Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Xiaomi Powerbank. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
31
Score: 4
14
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
Scythens 2 april 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Prachtige powerbank voor een zachte prijs.

Pluspunten

  • Zeer mooi design
  • Kwaliteit & Afwerking
  • Beschikt over de basis berschermingen

Minpunten

  • Enkele USB-poort
  • Geen bescherm-tasje
  • Beperkte beschikbaarheid

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
TheLion01 5 april 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Een mooie Powerbank die veel stroom levert voor relatief weinig geld. Hij heeft een mooi design en hij straalt kwaliteit uit.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Erg robuust
  • Veel mAh's
  • Goede prijs
  • Twee USB-poorten

Minpunten

  • Lastig te verkrijgen
  • Veel webshops verkopen neppe powerbanks die hier op lijken dus het is altijd goed opletten als je deze powerbank wilt kopen
  • Groot en zwaar
  • Opladen duurt lang

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Ergonomie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

nul07 9 april 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Dé powerbank die je wilt hebben. Na diverse powerbanks te versleten te hebben, heb ik nu 2 maanden de Xiaomi in gebruik. Voor 16 tot 20 euro is het wat mij betreft dé benchmark voor powerbanks.

Pluspunten

  • 2.1A output (5V)
  • Hoogwaardige componenten
  • Duidelijke 4-led indicatoren

Minpunten

  • 10400Mah op 3.7Volt = 7000Mah op 5Volt
  • Relatief zwaar (250Gram)

Eindoordeel

Score: 5
SpeedingWilly 26 april 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Een geweldige powerbank die doet wat je verwacht met een premium uitstraling. Als je deze powerbank uit China haalt kun je een flink voordeel halen. Ik heb ¤23,- betaald (met actiekorting).

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Levert ook echt 2 Ampere (voor opladen iPad)
  • Compact

Minpunten

  • Niets

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4
mobielmaster 30 april 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Goed product

Pluspunten

  • Grote opslag
  • Luxe design, alluminium
  • Robuust
  • Twee usb-poorten
  • Kan tergelijkertijd worden opgeladen als stroom bieden

Minpunten

  • Zwaar

Eindoordeel

Score: 5
0
Blucky 20 mei 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Mooie powerbank voor een zachte prijs.

Pluspunten

  • capaciteit
  • bouw
  • 2 x USB
  • stevig

Minpunten

  • zwaar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

haha666413 4 juni 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

mooi sterk en simpel

Pluspunten

  • veel capaciteit
  • laad je telefoon snel op

Minpunten

  • opladen power bank duurt redelijke tijd

Eindoordeel

Score: 5
+1
iBugged 30 juni 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Deze powerbank is een van de beste powerbanks als je vergelijkt in prijs/kwaliteit. De prijs is laag (mits je hem via China haalt) en de kwaliteit is goed! Kan mijn telefoon iets vaker dan 2,5 keer opladen op een oplaadbeurt van de powerbank!

Pluspunten

  • Prijs (in China)
  • Behuizing is mooi en stevig
  • Laden relatief snel

Minpunten

  • Geen twee USB-poorten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

xdcx 1 juli 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Mee genomen voor een week hike trip. Mijn telefoon heeft de hele week prik gehad, ik ben er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • 10400mAh: 4x telefoon opladen
  • Robust
  • Goedkoop

Minpunten

  • Bang dat de buitenkant krassen op andere electronica achter laat

Eindoordeel

Score: 5
spartacusNLD 2 juli 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Dit product direct uit china besteld. is wat goedkoper dan uit nederland. Wel langere verzendtijd. Goed product en doet wat je verwacht. Voor de prijs is het een must have.

Pluspunten

  • Hoge capaciteit
  • Goed gebouwd (voelt stevig aan)

Minpunten

  • maar 1 usb output
  • Laad je telefoon veel langzamer op dan adapter

Eindoordeel

Score: 4
RobbieT 6 juli 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Grote (qua inhoud en fysiek formaat) powerbank. En heel goedkoop, helemaal in China zelf. (Kost in China omgerekend ¤ 8,50 !!!)

Pluspunten

  • Extreem goedkoop
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Beetje groot en zwaar
  • Randen niet heel netjes afgewerkt.

Eindoordeel

Score: 5
+1
Whatson 9 juli 2015

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Prima powerbank voor deze prijs (¤11.82 incl. verzenden) Veel mAh's dus hoef je deze powerbank minder vaak op te laden.

Pluspunten

  • Hoge bouw kwaliteit
  • prijs
  • Robuust gebouwd
  • veel mAh's
  • Compacter dan 10400mAh versie

Minpunten

  • Langere levertijd dan bij een NL webshop, maar de lage prijs compenseert dat meer dan genoeg.
  • Opladen duurt een tijdje, maar gaat sneller met een iPad (3) oplader

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Ergonomie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

stonedgeek 20 juli 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Erg fijne powerbank. Heeft voldoende power om mijn telefoon en tablet meermalen op te laden. Design met metale finish is top, en voelt stevig. Nadelen zijn het gewicht, lange oplaadtijd en lange levertijd vanuit China. (waar hij 25 euro kost)

Pluspunten

  • Output 2x 2A.
  • 16000mAh
  • Design
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Zwaar
  • Lange laadtijd

Eindoordeel

Score: 5
+1
FitNiX 21 juli 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Handige powerbank, met veel power, in een mooi jasje, voor weinig :-) Heel erg handig aangezien ik over een maand voor 3 wkn voor Cuba ga. Zo'n iPhone battery loopt soms toch wel erg rapido leeg.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede prijs (¤22,97 @ 01-07-2015)
  • Veel power
  • 2x USB
  • Kwaliteit behuizing

Minpunten

  • Veel nep sh*t in omloop
  • 7-10 business days, wordt in de praktijk toch wel wat langer
  • Toch een behoorlijk gewicht, meer dan verwacht...

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Ideaal als je wat langer onderweg bent en geen stroom tot je beschikking hebt.

Pluspunten

  • Zeer hoge capaciteit
  • Robuste behuizing
  • 2 USB poorten, kan ook iPad's opladen

Minpunten

  • Laden schakelt automatisch uit als de accu vol is, geen druppellading
  • Veel imitatie in omloop, goed opletten dat je een originele bestelt

Eindoordeel

Score: 5
RGAT 30 juli 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Prima accu om je telefoon een paar keer mee op te laden, duurt wel wat lang om de accu op te laden maar het opladen van je telefoon doet de accu razendsnel. Bouwkwaliteit en gebruikte componenten zijn verder ook zeer goed, zeker voor de lage prijs, absoluut een aanrader

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Hoge kwaliteit onderdelen
  • Flinke capaciteit
  • Zeer lage prijs

Minpunten

  • Vanuit China bestellen, duurt anderhalve week voordat het aan komt
  • Veel namaak in omloop, dus een betrouwbare winkel vinden kan wat lastig zijn

Eindoordeel

Score: 5
+2
-Eraser- 31 juli 2015

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Goede powerbank met prima bouwkwaliteit en scherpe prijs. Handig formaat om mee te nemen.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Bouwkwaliteit
  • Formaat
  • Pass-through charging

Minpunten

  • Lange laadtijd voor powerbank zelf
  • Korte USB-kabel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 3
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

ritsaert 20 augustus 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Grote en zware powerbank waarmee je twee apparaten ineens kan opladen. Vanwege totale capaciteit duurt opladen een volle nacht maar daar staat tegenover dat de powerbank je telefoon vaak kan opladen wat ook nog eens snel gaat. Het gewicht en de oplaadtijd zijn te verwachten met deze batterijgrootte.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Twee oplaadpluggen

Minpunten

  • Gewicht
  • Oplaadtijd

Eindoordeel

Score: 5
azerty 16 september 2015

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Prima product met uitstekende prijs/kwaliteit (mits besteld uit China). Kan een telefoon probleemloos 2-3 keer opladen.

Pluspunten

  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • passthrough
  • grote capaciteit

Minpunten

  • Handleiding in chinees?

Eindoordeel

Score: 5
tobyjan 16 september 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Een zeer mooie powerbank voor zeer weinig geld, Ik heb die van mij besteld bij banggood voor ong.14 euro, Hij is het aanschaffen echt waard!

Pluspunten

  • Voelt sterk en solide aan
  • Je kunt je telefoon vaak opladen met 1 lading
  • Prijs

Minpunten

  • Het opladen van de powerbank duurt lang
  • Kort kabel

Eindoordeel

Score: 5
David_NL 30 september 2015

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Mooie powerbank met een strak design. Past helemaal in de lijn van Apple producten. Voelt heel solide, zwaar en robust aan. Besteld voor ongeveer ¤11 vanuit China (gearbest.com). Een dag of 8 wachten en je hebt een heel mooi product in huis. Beter dan wat er hier te verkrijgen valt.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Hoge output
  • Grote capaciteit

Minpunten

  • Laad zelf traag op
  • Veel fake's in omloop

Eindoordeel

Score: 5
sapphire 23 oktober 2015

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Relatief goedkope powerbank die veel bied voor het geld. Mooi design, krast wel wat snel. Helaas 'maar' 6250mAh bij 5v wat iets misleidend is(kan mijn OPO 1 2/3x opladen). Usb kabel is wat gammel en maakt soms geen contact. Verder is de bouwkwaliteit erg goed.

Pluspunten

  • Prijs
  • Design
  • Redelijk wat mAh's nog

Minpunten

  • Geen 10k mAh
  • Korte en wat gammele usb kabel

Eindoordeel

Score: 4
nosehook 9 november 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

mooi afgewerkt, duidelijke indicatoren en handzaam. Verscheept vanuit china en origineel product

Pluspunten

  • robust
  • aluminium
  • goed afgewerkt

Minpunten

  • zwaar
  • groot

Eindoordeel

Score: 5
ArnieNFW 15 november 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Fantastische powerbank. Het is mij onduidelijk waarom andere reviews aangeven dat hij niet net zo snel laadt als de normale lader, want de originele powerbank levert gewoon 2A; en dat zijn dezelfde Ampères als uit het stopcontact komen. Groot, als je een kleinere/lichtere wilt moet je een kleinere capaciteit nemen.

Pluspunten

  • Levert 2.1A
  • Enorme capaciteit

Minpunten

  • Groot & "zwaar"

Eindoordeel

Score: 5
wander waals 17 november 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

erg mooi product!!! voelt goed stevig aan en ziet er erg sierlijk uit. kan er ongeveer 4 keer mijn telefoon mee opladen en past in elke broekzak. is echter wel zwaar.

Pluspunten

  • prijs
  • 2 usb poorten
  • uiterlijk
  • (persoonlijk) ideale grootte

Minpunten

  • zwaar
  • led-lampjes kunnen hinderlijk zijn als je je telefoon naast je bed oplaad

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Powerbank?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True