Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
sluiten

Onderzoek Tweakers

Om beter te begrijpen wat jij waardevol vindt aan Tweakers en andere online content of features, voeren we een onderzoek uit. Wil jij ons helpen door de bijbehorende vragenlijst in te vullen? Het invullen neemt ongeveer 15 minuten in beslag en onder alle deelnemers verloten we drie Tweakers-goodiebags.

Naar het onderzoek

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Sharkoon Shark Force. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
29
Score: 4
16
Score: 3
7
Score: 2
2
Score: 1
0
+2
Awesomehobo 6 mei 2017 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

De Sharkoon Force is de goedkoopste (gaming) muis van Sharkoon in de prijslijst, en is dus gericht op de gamer met een beperkt budget. In deze review neem ik een kijkje naar deze goedkope, maar toch prettige muis.

Pluspunten

  • Goedkoop in prijs
  • 3 verschillende DPI standen
  • Forward / backward knoppen
  • Extra voetjes meegeleverd
  • Na een jaar in gebruik nog geen issues ervaren

Minpunten

  • Niet voor iedereen even comfortabel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 3
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 5

+2
Tim Fennis 6 december 2016 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Mijn G5 op kantoor ging kapot en ik moest zelf voor een vervanger zorgen. Ik zocht de goedkoopste muis die een beetje op een G5 lijkt en niet extreem fragiel is, en die heb ik gevonden. Prima muis, voelt prettig aan en glijd heel soepel over mijn muismat.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Glijd soepel
  • Scrolt prettig (niet te soepel)
  • Side buttons

Minpunten

  • Ziet er uit als een transformer

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

+1
aronisHIGH 16 september 2019 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Zeer goedkope muis, maar licht heerlijk in de hand en gaat een lange tijd mee. De dpi is niet heel hoog, maar voor de prijs is het al geweldig dat het drie verschillende standen heeft.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • 3 dpi standen
  • sterke draad
  • goede bouwkwaliteit en robust.

Minpunten

  • led is dim
  • Dpi is wat los

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 4

+1
Whaam 3 september 2018 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Fijne, lichte muis die lekker in de hand ligt. Voor mijn kleine handen wat aan de grote kant, ik moet iets harder mijn best doen om de side buttons goed te bereiken. Na vier jaar intensief gebruik op kantoor laat de gladde rubberachtige laag op de bovenste muis knoppen los.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Ligt fijn in de hand
  • DPI instelbaar
  • Fijne stevige kabel
  • Side buttons
  • Fijn scrollwiel

Minpunten

  • Toplaag laat los na 4 jaar gebruik
  • Led blijft aan als de USB poort power heeft

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 4

+1
M. van Aken 24 augustus 2017 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Gekocht omdat ik hiervoor een Comfort Mouse 4500 had en irriteerde aan de scroll-knop (deze was erg soepel en kon er nauwelijks mee scrollen). De muis was ergonomisch. De Shark Force heeft een andere vorm, na het wennen ligt hij prima in de hand en glijd goed over het bureau.

Pluspunten

  • Scrollt prettig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Ligt prettig in de hand
  • DPI-button is zeer handig

Minpunten

  • Kan tijdens scrollen ineens gebeuren dat je de middelknop klikt
  • Kan voor mensen die ervoor een ergonomische muis hebben gehad apart aanvoelen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 3
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

+1
enermax 11 januari 2015

Sharkoon Shark Force Zwart

Leuke simpele gaming muis met 6 knoppen. Ligt lekker in de hand en ziet er degelijk uit. Gewichtjes zijn helaas alleen aanpasbaar als je hem open maakt maar wat wil je voor dit geld. Met de middelste knop kun je 3 DPI standen instellen.

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Gewichtjes evt aanpasbaar
  • Extra glij rubbertjes
  • Versterkte stevige muiskabel
  • Lange kabel 1.8m

Minpunten

  • Verlichting altijd aan evt aanpasbaar
  • Gewicht aanpassen moeilijk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 4

0
MASTER NO PRO 17 juni 2018 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

voeld goed had er moeite mee om aan te wennen dat ik de zij knoppen elke keer indruk wat ik niet prettig vind is als ik mijn sigaar op steek en as valt op de mat of en haar van mijn kat het er lastig uit te halen is

Pluspunten

  • verstelbaar /spell het zonder telefoon srry/ reactie in 3 standen
  • voor al die andere rot muizen op dit prijs is dit voor mij king of budjet
  • duimpad dat is so goed bedagt
  • geweven bedrading
  • de grip op de muis is goed

Minpunten

  • moest een - punt geven..... .. de stekker zit aan de linker kand

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

K de Boer 29 april 2019 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Ik was op zoek naar een goedkope gamemuis met gewicht en 5 knoppen en heb gekozen voor deze. Heb hem nu een maand en ben zeer tevreden. Ik moest wel even wennen aan de scrollwiel.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • 3 dpi standen

Minpunten

  • voelt een beetje goedkoop aan

Eindoordeel

Score: 5
KingHorse 31 maart 2019 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Simpele muis die zijn werk doet als muis. Met mogelijkheid van meerdere dpi standen.

Pluspunten

  • Licht
  • Goed in de hand
  • Klikt lekker
  • Stevige kabel

Minpunten

  • Na 1 jaar wel gebruikersporen zichtbaar op de plek van de duim(Vermoedelijk aangetast door zweet)

Eindoordeel

Score: 4
TimBilliet 23 maart 2019 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Echt een goeie muis voor te gamen, muizen die meer premium zijn vind ik minder goed. De prijs is ook fantastisch. Ik heb deze muis nu 4 jaar en is nu bijna kapot dus ga ik een nieuwe kopen. Voor de goedkope prijs is de scrollwheel echt goed

Pluspunten

  • Goede scrollwheel
  • mooi design
  • licht goed in hand
  • goede klik
  • gevlochten kabel

Minpunten

  • meer knoppen aan de zijkant zou nice geweest zijn

Eindoordeel

Score: 5
Kwant02 27 oktober 2018 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Gekocht omdat ik wilde starten met gamen, prima muis geen problemen mee gehad. Voelt fijn aan wel veel plastic.

Pluspunten

  • Kwaliteit prijs verhouding
  • 2 extra buttons
  • DPI knop voor 600, 1000 en 1600
  • Extra stikker voetstukjes
  • Kabel lang genoeg

Minpunten

  • Niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
seaheroeNewbie 10 oktober 2018 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Voor het prijspunt een stevige muis voor casual gebruik. De muis is echter niet geschikt voor high-level gaming. De muis kan namelijk niet een snelle hand/armbeweging volgen. Doe je dat, dan geeft de sensor het op. De blauwe LED's kunnen daar bovenop niet uit wat 's avonds irritant kan zijn.

Pluspunten

  • Voelt stevig aan
  • Prijspunt
  • Braided cable

Minpunten

  • LED's kunnen niet uit
  • Inches Per Seconde(IPS)
  • Niet geschikt voor competive

Eindoordeel

Score: 3
FrisoZ 16 september 2018 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Voor een eerste gamingmuis is dit een goed model, vanwege de prima sensor en makkelijke bediening. De muis voelt goed in de hand en de bouwkwaliteit is best oké voor zo'n goedkope muis. Voor het prijskaartje is dit een uitstekende budgetmuis.

Pluspunten

  • Prima sensor
  • Voelt oké
  • Braded kabel

Minpunten

  • Geen perfect constructie

Eindoordeel

Score: 4
kmsch 17 april 2018 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Aardige muis, maar vergeleken met echte gamersmuizen duidelijk kwaliteitsverschil in de sensor! Deze muis is merkbaar minder accuraat bij zowel kleine als grote bewegingen dan mijn oude muis (Logitech G400). Voor echte gamers zou ik deze muis dan ook afraden. Verder is het blauwe Shark Force-logo erg fel.

Pluspunten

  • Ligt prettig in de hand
  • Back/forward buttons

Minpunten

  • Sensor 'jittery'
  • Blauwe lampje is soort zonnevlam in studentenkamer

Eindoordeel

Score: 3
Pcnoob27 23 maart 2018 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Een heerlijke muis, ik was zelf nog niet echt verdiept in de technische hardware toen ik deze kocht, maar ik heb er absoluut geen spijt van, ik heb hem nu ongeveer 1 jaar. Het enige probleem is dat 1 van de 2 side buttons soms niet werkt.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Ergonomisch

Minpunten

  • Side buttons

Eindoordeel

Score: 4
TomasGrob 23 februari 2018 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Het is een goedkoop muisje van het merk Sharkoon, het heeft ook een goede prijs/kwaliteit verhouding! Lekker goedkoop en zeer goed voor het geld. Ook nog in verschillende kleuren te krijgen.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Lekker in de hand
  • Prijs/kwaliteit
  • Lange bedraade kabel

Minpunten

  • Geen RGB

Eindoordeel

Score: 5
R.pirinu 29 augustus 2017 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Een mooie gaming muis die ook nog goedkoop is. ik vind hiet alleen jammer dat hij niet optisch is maar voor deze prijs kan je dat niet verwachten.

Pluspunten

  • DPI knop is er prettig
  • Ziet er mooi uit
  • Licht lekker in de hand
  • De heen en terug knoppen zijn heel handig

Minpunten

  • Jammer dat hij niet optisch is

Eindoordeel

Score: 5
Zamoraak 20 augustus 2017 Product gekocht

Sharkoon Shark Force Zwart

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ligt lekker in de hand, voelt niet goedkoop aan. Scrollwheel begon te piepen na 6 maanden, maar is opgelost met een beetje WD-40. Beter krijg je niet voor het geld.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Goede bouwkwaliteit
  • Matte bovenkant
  • Vorm

Minpunten

  • LED te fel

Eindoordeel

Score: 5
Mraedis 21 mei 2017

Sharkoon Shark Force Zwart

Prima product, moest je de prijs niet weten zou je hem veel hoger klasseren. Ligt uitstekend in de hand, heeft na een jaar gebruik nog niets van slijtage en heeft alle nodige knoppen.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Voldoende gewicht
  • Scrollwheel voelt stevig en heeft grip

Minpunten

  • Zeer felle DPI-led

Eindoordeel

Score: 5
molodo1275 12 mei 2017

Sharkoon Shark Force Zwart

Dit is 1 van de goedkoopste gaming muizen die er is, ik heb m nu al bijna een jaartje en hij is erg comfortabel vanuit mijn mening, hoewel je er even aan moet wennen.

Pluspunten

  • Niet te felle led-verlichting
  • Side buttons
  • comfortabel scrollwheel
  • Mooi design
  • Soort houder voor je duim
  • 3 DPI standen

Minpunten

  • Niks

Eindoordeel

Score: 5
gamerboy 11 mei 2017

Sharkoon Shark Force Wit

een zeer zuiveren muis. werkt goed in fps-shooters. heeft wel acceleratie wat soms irritant kan zijn vooral op hogere dpi snelheden. de bouwkwaliteit is OK en aan te raden andere kleur te nemen dan wit want wit wordt snel geel

Pluspunten

  • stevig
  • back- and forward button
  • DPI-button
  • led-licht

Minpunten

  • wordt snel geel
  • bouwkwaliteit
  • led niet RGB

Eindoordeel

Score: 3
JopMans 4 april 2017

Sharkoon Shark Force Zwart

Voor de prijs een geweldig ding. Naar mijn doen heeft het een prima gewicht en past het perfect in mijn hand.

Pluspunten

  • Zeer ergonomisch
  • Braided USB Cable
  • Glijdt erg goed
  • Mooi design

Minpunten

  • Glad plastic
  • Niet aanpasbare thumb buttons
  • LED gaat niet uit

Eindoordeel

Score: 4
Nederlandseman 4 maart 2017

Sharkoon Shark Force Zwart

Goede bouw kwaliteit, genoeg knopjes voor de meeste games, een DPI tot 1600 is goed, het scrolwiel is goed, niet te zwaar, niet te licht. Had slechter verwacht, alleen jammer dat er geen RGB licht in zit, maar dat kan je ook niet verwachten van een €15,- muis.

Pluspunten

  • Genoeg Knopjes
  • Hoge Kwaliteit
  • Goede prijs/kwalitiet
  • Goede kabel

Minpunten

  • Licht is aan rechts iets minder vel

Eindoordeel

Score: 5
PorsukNewbie 1 maart 2017

Sharkoon Shark Force Zwart

Simpel, betrouwbaar product. Draad is aardig lang en heeft een textiele behuizing. Eén van de kunststof "pootjes" onderaan is afgevallen na een jaar maar gelukkig komt het met reserve.

Pluspunten

  • Robuust
  • Prijs
  • Klik/rol feedback

Minpunten

  • Poot plaatje viel af na een jaar

Eindoordeel

Score: 4
Vokx 2 februari 2017

Sharkoon Shark Force Zwart

Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Prijs
  • Fijn in de hand
  • Scrolt fijn
  • Zijknoppen

Minpunten

  • Led staat altijd aan

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sharkoon Shark Force?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True