×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste nieuwssite, beste prijsvergelijker en beste community! Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers en maak kans op mooie prijzen!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0

Sennheiser Momentum In-Ear i (Zwart)

Zoals de MIE (Momentum In-Ear) er uit ziet, klinkt deze ook. De redelijke nadruk op de bas produceert een geluid dat vlot, diep, en modern uitgebalanceerd is. Qua geluidskwaliteit is de MIE geweldig. Toch laten de accessoires en de bouw hier en daar te wensen over.

Pluspunten

  • Precieze en heldere hoge tonen
  • Afstandsbediening compatible voor zowel Android als Apple
  • Zeer ruimtelijke soundstage
  • Diepe, aangezette en gecontroleerde lage tonen

Minpunten

  • Langere kabel lengte dan er geadverteerd wordt (146cm)
  • Vallen vrij snel uit bij beweging
  • Slechts vier verschillende siliconen dopjes

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
jeroenvanrooij 16 december 2015

Sennheiser Momentum In-Ear i (Zwart)

Goede oortjes, je krijgt waar voor je geld! Tevens zijn de afstandsbediening en de case erg handig.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Goed gebouwd
  • Handige case
  • Afstandsbediening aan kabel

Minpunten

  • Ronde kabel (ipv platte)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5

hunter1970 16 juli 2017

Sennheiser Momentum In-Ear i (Zwart) (Product gekocht)

Zeer goed geluid zoals ik inmiddels van Sennheiser gewend ben. De levensduur is ook goed. Enige waar ik van baal is dat de rubberen dopjes bij het minste of geringste losschieten. Dat is een irritant iets waar Sennheiser bij een volgende versie toch ècht wat meer aandacht aan moet besteden.

Pluspunten

  • Zeer goed geluid
  • Levensduur
  • Zien er mooi uit (naar mijn smaak tenminste)

Minpunten

  • Rubberen dopjes schieten telkens los

Eindoordeel

Score: 4
PrimeTinus 30 juni 2017

Sennheiser Momentum In-Ear G (Zwart) (Product gekocht)

Prima product, hiervoor Fischer Audio Consonance gehad. Deze heb ik bijna 4 jaar zeer veel gebruikt, ook tijdens het sporten. Uiteindelijk hebben deze het begeven en zijn ze niet meer te koop. Hierdoor op zoek gegaan naar een goede vervanger.

Pluspunten

  • Goed geisoleerd
  • Kan opvallend lage tonen weergeven
  • Overal geluidskwaliteit goed
  • Volume precies goed
  • Mooi opbergdoosje

Minpunten

  • De kabel is te lang/zwaar
  • De kabel is te kwetsbaar (deukjes)
  • Er zit een tikkeltje vervorming in de hoge tonen
  • Minder geschikt als headset voor sporten
  • Lastig opbergdoosje

Eindoordeel

Score: 4
Thomas 23 december 2016

Sennheiser Momentum In-Ear G (Zwart)

Goede oortjes voor een relatief vriendelijke prijs. Ze zitten goed, zijn licht en de afstandsbediening (aan de kabel) werkt naar behoren. De bass is vooral aanwezig en helder, de hoge tonen zijn ook goed te noemen, zeker voor de prijs. Al met al prima oortjes.

Pluspunten

  • warm geluid
  • zeer goede bass en heldere en scherpe hoge tonen
  • mooie carrying case en 4 maten opzetstukjes

Minpunten

  • middentonen vallen wat weg
  • opzetstukjes kunnen er vanaf vallen
  • niet voor de audiofiel die het meest accurate geluid wil (de bass overheerst)

Eindoordeel

Score: 4
Rubenvv 4 december 2016

Sennheiser Momentum In-Ear i (Zwart)

Ze zitten wel lekker in je oren, maar het comfort overtreft geen echte koptelefoon. Het geluid klinkt helder en heel ruim, het lijkt wel alsof de artiesten naast je staan, de bas is gecontroleerd en niet te hard.

Pluspunten

  • Ruimtelijk geluid
  • Bediening voor apple en aindroid
  • Zien er goed uit!
  • Platte en lichte kabel

Minpunten

  • Bas weinig aanwezig
  • Lange kabel
  • Niet erg comfortabel

Eindoordeel

Score: 4
Rainbow_Dash 25 oktober 2016

Sennheiser Momentum In-Ear i (Zwart)

Mooie in ear oordopjes die het zelfs na 6 maanden nog doen. Verder voelt de kabel erg stevig aan en zijn de dopjes niet al te zwaar.

Pluspunten

  • Diepe bass geluid
  • Stevige kabel
  • Voelt premium aan

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
joboldenziel 24 december 2015

Sennheiser Momentum In-Ear i (Zwart)

Goede oortjes, duur maar het geld waard. goed gebalanced zonder gebrek aan bas, mids of treble.

Pluspunten

  • mooi
  • geeft de bas goed weer, dus niet te weinig en niet opgepompt
  • zitten fijn, veel verschillende dopjes

Minpunten

  • de volumeknoppen doen het niet op alle apparaten

Eindoordeel

Score: 5
herion_ 16 december 2015

Sennheiser Momentum In-Ear i (Zwart)

deze oordopjes zijn geweldig geen problemen mee gehad. het geluid wat er uit komt is fenomenaal. je kunt alles verstaan van de muziek en niet van de buitenwereld.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • geluid

Minpunten

  • kabel

Eindoordeel

Score: 5
Spychiater 25 juli 2015

Sennheiser Momentum In-Ear i (Zwart)

Geven goed geluid, wat je ook mag verwachten in deze klasse (ben echter geen audiofiel). Vond ze niet lekker zitten en er zijn helaas ook geen (3rd party) schuim doppen beschikbaar. Kabel ziet er bij de jack slap uit. Shure SE215 was voor mij op alle punten beter.

Pluspunten

  • Geluid is prima voor deze klasse
  • 3-button control

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Draagcomfort
  • Windgeluid op de fiets
  • Ontbreken van schuimdopjes

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sennheiser Momentum In-Ear?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*