Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
8
Score: 4
4
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
2
+2
AxiMaxi 1 juni 2015 Product gekocht

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen UH700

Omdat ik in mijn muziek-opstelling naast mijn MacBook een aantal USB controllers gebruik, had ik poortuitbreiding nodig. Het grote aantal zorgde voor rappe uitputting van de batterij, dus aanvullende power was gewenst. TP-Link levert deze mooie en slanke hub inclusief voeding en met USB3.0 ben ik klaar voor de toekomst.

Pluspunten

  • Voeding meegeleverd
  • Mooi klein en neutraal ontwerp
  • Alle poorten aan één kant

Minpunten

  • USB 3.0 kabel is vrij stug, dus hub is niet altijd optimaal te plaatsen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Features Score: 4

+1
XooL 9 augustus 2017 Product gekocht

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720

Dat er karton gebruikt is om dit gedrocht in te verpakken is een belediging voor iedere levende boom. Ik heb er in 1 maand tijd twee getest en beide apparaten lijken defect te zijn.

Pluspunten

  • Twee laadpoorten...
  • Veel aansluitingen...

Minpunten

  • ...maar je kunt 'm eigenlijk alleen als lader gebruiken...
  • ...die het gewoon niet doen.

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prestaties Score: 1
Betrouwbaarheid Score: 1
Features Score: 3

+1
phubert 2 september 2017 Product gekocht

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720

Als je maar 4 USB poorten op een computer hebt zitten dan heb je al snel behoefte aan een hub voor uitbreiding.

Pluspunten

  • 7 USB 3.0 poorten
  • Compact

Minpunten

  • Grote adaptor
  • De 2.4A poorten alleen om te laden
  • Aansluitsnoer veel te kort
  • Eigenlijk te duur voor wat je krijgt

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prestaties Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 2
Features Score: 2

+1
Xorgye 1 november 2016

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720

Mooi vormgegeven product. Geeft je beschikbaarheid over veel high-speed usb3 poorten. En nog eens 2 poorten waar stroom uit komt, vermogens volgens specs usb3. Op mijn systeem is deze hub zeer instabiel.

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Veel USB3 poorten (meer dan vergelijkbare producten)
  • USB3 spec stroom poorten

Minpunten

  • Instabiel
  • Losse voedingsadapter
  • Los van je pc de hub aan moeten zetten

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prestaties Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 2
Features Score: 5

0
Mitter 13 augustus 2015

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720

Prima ding!

Pluspunten

  • snelle data overdracht
  • makkelijk in gebruik
  • handige lage powerports aan zijkant

Minpunten

  • Keyboard issue (kan ook Apple probleem zijn)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Features Score: 4

Rhy 20 december 2018 Product gekocht

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen UH700

Overgekocht van een tweaker, en er helemaal blij mee. Had ik veel eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • veel USB3 poorten
  • voeding meegeleverd
  • handige aan/uit knop

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
davidhova 27 januari 2018 Product gekocht

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen UH700

Erg goede usb-hub. Stroomvoorziening is perfect. Heb nooit last gehad van usb devices die uitvallen door te weinig stroom. Wat wel nadelig is, is dat de usb-hub best wel groot is en dus aardig wat ruimte is beslag neemt.

Pluspunten

  • Stroomvoorziening
  • Led-indicatoren
  • Aan/uit knop

Minpunten

  • Grote adapter
  • Geluid
  • Formaat usb hub

Eindoordeel

Score: 4
RemyB 6 januari 2018 Product gekocht

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen UH700

Super product! Werkt snel, de fast charger porten werken ook perfect :) Het product ziet er heel strak uit, als je alleen al naar de verpakking kijkt dan is het lekker slick, ook de glazen bovenkant met daarvoor de luchtventilatie, het geeft juist een mooi beeld, helaas wel snel bekrast.

Pluspunten

  • Geen speed loss
  • Slick design
  • Glazen bovenkant geeft een luxe effect
  • Power toggle button
  • 7 porten
  • 4x max 1,5a poorten
  • Hij regelt zelf de max stroom

Minpunten

  • Glazen bovenkant bomvol kleine krasjes als je er 1x met een microvezeldoekje overheen gaat
  • Snel stof / vingerafdrukken op
  • USB kabel iets te klein / stug

Eindoordeel

Score: 5
Croga 7 mei 2017

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720

Bouwkwaliteit is prima echter.... Zodra je meerdere "high power" apparaten wilt gebruiken geeft de hub niet thuis. Toetsenbord, muis, printer zijn geen probleem maar USB speakers, USB headset en USB webcam waren teveel van het goede. Ik heb hem terug gestuurd.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Coil whine
  • Te weinig power

Eindoordeel

Score: 1
yoshi265 17 april 2017

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720

Ziet er goed uit, maar wel een magneet voor stof en vingerafdrukken als je constant aan je speeltje zit. Kon hem eerst niet aan/uit zetten en nu heb ik last van luide coil whine uit de stekker.

Pluspunten

  • 7 usb poorten
  • 2 poorten voor opladen
  • Led-indicator voor aangesloten usb apparaten (per poort)
  • Ziet er prima uit
  • Geen drivers nodig? (win 10)

Minpunten

  • Zeer luide coil whine uit de stekker (zowel aan als uit)
  • aan/uit schakeling werkte eerste instalatie niet

Eindoordeel

Score: 3
OB1 7 april 2017 Product gekocht

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen UH700

Fijn ding om het aantal USB poorten uit te breiden. Eigenlijk weinig bijzonders over te zeggen verder, het ding is stabiel en werkt prima.

Pluspunten

  • Stabiel, geen uitvallers of disconnects gehad
  • Compact en led's die data aangeven
  • Aan-uit knop
  • 3x 1.5A poort voor apparaten die meer stroom vragen
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Korte usb kabel (is vervangbaar)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Features Score: 5
Mariuslol 24 januari 2017

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen UH700

De perfecte USB hub als je op zoek bent naar een mooie en snelle hub.

Pluspunten

  • USB 3.0
  • Mooi design
  • Veel poorten
  • Aan/uit knop
  • Licht

Minpunten

  • Stof en vette vingers zijn snel te zien
  • USB kabel aan de korte kant
  • USB kabel wat stug

Eindoordeel

Score: 5
truffel53Newbie 17 november 2016

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen UH700

Perfecte HUB met 7 aansluitingen op 3.0 snelheid. Val eigenlijk niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Staat automatisch aan
  • Voelt robuust aan

Minpunten

  • Aansluikabel naar PC is wat stug

Eindoordeel

Score: 5
Arbarwings 16 april 2016

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen UH700

Heb deze USB hub aangeschaft omdat ik maar 2 USB porten heb op mijn laptop. De 7-Port USB hub van TP-Link bied ik een zeer goede oplossing op. Hij levert genoeg stroom om meerdere externe schijven tegelijk aan te sluiten, tevens is de dataoverdracht snelheid meer dan prima.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle dataoverdracht
  • Dun

Minpunten

  • Meegeleverde USB kabel is vrij stug
  • Elke keer aanzetten als de stroom er af is geweest

Eindoordeel

Score: 4
RoofTurkey 29 februari 2016

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen UH700

De bouwkwaliteit is, zeker gezien de prijs, dik in orde. De poorten werken goed (ook met lage input lag icm invoerapparatuur), de losse stroomadapter is erg fijn (zeker met een laptop) en ook het feit dat er een aan/uit schakelaar op zit is, voor mij in ieder geval, mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Losse stroomadapter
  • Geen lag
  • Aan/uit schakelaar
  • 7 poorten is lekker veel

Minpunten

  • Poorten zitten allemaal aan dezelfde kant
  • Het apparaatje is vrij diep

Eindoordeel

Score: 5
jve22Newbie 23 december 2015

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720

Prima Product

Pluspunten

  • hoge snelheid
  • prima voor randapparatuur
  • lange stroomvoeding kabel

Minpunten

  • je kan hem niet vastmaken aan een muur of bureau wel gelukt met dubbelzijdig tape
  • snel vuil met vingervlekken (bovenkant)
  • duurt iets langer met opstarten windows systeem

Eindoordeel

Score: 4
BasilFX 24 oktober 2015

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720

Deze hub heeft genoeg poorten om thuis alles aan te sluiten wat ik heb. De twee extra poorten komen handig van pas bij het experimenteren met o.a. Raspberry Pi.

Pluspunten

  • Veel poorten
  • Voelt degelijk aan
  • Plat apparaat

Minpunten

  • Na een power cycle eerst de hub weer aanzetten

Eindoordeel

Score: 3
briansoft 23 juni 2015

TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen en 2 oplaadaansluitingen UH720

Mooie design, 7 porten om lekker veel USB 3.0 producten te gebruiken en 2 losse charge porten (alleen voor laden en niet voor data). Wordt ook gevoed door een meegeleverde adapter dus niet afhankelijk van de USB 3.0 port van je PC.

Pluspunten

  • 7 USB 3.0 porten en 2 charge only porten
  • Voeding meegeleverd
  • Strakke design
  • Lange 1 meter kabel meegeleverd
  • Plug and play en terugwaards USB 2.0 ondersteunend

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen opmerkingen, werkt zoals het hoort

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een TP-Link USB 3.0 Hub met 7 aansluitingen?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True