Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 8 maart 2016

Samsung Galaxy S7: lichtsterk, lekvrij en luxueus

De Galaxy S7 borduurt voor een groot deel voort op de Galaxy S6 wat gebruikte materialen en insteek betreft. Wel is het ontwerp verder verfijnd, heeft het toestel een grotere accucapaciteit en grijpt het terug op twee oude waarden van Samsung: waterdichtheid en een micro-sd-slot. De nieuwe Exynos 8890-chipset is weer een flinke stap voorwaarts, en het toestel richt zich op entertainment met gaming en virtual reality. De camera is misschien nog wel de grootste vooruitgang. Deze is een stuk lichtsterker en vangt meer detail, ondanks het geringere aantal megapixels. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
31
Score: 4
22
Score: 3
8
Score: 2
3
Score: 1
1
NoahPost 27 juli 2018 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Ik heb de telefoon momenteel 2 weken en hij doet het nog goed. Ontzettend goede camera en de batterij is erg duurzaam. Voor een relatief lage prijs een hele goede koop. Ik heb er helaas al wel een klein krasje op dus een screenprotector / hoesje is aan te raden.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Lange batterij
  • Mooi desgin
  • Veel mogelijke functies (Fingerprint scanner etc.)

Minpunten

  • Komen snel krasjes op.
  • Bij het installeren liep de telefoon 1 x vast, met opnieuw opstarten was het opgelost.

Eindoordeel

Score: 4
Balance 28 mei 2018 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Wit

In februari deze telefoon tweedehands gekocht als upgrade van m'n S5+. Bevalt tot nu toe zeer goed en absoluut de §205 waard die ik er voor betaald heb. Samsung vindt een sterke balans, scherm, soc en camera zijn gewoon allemaal goed. Accu had iets groter gemogen.

Pluspunten

  • Uitstekend AMOLED-scherm
  • Vlotte en efficiŽnte SoC
  • Meer dan genoeg CPU- en GPU-power
  • Gear VR-compatible
  • Waterdicht en MicroSD-kaart
  • Uitstekende camera

Minpunten

  • Accuduur iets aan de korte kant
  • Anno 2018 vrij grote bezels

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5
ZoMilan 26 mei 2018 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Goud

Inmiddels heb ik deze telefoon zo'n 2,5 jaar in gebruik en heb gedacht dat ik een nieuwe nodig had en heb dat nog steeds niet; de S7 is nog steeds vlot, heeft een prima camera en een goed design! Met name voor de huidige prijs een goede koop.

Pluspunten

  • Vlot
  • Prijs
  • Scherm
  • Camera
  • Design

Minpunten

  • Breekbaar
  • Ouder

Eindoordeel

Score: 4
Joramk 20 april 2018 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Fantastische telefoon! Erg snel d.m.v. 4GB RAM en snelle processor. In november 2017 gekocht en bevalt er goed. Het 1440p scherm is erg mooi. Ook de camera is prima. De vingerscanner is snel genoeg. De hartslag/zuurstofverzadigingsmeter is ook een leuke toevoeging!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Voelt stevig aan
  • 1440p scherm
  • Vingerscanner
  • Draadloos opladen
  • Prima camera
  • 3.5mm jack
  • Software

Minpunten

  • Geen USB-C, is dit een nadeel?
  • Bloatware, zoals MS & samsung apps. (Word etc)
  • Al 2 jaar uit.

Eindoordeel

Score: 4
Piet_Paulusma 6 april 2018 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Een goede telefoon, snel met heerlijk amoled scherm, waar je ook goed foto's mee kan maken. De accu gaat wel vrij snel leeg, zelfs na energiebesparende maatregelen. Grootste minpunt is het ontbreken van ethernet radio. Ik reis regelmatig op zondagmiddag en volg dan de sport graag via de radio.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Snelheid
  • Opladen gaat snel
  • Android 8 is beloofd

Minpunten

  • Geen ethernet radio
  • Accu snel leeg
  • Geen (automatische) adoptable storage

Eindoordeel

Score: 4
marti28 19 maart 2018 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Prima telefoon; voelt snel aan, goed camera en ook Android lijkt eindelijk echt volwassen mbt stabiliteit. Jammer van alle bloatware van Samsung.

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid
  • Upgrade naar Android 8
  • Waterdicht
  • 3,5mm jack

Minpunten

  • Glazen achterkant > glad
  • Accu duur
  • Bloatware

Eindoordeel

Score: 4
Robert.PC 18 februari 2018 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Prima telefoon , alhoewel vind ik persoonlijk de S7 qua prijs/kwaliteit verhouding beter als de S7 edge , het enige verschil is de grootte van het scherm en de batterij

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • Camera
  • SD-kaart slot of dualsim
  • Resolutie

Minpunten

  • Zonder hoesje vrij kwetsbaar

Eindoordeel

Score: 3
RemyMM 3 januari 2018 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Prima smartphone

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • UItbreidbaar geheugen
  • Snel
  • Goede camera
  • Goed scherm
  • Kan tegen een stootje

Minpunten

  • Veel bloatware

Eindoordeel

Score: 5
Tobelebo9 15 november 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Het is een telefoon, er staat android op. Verder is hij niet bijzonder of echt goed. Weer aardig veel junkware van samsung die niet verwijderd kan worden. Verder is de telefoon niet erg duur. Accu regelmatig leeg. moet 2 keer per dag opladen of 3 met veel gebruik.

Pluspunten

  • werkt goed
  • graphisch werkt hij goed genoeg
  • niet erg duur

Minpunten

  • Te veel samsung junkware die niet kan worden verwijderd
  • Accu best snel leeg

Eindoordeel

Score: 3
theaenwim 22 oktober 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Goud

PRIMA PRODUCT

Pluspunten

  • HOOG
  • VORM
  • GEBRUIKSVRIENDELIJK

Minpunten

  • GEEN

Eindoordeel

Score: 5
nieksvd 2 september 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Fantastisch toestel; fijne camera, prachtig display, snelle processor. 32gb is krap, maar een SD biedt uitkomst. Wel even een dingetje: Zonder hoesje of skin glipt het toestel zo uit je handen.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi ontwerp
  • Prachtig display
  • Goede camera
  • Prima batterijduur
  • IP68 waterdicht
  • Snelle vingerafdrukscanner
  • GraceUX is een fijne update

Minpunten

  • 32gb krap
  • Glad zonder skin of hoes

Eindoordeel

Score: 5
Josmejeur 13 augustus 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Prima toestel

Pluspunten

  • Goede camera
  • Lange accuduur
  • Mooi amoled 2k scherm
  • Strak uiterlijk
  • Snelle vingerafdrukscanner

Minpunten

  • Helemaal van glas, kwetsbaar
  • Geen verwijderbare achterkant

Eindoordeel

Score: 4
adam21a 28 juli 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

goede kwaliteit. zeker na de komst van de s8 is de prijs gedaald en dus een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • snel
  • groot
  • kwaliteit
  • genoeg geheugen

Minpunten

  • breekt snel
  • wordt warm

Eindoordeel

Score: 4
+1
Tha Masternoop 24 juli 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Goed toestel waar je na verloop van tijd wel wat gebreken aan kan vinden

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Waterdicht
  • Mooi toestel
  • Premium uiterlijk door gebruik glas en metaal
  • Goede camera voor een smartphone

Minpunten

  • Slecht geluid (Zoals alle Galaxy toestellen tot nu toe)
  • Met cover reageert rand van scherm vaak slecht
  • Krast snel
  • Prestaties vallen tegen voor top toestel
  • Trage vingerafdruk scanner

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 3
Design Score: 4
Scherm Score: 3
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 3

DarkPyr00 8 juli 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Mooie upgrade vanaf s5 neo

Pluspunten

  • Materialen gebruik
  • Design
  • Hoe het in de hand zit
  • Scherm
  • Camera's
  • Snelheid soc
  • Button lay-out
  • ip68

Minpunten

  • batterij gaat snel leeg door slechte optimalisatie ondanks dat het een 3000 mah accu is
  • achterkant is ook van glas, ik zit vaak te kijken of die niet gebarst is door een stoot ondanks dat ik een uag hoes eromheen heb

Eindoordeel

Score: 4
RVDM1982 29 juni 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Je hebt veel mogelijkheden met dit toestel... als hij niet constant vastloopt! Ik heb nog nooit zo een slecht toestel gehad! Nu zullen velen denken dat ik toevallig een productiefout heb, maar vrienden en collega's hebben dezelfde problemen met dit toestel en het internet staat er vol mee!

Pluspunten

  • Camera
  • Geluid
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Loopt elke 2 weken minstens 1 keer vast
  • Hard reset werkt zelden
  • start hehaaldelijk opnieuw op
  • Accu valt niet te verwijderen
  • Laat niet altijd op

Eindoordeel

Score: 1
JoostSmeets 14 juni 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Telefoon ligt me lekker in de hand, en het design is na mijn mening ook beter uitgewerkt, beter dan de edge versies in ieder geval. Was in het begin wat aan de dure prijs, maar goed. Ben er tevreden mee!

Pluspunten

  • Goede camera
  • Laad sneller op
  • Gaat lang mee
  • Waterproof
  • Snellere proccesor

Minpunten

  • Camera voorin
  • Sterkte & kwaliteit van geluid valt tegen

Eindoordeel

Score: 4
GjaltP 29 mei 2017

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Kort maar krachtig. Dit is een top toestel. SD-kaart-opslag kan veel groter dan wat is aangegeven. Ik heb er nu een kaartje in zitten van 500 GB en werkt perfect.

Pluspunten

  • zeer goede camera
  • lange accuduur
  • scherp beeldscherm

Minpunten

  • veel extra app's

Eindoordeel

Score: 5
HallonRubus 4 mei 2017

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

En jaar na de release eigenlijk een veel betere deal dan eerder. Je merkt aan weinig dat de telefoon al een jaar op de markt is gebracht als topmodel. De software is lelijk maar wel gebruiksvriendelijker dan menig andere skin. Het scherm is goed, maar overtreft overdag LCDs niet.

Pluspunten

  • Snel
  • Goede camera
  • Gebruiksvriendelijke software
  • Metalen frame voelt zeer degelijk, zelfs vergeleken met andere metalen telefoons

Minpunten

  • Geen USB C
  • Fysieke navigatietoetsen zijn erg 2011
  • Bloatware apps ruim aanwezig
  • OLED paneel zal beperkte levensduur hebben (inbranden, verlies helderheid)

Eindoordeel

Score: 5
Mamacita 23 april 2017

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

De prijs ligt hoog voor de smartphone, maar kortom wel altijd blij mee geweest, nooit last van gehad. Kortom top telefoon.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Snel opgeladen
  • Design

Minpunten

  • Glad in de hand
  • Camera voor
  • Word soms warm

Eindoordeel

Score: 5
Reaver 13 april 2017

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Fijne smartphone die snel is en die over een hele goede camera beschikt.

Pluspunten

  • Camera
  • Snel
  • Vingerafdrukscanner

Minpunten

  • Houdt niet fijn vast in 1 hand

Eindoordeel

Score: 5
MarcelGo 15 maart 2017

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Top telefoon, doet alles gewoon goed, wat je er van verwacht! (alleen andere launcher..)

Pluspunten

  • zeer goede camera
  • mooi scherm

Minpunten

  • accu valt tov 5s toch een beetje tegen

Eindoordeel

Score: 4
Tester2.0 3 maart 2017

Samsung Galaxy S7 32GB Rosť Goud

Geld zeker waard!

Pluspunten

  • Mooi
  • Lange batterijduur
  • Laad snel op
  • Ligt gemakkelijk in de hand
  • Snel
  • Veel hoesjes voor

Minpunten

  • Groot en zwaar
  • Laat snel vallen

Eindoordeel

Score: 5
RobinFM 9 februari 2017

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Na jaren alleen maar Windows-toestellen is dit mijn eerste Android-telefoon. Ik was sceptisch en Android vind ik nog altijd erg rommelig, maar ik ben blij dat ik de stap heb gemaakt.

Pluspunten

  • Scherm is top
  • Veel functies
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Android is een rommelig OS

Eindoordeel

Score: 4
Sverre83 26 januari 2017

Samsung Galaxy S7 32GB Zwart

Tot nu toe erg tevreden met deze telefoon. Hij werkt lekker vlot, heeft een goede camera en de batterij gaat lang mee. Tot nu toe nog geen grote minpunten gevonden op adoptable storage na. Hier was ik mij al van bewust, voor mij is het geen probleem.

Pluspunten

  • Prachtig scherm
  • Mooi design
  • Zeer goede camera
  • Vingerafdrukscanner werkt vlot
  • Snel
  • Knoppen zijn erg fijn
  • Goede batterij en laadt snel op

Minpunten

  • Geen adoptable storage
  • Wordt warm met fast charging

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy S7?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True