Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Xiaomi Powerbank. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
31
Score: 4
14
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
47 reviews - Pagina 1 van 2
+2
-Eraser- 31 juli 2015

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Goede powerbank met prima bouwkwaliteit en scherpe prijs. Handig formaat om mee te nemen.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Bouwkwaliteit
  • Formaat
  • Pass-through charging

Minpunten

  • Lange laadtijd voor powerbank zelf
  • Korte USB-kabel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 3
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
TheLion01 5 april 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Een mooie Powerbank die veel stroom levert voor relatief weinig geld. Hij heeft een mooi design en hij straalt kwaliteit uit.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Erg robuust
  • Veel mAh's
  • Goede prijs
  • Twee USB-poorten

Minpunten

  • Lastig te verkrijgen
  • Veel webshops verkopen neppe powerbanks die hier op lijken dus het is altijd goed opletten als je deze powerbank wilt kopen
  • Groot en zwaar
  • Opladen duurt lang

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Ergonomie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+1
Whatson 9 juli 2015

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Prima powerbank voor deze prijs (¤11.82 incl. verzenden) Veel mAh's dus hoef je deze powerbank minder vaak op te laden.

Pluspunten

  • Hoge bouw kwaliteit
  • prijs
  • Robuust gebouwd
  • veel mAh's
  • Compacter dan 10400mAh versie

Minpunten

  • Langere levertijd dan bij een NL webshop, maar de lage prijs compenseert dat meer dan genoeg.
  • Opladen duurt een tijdje, maar gaat sneller met een iPad (3) oplader

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Ergonomie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
Scythens 2 april 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Prachtige powerbank voor een zachte prijs.

Pluspunten

  • Zeer mooi design
  • Kwaliteit & Afwerking
  • Beschikt over de basis berschermingen

Minpunten

  • Enkele USB-poort
  • Geen bescherm-tasje
  • Beperkte beschikbaarheid

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

Nozmordre 3 maart 2018 Product gekocht

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Beetje zwaar maar ziet er mooi uit en gaat lekker lang mee.

Pluspunten

  • Uiterlijk

Minpunten

  • Gewicht

Eindoordeel

Score: 5
Quadradial 18 maart 2017

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Besteld voor de vakantie naar Cuba. Opladen van de batterij duurt wel even, maar ik kan daardoor mijn apparaten meerdere malen in korte tijd opladen,

Pluspunten

  • Hoge capaciteit
  • Stevig design
  • 2 USB poorten

Minpunten

  • Groot
  • Zwaar

Eindoordeel

Score: 5
Rainbow_Dash 24 oktober 2016

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Voor een lage prijs een mooie powerbank met veel mAh's. Voelt stevig aan en is redelijk compact ook.

Pluspunten

  • Prijs
  • Veel mAh's
  • Voelt stevig aan

Minpunten

  • Nog niets gevonden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Ergonomie Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Joepla 15 augustus 2016

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Goud

Na een paar mindere ervaringen met andere powerbanks (o.a. van de Action), begon het goede gevoel hier al met het uitpakken: degelijk, erg netjes. Code op verpakking om echtheid te checken. Je koopt deze beter niet in NL, maar in China (ik had hem voor EUR 12,65 met coupon).

Pluspunten

  • Robuust
  • Betrouwbaar
  • Strak design
  • Duidelijke statusLEDs

Minpunten

  • Enigszins zwaar
  • Specs aan onderzijde nauwelijks leesbaar

Eindoordeel

Score: 5
Johanson16 2 augustus 2016

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Deze powerbank zit oerdegelijk in elkaar. De indicatieleds voor het batterijniveau zijn erg handig. Bovendien is de powerbank erg compact voor een 16000 mAh powerbank. Voor de rest gewoon plug-and-play, werkt zoals je verwacht.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Compact voor 16000 mAh
  • Gebruiksgemak
  • Uitstraling

Minpunten

  • Krasgevoelig

Eindoordeel

Score: 5
+2
raffelw 1 mei 2016

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Het is een uitstekende powerbank met een goede bouwkwaliteit, hoge capaciteit voor een erg mooi prijsje.

Pluspunten

  • Veel capaciteit
  • Goede bouwkwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Geen!

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Navigatiesoftware Score: 5

NielsG 20 februari 2016

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Perfecte powerbank. Helaas is hij in nederland wat duurder dan de originele prijs, en dat is wel jammer. Je moet goed opletten dat je het bij de goede winkel haalt, want ik had een neppe gekocht, en via een heel omslachtig traject mijn geld terug gekregen.

Pluspunten

  • Sterk aluminium
  • PERFECTE prijs / mAh verhouding
  • Mooi
  • Redelijk klein voor het aantal mAh

Minpunten

  • 1 usb poort, maar dan douw je er gwn een splitter in

Eindoordeel

Score: 5
parryfiend 28 januari 2016

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Xiaomi 16000mAh powerbank. Uitstekende powerbank voor het opladen van smartphones en tablets. Mooi afgewerkt met case van aluminium. 1micro usb in voor het opladen van de accu en 2 usb uit voor devices.

Pluspunten

  • Hoge capaciteit accu
  • Xiaomi kwaliteit en afwerking met alu case
  • Handig op vakantie als je ergens heen gaat waar je weinig stopcontacten verwacht

Minpunten

  • Accu is een beetje groot en zwaar maar de capaciteit maakt veel goed
  • Er is een rubberen/silicon antislip sleeve maar die moet je apart bestellen
  • Wordt geleverd zonder oplader met een erg kort usb snoertje. Je kunt wel gewoon de oplader van je mobiel gebruiken

Eindoordeel

Score: 5
Hebski 30 december 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Prima powerbank voor een lage prijs

Pluspunten

  • Prijs
  • Capaciteit
  • Aan-uit knop

Minpunten

  • Onhandige verpakking

Eindoordeel

Score: 5
HeyRobin_ 17 december 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Ik vind hem fantasisch! Een nachtje opladen en hij is (bijna) helemaal vol. Dit betekend dat ik mijn LG G3 ruim 4 a 5 keer volledig kan opladen. Het gewicht is normaal, niet hinderend zwaar. De korte USB kabel ben ik snel vanaf gestapt omdat het niet zeer praktisch was.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Design
  • Gewicht
  • Snel opladen (niet zoals USB verbinding met PC)

Minpunten

  • Kort USB kabeltje

Eindoordeel

Score: 5
ralph075 26 november 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Uit China (want goedkoper) deze powerbank gehaald. Erg solide bouwkwaliteit, veel capaciteit (telefoon kan er 5+ keer mee geladen worden), dubbele USB (twee devices tegelijk laden). En dat voor relatief weinig geld t.o.v. de overpriced powerbanks die hier verkrijgbaar zijn.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Capaciteit
  • Gelijktijdige voeding van 2 devices
  • Design

Minpunten

  • Wat groot en zwaar
  • Opladen powerbank duurt vrij lang (als ie ver leeg is)

Eindoordeel

Score: 5
wander waals 17 november 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

erg mooi product!!! voelt goed stevig aan en ziet er erg sierlijk uit. kan er ongeveer 4 keer mijn telefoon mee opladen en past in elke broekzak. is echter wel zwaar.

Pluspunten

  • prijs
  • 2 usb poorten
  • uiterlijk
  • (persoonlijk) ideale grootte

Minpunten

  • zwaar
  • led-lampjes kunnen hinderlijk zijn als je je telefoon naast je bed oplaad

Eindoordeel

Score: 5
ArnieNFW 15 november 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Fantastische powerbank. Het is mij onduidelijk waarom andere reviews aangeven dat hij niet net zo snel laadt als de normale lader, want de originele powerbank levert gewoon 2A; en dat zijn dezelfde Ampères als uit het stopcontact komen. Groot, als je een kleinere/lichtere wilt moet je een kleinere capaciteit nemen.

Pluspunten

  • Levert 2.1A
  • Enorme capaciteit

Minpunten

  • Groot & "zwaar"

Eindoordeel

Score: 5
nosehook 9 november 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

mooi afgewerkt, duidelijke indicatoren en handzaam. Verscheept vanuit china en origineel product

Pluspunten

  • robust
  • aluminium
  • goed afgewerkt

Minpunten

  • zwaar
  • groot

Eindoordeel

Score: 5
David_NL 30 september 2015

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Mooie powerbank met een strak design. Past helemaal in de lijn van Apple producten. Voelt heel solide, zwaar en robust aan. Besteld voor ongeveer ¤11 vanuit China (gearbest.com). Een dag of 8 wachten en je hebt een heel mooi product in huis. Beter dan wat er hier te verkrijgen valt.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Hoge output
  • Grote capaciteit

Minpunten

  • Laad zelf traag op
  • Veel fake's in omloop

Eindoordeel

Score: 5
tobyjan 16 september 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Een zeer mooie powerbank voor zeer weinig geld, Ik heb die van mij besteld bij banggood voor ong.14 euro, Hij is het aanschaffen echt waard!

Pluspunten

  • Voelt sterk en solide aan
  • Je kunt je telefoon vaak opladen met 1 lading
  • Prijs

Minpunten

  • Het opladen van de powerbank duurt lang
  • Kort kabel

Eindoordeel

Score: 5
azerty 16 september 2015

Xiaomi Powerbank 10000mAh - Zilver

Prima product met uitstekende prijs/kwaliteit (mits besteld uit China). Kan een telefoon probleemloos 2-3 keer opladen.

Pluspunten

  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • passthrough
  • grote capaciteit

Minpunten

  • Handleiding in chinees?

Eindoordeel

Score: 5
ritsaert 20 augustus 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Grote en zware powerbank waarmee je twee apparaten ineens kan opladen. Vanwege totale capaciteit duurt opladen een volle nacht maar daar staat tegenover dat de powerbank je telefoon vaak kan opladen wat ook nog eens snel gaat. Het gewicht en de oplaadtijd zijn te verwachten met deze batterijgrootte.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Twee oplaadpluggen

Minpunten

  • Gewicht
  • Oplaadtijd

Eindoordeel

Score: 5
RGAT 30 juli 2015

Xiaomi Powerbank 10400mAh Zilver

Prima accu om je telefoon een paar keer mee op te laden, duurt wel wat lang om de accu op te laden maar het opladen van je telefoon doet de accu razendsnel. Bouwkwaliteit en gebruikte componenten zijn verder ook zeer goed, zeker voor de lage prijs, absoluut een aanrader

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Hoge kwaliteit onderdelen
  • Flinke capaciteit
  • Zeer lage prijs

Minpunten

  • Vanuit China bestellen, duurt anderhalve week voordat het aan komt
  • Veel namaak in omloop, dus een betrouwbare winkel vinden kan wat lastig zijn

Eindoordeel

Score: 5

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Ideaal als je wat langer onderweg bent en geen stroom tot je beschikking hebt.

Pluspunten

  • Zeer hoge capaciteit
  • Robuste behuizing
  • 2 USB poorten, kan ook iPad's opladen

Minpunten

  • Laden schakelt automatisch uit als de accu vol is, geen druppellading
  • Veel imitatie in omloop, goed opletten dat je een originele bestelt

Eindoordeel

Score: 5
stonedgeek 20 juli 2015

Xiaomi Powerbank 16000mAh Zilver

Erg fijne powerbank. Heeft voldoende power om mijn telefoon en tablet meermalen op te laden. Design met metale finish is top, en voelt stevig. Nadelen zijn het gewicht, lange oplaadtijd en lange levertijd vanuit China. (waar hij 25 euro kost)

Pluspunten

  • Output 2x 2A.
  • 16000mAh
  • Design
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Zwaar
  • Lange laadtijd

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Powerbank?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True