Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Canon Pixma MG5700-serie. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
3
Score: 1
3
+1
JojoKroezeveerNewbie 19 juni 2019 Product gekocht

Canon Pixma MG5750 Zwart

Prijs/kwaliteit uitstekend! Gewoon een fijne, complete all in one printer voor weinig geld. Blij mee!

Pluspunten

  • Vormgeving prima
  • Prijs/kwaliteit zeer gunstig
  • Fotoprintjes beter dan verwacht

Minpunten

  • Handleiding gedeeltelijk Engels
  • Iets forser dan opgegeven

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 3
Prijs Score: 5
Afdruksnelheid Score: 4
Afdrukkwaliteit Score: 5

+1
fastfolkert 2 oktober 2016

Canon Pixma MG5751 Wit

Prima printer qua looks en afdrukkwaliteit, installatie kan handiger

Pluspunten

  • afdrukkwaliteit
  • looks

Minpunten

  • wifi installatie
  • papierlade

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Scansnelheid Score: 4
Scankwaliteit Score: 4
Afdruksnelheid Score: 4
Afdrukkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Drivers en stabiliteit Score: 3

+1
captain kid 6 februari 2017

Canon Pixma MG5750 Zwart

Ik wist niet dat ik zulke kwaliteit kon printen voor zo'n lage prijs! En dat printsoftware en installeren zo eenvoudig kon zijn. Dit is geen printer voor een thuiskantoor, dit is voor de hobbyvormgever of iemand die af en toe eens wat uitprint.

Pluspunten

  • hele goede fotoprintkwaliteit
  • kan enveloppen ed printen
  • installatie en software heeel gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • kleppen en lades voelen niet erg stevig aan
  • Kan hem niet via afstand aan zetten (wel uit)
  • Lade kan niet dicht met papier er in.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Scansnelheid Score: 5
Scankwaliteit Score: 5
Afdruksnelheid Score: 5
Afdrukkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Drivers en stabiliteit Score: 5

hotabibber 23 maart 2019 Product gekocht

Canon Pixma MG5750 Zwart

Zonde van het geld zeer vaak printer papier op melding terwijl er papier genoeg in zit. Zeer trage printer veel lawaai. Ook na het printen maakt hij vaak nog lawaai. Canon nee dank je ga voor een ander merk.

Pluspunten

  • goedkope inkt

Minpunten

  • printer zegt constant papier op terwijl er papier in zit
  • traag
  • lawaai

Eindoordeel

Score: 1
ZwiepJanNewbie 28 januari 2019 Product gekocht

Canon Pixma MG5750 Zwart

gekocht omdat mijn vorige printer ook een canon was(IP4300) en dit was een super printer daarom weer een canon maar de MG5750 is alleen maar storing en ergernis in de winkel laten is de beste optie

Pluspunten

  • is er niet

Minpunten

  • veel papierstoring
  • veel wifi storing

Eindoordeel

Score: 1
Genoil 9 april 2018 Product gekocht

Canon Pixma MG5750 Zwart

toch een beetje een tegenvaller na de MG6350.

Pluspunten

  • goedkoop
  • compact
  • zwart

Minpunten

  • geen interne tray
  • geen touchscreen
  • geen automatisch openende papieruitvoer
  • geen bekabeld LAN

Eindoordeel

Score: 2
gerritfavianNewbie 30 oktober 2017 Product gekocht

Canon Pixma MG5750 Zwart

deze mg5750 gekocht die prima werkte.later kreeg ik probleem over papier en verbinding. terug gebracht naar de winkel en enkele weken later een nieuwe . die heeft t paar maanden gedaan toen zelfde probleem als nr 1, papier niet herkent, lade niet goed. goedkoop is miskoop! ben klaar met Canon.

Pluspunten

  • snel printklaar
  • prijs, als je m 1 x per maand gebruiken gaat.
  • kwaliteit printen is prima.

Minpunten

  • vreet inkt
  • geen lange levensduur.
  • opstarten duurt lang
  • geluid, is vrij gehorig.

Eindoordeel

Score: 2
Cerianthus 18 oktober 2017 Product gekocht

Canon Pixma MG5750 Zwart

Veel mogelijkheden, maar in de praktijk een onding. Vooral papierinvoer van niet A 4 (bijvoorbeeld fotopapier) is er geen zinvolle afdruk uit te halen.

Pluspunten

  • Mogelijkheden

Minpunten

  • foto afdrukken

Eindoordeel

Score: 2
asingh_83Newbie 5 januari 2017

Canon Pixma MG5750 Zwart

Het is zeer makkelijke printer om te installeren, patronen (zijn per ongeveer 7,95,- niet orgineel) al verkrijgbaar. Een prima printer, ik heb de 5751 wit

Pluspunten

  • Snel te installeren
  • Mooi design
  • Print goed
  • Veel apps
  • Cloud printing mogelijk

Minpunten

  • Vind dat hij erg luid is.
  • Meegeleverde inktpatronen zijn kwart gevuld.

Eindoordeel

Score: 4
RoBroBroNewbie 8 augustus 2016

Canon Pixma MG5750 Zwart

Mooie prijs en erg makkelijk te installeren. Cartridges erin, printer aan, WIFI selecteren en hij verschijnt op de pc.

Pluspunten

  • Compact
  • Duidelijke instellingen
  • Wifi

Minpunten

  • Optie "automatisch aangaan bij printopdracht" staat standaard uit

Eindoordeel

Score: 5
ellen designNewbie 16 mei 2016

Canon Pixma MG5751 Wit

Inderdaad een prima produkt voor een prima prijs, staat geweldig in het intrieur door zijn stralende witte kleur. Maar er is meer zijn werking en bedieningsgemak en de vele mogelijkheden zijn voor een printer als deze geweldig.

Pluspunten

  • perfecte uitstraling
  • bedieningsgemak
  • vele extra's

Minpunten

  • iets te veel lawaai

Eindoordeel

Score: 4
RSoetensNewbie 27 januari 2016

Canon Pixma MG5751 Wit

Installatie was gemakkelijk en hij zit er goed uit op onze witte kast. Was een beetje bang dat hij te groot zou zijn, maar is het niet. Past perfect. Ook het scannen naar computer is zeer goed. Vroeger via memory-card en nu volledig automatisch. Het dubbelzijdig printen is zalig.

Pluspunten

  • Mooi en gemakkelijk
  • Dubbelzijdig printen

Minpunten

  • papier blijft soms niet op uit-lade liggen

Eindoordeel

Score: 5
AladanNewbie 26 december 2015

Canon Pixma MG5750 Zwart

Printer eergisteren aangeschaft Doet precies wat ik wil: printen / scannen / kopiëren. Installatie verliep super; even aanmelden op mijn draadloze netwerk en je kunt overal vandaan printen; PC's, Tablets, etc. Zelfs met de Canon App kun je vanaf je Tablet de scanner bedienen. Prima printer voor die zeven tientjes.

Pluspunten

  • Design
  • Installatiegemak
  • Prijs/Prestatie
  • Werkt vanaf Tablet met Canon App

Minpunten

  • Inkt is prijzig

Eindoordeel

Score: 4
yvoroNewbie 23 december 2015

Canon Pixma MG5750 Zwart

wanneer je meerdere dingen inscant slaat hij alleen de eerste op. wanneer je probeert te printen kloppen de kleuren niet. van goede klanten service hoef je ook niet uit te gaan want dan ben je de complete printen kwijt. koop deze printer dus niet.

Pluspunten

  • mooi design

Minpunten

  • Werkt slecht
  • traag in oplslaan
  • slechte print kwaliteit
  • traag

Eindoordeel

Score: 1
joepert 8 november 2015

Canon Pixma MG5753 Zilver/Wit

Printen doet-ie goed maar hij maakt veel lawaai en het werkend krijgen van draadloos printen had te veel voeten in de aarde. Het is ook een groot apparaat.Overigens te koop bij Mediamarkt, maar die staat er niet bij in de Pricewatch.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Stevige kast
  • Losse cartridges per kleur

Minpunten

  • Veel lawaai
  • Wifi printen via netwerk moeizaam in te stellen
  • Onduidelijke en onvolledige handleiding

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Canon Pixma MG5700-serie?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Networking en security

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True