo zwaar als spiegelreflexcamera

Pluspunten

  • Goede zoom bereik
  • Weegt niet zo veel ong 500g
  • Scherpe foto’s

Minpunten

  • Geen losse acculader

Eindoordeel

Score: 5
hartje104Newbie 25 november 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix B700 Zwart

Mooie compacte camera. Fantastisch hoe ver deze kan inzoomen.

Pluspunten

  • Optische zoom
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede kwaliteit foto's

Minpunten

  • Stabiliteit

Eindoordeel

Score: 4
GeweisscherNewbie 13 november 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix B700 Zwart

Prima camera voor deze prijs. Uitstekende zoommogelijkheden. Camera heeft een overzichtelijk logisch menu waar je gemakkelijk "doorheenwandelt". Enige minpuntje voor mij is dat je op de lens geen filters kunt schroeven.

Pluspunten

  • Sterke zoom
  • Kantelbaar schermpje.
  • Mooi compact toestel.
  • Prima van gewicht.

Minpunten

  • geen mogelijkheid om een filter op te schroeven.

Eindoordeel

Score: 5
hachpeeNewbie 2 november 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix B700 Zwart

In verband met het toekennen van een 5 jaar garantie is mij verzocht een review te schrijven.Het enige wat ik op dit moment kan mededelen is dat de camera goed in de hand ligt.Voor verdere mededelingen wil ik eerst wat ervaring opdoen.

Pluspunten

  • kleur
  • vormgeving
  • uitleg door verkoper

Minpunten

  • Heb er geen

Eindoordeel

Score: 3
eazyq 13 augustus 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix B700 Zwart

Toestel in Japan Tax free kunnen kopen voor net iets meer dan 250. Dat gaf voor mij de doorslag. Toestel ligt lekker in de hand, zelf als je grote handen hebt. Foto's zijn van goede kwaliteiten er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om met de instellingen te spelen.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • Zeer veel instelmogelijkheden
  • Snapbridge
  • Mooie foto's
  • draai/kantelbaar scherm

Minpunten

  • geen batterij indicator op het scherm

Eindoordeel

Score: 5
fransmuller 8 april 2017

Nikon Coolpix B700 Zwart

Mooie compacte camera met veel mogelijkheden, o.a. 60 x optische zoom, draaibaar scherm, wifi, bluetooth, snelle autofocus, ligt goed in de hand, vanzelfsprekende bediening.

Pluspunten

  • Plezierige en vanzelfsprekende bediening
  • 60 x optische zoom
  • Snelle autofocus

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
boshopperNewbie 22 november 2016

Nikon Coolpix B700 Zwart

Een toestel waar je jaren plezier van zult hebben. Pittige prijs!

Pluspunten

  • Prima kwaliteit
  • Ligt goed in de hand
  • Gebruiks vriendelijk

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Stone- 19 oktober 2016

Nikon Coolpix B700 Zwart

Pas 1 dag in bezit, nog aan het testen... Tot nu toe, valt niet tegen. Alleen dat snapbridge werkt voor geen meter.

Pluspunten

  • Build. Kwaliteit
  • Zoom

Minpunten

  • Snapbridge

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nikon Coolpix B700?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True