Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
14
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
ridecaptainNewbie 20 mei 2019 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zilver

Fijne handzame camera met een hoge resolutie sensor en een groot optische zoombereik

Pluspunten

  • Hoge resolutie sensor
  • Groot optische zoom

Minpunten

  • N.V.T

Eindoordeel

Score: 4
garagebremerNewbie 27 september 2018 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

mooie compacte camera met veel handige funties en opties . lekker zoombereik en handig kantelbaar scherm.

Pluspunten

  • compact
  • helder scherm
  • mooi zoombereik

Minpunten

  • flitser komt fragiel over

Eindoordeel

Score: 4
jeroent1990Newbie 16 september 2018 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Een fijne compacte camera waar een flexible sluitertijd in te stellen is. handzaam aan de zware kant voor compact camera.

Pluspunten

  • hoge kwaiteit
  • makkelijk bedienen
  • goede zoom
  • flexible sluiter tijd

Minpunten

  • nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 4
emoviat 29 juli 2018 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Was op zoek naar een vervanger voor mijn oude Nikon D70s. De keuze is reuze, kom ik uiteindelijk op de A900 uit. Handige camera veel opties scherpe foto's

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit foto's
  • Snel
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • flitsertje is wat zwak. Moet je mee opletten

Eindoordeel

Score: 4
SylviaA900Newbie 24 juli 2018 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Fijne compacte camera. Had reeds eerder een Nikon Coolpix en was ook hier zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Compact
  • Eenvoudig bedienen

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Eindoordeel

Score: 4
dirkhilNewbie 7 juli 2018 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Vanuit de ervaring dat Nikon kwaliteitsproducten levert, voor deze camera gekozen. Compacte afmetingen en groots in prestaties. Matige lichtomstandigheden geven prima beeldkwaliteit. De flits is klein maar voldoet. Prima in te zetten als invulflits om schaduwen bij fotograferen tegen de zon, uit te lichten. Wordt een aangename reisgezel.

Pluspunten

  • Werken bij matig licht
  • Krachtige zoom functie
  • Prima beeldstabilisatie
  • Bijhorende software voor overzetten foto's naar PC

Minpunten

  • Een mini USB aansluiting op de batterij zou handig zijn om deze buiten de camera te kunnen laden.

Eindoordeel

Score: 5
LindaONewbie 17 juni 2018 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Handig toestel voor mooie vakantiefoto's

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • veel functies
  • omklapbaar scherm
  • goede prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 4
t.gilaniNewbie 2 april 2018 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zilver

Prima product, makkelijk in gebruik en vele functies!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • veel functies
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • focust een beetje langzaam

Eindoordeel

Score: 4
K_SoerNewbie 28 januari 2018 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Fijne camera voor op reis. Hij is erg licht, waardoor het interessant is om hem mee te nemen tijdens het backpacken. Ideaal. Hij maakt scherpe foto's en ook mijn filmpjes zijn haarscherp. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

  • Licht in gewicht.
  • Goede kwaliteitfoto's.
  • Je kan goed zoomen.

Minpunten

  • Snelheid van het maken van de foto is niet hoog.

Eindoordeel

Score: 4
I. RedelijkheidNewbie 12 januari 2018 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Fijne compacte camera, makkelijk mee te nemen.

Pluspunten

  • klein formaat
  • 35x optische zoom
  • kantelbaar scherm

Minpunten

  • even zoeken met koppelen met smartphone

Eindoordeel

Score: 4
R.RuijterNewbie 28 december 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zilver

Op zoek naar een makkelijk mee te nemen camera, heb ik voor deze Nikon gekozen. Een leuke, handzame compact camera met handige extra's zoals wifi en bluetooth.

Pluspunten

  • Handzaam
  • prijs-kwaliteits verhouding is top
  • mooie foto's

Minpunten

  • geen RAW support

Eindoordeel

Score: 3
AmbuTom 28 december 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

We zochten een camera voor vakantie en om ons werk vast te leggen via foto en video (vloggen). je kan zelf bepalen of je automatisch of A, S of M schiet. Erg prettig en de bediening om diafrafgma of sluitertijd te veranderen gaat snel en simpel. Zeer groot zoom bereik.

Pluspunten

  • zoom bereik
  • omklapbaar scherm
  • handmatig belichting in kunnen stellen

Minpunten

  • geen RAW
  • matig in wifi verbinding met app.

Eindoordeel

Score: 4
gixxeraddictNewbie 14 december 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Prima in de hand liggend cameraatje uiterst geschikt voor een snelle citytrip. Dat is ook precies waarom we hem aangeschaft hebben.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • degelijke kwaliteit
  • genoeg sd capaciteit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 4
Fam HeikampNewbie 13 oktober 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Toestel is erg makkelijk in gebruik. Ligt goed in de hand en is erg gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • robuust gebouwd
  • ligt goed in de hand
  • erg gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • kan geen minpunt ontdekken

Eindoordeel

Score: 5
TienmarretjeNewbie 29 september 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Een mooi handige kleine camera met veel mogelijkheden. Handig is het scherm wat je uit kan klappen waardoor je niet plat op de grond hoef te liggen met lage opname's.

Pluspunten

  • klein
  • gebruikersgemak
  • scherm uitklapbaar

Minpunten

  • blauwe stip in het midden van beeld bij sommige opname's
  • makro moeilijk scherp te stellen (kan ook aan mijn onervarenheid liggen)
  • geef gelijk 5 jaar garantie zonder allerlei voorwaarden

Eindoordeel

Score: 4
vrijhoeaNewbie 13 september 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zilver

Na recent verlies van mijn vorige Nikon Coolpix P2 besloot ik o.a. na verkregen advies in de winkel tot aanschaf van dit product.

Pluspunten

  • Heel mooi design
  • Gebruiksgemak
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitstekende handleiding
  • Goede prijs-kwaiteitsverhouding
  • 5 jaar garantie (na schrijven review)

Minpunten

  • relatief lange oplaadduur accu

Eindoordeel

Score: 5
ibanteNewbie 20 juli 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Goede camera. Wat aan de grote kant, maar komt degelijk over. Ideaal is het uitklapbare zeer flexibele scherm. Helaas zit er geen microfoonaansluiting op. Hoge video resolutie. Camera zou van mij wat beter mogen presteren in het donker.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Robuust
  • Betrouwbaar merk
  • Zeer flexibel uitklapbaar scherm

Minpunten

  • Geen microfoonaansluiting
  • Kleine sensor merk je aan lagere kwaliteit in het donker.

Eindoordeel

Score: 4
Bestellenmaar2Newbie 20 juni 2017 Product gekocht

Nikon Coolpix A900 Zwart

Lekker zwaar toestel met goede specs. Nog geen kans gekregen om het uit te proberen.

Pluspunten

  • Robuust gebouwd

Minpunten

  • Gedoe om 5 jaar garantie te krijgen

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nikon Coolpix A900?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Televisies

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True