Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur games 4 december 2014

The Crew beschikt over een fijne setting die gamers in staat stelt een prachtige roadtrip door de hele Verenigde Staten te maken. Zo'n tocht langs New York City, de bossen van de Midwest, Las Vegas, de Rockies en Los Angeles maakt indruk. Daar omheen laat The Crew echter een aantal steken vallen. Het belangrijkste daarbij is de grafische wisselvalligheid en de matige user interface. Daar komt bij dat het rijden zelf de middelmaat geen moment ontstijgt. The Crew is geen moment vervelend om te spelen, zeker niet online met andere mensen, maar biedt ondertussen ook weinig keiharde redenen waarom de racegameliefhebber dit spel, en niet een van de vele andere racegames in huis zou moeten halen. Lees verder »

Lees de uitgebreide review en reacties

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
0
Score: 4
4
Score: 3
4
Score: 2
1
Score: 1
2
+2
silverchaoz 5 december 2014

The Crew, PC (Windows)

Erg leuk spel als je van racen houd, veel mogelijkheden, online is een verplichting, ik heb dit spel getest op de PC. Mijn volledige review lees je hieronder

Pluspunten

  • De grote van de wereld
  • De auto's
  • De design van de auto's
  • Loopt erg soepel
  • Auto onderdelen vinden in de wereld
  • De side missies
  • Het Verhaal

Minpunten

  • Je moet online zijn
  • Cash verdien je traag
  • Spiegels in de auto doet het niet
  • Geen geluid keuze (headphones, 7.1)
  • Het is niet druk op de weg
  • Microtransacties
  • Auto Tunen is "zeer beperkt"

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 5

+1
Ramoonster 4 januari 2015

The Crew, PC (Windows)

Het is een hele leuke en vermakende game, die je echt niet gaat vervelen in de nabije toekomst, er zijn wat schoonheidsfoutjes, maar er zullen vast updates komen.

Pluspunten

  • Grote, open map waarin je veel dingen kunt ontdekken en vinden
  • Mooie map, auto's en cutscenes
  • SPECS
  • Een leuk verhaal
  • Online spelers in de map
  • Veel aanpassingsmogelijkheden voor auto's
  • Heel vermakend
  • NIeuw concept

Minpunten

  • Weinig ander verkeer
  • Soms stottert 'ie
  • Niet veel auto's
  • Geen aanpassingen voor Alex
  • Moeilijk Bucks verdienen
  • FPS-limiter
  • Spiegels werken niet.
  • Besturing niet 'je van het'

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Besturing Score: 3
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4
Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 4

+1
Niekleair 6 december 2014

The Crew, PC (Windows)

The Crew is een actievolle racegame. Ik werd tot dit spel aangetrokken vanwege het feit dat 'heel' Amerika erin zit. En om daarmee te beginnen, dat is ook gelijk het grootste pluspunt aan dit spel. De besturing, laat nog wel te wensen over. Evenals de balancering.

Pluspunten

  • Enorme map
  • Nette graphics
  • Aansprekende auto's

Minpunten

  • Besturing is belabberd
  • De wagens zijn teveel uitgebalanceerd t.o.v. elkaar
  • Het moeilijkheidsniveau is juist onvoldoende gebalanceerd.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Besturing Score: 2
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 2
Prijs Score: 3
Stabiliteit Score: 3
Prestaties Score: 4

Kapats Gaming 1 december 2017 Product gekocht

The Crew, PC (Windows)

in de pvp kan je zomaar met een pro komen terwijl je nog maar begint ongebalanceerd dus. redelijk goede kwaliteit al had de besturing van de auto's beter gekund. het verhaal is erg slecht er gebeurd veel in maar het maakt weinig indruk .

Pluspunten

  • Grote Map
  • Vele auto's

Minpunten

  • Slecht verhaal
  • Pvp ongebalanceerd

Eindoordeel

Score: 3
ugattie1611 7 oktober 2015

The Crew, PC (Windows)

Je houdt van dit spel, of je vind het niks. Ikzelf vind het een erg goed spel, met veel keuze qua auto's, en met name veel tuning mogelijkheiden. De map is super, alleen op een gegeven moment wel een klein beetje eentonig

Pluspunten

  • Graphics goed genoeg
  • De map
  • Tuning mogelijkheiden
  • Veel variatie in auto's
  • MMO / Coop

Minpunten

  • Microtransacties / Je verdient je geld vrij traag
  • Handling / physics zijn een beetje vaag
  • Saaie story

Eindoordeel

Score: 4
SkyRain 31 januari 2015

The Crew, PC (Windows)

Ik koop nooit weer een spel van Ubisoft. Kort maar krachtig, toch?

Pluspunten

  • Grote map

Minpunten

  • Slechte physics, zwaartekracht is minstens 5g
  • Stenen zijn OP. Raak er 1 aan en je vliegt.
  • Driften gebeurt constant en vervolgens kom je er nooit uit. The Crew kon beter de naam "The Drift That Could Not Succeed" heten.
  • Lekkere micro stutter op sommige plekjes in de map
  • Chat verdwijnt randomly, en komt terug tijdens challenges, je bent verplicht te typen.
  • Texture bugs everywhere
  • Balans tussen auto's is verschrikkelijk slecht
  • Upgraden = Downgraden, Ubisoft begreep de woorden niet.

Eindoordeel

Score: 1
thomas033vd 12 januari 2015

The Crew, PlayStation 4

Dit is een goed spel voor de race/tuning liefhebber. Er zijn genoeg opties om je auto zo te maken zoals jij dat wilt. Een minder punt aan deze game is dat er weinig keuze is in de auto's.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Realistisch geluid
  • Goede verhaallijn
  • Open wereld

Minpunten

  • Weinig auto's

Eindoordeel

Score: 4
Zoxsi 24 december 2014

The Crew, PC (Windows)

dit spel zuigt vooral nu the crew wildrun uit is wat een totaal nieuw spel is

Pluspunten

  • niks

Minpunten

  • alles

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Stabiliteit Score: 1
Replaywaarde Score: 1
Prestaties Score: 1
Besturing Score: 1
Geluid Score: 1
Beeld Score: 1
Gameplay Score: 1
Prijs Score: 1
broer85 16 december 2014

The Crew, PC (Windows)

Deze game is het wachten waard geweest. Heb er vele uren speeltijd opzitten, maar verveeld niet. De game ziet er zeer mooi uit op mijn R9 280x , alles draait heel vloeiend.

Pluspunten

  • leuk verhaal vele uren speeltijd
  • Grafische kwaliteit is heel goed
  • draait lekker soepel

Minpunten

  • geld verdien je niet zo snel

Eindoordeel

Score: 4
Bberryberry 11 december 2014

The Crew, PlayStation 4

Game is een goed, maar de volle prijs niet waard. In de (grote) wereld is veel te doen. Het spel is een stuk leuker als je co-op kan spelen met een vriend. De auto's zien er mooi uit maar er is een beperkt aan auto's waar je uit kan kiezen.

Pluspunten

  • Grote wereld
  • Auto's zien er mooi uit
  • Schade en viezigheid op de auto's ziet er ook mooi uit
  • Co-op

Minpunten

  • Omgeving grafisch niet altijd even mooi
  • Weinig keuze uit auto's
  • Verhaal niet heel interessant
  • Veel visuele upgrades, maar verschillen niet veel van elkaar

Eindoordeel

Score: 3
plankhorst 9 december 2014

The Crew, PlayStation 4

Leuk voor multiplayer met vrienden i.v.m. crew mogelijkheden. Ik zou hem absoluut niet kopen wanneer er geen kennissen zijn die dit spel ook zouden spelen. Voelt enorm onrealistisch en ziet er over het algemeen grafisch slecht uit. Upgrade mogelijkheden zijn goed en missies zijn simpel en saai.

Pluspunten

  • Co-op Multiplayer
  • Veel upgrade mogelijkheden
  • Mooie cutscenes

Minpunten

  • Slechte Physics
  • Game zelf grafisch slecht
  • Heel veel bugs

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een The Crew?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ LG W7 Samsung Galaxy S9 Dual Sim OnePlus 6 Battlefield V Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*