Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
14
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
annopcatsman 28 maart 2015

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Zeer degelijk product, vooral geschikt voor gamers, en ondanks alle uitgebreide opties toch betaalbaar. Minder geschikt voor typewerk door minder leesbare tekens.

Pluspunten

  • 1 standaardprofiel + 3 gaming profielen
  • programmeerbare toetsen
  • 6 macro's
  • 12 mediatoetsen
  • verlichting trapsgewijs dimbaar
  • windows toets deactiveerbaar
  • net afgewerkte anti-tangle kabel
  • on-board memory

Minpunten

  • Fn toets zit rechts i.p.v. links
  • font slecht leesbaar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Ergonomie Score: 4
Drivers / support Score: 3
Vormgeving Score: 3
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 3
Functionaliteit Score: 5

0
The Denman448 1 april 2015

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Het design en verlichting is erg mooi. Wat me wel gelijk opvalt is dat de toetsen gevoelsmatig erg dicht bij elkaar zitten waardoor je snel op een andere toets drukt. Dit kan een kwestie zijn van wennen. Minpunt USB kabel erg kort (1,5m). Prijstechnisch een topper.

Pluspunten

  • Design
  • Verlichting (backlight)
  • Prijs kwaliteit
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Korte USB kabel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Ergonomie Score: 4
Drivers / support Score: 4
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Functionaliteit Score: 3

R.pirinu 27 augustus 2017

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US) (Product gekocht)

De Sharkoon Skiller Pro is een best wel goed membraan toetsenboard, jammer dat hij membraan is en niet mechanisch. Deze keyboard heeft 6 macrokeys maar technisch gezien 18 door de multimedia knoppen.

Pluspunten

  • 6 Macrokeys
  • Mooi design
  • Goeie prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Niet mechanisch

Eindoordeel

Score: 4
mordollwen1346Newbie 9 juni 2017

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Beste <30euro toetsenbord die ik me kon wensen. Toetsaanslagen voelen strak en de caps zijn voorzien van een aangenaam antislip oppervlak. Rechtershifttoets is wat klein naar mijn voorkeur maar de grote entertoets is voor mij een plus.

Pluspunten

  • verlicht
  • strakke aanslagen
  • caps voelen goed aan

Minpunten

  • kleine rechter shift toets
  • lelijk font

Eindoordeel

Score: 4
roeland_erasmus 26 april 2017

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Gewoon decent toetsenbord. Er zitten een hoop knopjes op die ik niet gebruik maar dat is niet erg en dat zou ook aan mij kunnen liggen. Sommigen vinden de letters slecht leesbaar maar ik heb er geen probleem mee.

Pluspunten

  • Prijs/Qualiteit
  • handige knopjes
  • Je kan zien of caps. aan staat
  • prima aanslag

Minpunten

  • Esc. zit een beetje op een gekke plek omdat er nog een L1 knopje bij zit.
  • windows home-knopje doet het niet (bij mij)

Eindoordeel

Score: 4
Rick vd Grient 26 juli 2016

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Voor een kleine prijs een goed toetsenbord

Pluspunten

  • 6 Extra knoppen
  • 3 profielen
  • goedkoop

Minpunten

  • Buggy software

Eindoordeel

Score: 4
latias1290 18 april 2016

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Mooie kleur vind ik zelf. Uitstekend toetsenbord. Kijk vooral naar de andere positieve reviews. Ik heb een paar dingen aan te merken.

Pluspunten

  • Mooi

Minpunten

  • Software werkt exclusief op Windows en 3rd party drivers voor andere OS zijn niet mogelijk door een speciale Windows-exclusieve IC
  • Backslash (\) zit op de verkeerde plek, maar dat went

Eindoordeel

Score: 5
tjallo 28 februari 2016

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Fijn toetsenbordje voor een mooie prijs, goede kwaliteit en leuke extras. Een echte budget aanrader.

Pluspunten

  • Fijne Switches
  • Ledjes
  • Macros
  • Kabel is braded

Minpunten

  • Software is buggy

Eindoordeel

Score: 4
basentijn 2 februari 2016

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

De Sharkoon Skiller Pro is een uitstekend toetsenbord. Fijne verlichting die niet te scherp is. Als game toetsenbord is de reactie snelheid geweldig en ik werk met een USB 1.0 slot (stel je voor met een USB 3.0 type-C).

Pluspunten

  • 12 extra knoppen
  • typt fijn en de toetsen zijn gemakkelijk in te drukken
  • aanpasbare verlichting
  • niet te klein en ook niet te groot
  • niet machanies (naar mijn oordeel)
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • nog geen gevonden

Eindoordeel

Score: 5
DikkeTimo 6 januari 2016

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Lekker toetsenbord voor niet veel geld, ik raad hem zeker aan.

Pluspunten

  • Blauwe lichtjes
  • software

Minpunten

  • Geen andere kleur mogelijk.

Eindoordeel

Score: 4
killgoreq 6 januari 2016

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

super fijn, en lekker typend toetsenbord voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • verlichting
  • programmeerbare knoppen
  • knoppen verdelen over 3 modes

Minpunten

  • heel lelijk lettertype
  • de \ | knop zit op een verkeerd plek
  • geen bediening voor Windows Helderheid

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Ergonomie Score: 2
Drivers / support Score: 5
Vormgeving Score: 3
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
AlphaLeader013 7 december 2015

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Gebruik 'm nu een week. Erg fijn toetsenbord. Goede bouwkwaliteit. Mooie kleurverlichting met genoeg verschillende kleuren. De bijgeleverde software laat je de kleuren in allerlei volgordes en manieren programmeren. De programmeerbare 6 extra knoppen zijn erg ook fijn bij bijvoorbeeld gamen. Toetsen zijn helaas wel wat kleiner dan andere toetsenborden.

Pluspunten

  • meerdere kleuren backlights
  • stevig
  • multimedia knoppen
  • 6 extra, programmeerbare toetsen
  • Programmeerbare kleuren
  • prijs

Minpunten

  • toeten zijn wat klein
  • wat wennen die 6 extra toetsen aan de zijkant.

Eindoordeel

Score: 4
The_OhNewbie 18 november 2015

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Goedkoop toetsenbord met leuke functies en mooi design, maar matige kwaliteit. Backlight, macro- en mediatoetsen in combinatie met de software zijn fijn om te hebben, maar werkt niet altijd even lekker. Alleen aan te bevelen voor een gamer die per se deze extra's wil hebben binnen dit budget.

Pluspunten

  • Veel features voor de prijs
  • Ziet er goed uit
  • Mooi sleeved usb kabeltje
  • Toetsenbord ligt goed vast dankzij het rubber voor over de pootjes

Minpunten

  • Toetsen voelen goedkoop en stroef aan
  • Veel inconsistentie tussen toetsen onderling
  • Niet aan te bevelen om (veel) mee te typen
  • Valt soms een tijdje uit bij wijzigen van macro of profiel
  • Spatiebalk in het bijzonder voelt slecht aan, lijkt half versleten/ingedrukt

Eindoordeel

Score: 3
mikemelchersNewbie 18 november 2015

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Prima toetsenbord voor de prijs, tot mijn verbazing doen sommige toetsen het niet zoals 'C' en shift met een letter bijvoorbeeld. Als het het naar behoren zou doen, is het een prima toetsenbord.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Niet werkende toetsen

Eindoordeel

Score: 3
Hebski 25 juli 2015

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Gewoon wat je kan verwachten voor het geld. Typt prima en leuke lampjes.

Pluspunten

  • LED'jes
  • Typt prima

Minpunten

  • Beperkte macro knoppem
  • De software

Eindoordeel

Score: 4
UndahCovah 1 juli 2015

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Een toetsenbord wat zijn geld waard is, goede en duidelijke knoppen. mooi uiterlijk en zeer geschikt om te gamen. Windowsknop activeren is alleen een probleem.

Pluspunten

  • Goede software en uitgebreide manual
  • Goede knoppen die lekker indrukken
  • Rubbers onder de pootjes zodat het toetsenbord niet verschuift
  • Uiterlijk: Mooie LEDs en mooi lettertype
  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Windows knop kan ik niet activeren in een 'profile'
  • Één LED-lamp blijft aan als ik de computer uitzet
  • De multimediatoetsen moeten vrij hard worden ingedrukt

Eindoordeel

Score: 4
job147 20 mei 2015

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Voor de prijs een zeer goed toetsenbord. Heb hem nu een paar dagen en zeer tevreden over. Goede felle verstelbare led verlichting. De USB kabel is van stof. Het lettertype is alleen niet zo heel erg mooi, maar voor deze prijs moet je dat wel kunnen accepteren.

Pluspunten

  • goed voor gamen
  • felle led lampjes
  • multimedia toetsen (home, email pause, play etc).
  • macro keys
  • de usb kabel is van stof.

Minpunten

  • het lettertype

Eindoordeel

Score: 4
JochemTheGeek 4 maart 2015

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Toetsenbord typt fijn, is mooi verlicht en voelt niet goedkoop aan. De USB-kabel is netjes afgewerkt met stof. Jammer is dat niet alle toetsen te programmeren zijn. Het lettertype op de toetsen is ook afwijkend, wat voor sommigen storend kan zijn. Voor de prijs is het echter een uitstekend toetsenbord.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Instelbare backlight
  • Typt fijn
  • Afgewerkte kabel

Minpunten

  • Niet alle toetsen programmeerbaar
  • Beperkte macro-mogelijkheden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Ergonomie Score: 4
Drivers / support Score: 3
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
George-3Dts 28 februari 2015

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Ik heb 'm maar gaat weer terug. Bij zijn voorganger (zonder PRO) kon ik bijna alle toetsen uitgebreidt programmeren met macro's. Bij deze PRO kan ik alleen een andere toetsaanslag toekennen. De Pro mooi en volledig, maar voor mij kan deze het niet doen. Ik koop een nieuwe zonder PRO.

Pluspunten

  • ziet er goed uit, voelt ok
  • verlichting mooi en instelbaar.
  • 6 aparte macro toetsen

Minpunten

  • toetsen niet allemaal programmeerbaar
  • voorganger kon meer (zonder PRO)

Eindoordeel

Score: 3
PerangkaumNewbie 26 januari 2015

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Volgens een aantal websites heeft dit toestenbord een 18-key-rollover. Nou, niet dus. Ik kan bijvoorbeeld niet '6' indrukken als space+w+shift al ingedrukt zijn. Het lettertype van de toetsen op het toestenbord is verder erg lelijk, maar dat is waarschijnlijk niet zo belangrijk voor de meesten van jullie. Prima toetsenbord verder.

Pluspunten

  • Opties tot macro's
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Kan niet veel knoppen tegelijk registeren
  • Kort draad
  • Lelijk lettertype van de toetsen

Eindoordeel

Score: 2
ThijsOGS 2 december 2014

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Dit is een prima toetsenbord voor school en gaming gebruik. Alleen het is niet te vergelijken met een logitech toetsenbord.

Pluspunten

  • Mooi toetsenbord voor een lage prijs
  • Led-Lampjes helderheid aanpasbaar

Minpunten

  • Dun draadje

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Ergonomie Score: 4
Drivers / support Score: 3
Vormgeving Score: 3
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
BanaanVSaapNewbie 5 november 2014

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Heerlijk toetsenbord, Typt fijn en ziet er goed uit! de belichting is ook top! Het enigste is dat de TAB toets iets te veel druk opstaat om goed en snel in te drukken maar ik denk dat dat na verloop van tijd wel beter gaat.

Pluspunten

  • Mooi toetsenbord
  • Veel te goedkoop voor wat je krijgt
  • Macro's + Software
  • Belichting

Minpunten

  • TAB toets wat te zwaar

Eindoordeel

Score: 5
HaseMike 16 oktober 2014

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Goed keyboard gezien de prijs, helaas zijn de macro mogelijkheden zeer beperk, zo is er geen "run een program" en zijn het maximaal aantal toetsaanslagen per macro beperkt tot maar 18 stuks. Mijn email adres past er niet eens in. Als verlicht toetsenbord dan wel weer erg goed.

Pluspunten

  • Goede verlichting
  • Typed snel en makkelijk, fijne aanslag
  • Veel extra toetsen
  • Voordelig ik heb 24 euro betaald inc. verzendkosten

Minpunten

  • Macro mogelijkheden zeer beperkt
  • Stijve dunne USB kabel

Eindoordeel

Score: 4
Robin_H 2 oktober 2014

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

Heel mooi toestenbord, met mooie stevige knoppen. spatie toets voelt degelijk alleen de Enter knop is wat wiebelig. Mooi aan het toetsenbord is dat hij 3 macro's heeft en hierdoor goed naar wens is in te stellen. Verlichting werkt ook heel mooi en is in 10+1 trappen in te stellen.

Pluspunten

  • Stevige toetsen.
  • Mooie verlichting.
  • Veel instelmogelijkheden (ook softwarematig via programma).
  • Opslag op toetsenbord voor instellingen.

Minpunten

  • Enter toets voelt erg wiebelig.
  • 1.5 meter kabel (welke overigens wel degelijk is afgewerkt).

Eindoordeel

Score: 5
N-Gaming 29 september 2014

Sharkoon Skiller Pro (Qwerty US)

erg mooi product, zijn geld meer dan waard!

Pluspunten

  • Backlight is te dimmen
  • Macros
  • gesleevde kabel
  • Rubberen voetjes mee geleverd
  • Software werkt makkelijk
  • prijs

Minpunten

  • .

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sharkoon Skiller Pro?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*